|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: December 2009 IVF/ICSI
19.12.2009 19:46:58   
Anonimen
tanja, super za srčka!!user posted image user posted image Sedaj pa le počasi verjemi, da si nosečka!!user posted image

gigi
, kaj sprehajat se je treba? To pa nič ne vem. user posted image Pijem pa vedno. Čeprav glede na to, da imam itak neprehodne jajcevode in to, itak dvomim kako vse tole deluje name.

loremi, držim pesti, da se ne bo ulilo!! user posted image user posted image user posted image

WP, škoda za slabši spermiogram.user posted image Mogoče je pa to čisto momentalno tok slabo?  Itak, da je MB za vaju zmagovalen, bosta videla!! Kar se pa tvojih celic tiče.. A da bi jih npr. zamrznili pa ni mogoče?

(odgovor članu BarbiG)
  Neposredna povezava do sporočila: 1526
19.12.2009 20:13:09   
IVYY
En lep večer vsem iz zasnežene in mrzle Primorske user posted image ...

Po dolgem času se vam oglašam, sem pa vas pridno brala in če ne drugače bila z mislimi z vami !

Jaz začnem s SUPREFACTOM 7. JANUARJA
Malo me skrbi, kako mi bo zneslo se vozit iz Kopra v Ljubljano, če bo tako grdo vreme....da ne bom kje v sengu obtičala in ne bom prišla pravočasno gor, še posebej na dan punkcije, zato razmišljam, da bi  dneve
pred punkcijo kar v Ljubljani prespala, ker takrat itak hodiš tudi do 4 dni zaporedoma na ultrazvoke.
Sem našla na internetu Prenočišče Koprivec, ki je res čisto blizu Kliničnega. A ve kdo, če še obratuje?

Hvala in lep večer vsem

Upanje je kot nočno nebo; nikoli ni tako temno, da ne bi odkrili kake zvezde

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1527
19.12.2009 22:12:28   
BarbiG
Pikovitka, pošiljam ti pozitivne vibracije za četrtek, da ugledaš bitje user posted image . Mislim nate in močno držim pesti. user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu IVYY)
Neposredna povezava do sporočila: 1528
19.12.2009 22:17:27   
BarbiG
WP, spermiogram se lohk do naslednjič tudi zboljša. Jaz verjamem, da ko bo napočil čas za oploditev, bo tudi semena dovolj. Držim pesti, da je MB za vaju zmagovalna kombinacija. user posted image

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 1529
20.12.2009 8:54:05   
loremi
Dobro jutro!

user posted image

user posted image

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 1530
20.12.2009 9:24:42   
loremi
rojena77, waw, česitke za 8 user posted image   user posted image !

womanpolice user posted image , ampak jaz verjamem, da bo MB res zmagovalen za vaju user posted image  user posted image . Zakaj pa nebi oni tvojih celic zamrznili, če jih je preveč glede na razpoložljivost njegovega materiala, pa jih naslednjič odmrznili in jih poskusili oplodit z novim materialom ... samo sprašujem se. Ne dajta se, me smo z vama in vaju bomo stalno vzpodbujale, da prideta do svojega otročka!

Reby, skuštrana suzi, hvala user posted image ! Se mi je na srečo (tok tok)  tisti izcedek včeraj potem ustavil, me pa boli v jajčnikih, skor bi lahko rekla izmenično, enorat levi in potem desni. Pa včeraj sem na hitro imela povečano temperaturo, to pa pripisujem bolečemu ušesu. Upam, da ni bilo kaj drugega vzrok user posted image .

IVYY, super za nov začetek. Žal ne poznam prenočišč po Ljubljani. Je pa že naslenji teden napovedana otoplitev, predvidevam, da bo na žalost tudi ves sneg pobralo, kakšno bo pa stanje januarja, ko začneš, boš pa videla ... ali bo šlo samo s prevozom brez preveč nevšečnosti na cesti ali bo treba tu prespat. Srečno!

Pikovit, tudi jaz pošiljam pozitivne misli user posted image  user posted image  user posted image !!

Vsem pa želim lepo nedeljo, malo še izkoristite snegeca danes!

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1531
20.12.2009 11:22:24   
miklarom
dan!!!!!!user posted image
evo, da se spet malo javim, nimam kaj veliko časa, k sem skos na šihtu, danes pa sem končno frajuser posted image .

