|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del
21.12.2009 12:00:07   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

tole pa so moji sončki za na voščilnico

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1751
21.12.2009 12:05:57   
sunny24
jutta, super za podalšanje porodniške...user posted image user posted image user posted image

čebela, pol ga nism usračkala s kakijem in banano! Bravo jst! user posted image user posted image user posted image

ajvy, ja...prštej še enih 7 let zravn pa boš na moji pravi starosti! user posted image user posted image user posted image

Sii protagonista della tua vita e non spettatore della mia..
Te lo spiego meglio...FATTI I CAZZI TUOI!!

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 1752
21.12.2009 12:07:55   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

IZVIRNO SPOROČILO: Jutta

Joj koliko lepih slikic ste pripopale.... Saj ne vem, kdo je lepšiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Očitno so se februarja 09 rojevali sami krasotci in krasoticeuser posted image user posted image user posted image

Šibam kuhat... še prej pa ena fajn novica... so mi podaljšali porodniško do sredine aprilauser posted image Se mi rit smejiuser posted image user posted image user posted image user posted image

bravouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

super boš še mal z bejbijam uživalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1753
21.12.2009 12:09:51   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

čebela, pol ga nism usračkala s kakijem in banano! Bravo jst! user posted image user posted image user posted image

nisi nisiuser posted image user posted image user posted image ....pa baje je dober z jabolkomali pa jogurtom ali pa skutouser posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1754
21.12.2009 12:12:56   
sjmm
Tamika....dan, si se pa že nakofetkalauser posted image , aja, pa nabavla tud...pridna...naju jutri čaka šoping...kr prec zjutri...mogoče bo še najmanj gužve...dans moram pa Mihcu it en ski komplet kupit, lanske hlače premajhne je bla rita včer čist mokrauser posted image user posted image

Jan je pa kr moj smučarski kombinezon zaplenu..je reku, da mu ful paše....no, pa smo tamuser posted image user posted image

joj, še zmer ne kuham...ah, sej bom...dans sm k ta počasn posnetek...sicer pa, sej nism jz kriva k je pa tak vreme...če bi blo pa sončno...bi imela pa ful energije...grem najprej še en kofi skuhatuser posted image ...a bi še katera???user posted image user posted image user posted image

katjuše pa dans ni...se je včeri čist skurla k je moje voščilnice delala...bogauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1755
21.12.2009 12:13:35   
sjmm
urša...kaj pa ti kuhaš???

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1756
21.12.2009 12:15:19   
Urša08

urša...kaj pa ti kuhaš???

Piščančji file v zelenjavno - smetanovi omakici in riž, pa solata bo še. Te bom pa še večkrat za kak recept prodila, mam super idejeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1757
21.12.2009 12:17:29   
Urša08

Tamika....dan, si se pa že nakofetkalauser posted image , aja, pa nabavla tud...pridna...naju jutri čaka šoping...kr prec zjutri...mogoče bo še najmanj gužve...dans moram pa Mihcu it en ski komplet kupit, lanske hlače premajhne je bla rita včer čist mokrauser posted image user posted image

Jan je pa kr moj smučarski kombinezon zaplenu..je reku, da mu ful paše....no, pa smo tamuser posted image user posted image

joj, še zmer ne kuham...ah, sej bom...dans sm k ta počasn posnetek...sicer pa, sej nism jz kriva k je pa tak vreme...če bi blo pa sončno...bi imela pa ful energije...grem najprej še en kofi skuhatuser posted image ...a bi še katera???user posted image user posted image user posted image

katjuše pa dans ni...se je včeri čist skurla k je moje voščilnice delala...bogauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sjmm hahaha jaz sem tud dons k ta počasen posnetek user posted image user posted image user posted image user posted image kavica bi pa pasalo, mogoče naju prebudiuser posted image Pa sej ne smeš bit vedno preveč pridna, nej še drugi kej nardijo user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1758
21.12.2009 12:17:40   
TAMIKA3
ajvy... user posted image user posted image za spanje
čebel@.... user posted image user posted image user posted image , boste imeli giro po stanovanju, vsak na svojem poganjalčku user posted image
jutta... user posted image user posted image za podaljšanje porodniške
onasiss... super jaslice user posted image , pa super za pogodbo user posted image user posted image
simona ... uživaj dopust user posted image user posted image
mihailo... mi smo ograjico pred leti kupili v intersparu
urša in mihailo...user posted image user posted image za škornje, meni je mami kupila gležnjarje za 15 € user posted image , samo jih prinese šele božiček user posted image
sunny... kako lepi snežni kraljici user posted image
no toliko od mene, verjetno sem še katero spustila user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1759
21.12.2009 12:19:29   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

čebel@.... user posted image user posted image user posted image , boste imeli giro po stanovanju, vsak na svojem poganjalčku user posted image
bomo lahko z atijem tekmovaliuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 1760
21.12.2009 12:27:42   
SURF
Pozdravčke.

Danes bova tamalo prvič pustila s taščo,ker greva v shooping po darila...čeprav je to za urco dve,pa itak vem da bo uživala...samo mene kr trebuh boliuser posted image eh sm smotanauser posted image .

