|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :))
21.12.2009 13:50:00   
kasso

IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

IZVIRNO SPOROČILO: nina7

Ajej vidm da sta Katy pa Lara v bolnici, a sta še kr, kaj pa je Lari? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa Čmrlika vidm da je bla tuduser posted image , no sam da je zdej vse uredu z obema.

vredu sem ,aj , no sva...razen sreče v nesreči, da so mi odkrili, da sem pozivitvna na streptokok B.user posted image , no, HB zato, upam, da bo pri porodu, ko prejmem antibiotik vse ok, da bom hitro rodila, in da mali ne bo ničesar pokasiral in ne bo rabil tud on takoj zdravil...držite pesti za naju že zdaj.

vse bo ok, boš videla user posted image user posted image

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 676
21.12.2009 13:50:36   
kasso

IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

midve sva od P. na pljučih ni nič slišati, tako da kašlja zaradi prehlada. moram ji dat malo toplih obkladkov zvečer, pa sirup in upam, da bo hitro ok. ji je pa dopoldne spet vročina malo narasla. user posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 677
21.12.2009 13:56:36   
kasso
Aja, glede plastične mize in stolov za vrt, jaz razumem, da bi to ona rabila za notri v kuhinji user posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 678
21.12.2009 14:00:01   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: kasso

Aja, glede plastične mize in stolov za vrt, jaz razumem, da bi to ona rabila za notri v kuhinji user posted image

mogoče pa res

(odgovor članu kasso)
  Neposredna povezava do sporočila: 679
21.12.2009 14:03:40   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: style

IZVIRNO SPOROČILO: jana81

JANA: upam da nisi hudauser posted image , ej a obstaja kaka  krema od Justa za vnete učke?

huda ne, žalostna pa ja.. sem komi čakala da se spet vidimo.
ne, prov za učke noter mazat ne, ker jst tud Nejcu zdej dajem tobrex, za okrog oči pa ja, če je seneni nahod itd..

saj vem, tudi meni je hudouser posted image

nimam pojma kaj ima, greve danes k P., pa bomo vidl, sem šla v lekarno kej kupit, pa pravjo da ni nič brez recepta???

notr v učkah ima vse krvavo, okrog pa zlepljeno z gnojem, pa sem ji do zdaj čistila z kamilico, pa sem mislila, če bi bila kaka krema za ta gnoj? Mi je kolegica rekla, da naj mažem z T3 kremco tudi od J., samo si ne upam, ker sem sebi probala pa fuul pečeuser posted image

z tea tree lahko mažeš samo zunaj učke, po koži, noter pa peče..
pa ne s kamilico čistit, to je najslabše, samo z fiziološko, če nimaš Tobrexa.

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu style)
Neposredna povezava do sporočila: 680
21.12.2009 14:03:46   
jana81

Estrella in Style kdaj pol prideta? Pa Jana ti si tud rekla da pridš, no kdaj?

30.in 31 imam Nejca doma, ker je vrtec zaprt...mogoče pa takrat..sporočim prav časuser posted image

Jana: dejmo se zmenit za isti danuser posted image Nina7 ok?

lahko ja user posted image

(odgovor članu style)
Neposredna povezava do sporočila: 681
21.12.2009 14:03:48   
jana81

30.in 31 imam Nejca doma, ker je vrtec zaprt...mogoče pa takrat..sporočim prav časuser posted image

Jana: dejmo se zmenit za isti danuser posted image Nina7 ok?

ok sam ne vem če se boste lohk uskladile če se še dve ne mortauser posted image

lahko lahko, mene zadrži samo AT če je bolanauser posted image

itak pa mi2 prideve brezuser posted image

jst pa z, da bo Gaja mela družbo user posted image

(odgovor članu style)
Neposredna povezava do sporočila: 682
21.12.2009 14:29:50   
kasso

JANA: upam da nisi hudauser posted image , ej a obstaja kaka  krema od Justa za vnete učke?

ne, prov za učke noter mazat ne, ker jst tud Nejcu zdej dajem tobrex, za okrog oči pa ja, če je seneni nahod itd..

nimam pojma kaj ima, greve danes k P., pa bomo vidl, sem šla v lekarno kej kupit, pa pravjo da ni nič brez recepta???

notr v učkah ima vse krvavo, okrog pa zlepljeno z gnojem
, pa sem ji do zdaj čistila z kamilico, pa sem mislila, če bi bila kaka krema za ta gnoj? Mi je kolegica rekla, da naj mažem z T3 kremco tudi od J., samo si ne upam, ker sem sebi probala pa fuul pečeuser posted image

Jaz ponavadi pokličem P, mi napiše recept za Tobrex in grem sama iskat, brez tamalih.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 683
21.12.2009 14:40:38   
style

, pa sem ji do zdaj čistila z kamilico, pa sem mislila, če bi bila kaka krema za ta gnoj? Mi je kolegica rekla, da naj mažem z T3 kremco tudi od J., samo si ne upam, ker sem sebi probala pa fuul pečeuser posted image

Jaz ponavadi pokličem P, mi napiše recept za Tobrex in grem sama iskat, brez tamalih.