Loremi - držim pesti do konca, da bo vse o.k. user posted image user posted image , pa hvala za kavico in sladko rezinico, bi mi prav pasala jauser posted image

Reby - lepo, da ste vsi super, bom se pa definitivno oglasila kaj k vam , ko bom v LJ, da mal požulim in poslinim Tomijauser posted image , na šihtu pa imamo totalno gužvo, sej folk je znorel, kolk to jejo , pol pa pravijo da je recesija, dddddddduser posted image

rojena77 - super za 8 zamrznjenčkovuser posted image user posted image user posted image  in ta eden , ki je v tebi naj tudi ostane nadaljnih devet mesecevuser posted image
sonček33 - iiii kako lepo ti ustvarjaš, bom mogla mal k tebi prit da me naučiš
WP - MB bo za vaju zmagovalen , to sigurno in držim pestke za vaju
Tanja - super za user posted image  user posted image  in naj bo vse vredu do konca
BarbiG- kako kaj pri tebi
IVYYY - uper za nov začetek in sem full vesela zate, in tokrat ima da uspeuser posted image
BEBIII -  lubika moja, kako ste mi kaj dol v Kopru, a mate kaj velik snega, pri nas ga je kar dosti RTI
mismis - Gigi - shuka - zarja - pija - pikovit - in vse ostale user posted image

jaz pa delam še ta teden do sobote pol pa dopuuuuuust in 27.12. letima z mojim na Dunaj do 3.1., komaj čakam, bom pa imela prenosnika s sabo , da se vam bom lahko kaj javila, predvsem pa da vam bom lahko zaželela srečo v novem letu in veliko user posted image

< Sporočilo je popravil miklarom -- 20.12.2009 11:24:50 >

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 1532
20.12.2009 13:29:13   
Taddy78
womanpolice kakšen pa je bil rezultat spermiograma? Ker je moj tudi imel slabega, in potem pač "fizično" združijo celico in spermij...no, vsaj pri nama je tako.
Moj jih je imel 5.4 mil (najmanjša vrednost bi naj bila 20miljonov), od tega 0.3% gibljivih, kar je slab rezultat. So mi pa na punciji "nalovili" 11 celic in upamo na najbolje...v sredo imam embriotransfer, če pa se ne bodo vredu razvijali, pa me pokličejo že v ponedeljek...

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1533
20.12.2009 18:20:08   
bit
ojla punce,

hitro se vam javljam,,,,,stroj me čaka...ravno spa prišla domov iz potepanja po ledenem Dunaju..

lepo pozdravljam vse....prav vse....

gigika....hvala...komaj čakam da bom lahko tudi vama čestitalauser posted image

sonček33.... angelčki so super...mi lahko sporočiš kako jih narediš
tanja...kaj naj rečem user posted image user posted image user posted image user posted image

ostale pa ...

imejte se rade in uživajte s svojimi...user posted image

(odgovor članu Taddy78)
Neposredna povezava do sporočila: 1534
20.12.2009 20:02:32   
Pija76
čer babike moje,

vas na hitr pozdravim, pa da vam povem, da sem danes že mal boljše, tako da zgleda da se pobiramo. Al pa teranov liker svoje dela user posted image , ga moram skoz kuhat user posted image .

Hvala vsem za lepe želje, objemčke in vse....RVI

Drugač pa: svoj novi laptop sovražim, zgleda da mu pera manjka user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1535
20.12.2009 22:54:57   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes

Pozdravček punce...

samo da se pofočkam mal...pa grem ležat, sem komaj domov prišla.
Ja danes smo bili na prvem UZ in imam enega user posted image .
Dr. D je bil bolj skop z besedami. 1 gastacijska vrečka, 9 mm in vse je ok.
Dobr da sem slikco dobila, ker mož še kr ne dojame...

Hvala pupe, brez vas bi bilo vse veliko težje...Tanja ma vas rad...

Zdej grem pa spat...user posted image

Mislim da user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vse pove user posted image Wiiiiiiii!