Brkn-Ja Marko se zelo trudi ,da bi njegovi vajenci obvladali zadeve,nimaš kej,vsaka mu častuser posted image ooo,super,nevem zakaj sem js mislila,da imaš to bolj zasebne naraveuser posted image mah sem že kej narobe prebrala,na hiter....to pa super in če rada to delaš....želim ti veliko uspeha!!!!!!!

Sunny in ostale-Kje imajo take fajn škorenjčke?
Sunny-Leptički stauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...

Sjmm-user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Majchy-za darila...nekako tako kot ti je sjmm svetovala,božični keksi,božični čaj,kake božične servetke,....midva pa tudi salame in vino delima okoli,letos še pršut....

Mihailo-Lepo se imejte v Bosni.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1761
21.12.2009 12:28:57   
Onasiss
....upam, sem že mojmu povedala, da bo Maja čuval, sam sem bla kr mal v skrbeh, včeri se mu je 3x v 15 minutah butnil, ker je gospod pač imel prižgano tv, pol je čist nezavesten za karkoli okol sebeuser posted image , pa še v Litiji se mu je do vrha stopnic odplazil k ga je imel mal, da sva z mami mizo pospravli, mislim, Maja je lažje našmu Mihcu zaupat...moj sploh še ni dojel, da kobaca in je hitr k strela

Uh...kok mi je to znano....user posted image user posted image user posted image zih sta kej v žlahti...

So what....

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1762
21.12.2009 12:29:47   
SURF
Ajvy-ups,vedno mešam Tarjo in Tisouser posted image ,čeprav vem katera je februarčicauser posted image ....bova danes pogledala v BC za sedež.

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 1763
21.12.2009 12:31:24   
SURF
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss

....upam, sem že mojmu povedala, da bo Maja čuval, sam sem bla kr mal v skrbeh, včeri se mu je 3x v 15 minutah butnil, ker je gospod pač imel prižgano tv, pol je čist nezavesten za karkoli okol sebeuser posted image , pa še v Litiji se mu je do vrha stopnic odplazil k ga je imel mal, da sva z mami mizo pospravli, mislim, Maja je lažje našmu Mihcu zaupat...moj sploh še ni dojel, da kobaca in je hitr k strela

Uh...kok mi je to znano....user posted image user posted image user posted image zih sta kej v žlahti...

user posted image
moj je tak samo takrat k sm js zravenuser posted image ko pa me ni ,se pa tok lepo rihtata,vsaj sumimuser posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1764
21.12.2009 12:31:45   
Onasiss

Joj koliko lepih slikic ste pripopale.... Saj ne vem, kdo je lepšiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Očitno so se februarja 09 rojevali sami krasotci in krasoticeuser posted image user posted image user posted image

Šibam kuhat... še prej pa ena fajn novica... so mi podaljšali porodniško do sredine aprilauser posted image Se mi rit smejiuser posted image user posted image user posted image user posted image

bravouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Se podpišem....

So what....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1765
21.12.2009 12:34:40   
SURF
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss

Se podpišem....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tudi jsuser posted image super.

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1766
21.12.2009 12:36:44   
SURF
Tako sedaj pa šibam....
Tudi midve prideva na srečanje,bi bilo super ja če je kje tako,da se lahko brez skrbi plazijo,šetajo okoliuser posted image po novem letu,ne?

Lepo se imejte,uživajte!

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 1767
21.12.2009 12:55:01   
simonakr
Evo mala spi, zdej grem pa v akcijo pospravlanja! user posted image No še prej bom pa božične pesmi na telefon pretankala da bo malo božičnega vzdušja!

Jutta - user posted image user posted image user posted image user posted image za podaljšano porodniško!

Srečanje JEST TUD! Sam tko se zmente da bom še jest lahko prišla!

Sjmm - ja poznam to! Naša je tud fajn mobilna, jo je treba merkat ampak čist povsod!

Surf - sej bo v redu! Tašče so nekatere včasih čist kul user posted image

No zdej pa res letim, da mi ne bo prehitro cajta zmankal! user posted image user posted image

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 1768
21.12.2009 12:56:46   
Katjusa

user posted image

tole so pa vošičilniceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image
user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1769
21.12.2009 12:57:09   
Urša08
Simonakr kako sta se vidva odločila glede varstva? Gre v vrtec?

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 1770
21.12.2009 12:57:21   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: SURF

Ajvy-ups,vedno mešam Tarjo in Tisouser posted image ,čeprav vem katera je februarčicauser posted image ....bova danes pogledala v BC za sedež.

nč hudega....
raje poglejta tam k majo suho robo....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 1771
21.12.2009 12:57:25   
Ajvy

ajvy........dobra štorijauser posted image ......fora je da ima tamala doma sina ki je 1 leto starejši od Hane in bi konec koncev lahko vedela da Hana ni stara 9m,ampak 10user posted image

o joj...potem pa sploh ni opravičila.....user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1772
21.12.2009 12:57:35   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Ajvy jaz bi tud eno tako poležavanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image superca user posted image user posted image user posted image user posted image

jah...pol boste morali imet pa še kakšno punčko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1773
21.12.2009 12:57:44   
Katjusa

IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

čebela hvala! user posted image

Evo, upam da je ratalo...

user posted image

user posted image

Pa še ena z mamico...user posted image

user posted image

zelo lepe slikice prava male bela princeza.....

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 1774
21.12.2009 12:58:05   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

user posted image

tole so pa vošičilniceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image
user posted image

super so user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?