šit sploh ne vem kaj je ta Tobrexuser posted image

jah sem zaj..... šele ju3 bimave Puser posted image mah sej itak vem, da mi nima kej datuser posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 684
21.12.2009 14:42:52   
style
Miška spala 40 minuser posted image se zbudila vsa tečkastauser posted image , danes razen jutranjega mleka ni še nič jedla, zdaj nas ta gosti sok spašavauser posted image

vročine pa nimamouser posted image user posted image

(odgovor članu style)
Neposredna povezava do sporočila: 685
21.12.2009 14:43:42   
kasso

jah sem zaj..... šele ju3 bimave Puser posted image mah sej itak vem, da mi nima kej datuser posted image

to je antibiotik v obliki kapljic za oči ...jaz imam to skoraj vedno doma, ker se ta vnetja kar ponavljajo. Ko ima otrok malo vneto, rdeče, pa da ima že krmeželj, mu takoj dam Tobrex, pa je takoj boljše.

(odgovor članu style)
Neposredna povezava do sporočila: 686
21.12.2009 14:44:29   
jana81
http://www.ivz.si/knjiznica/arhiv/reg_zdravil/PDA/2939.HTM

(odgovor članu style)
Neposredna povezava do sporočila: 687
21.12.2009 14:45:21   
kasso
Zdaj pa šibam z bolečo nogo (zaradi zravila user posted image ) via PO. Lepo popoldne vsem.

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 688
21.12.2009 14:49:12   
style

ej sem brala na tem RR en drug forum, mislim svašta..............

a kej berete še kaj drugega kot nas?

jest če mam čas
kaj pa bereš

mah kle sem neki našla, sej sploh nisem vsega prebrala, za eno zbirajo denar..... pa ima že velika otroka, 15 in 23 let, če se ne moim, čaki bom najdla....

ja ja sm brala neki

ej zdaj pa sploh ne najdem več, kaj me je zmotilo pri tem:

-to da sta otroka ja tako velika, da bi že lahko delala in
-to da si je izbrala, da ji pomagajo zbrati med drugim denar za neko mizo za na vrt, hallllo to pa ja ni tako zelo nujno potrebnouser posted image

http://www.ringaraja.net/forum/m_4756668/mpage_14/tm.htm#4768431

o jej kasso vidim, da ti sodeluješ v tej dobrodelnosti, morda tudi poznaš to dotično osebo, glej itak se ne mislim v to utikat, sem prejle napisala cel post o tem, pa valda erroruser posted image , tako vse kar bi jaz rekla je to, da jaz sem pri 14-ih začela delat, štip. nisem dobivala, starši pa so mi lahko samo osnovno priskrbeli, tako da mi ni bilo drugega kot delat.

Imam pa tudi sama *kolegico* ki ima pri 28 letih 5 otrok, 2 šoloobvezna ji je itak socialna vzela, ne ona ne dec nikjer ne delata......... skratka še pa jošuser posted image take ljudi sem tudi sama podpirala z razno dobrodelnostjo, samo ko sem se stvari bolj od blizu približala in vidla kak to laufa, sem vse skupaj nekam poslala......

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 689
21.12.2009 14:50:44   
style

to je antibiotik v obliki kapljic za oči ...jaz imam to skoraj vedno doma, ker se ta vnetja kar ponavljajo. Ko ima otrok malo vneto, rdeče, pa da ima že krmeželj, mu takoj dam Tobrex, pa je takoj boljše.

bom jutri P omenilauser posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 690
21.12.2009 14:52:03   
style

notr v učkah ima vse krvavo, okrog pa zlepljeno z gnojem, pa sem ji do zdaj čistila z kamilico, pa sem mislila, če bi bila kaka krema za ta gnoj? Mi je kolegica rekla, da naj mažem z T3 kremco tudi od J., samo si ne upam, ker sem sebi probala pa fuul pečeuser posted image

z tea tree lahko mažeš samo zunaj učke, po koži, noter pa peče..
pa ne s kamilico čistit, to je najslabše, samo z fiziološko, če nimaš Tobrexa.

ok thanksuser posted image

bom od zdaj naprej samo z fizio.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 691
21.12.2009 14:55:40   
style

midve sva od P. na pljučih ni nič slišati, tako da kašlja zaradi prehlada. moram ji dat malo toplih obkladkov zvečer, pa sirup in upam, da bo hitro ok. ji je pa dopoldne spet vročina malo narasla. user posted image

samo da ni kaj hujegauser posted image

kak je šel izpit?

