tulpek
|
Hvala za nasvete glede šopinga, očitno rabim še enega , da mi bo lažje kam it. Da napišem eno poročilo, kaj vse opažam pri našem malem: - odzove se na zvok... če kaj rečem, on pa gleda vstran, se obrne k meni, prav tako k atiju. Ga v postelji zafrkavava in se izmenično oglašava, on pa vrti glavico :)) - se smeji, če se mu smejim - se prestraši glasnih zvokov, če kdo govori na glas, zazvoni telefon... prej tega ni bilo --> prav pošteno zajoka, če se fejst prestraši - prav tako se prestraši hitrih, nenadnih gibov - pljuva - se izredno slini, slinčki so non stop mokri, če je samo slina, ga posušim na radiatorju, sicer bi porabila 10 slinčkov dnevno, tako pa samo 3 - cmoka, sem včeraj mislila, da ima kaj v ustih, pa ni bilo nič - med dojenjem ga moram gledat, če gledam v računalnik, noče sesat , pogosto mu moram tudi peti, čeprav sem totalno brez posluha, mu je všeč -prepozna rutino... včeraj sem ga sama kopala in je ves presenečen cel čas gledal v smer, kjer sicer stoji partner... mu ni bilo jasno, zakaj ga ni (ker se je potil na orbitreku...) -je danes že 4krat kakal -spušča vedno več zvokov, ampak samo, če smo ostali tiho -občuduje svoje nogice -se skrije pod kovter -pozorno opazuje dogajanje, predmete okrog sebe -če je zaspan, poje... vleče tak dolgi eeeeeeeeeee, ko js pojem, kot moj nečak... -obrne se na bok, naprej ne gre -vse da v usta -fiziološka v nos mu je poslastica, prav tako poskuša polizat vse, s čimer ga namažem, pa moje roke, igračke... -še vedno pridno spi ponoči, pa čez dan tudi kar dosti. Zdajle se je zbudil... tak da grem..
|