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu Tanja_Jes)
Neposredna povezava do sporočila: 1536
21.12.2009 6:15:26   
loremi
Dobro jutro!

user posted image

Naj bo ponedeljek čimkrajši in naj bo čimmanj gužve, kjerkoli že boste

< Sporočilo je popravil loremi -- 21.12.2009 6:16:02 >

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1537
21.12.2009 9:30:45   
mismis
Dober dan,

vidim, da ste še vse, razen Loremi, v toplih posteljah user posted image  je kaj počnete tam? user posted image  user posted image user posted image

Ni kaj nov delovni teden se je začel, treba bo delati, še dobro da je danes že torek user posted image user posted image user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 1538
21.12.2009 9:35:08   
loremi
Ja, jaz že v službi. Je blo treba zapustit topel kouterček.

Sem pa vsa presrana, 3. dan zapored imam izcedke in krče kot ob Muser posted image   user posted image  user posted image , ne vem zdej kaj to pomen, dans je 9. dan po ET, M pa je prišla ponavad 10. ali 11. dan, tko da ... ni kej, morm počakat, da vidim, na čem sem.
Upam, da bo moj delovni teden trajal tri dni, da si zgarantiram dopust za četrtek user posted image !

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1539
21.12.2009 9:42:43   
mismis
Loremi, držim pesti, da tile grdi izcedki ne pomenijo nič slabega. user posted image user posted image

A se še kateri zdi, da teli zadnje dnevi kar bežijo?

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 1540
21.12.2009 9:45:14   
loremi
mismis hvala!

joj, ne govori, mimogrede bo treba pripravljat božično večerjo, potem pa še parkrat spat, pa bo novo leto user posted image , fuuuul bežijo dnevi ja!

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1541
21.12.2009 10:32:26   
zarja1
Dobro jutroooooooooo.......

Shuki moj....user posted image user posted image user posted image Poljubčka Maju.....

Gigi in Mismisu user posted image user posted image

Pija a likerček, teranov?user posted image To mi še manjka te alkoholne dni.....user posted image

Sonček helov.

Miklarom tebe tudi priganjajo na delu.....user posted image Pri meni je nevzdržno, premišljujem če ruknem kak dan dopusta.

Tanja super za zdrav in vesel user posted image .

Reby, Serendipity, Lučka, Bit, Pikovitka,..... lep dan.user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 1542
21.12.2009 14:43:51   
pikovit
Hello punce sem vas prišla mal pogledat user posted image

Loremi nimaš kaj kot samo čakat,beda sej vem.Lahko pa narediš test.Meni je že 7 dan pokazal rahlo user posted image .Držim pesti,da bo vse OK in da se izzide kot je trebauser posted image .

Mismis helouuuuuuu user posted image

Zarči  user posted image  na zdravje user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1543
21.12.2009 14:46:03   
zarja1

IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

na zdravje za vajinega bebota!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1544
21.12.2009 14:47:58   
mismis

eloooooow tudi tebi, smo kaj živčni??? Sem že jaz živčna in v pričakovanju tega četrtka user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1545
21.12.2009 14:55:39   
zarja1

IZVIRNO SPOROČILO: mismis

eloooooow tudi tebi, smo kaj živčni??? Sem že jaz živčna in v pričakovanju tega četrtka user posted image

torka in četrtka user posted image user posted image . Pilo se bo, pilooooooouser posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1546
21.12.2009 14:59:46   
pikovit

ja,ja živci na višku.Neki slabi občutki me obdajajo sploh,ker ni nobenih znakov user posted image .To punce moje je pa tak stres,da je za znort.Cel postopek v primerjavi z tem čakanjem je nula.Nič čudnega,da mi je vse splahnelo user posted image .Ufffffffff upam na najboljše,itak user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1547
21.12.2009 15:00:31   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

na zdravje za vajinega bebota!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1548
21.12.2009 15:01:03   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

torka in četrtka user posted image user posted image . Pilo se bo, pilooooooouser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1549
21.12.2009 15:02:27   
mismis

ja,ja živci na višku.Neki slabi občutki me obdajajo sploh,ker ni nobenih znakov user posted image .To punce moje je pa tak stres,da je za znort.Cel postopek v primerjavi z tem čakanjem je nula.Nič čudnega,da mi je vse splahnelo user posted image .Ufffffffff upam na najboljše,itak user posted image user posted image user posted image

to ti pa čisto verjamem, ni tako dolgo, ko sem bila jaz v podobni situaciji user posted image , ampak kljub vsemu ti si imela beto že 12. dan še enkrat višjo, kot jaz na 17. dan. Tako, da mora biti pri tebi vse OK, to nam tisti gor dolguje, ker je mene tako opeharil user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?