Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 21.12.2009 13:50:00
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Ajej vidm da sta Katy pa Lara v bolnici, a sta še kr, kaj pa je Lari? Pa Čmrlika vidm da je bla tud , no sam da je zdej vse uredu z obema. vredu sem ,aj , no sva...razen sreče v nesreči, da so mi odkrili, da sem pozivitvna na streptokok B. , no, HB zato, upam, da bo pri porodu, ko prejmem antibiotik vse ok, da bom hitro rodila, in da mali ne bo ničesar pokasiral in ne bo rabil tud on takoj zdravil...držite pesti za naju že zdaj. vse bo ok, boš videla
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 21.12.2009 13:50:36
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 midve sva od P. na pljučih ni nič slišati, tako da kašlja zaradi prehlada. moram ji dat malo toplih obkladkov zvečer, pa sirup in upam, da bo hitro ok. ji je pa dopoldne spet vročina malo narasla.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 21.12.2009 13:56:36
|
|
|
|
kasso
|
Aja, glede plastične mize in stolov za vrt, jaz razumem, da bi to ona rabila za notri v kuhinji
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 21.12.2009 14:00:01
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso Aja, glede plastične mize in stolov za vrt, jaz razumem, da bi to ona rabila za notri v kuhinji mogoče pa res
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 21.12.2009 14:03:40
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: style IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: style JANA: upam da nisi huda , ej a obstaja kaka krema od Justa za vnete učke? huda ne, žalostna pa ja.. sem komi čakala da se spet vidimo. ne, prov za učke noter mazat ne, ker jst tud Nejcu zdej dajem tobrex, za okrog oči pa ja, če je seneni nahod itd.. saj vem, tudi meni je hudo nimam pojma kaj ima, greve danes k P., pa bomo vidl, sem šla v lekarno kej kupit, pa pravjo da ni nič brez recepta??? notr v učkah ima vse krvavo, okrog pa zlepljeno z gnojem, pa sem ji do zdaj čistila z kamilico, pa sem mislila, če bi bila kaka krema za ta gnoj? Mi je kolegica rekla, da naj mažem z T3 kremco tudi od J., samo si ne upam, ker sem sebi probala pa fuul peče z tea tree lahko mažeš samo zunaj učke, po koži, noter pa peče.. pa ne s kamilico čistit, to je najslabše, samo z fiziološko, če nimaš Tobrexa.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 21.12.2009 14:03:46
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: style IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Estrella in Style kdaj pol prideta? Pa Jana ti si tud rekla da pridš, no kdaj? 30.in 31 imam Nejca doma, ker je vrtec zaprt...mogoče pa takrat..sporočim prav čas Jana: dejmo se zmenit za isti dan Nina7 ok? lahko ja
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 21.12.2009 14:03:48
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: style IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: style IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Estrella in Style kdaj pol prideta? Pa Jana ti si tud rekla da pridš, no kdaj? 30.in 31 imam Nejca doma, ker je vrtec zaprt...mogoče pa takrat..sporočim prav čas Jana: dejmo se zmenit za isti dan Nina7 ok? ok sam ne vem če se boste lohk uskladile če se še dve ne morta lahko lahko, mene zadrži samo AT če je bolana itak pa mi2 prideve brez jst pa z, da bo Gaja mela družbo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 21.12.2009 14:29:50
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: style IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: style JANA: upam da nisi huda , ej a obstaja kaka krema od Justa za vnete učke? huda ne, žalostna pa ja.. sem komi čakala da se spet vidimo. ne, prov za učke noter mazat ne, ker jst tud Nejcu zdej dajem tobrex, za okrog oči pa ja, če je seneni nahod itd.. saj vem, tudi meni je hudo nimam pojma kaj ima, greve danes k P., pa bomo vidl, sem šla v lekarno kej kupit, pa pravjo da ni nič brez recepta??? notr v učkah ima vse krvavo, okrog pa zlepljeno z gnojem, pa sem ji do zdaj čistila z kamilico, pa sem mislila, če bi bila kaka krema za ta gnoj? Mi je kolegica rekla, da naj mažem z T3 kremco tudi od J., samo si ne upam, ker sem sebi probala pa fuul peče Jaz ponavadi pokličem P, mi napiše recept za Tobrex in grem sama iskat, brez tamalih.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 21.12.2009 14:40:38
