miklarom
|
dan!!!!!! evo, da se spet malo javim, nimam kaj veliko časa, k sem skos na šihtu, danes pa sem končno fraj . Loremi - držim pesti do konca, da bo vse o.k. , pa hvala za kavico in sladko rezinico, bi mi prav pasala ja Reby - lepo, da ste vsi super, bom se pa definitivno oglasila kaj k vam , ko bom v LJ, da mal požulim in poslinim Tomija , na šihtu pa imamo totalno gužvo, sej folk je znorel, kolk to jejo , pol pa pravijo da je recesija, dddddddd rojena77 - super za 8 zamrznjenčkov in ta eden , ki je v tebi naj tudi ostane nadaljnih devet mesecev sonček33 - iiii kako lepo ti ustvarjaš, bom mogla mal k tebi prit da me naučiš WP - MB bo za vaju zmagovalen , to sigurno in držim pestke za vaju Tanja - super za in naj bo vse vredu do konca BarbiG- kako kaj pri tebi IVYYY - uper za nov začetek in sem full vesela zate, in tokrat ima da uspe BEBIII - lubika moja, kako ste mi kaj dol v Kopru, a mate kaj velik snega, pri nas ga je kar dosti RTI mismis - Gigi - shuka - zarja - pija - pikovit - in vse ostale jaz pa delam še ta teden do sobote pol pa dopuuuuuust in 27.12. letima z mojim na Dunaj do 3.1., komaj čakam, bom pa imela prenosnika s sabo , da se vam bom lahko kaj javila, predvsem pa da vam bom lahko zaželela srečo v novem letu in veliko
< Sporočilo je popravil miklarom -- 20.12.2009 11:24:50 >
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|