Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Praznična pomoč za našo Mio 21.12.2009 15:01:07
|
|
|
|
Antilopa
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute IZVIRNO SPOROČILO: Antilopa IZVIRNO SPOROČILO: Lisička Dada Antilopa pravi, da me pelje do Dolgega mosta, ja. Joj, dada... ti si pa res že čist zmešana... Jaz te peljem iz Lj. do Rakeka ...pa nazaj:) vidim, da si tudi ti nazaj gre z Abc-jko do Dolgega mosta
|
|
RE: Praznična pomoč za našo Mio 21.12.2009 15:01:43
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Antilopa IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute IZVIRNO SPOROČILO: Antilopa IZVIRNO SPOROČILO: Lisička Dada Antilopa pravi, da me pelje do Dolgega mosta, ja. Joj, dada... ti si pa res že čist zmešana... Jaz te peljem iz Lj. do Rakeka ...pa nazaj:) vidim, da si tudi ti nazaj gre z Abc-jko do Dolgega mosta
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.12.2009 15:02:07
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Praznična pomoč za našo Mio 21.12.2009 15:03:25
|
|
|
|
Anonimen
|
krompir morm dat iz avta, da ne zmrzne ponoci
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.12.2009 15:03:57
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Praznična pomoč za našo Mio 21.12.2009 15:04:31
|
|
|
|
Anonimen
|
ne....ce bos pridna dobis naslednjic.
|
|
|
|
RE: Praznična pomoč za našo Mio 21.12.2009 15:05:00
|
|
|
|
gita10
|
Antilopa... iz LJ grem torej s tabo... kje me najdeš, veš... če me pri vseh tistih vrečkah fališ, pa svaka ti čast ... kako si me boste pa potem podajali, mi je pa že čisto vseeno. Za vsak primer bom vzela s sabo kakšen euro za avtobus IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute IZVIRNO SPOROČILO: gita10 Ej punce fenomenalne ste- se že celo jutro zabavam ob vama- pa še nekaj koristnega bo iz tega nastalo- no vsaj upam,da prispeta do Božiča v Izolo. Me šef prav postrani gleda kako me lahko knjiženje računov tako zabava ko vnašam v računalnik. pokazi mu....mogoce kaj primakne Sigurno- ima preveč denarja, da bi ga skomerkoli delil.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.12.2009 15:05:16
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Praznična pomoč za našo Mio 21.12.2009 15:05:41
|
|
|
|
Anonimen
|
haha...greeeeeeeeeeeeeeeeem!!!!!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.12.2009 15:05:56
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Praznična pomoč za našo Mio 21.12.2009 15:16:51
|
|
|
|
gita10
|
Dada v tvojem podpisu manjka najljubši slovenski pevec Damjan Murko
|
|
|
|
RE: Praznična pomoč za našo Mio 21.12.2009 15:42:41
|
|
|
|
Anonimen
|
komplet kroznikov v avtu. imam pa se kuhinjske omarice spodnje...1x 80 cm, 1x 60 cm, 1x 40 cm in 1 viseco 80 cm s sipo, samo je sipa pocena. sam zal bo morala kuhinja do naslednjic pocakat.
|
|
|
|
RE: Praznična pomoč za našo Mio 21.12.2009 15:42:46
|
|
|
|
malamedika
|
punce vse pohvale za vaš trud in humanost do te družine ki ji boste pomagale ,verjamem da boste družini res polepšale praznike in jim pričarale nasmeh na obraz
|
|
|
|
RE: Praznična pomoč za našo Mio 21.12.2009 15:47:02
|
|
|
|
Mia007
|
Punce moje, samo da vas berem se že vsa tresem. Tolikšna solidarsnost kot sem jo tu doživela, je nisem niti takrat, ko sem ostala po smrti moža v podnajemu z 2 letno hčerko in 10 letnim sinom, s tem, da so me po 2 tednih po pogrebu obiskali in sem morala ven... Joj nikol ne pozabim, da sem prišla v Izolo in v ul. Okt. thiass ve kje je to, sem od hiše do hiše iskala stanovanje za nas. Pol sem se enemu fantu v eni hiši očitno zasmilila, in je mamo klical v Jagodje in preko njegove mame sem dobila eno stanovanje v Jagodju.. Uf, ko pomislim zdaj na to.. k sreči, da človek se res vsega ne spomni. PUNCE HVALA VAM VSEM PO VRSTI... za vašo pozitivno energijo, pomoč, nsmeh, ki mi ga narišete na ustnice. RADA VAS IMAM!
Skozi bele oblake in tihe korake občutim, ko se vračaš k nam. Zaznam v najbolj samotni tišini novega večera mesečinizvezdo, ki tam le za nas nežno tli.V vetru tvoji dotiki milo božajo nas vem, da si tu, varuješ nas... HVALA VSEM..
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.12.2009 15:59:52
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Praznična pomoč za našo Mio 21.12.2009 16:01:20
|
|
|
|
blaža
|
Lisička Dada, kdaj bi ve dve prišel okvirno jutri? a pred 10-to al po deseti? Imam pol za it še na zavarovalnico z eno sosedo, ki mi je strešnik z njene strehe razbil prednjo šipo na avtu, pa moram jutri to rešit, ker mam tehnični. Javi mi kdaj bosta okvirno, da se zorganiziram. Neki malega bom tudi jaz napravla.
|
|
[Brisano sporočilo] 21.12.2009 16:03:06
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Praznična pomoč za našo Mio 21.12.2009 16:03:30
|
|
|
|
Anonimen
|
punce!!!!mene je pa zdaj klicala mia!!!!! prvic sva se slisali....... po njenem simpaticnem glasu se slisi kako je vsesela in vzhicena in kar ne dojema, da se to dogaja!!!!!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.12.2009 16:04:35
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Praznična pomoč za našo Mio 21.12.2009 16:04:49
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lisička Dada Okrog 10:30, bi rekla (če gremo okrog 10-ih z Unca). No še boljše, bi mogoče jaz že uspela vse opravit pa da bom doma. javi mi še tvojo tole da bom mela za vsak slučaj prosim. Lahko me kar na mojo tel pokličeš, pa si bom shranla.
|
|
RE: Praznična pomoč za našo Mio 21.12.2009 16:05:20
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lisička Dada Okrog 10:30, bi rekla (če gremo okrog 10-ih z Unca). kaj ti mislis, da mam jst raketo?????
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.12.2009 16:07:51
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Praznična pomoč za našo Mio 21.12.2009 16:10:04
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lisička Dada IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute kaj ti mislis, da mam jst raketo Senožeče, Miš, Senožeče... ne Sežana. Ja koliko pa ti rabiš do Senožeč s to Lantro? Od Lj do mene je 40 min, če se ne ustavljate, pol si pa zračunajte in vračunajte kofetke, pa kar masta za se ustavit.
|
|
RE: Praznična pomoč za našo Mio 21.12.2009 16:11:51
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lisička Dada IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute kaj ti mislis, da mam jst raketo Senožeče, Miš, Senožeče... ne Sežana. Ja koliko pa ti rabiš do Senožeč s to Lantro? aja....
|
|
|
|
RE: Praznična pomoč za našo Mio 21.12.2009 16:14:09
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute IZVIRNO SPOROČILO: Lisička Dada IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute kaj ti mislis, da mam jst raketo Senožeče, Miš, Senožeče... ne Sežana. Ja koliko pa ti rabiš do Senožeč s to Lantro? aja.... Sežana je pa itak 10 min od mene naprej po stari cesti.
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?