|
|
|
|
style
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: style IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: style JANA: upam da nisi huda , ej a obstaja kaka krema od Justa za vnete učke? huda ne, žalostna pa ja.. sem komi čakala da se spet vidimo. ne, prov za učke noter mazat ne, ker jst tud Nejcu zdej dajem tobrex, za okrog oči pa ja, če je seneni nahod itd.. saj vem, tudi meni je hudo nimam pojma kaj ima, greve danes k P., pa bomo vidl, sem šla v lekarno kej kupit, pa pravjo da ni nič brez recepta??? notr v učkah ima vse krvavo, okrog pa zlepljeno z gnojem, pa sem ji do zdaj čistila z kamilico, pa sem mislila, če bi bila kaka krema za ta gnoj? Mi je kolegica rekla, da naj mažem z T3 kremco tudi od J., samo si ne upam, ker sem sebi probala pa fuul peče Jaz ponavadi pokličem P, mi napiše recept za Tobrex in grem sama iskat, brez tamalih. šit sploh ne vem kaj je ta Tobrex jah sem zaj..... šele ju3 bimave P mah sej itak vem, da mi nima kej dat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 21.12.2009 14:42:52
|
|
|
|
style
|
Miška spala 40 min se zbudila vsa tečkasta , danes razen jutranjega mleka ni še nič jedla, zdaj nas ta gosti sok spašava vročine pa nimamo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 21.12.2009 14:43:42
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: style IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: style IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: style JANA: upam da nisi huda , ej a obstaja kaka krema od Justa za vnete učke? huda ne, žalostna pa ja.. sem komi čakala da se spet vidimo. ne, prov za učke noter mazat ne, ker jst tud Nejcu zdej dajem tobrex, za okrog oči pa ja, če je seneni nahod itd.. saj vem, tudi meni je hudo nimam pojma kaj ima, greve danes k P., pa bomo vidl, sem šla v lekarno kej kupit, pa pravjo da ni nič brez recepta??? notr v učkah ima vse krvavo, okrog pa zlepljeno z gnojem, pa sem ji do zdaj čistila z kamilico, pa sem mislila, če bi bila kaka krema za ta gnoj? Mi je kolegica rekla, da naj mažem z T3 kremco tudi od J., samo si ne upam, ker sem sebi probala pa fuul peče Jaz ponavadi pokličem P, mi napiše recept za Tobrex in grem sama iskat, brez tamalih. šit sploh ne vem kaj je ta Tobrex jah sem zaj..... šele ju3 bimave P mah sej itak vem, da mi nima kej dat to je antibiotik v obliki kapljic za oči ...jaz imam to skoraj vedno doma, ker se ta vnetja kar ponavljajo. Ko ima otrok malo vneto, rdeče, pa da ima že krmeželj, mu takoj dam Tobrex, pa je takoj boljše.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 21.12.2009 14:45:21
|
|
|
|
kasso
|
Zdaj pa šibam z bolečo nogo (zaradi zravila ) via PO. Lepo popoldne vsem.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 21.12.2009 14:49:12
|
|
|
|
style
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: style IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: style IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: style ej sem brala na tem RR en drug forum, mislim svašta.............. a kej berete še kaj drugega kot nas? jest če mam čas kaj pa bereš mah kle sem neki našla, sej sploh nisem vsega prebrala, za eno zbirajo denar..... pa ima že velika otroka, 15 in 23 let, če se ne moim, čaki bom najdla.... ja ja sm brala neki ej zdaj pa sploh ne najdem več, kaj me je zmotilo pri tem: -to da sta otroka ja tako velika, da bi že lahko delala in -to da si je izbrala, da ji pomagajo zbrati med drugim denar za neko mizo za na vrt, hallllo to pa ja ni tako zelo nujno potrebno http://www.ringaraja.net/forum/m_4756668/mpage_14/tm.htm#4768431 o jej kasso vidim, da ti sodeluješ v tej dobrodelnosti, morda tudi poznaš to dotično osebo, glej itak se ne mislim v to utikat, sem prejle napisala cel post o tem, pa valda error , tako vse kar bi jaz rekla je to, da jaz sem pri 14-ih začela delat, štip. nisem dobivala, starši pa so mi lahko samo osnovno priskrbeli, tako da mi ni bilo drugega kot delat. Imam pa tudi sama *kolegico* ki ima pri 28 letih 5 otrok, 2 šoloobvezna ji je itak socialna vzela, ne ona ne dec nikjer ne delata......... skratka še pa još take ljudi sem tudi sama podpirala z razno dobrodelnostjo, samo ko sem se stvari bolj od blizu približala in vidla kak to laufa, sem vse skupaj nekam poslala......