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 692
21.12.2009 15:24:26   
Čmrlika

Ajej vidm da sta Katy pa Lara v bolnici, a sta še kr, kaj pa je Lari? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa Čmrlika vidm da je bla tuduser posted image , no sam da je zdej vse uredu z obema.

vredu sem ,aj , no sva...razen sreče v nesreči, da so mi odkrili, da sem pozivitvna na streptokok B.user posted image , no, HB zato, upam, da bo pri porodu, ko prejmem antibiotik vse ok, da bom hitro rodila, in da mali ne bo ničesar pokasiral in ne bo rabil tud on takoj zdravil...držite pesti za naju že zdaj.

vse bo uredu, boš dobla AB pa ne bo nč pokasiral. Sm pa jest v porodni sobi vprašala kaj če sm okužena pa so rekli da itak spremljajo user posted image pa naj bi vidl če ni ok. Upam, da bi res, če bi do tega pršlo

ja ,upam, vse je odvisno od dr jev...sem pa toliko  tragičnih zgodb na ta račun že slišala, in prebrala... ma saj bo, jaz sem itak optimist.user posted image

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 693
21.12.2009 15:25:02   
Čmrlika

vse bo ok, boš videla user posted image user posted image

Vem user posted image  Hvala...

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 694
21.12.2009 15:33:54   
suzy85

samo da ni kaj hujegauser posted image

kak je šel izpit?

mam zvečer! okrog 19.30! držte pesti!

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu style)
Neposredna povezava do sporočila: 695
21.12.2009 18:08:28   
Srčekgirll
Helow!

Evo me, končno sm se spravla mal na RR pokukat.
Najpre: Punce, hvala za super večer včeraj, imela sm se ODLIČNO, škoda da  nas ni blo več. Upam, da se kmalu spet vidimo.
Jst sm bla dns v šihtu čist zmatrana, izgovor:user posted image .
Tko punce, poslala sm slike od včeraj, so v dveh delih. Lahko pa dam skupinsko sm gor, da nas ostale vidjo.
style - včeraj sm končno zvedela kdo si, kr do zdej mi ni potegnilo (mam dolgo lajtngouser posted image )

Poljubčke in objemčke vsem bubančkom.

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 696
21.12.2009 18:29:38   
Soncnica Sandra ***
ojla

evo mene.
sem vam fovš za včerajšnje druženje :-(

naša Manca je že vredu, kot da ne bi bilo nič, potem pa naj človek ve user posted image

danes je pa moj oče ves slab, vse ga boli, slabo mu je, ves čas obiskuje WC user posted image

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 697
21.12.2009 18:30:18   
Soncnica Sandra ***

IZVIRNO SPOROČILO: tilči

Dobro jutro!

Tilnu je v soboto končno izginila vročina,tako da je začel jesti in spati.user posted image Ta teden je še doma,jaz sem pa klicala šefinjo in jo prosila,da sem ta teden popoldne,drugače bi bila še na bolniški.Samo ker se dobro počuti,grem delat.Doma bom še lahko,saj še prihajajo bolezniuser posted image
Včeraj je prišel na obisk šef od user posted image  z družino na obisk in prinesel darila: polno sladkarij za otroke,mesa in salame,ker kolje doma.
Ta teden pa še pri nas dobimo.Zadnjič sem gledala šampanjce,pa mi je sodelavec rekel,da ga dobimo,pa zeliščni liker,za ostalo pa se še ne ve.Božičnico v denarju smo pa že zapraviliuser posted image ,ampak nam je sedaj prijetno toplo.user posted image
Včeraj smo šli malo na sonce in sneg,da se nadihata zraka,oba sta tako uživala,le Nejc je takoj užaljen,če mu sneg vržešuser posted image Smo se sankali,Tilen je 2x padel s sank,pa se ni nič pritoževal.V soboto pa sva z nejcem kidala in je bil revež tako utrujen,da je šel počivatuser posted image

user posted image user posted image user posted image  za uživanje

user posted image user posted image user posted image  za bolančkane

user posted image user posted image user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 698
21.12.2009 18:32:04   
Soncnica Sandra ***

IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Pri nas že 28 zaprouser posted image

pri nas je pa edino za24, 28, 29 in 30 potrebno se vpisati, kdor ga bo pripeljal v vrtec.
31.12 pa imamo zaprt vrtec

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 699
21.12.2009 18:33:06   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Ej Estrella zakaj se **** več ne javlja?user posted image

Ker se je izpisala iz RR

Kje boste za novo leto?

doma na toplem user posted image

mogoče se nama pridružii še en par

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...
Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?