Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 21.12.2009 11:21:09
|
|
|
|
Čebel@
|
punce,kdaj se kaj vidimo?????????
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 21.12.2009 11:21:30
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ onasiss.........čvekica.......5000 si že pokvarla Zdaj Uršo lovim...sem bila že pred njo, pa me je v zadnjem tednu prehitela.... te je po desni prehitela
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 21.12.2009 11:23:39
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ punce,kdaj se kaj vidimo????????? jaz bi tudi prišla
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 21.12.2009 11:23:56
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ onasiss.........čvekica.......5000 si že pokvarla Zdaj Uršo lovim...sem bila že pred njo, pa me je v zadnjem tednu prehitela.... te je po desni prehitela zdej vemo zakaj zjutraj 2 kavi nalima-da poste nabija urša-hec
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 21.12.2009 11:24:44
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ punce,kdaj se kaj vidimo????????? jaz bi tudi prišla naredimo eno srečanje...........ste za???????
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 21.12.2009 11:25:23
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ onasiss.........čvekica.......5000 si že pokvarla Zdaj Uršo lovim...sem bila že pred njo, pa me je v zadnjem tednu prehitela.... le glej da me prehitiš
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 21.12.2009 11:25:23
|
|
|
|
Čebel@
|
ploha......dober dan ...kej zebe?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 21.12.2009 11:25:49
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ punce,kdaj se kaj vidimo????????? jaz bi tudi prišla naredimo eno srečanje...........ste za??????? pa kmalu
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 21.12.2009 11:26:01
|
|
|
|
Čebel@
|
ploha je že ušla
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 21.12.2009 11:27:39
|
|
|
|
Urša08
|
eto Žiga sem spat nesla, uf pozno dons ponavadi med pol deseto in deseto zaspi Zdej grem pa hitro kosilo prippravit, potem bom mela pa mal več časa, da Cita tebi odgovorim, Onasiss tebi pa recepte napišem, pa naslov pošlji za kupončke
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 21.12.2009 11:27:41
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ punce,kdaj se kaj vidimo????????? jaz bi tudi prišla naredimo eno srečanje...........ste za??????? Jaz imam šele naslednje leto čas....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 21.12.2009 11:28:08
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ onasiss.........čvekica.......5000 si že pokvarla Zdaj Uršo lovim...sem bila že pred njo, pa me je v zadnjem tednu prehitela.... le glej da me prehitiš Po moje mi ne bo ratal.... sem sam še ta teden prisotna pol me pa ni....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 21.12.2009 11:28:18
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ punce,kdaj se kaj vidimo????????? jaz bi tudi prišla naredimo eno srečanje...........ste za??????? Jaz imam šele naslednje leto čas.... Dejmo res po praznikih eno srečanje narest v čim večjem številu
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 21.12.2009 11:28:40
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 eto Žiga sem spat nesla, uf pozno dons ponavadi med pol deseto in deseto zaspi Zdej grem pa hitro kosilo prippravit, potem bom mela pa mal več časa, da Cita tebi odgovorim, Onasiss tebi pa recepte napišem, pa naslov pošlji za kupončke Pa ti bo zneslo...??
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 21.12.2009 11:29:51
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ punce,kdaj se kaj vidimo????????? jaz bi tudi prišla naredimo eno srečanje...........ste za??????? Jaz imam šele naslednje leto čas.... Dejmo res po praznikih eno srečanje narest v čim večjem številu ......drugo leto?......jaz predlagam kolosej ker imajo super pene za lazenje
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 21.12.2009 11:30:32
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 eto Žiga sem spat nesla, uf pozno dons ponavadi med pol deseto in deseto zaspi Zdej grem pa hitro kosilo prippravit, potem bom mela pa mal več časa, da Cita tebi odgovorim, Onasiss tebi pa recepte napišem, pa naslov pošlji za kupončke Pa ti bo zneslo...?? kr smej se sej dons mi nč ne znese mam čisto bombo pa je ura že 11.30
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 21.12.2009 11:30:42
|
|
|
|
sunny24
|
Evo, Gajča zaspala po polurni borbi.. onasis, čestitam za pogodbo!!! cita, hvala...Laura... Lepo jo pozdravi, pa ji reči naj bo pridna! čebela, o, to pa bo mela Hana kombinacijo... Sej jst mam tudi kdaj take fore, k sploh mi ne pride kaka ideja kaj naj ji dam za jest. mihailo, lepi škorni! V Hm majo take škornčke za ta male, ampak sm jih vidla samo za punčke (so na rožice). So prevlečeni z gumo. Ti pomojem ne propuščajo... sjmm, ja smo meli kar neki snegeca...To je za Gorico že oh in sploh! Nazadnje je blo full ampak res full snega v Gorici 87...to je pa že dosti dosti časa nazaj! Sm mela celih 6 let... ursa, take it easy!!!
< Sporočilo je popravil sunny24 -- 21.12.2009 11:32:46 >
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 21.12.2009 11:30:55
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ onasiss.........čvekica.......5000 si že pokvarla Zdaj Uršo lovim...sem bila že pred njo, pa me je v zadnjem tednu prehitela.... le glej da me prehitiš Po moje mi ne bo ratal.... sem sam še ta teden prisotna pol me pa ni.... važička .......si videla post,da imam 1 kuponček,enega pa ziher danes dobim......rabiš?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 21.12.2009 11:32:04
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 čebela, o, to pa bo mela Hana kombinacijo... Sej jst mam tudi kdaj take fore, k sploh mi ne pride kaka ideja kaj naj ji dam za jest. ......za jutri ji bom pa kaki kupila
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 21.12.2009 11:32:51
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 eto Žiga sem spat nesla, uf pozno dons ponavadi med pol deseto in deseto zaspi Zdej grem pa hitro kosilo prippravit, potem bom mela pa mal več časa, da Cita tebi odgovorim, Onasiss tebi pa recepte napišem, pa naslov pošlji za kupončke Pa ti bo zneslo...?? kr smej se sej dons mi nč ne znese mam čisto bombo pa je ura že 11.30 ne sikeraj se....kar na izi
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 21.12.2009 11:33:22
|
|
|
|
Ajvy
|
jutro..... MI2 s Tiso sva se zbudlo, 7.45, pojedli in odšli nazaj spat...je pasalo......uf Včeraj smo šli do dvojčkov...matr je bilo fejst....res....SNEGEC Baki...upam,da se čimprej prikaže zobek.... Deja....držim pesti ,da vse lepo odvoziš.... Res je kar malo preveč mraz...včeraj smo se peljali domov, pa je bilo -18....matr...Rusija Urša..super za spančkanje...... Kayica...res ne vem kaj bi to bilo...upam,da fino zrihtata pri P Katjuša.....priden BEnjamin ČEbela.....juhej za sankanje....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 21.12.2009 11:33:24
|
|
|
|
sunny24
|
A kaki odpira al zapira?
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 21.12.2009 11:34:47
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ ......drugo leto?......jaz predlagam kolosej ker imajo super pene za lazenje Moja hod.....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 21.12.2009 11:35:24
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ onasiss.........čvekica.......5000 si že pokvarla Zdaj Uršo lovim...sem bila že pred njo, pa me je v zadnjem tednu prehitela.... te je po desni prehitela zdej vemo zakaj zjutraj 2 kavi nalima-da poste nabija urša-hec
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 21.12.2009 11:35:55
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 A kaki odpira al zapira? baje da odpira,ampak je treba biti previden ker ima C vitamina toliko kot pomaranča in ob pretiravanju je lahko rdeča rita
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?