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 21.12.2009 14:50:44
|
|
|
|
style
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: style IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: style IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: style JANA: upam da nisi huda , ej a obstaja kaka krema od Justa za vnete učke? huda ne, žalostna pa ja.. sem komi čakala da se spet vidimo. ne, prov za učke noter mazat ne, ker jst tud Nejcu zdej dajem tobrex, za okrog oči pa ja, če je seneni nahod itd.. saj vem, tudi meni je hudo nimam pojma kaj ima, greve danes k P., pa bomo vidl, sem šla v lekarno kej kupit, pa pravjo da ni nič brez recepta??? notr v učkah ima vse krvavo, okrog pa zlepljeno z gnojem, pa sem ji do zdaj čistila z kamilico, pa sem mislila, če bi bila kaka krema za ta gnoj? Mi je kolegica rekla, da naj mažem z T3 kremco tudi od J., samo si ne upam, ker sem sebi probala pa fuul peče Jaz ponavadi pokličem P, mi napiše recept za Tobrex in grem sama iskat, brez tamalih. šit sploh ne vem kaj je ta Tobrex jah sem zaj..... šele ju3 bimave P mah sej itak vem, da mi nima kej dat to je antibiotik v obliki kapljic za oči ...jaz imam to skoraj vedno doma, ker se ta vnetja kar ponavljajo. Ko ima otrok malo vneto, rdeče, pa da ima že krmeželj, mu takoj dam Tobrex, pa je takoj boljše. bom jutri P omenila
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 21.12.2009 14:52:03
|
|
|
|
style
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: style IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: style JANA: upam da nisi huda , ej a obstaja kaka krema od Justa za vnete učke? huda ne, žalostna pa ja.. sem komi čakala da se spet vidimo. ne, prov za učke noter mazat ne, ker jst tud Nejcu zdej dajem tobrex, za okrog oči pa ja, če je seneni nahod itd.. saj vem, tudi meni je hudo nimam pojma kaj ima, greve danes k P., pa bomo vidl, sem šla v lekarno kej kupit, pa pravjo da ni nič brez recepta??? notr v učkah ima vse krvavo, okrog pa zlepljeno z gnojem, pa sem ji do zdaj čistila z kamilico, pa sem mislila, če bi bila kaka krema za ta gnoj? Mi je kolegica rekla, da naj mažem z T3 kremco tudi od J., samo si ne upam, ker sem sebi probala pa fuul peče z tea tree lahko mažeš samo zunaj učke, po koži, noter pa peče.. pa ne s kamilico čistit, to je najslabše, samo z fiziološko, če nimaš Tobrexa. ok thanks bom od zdaj naprej samo z fizio.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 21.12.2009 14:55:40
|
|
|
|
style
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 midve sva od P. na pljučih ni nič slišati, tako da kašlja zaradi prehlada. moram ji dat malo toplih obkladkov zvečer, pa sirup in upam, da bo hitro ok. ji je pa dopoldne spet vročina malo narasla. samo da ni kaj hujega kak je šel izpit?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 21.12.2009 15:24:26
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Ajej vidm da sta Katy pa Lara v bolnici, a sta še kr, kaj pa je Lari? Pa Čmrlika vidm da je bla tud , no sam da je zdej vse uredu z obema. vredu sem ,aj , no sva...razen sreče v nesreči, da so mi odkrili, da sem pozivitvna na streptokok B. , no, HB zato, upam, da bo pri porodu, ko prejmem antibiotik vse ok, da bom hitro rodila, in da mali ne bo ničesar pokasiral in ne bo rabil tud on takoj zdravil...držite pesti za naju že zdaj. vse bo uredu, boš dobla AB pa ne bo nč pokasiral. Sm pa jest v porodni sobi vprašala kaj če sm okužena pa so rekli da itak spremljajo pa naj bi vidl če ni ok. Upam, da bi res, če bi do tega pršlo ja ,upam, vse je odvisno od dr jev...sem pa toliko tragičnih zgodb na ta račun že slišala, in prebrala... ma saj bo, jaz sem itak optimist.
