|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del
21.12.2009 11:36:18   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss

IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@
user posted image user posted image user posted image user posted image ......drugo leto?......jaz predlagam kolosej ker imajo super pene za lazenje user posted image user posted image user posted image

Moja hod.....

Tvoja bo pa z Nejcem okol hodila user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1726
21.12.2009 11:36:30   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ važičkauser posted image user posted image user posted image user posted image .......si videla post,da imam 1 kuponček,enega pa ziher danes dobim......rabiš?

Ja...bom morala itak v Domžale po mojga Mankočauser posted image user posted image ...pa se oglasim....

So what....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1727
21.12.2009 11:36:37   
Čebel@

user posted image user posted image user posted image user posted image ......drugo leto?......jaz predlagam kolosej ker imajo super pene za lazenje user posted image user posted image user posted image

Moja hod.....
se bo pa šetala okoli igrač in prezala po njih

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1728
21.12.2009 11:37:11   
Čebel@

IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ važičkauser posted image user posted image user posted image user posted image .......si videla post,da imam 1 kuponček,enega pa ziher danes dobim......rabiš?

Ja...bom morala itak v Domžale po mojga Mankočauser posted image user posted image ...pa se oglasim....
user posted image user posted image user posted image .......sem čisto zravenuser posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1729
21.12.2009 11:37:50   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Moja hod.....

Tvoja bo pa z Nejcem okol hodila user posted image user posted image user posted image user posted image

Ga zbije....user posted image user posted image user posted image ... Se je zadnjič na Maja od sjmm spravla...revež je kar jokat začeluser posted image .....ji je njegova čupa všeč....pa ful ga je objemala....user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1730
21.12.2009 11:38:15   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

jutro.....

MI2 s Tiso sva se zbudlo, 7.45, pojedli in odšli nazaj spat...je pasalo......uf
Včeraj smo šli do dvojčkov...matr je bilo fejst....res....SNEGEC

jutro ajvy......pri nas je že dober danuser posted image ...........u to pa je luksus spanje-superuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1731
21.12.2009 11:38:26   
Onasiss

user posted image user posted image user posted image .......sem čisto zravenuser posted image

Morm sam še poklicat če so že dobili...prejšnji teden še niso imel...

So what....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1732
21.12.2009 11:39:13   

jutro.....

MI2 s Tiso sva se zbudlo, 7.45, pojedli in odšli nazaj spat...je pasalo......uf
Včeraj smo šli do dvojčkov...matr je bilo fejst....res....SNEGEC

Dobro jutro ali pa dober dan in sevedauser posted image user posted image user posted image za spanje

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1733
21.12.2009 11:40:55   
Čebel@

Morm sam še poklicat če so že dobili...prejšnji teden še niso imel...
ko boš hodila,me res pokličiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1734
21.12.2009 11:42:23   
Ajvy
ONasiss...super za smrekico ni jaslice user posted image user posted image

Simonakr...UŽIVLJAJ  na dopustu user posted image user posted image

Mihailo...joj..vas že vidim ,kako boste uživali v zimskih radostih....user posted image user posted image

Sunny....bravo Gaja user posted image user posted image

Sjmm...super za počivanje..tudi to je treba dobro počet

Čebela...kaj pa če komu podariš tele majčke ...al pa daruješ kot darilo.....a ha ..kar naj nese zamenjat.....user posted image
mal za smeh...
Je enkrat moj brat prinesel mojemu en let staremu nečaku prnesu kapico za newborn....kolk smo se smejali...pol je pa še reku...ja nisem vedu, da moram cifre gledat....kolk smo se smejal user posted image user posted image user posted image user posted image
T o je bilo še preden je imel svoje otrokce seveda...sam je bilo pa smeha...

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1735
21.12.2009 11:43:22   
sunny24
ajvy, jutro! Ste si pa prvoščle spanec, pridne! user posted image

čebela, no vidiš, jst sem sploh talent...Zadnjič dam Gaji za jest banano (zapira) in kaki (odpira)...Kako naj pol njena rita ve kaj more delat...user posted image user posted image user posted image

Pridem nazaj, grem si prepisat recept za ameriške cookije...Upam, da bojo ratali!user posted image

Sii protagonista della tua vita e non spettatore della mia..
Te lo spiego meglio...FATTI I CAZZI TUOI!!

