Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: style IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: style JANA: upam da nisi huda , ej a obstaja kaka krema od Justa za vnete učke? huda ne, žalostna pa ja.. sem komi čakala da se spet vidimo. ne, prov za učke noter mazat ne, ker jst tud Nejcu zdej dajem tobrex, za okrog oči pa ja, če je seneni nahod itd.. saj vem, tudi meni je hudo nimam pojma kaj ima, greve danes k P., pa bomo vidl, sem šla v lekarno kej kupit, pa pravjo da ni nič brez recepta??? notr v učkah ima vse krvavo, okrog pa zlepljeno z gnojem, pa sem ji do zdaj čistila z kamilico, pa sem mislila, če bi bila kaka krema za ta gnoj? Mi je kolegica rekla, da naj mažem z T3 kremco tudi od J., samo si ne upam, ker sem sebi probala pa fuul peče z tea tree lahko mažeš samo zunaj učke, po koži, noter pa peče.. pa ne s kamilico čistit, to je najslabše, samo z fiziološko, če nimaš Tobrexa. men je pa P rekla, da ni šans s fiziološko čistid, da samo še bolj vneme oči, ker sol draži...da je treba s kamilico...ko so pa "kepice" pa obvezno Tobrex meni je pa rekla, da s fiziološko, ker je podobne sestave kot solze...tudi v solzah je sol... kamilice pa da kao izsušijo oko V bolnici smo obvezno čistili s fiziološko,s kamilicvami pa ne,ker so notri primesi,ki lahko povzročijo alergijo oz. dražijo oko Tudi meni so rekli, da s kamilicam ne, ker dražijo oko oz. so alergrne. Kao cvetni prah...
|