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 21.12.2009 15:25:02
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Ajej vidm da sta Katy pa Lara v bolnici, a sta še kr, kaj pa je Lari? Pa Čmrlika vidm da je bla tud , no sam da je zdej vse uredu z obema. vredu sem ,aj , no sva...razen sreče v nesreči, da so mi odkrili, da sem pozivitvna na streptokok B. , no, HB zato, upam, da bo pri porodu, ko prejmem antibiotik vse ok, da bom hitro rodila, in da mali ne bo ničesar pokasiral in ne bo rabil tud on takoj zdravil...držite pesti za naju že zdaj. vse bo ok, boš videla Vem Hvala...
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 21.12.2009 15:33:54
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: style IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 midve sva od P. na pljučih ni nič slišati, tako da kašlja zaradi prehlada. moram ji dat malo toplih obkladkov zvečer, pa sirup in upam, da bo hitro ok. ji je pa dopoldne spet vročina malo narasla. samo da ni kaj hujega kak je šel izpit? mam zvečer! okrog 19.30! držte pesti!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 21.12.2009 18:08:28
|
|
|
|
Srčekgirll
|
Helow! Evo me, končno sm se spravla mal na RR pokukat. Najpre: Punce, hvala za super večer včeraj, imela sm se ODLIČNO, škoda da nas ni blo več. Upam, da se kmalu spet vidimo. Jst sm bla dns v šihtu čist zmatrana, izgovor: . Tko punce, poslala sm slike od včeraj, so v dveh delih. Lahko pa dam skupinsko sm gor, da nas ostale vidjo. style - včeraj sm končno zvedela kdo si, kr do zdej mi ni potegnilo (mam dolgo lajtngo ) Poljubčke in objemčke vsem bubančkom.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 21.12.2009 18:29:38
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
ojla evo mene. sem vam fovš za včerajšnje druženje :-( naša Manca je že vredu, kot da ne bi bilo nič, potem pa naj človek ve danes je pa moj oče ves slab, vse ga boli, slabo mu je, ves čas obiskuje WC
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 21.12.2009 18:30:18
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Dobro jutro! Tilnu je v soboto končno izginila vročina,tako da je začel jesti in spati. Ta teden je še doma,jaz sem pa klicala šefinjo in jo prosila,da sem ta teden popoldne,drugače bi bila še na bolniški.Samo ker se dobro počuti,grem delat.Doma bom še lahko,saj še prihajajo bolezni Včeraj je prišel na obisk šef od z družino na obisk in prinesel darila: polno sladkarij za otroke,mesa in salame,ker kolje doma. Ta teden pa še pri nas dobimo.Zadnjič sem gledala šampanjce,pa mi je sodelavec rekel,da ga dobimo,pa zeliščni liker,za ostalo pa se še ne ve.Božičnico v denarju smo pa že zapravili ,ampak nam je sedaj prijetno toplo. Včeraj smo šli malo na sonce in sneg,da se nadihata zraka,oba sta tako uživala,le Nejc je takoj užaljen,če mu sneg vržeš Smo se sankali,Tilen je 2x padel s sank,pa se ni nič pritoževal.V soboto pa sva z nejcem kidala in je bil revež tako utrujen,da je šel počivat za uživanje za bolančkane
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 21.12.2009 18:32:04
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Estrella in Style kdaj pol prideta? Pa Jana ti si tud rekla da pridš, no kdaj? 30.in 31 imam Nejca doma, ker je vrtec zaprt...mogoče pa takrat..sporočim prav čas Pri nas že 28 zapro pri nas je pa edino za24, 28, 29 in 30 potrebno se vpisati, kdor ga bo pripeljal v vrtec. 31.12 pa imamo zaprt vrtec
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 21.12.2009 18:33:06
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: style Ej Estrella zakaj se **** več ne javlja? Ker se je izpisala iz RR Kje boste za novo leto? doma na toplem mogoče se nama pridružii še en par
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?