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1736
21.12.2009 11:45:38   
Urša08
sunny jaz delam te cookije in so čist simpl in vedno ratajo user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1737
21.12.2009 11:46:03   
Urša08
Ajvy jaz bi tud eno tako poležavanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image superca user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1738
21.12.2009 11:47:37   
b k kj tz jmkjikjv vij k noiooopkjoj oijiijuju

pozdravčki od Lieuser posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1739
21.12.2009 11:51:54   
sjmm
naš počiva, sem ga namučla s pucanjem nosa....joj, kok je to en težek biznis pri nasuser posted image user posted image

zdej morm pa kej kuhat začetuser posted image user posted image user posted image user posted image

naš je dons že 3x napolnil plenico...se vidi, da je včeri papcal za 3user posted image user posted image user posted image user posted image

popoldne bom pa kuhno zdrgnila....upam, sem že mojmu povedala, da bo Maja čuval, sam sem bla kr mal v skrbeh, včeri se mu je 3x v 15 minutah butnil, ker je gospod pač imel prižgano tv, pol je čist nezavesten za karkoli okol sebeuser posted image , pa še v Litiji se mu je do vrha stopnic odplazil k ga je imel mal, da sva z mami mizo pospravli, mislim, Maja je lažje našmu Mihcu zaupat...moj sploh še ni dojel, da kobaca in je hitr k strela

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1740
21.12.2009 11:54:49   
Jutta
Joj koliko lepih slikic ste pripopale.... Saj ne vem, kdo je lepšiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Očitno so se februarja 09 rojevali sami krasotci in krasoticeuser posted image user posted image user posted image

Šibam kuhat... še prej pa ena fajn novica... so mi podaljšali porodniško do sredine aprilauser posted image Se mi rit smejiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1741
21.12.2009 11:56:06   
Čebel@
ajvy........dobra štorijauser posted image ......fora je da ima tamala doma sina ki je 1 leto starejši od Hane in bi konec koncev lahko vedela da Hana ni stara 9m,ampak 10user posted image
sunny.....sej baje je najboljša kombinacija za jest kaki-bananauser posted image user posted image user posted image
cita....pozdravčke in lupčka Liiuser posted image
sjmm.....joj tole s stopnicami je pa nevarnouser posted image .......pridna si-spet boš pucalauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1742
21.12.2009 11:56:12   

IZVIRNO SPOROČILO: Jutta

Joj koliko lepih slikic ste pripopale.... Saj ne vem, kdo je lepšiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Očitno so se februarja 09 rojevali sami krasotci in krasoticeuser posted image user posted image user posted image

Šibam kuhat... še prej pa ena fajn novica... so mi podaljšali porodniško do sredine aprilauser posted image Se mi rit smejiuser posted image user posted image user posted image user posted image

super za porodniškouser posted image user posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Jutta)
Neposredna povezava do sporočila: 1743
21.12.2009 11:56:46   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Jutta

bravouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jutta)
Neposredna povezava do sporočila: 1744
21.12.2009 11:56:54   
sjmm pridna kot ponavadi...user posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 1745
21.12.2009 11:56:59   
TAMIKA3
dan.
mi2 s kavice in nabave. tristan spi. je bila še soseda na kavici user posted image

urša... upam, da ti pride kaj prav user posted image
ostalo sem pozabila user posted image , ker ste preveč načvekale user posted image user posted image

malo za smeh

user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1746
21.12.2009 11:58:11   
Ajvy
Čebela...ja..Urša me je spomnila ..te posodice za svečke so res tolk tolk lepe...da se ti splača...jst sem jih lansko leto..ga ni blo , k ni bil navdušen...res...

Urša-....mi2 niti slučajno ne greva ven...je premzlo...bomo pa pol šle s Tarjo mal na hrib...tko da boma poglihale...

Sunny...iiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kolk je cortkana tvoj princeska user posted image user posted image user posted image
Ti pa tolk mlada zgledaš...kolk maš, 22,20?

Mihailo
....iiiiiiiiiiiiiiiii kak cortekuser posted image user posted image user posted image

Onasiss..super za pogodbouser posted image user posted image user posted image
Sam to so pa res...pijane jasliceuser posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1747
21.12.2009 11:58:15   
Ajvy

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Mihailu vse naj naj za obmesečnico user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1748
21.12.2009 11:58:18   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

tole pa so moji sončki za na voščilnico

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1749
21.12.2009 11:59:36   
TAMIKA3

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Mihailu vse naj naj za obmesečnico user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?