|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del
21.12.2009 9:55:10   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

MAJCHY kiro st. je pa kupla?Ojej 3 poganjalca?Kaj bos,jih bos prodala al naprej za darila dala?

6-9 mesecev.....ne vem kaj bom z njimiuser posted image .......kaj pa če le sedež za na sanke kupiš če sanke že imate?mislim da pride 15€

Ja seveda ,da so ji male...bi morala 9-12m vzeti...Bom videla za sanke,sem tudi o sedezu razmisljala...vglavnem sankali se bomo,ker dol je le hisa in travnik tu pa blok in asvalt,cesta...tko ,da je treab izkoristis priliko...user posted image
ja moja sestra zgleda ne ve kok je njena nečakinja starauser posted image user posted image ......super za sankanje-ne pozabite se fotkatuser posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1601
21.12.2009 9:55:34   
MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

se je moja sestra najavila na obisk......je Hani prinesla 2 majčki iz kika(glih za glih ji je prav) in poganjalčka-že tretjiuser posted image

ah sej bo bolš

A že tri poganjalčke mateuser posted image Kaj pa če bi ji rekla da ma že dva če lahko da račun pa kej druzga izbereš?

jap.......sem ji povedala,pa za majčke tudi da ji bojo samo kakšen teden prav prišle,pa je kar preslišalauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja nimaš kej

sem jo zdele klicala,pa rekla da sem kao še 1x pogledala majčke in da so Hani res premajhne in da je Hana stara 10 mesecev in ji je 6-9 premalo.....je imela malo dolgo surlo in je rekla da bo nesla zamenjatuser posted image

Ce ima racun in so etikete gor je res skoda ,da ne bi zamenjala ,tko ,da bo Hana lahko majcke malo ponosila...kaj pa racun za poganjalcka a ima?Tudi to bi lahko namesto tega kaj drugega vzela.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1602
21.12.2009 9:56:03   
sjmm

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Mihailu vse naj naj za obmesečnico user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image

tudi od Majauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1603
21.12.2009 9:56:37   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

se je moja sestra najavila na obisk......je Hani prinesla 2 majčki iz kika(glih za glih ji je prav) in poganjalčka-že tretjiuser posted image

ah sej bo bolš

A že tri poganjalčke mateuser posted image Kaj pa če bi ji rekla da ma že dva če lahko da račun pa kej druzga izbereš?

jap.......sem ji povedala,pa za majčke tudi da ji bojo samo kakšen teden prav prišle,pa je kar preslišalauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja nimaš kej

sem jo zdele klicala,pa rekla da sem kao še 1x pogledala majčke in da so Hani res premajhne in da je Hana stara 10 mesecev in ji je 6-9 premalo.....je imela malo dolgo surlo in je rekla da bo nesla zamenjatuser posted image

no, lepo ...sam ne vem kaj je to tok težko, drgač naj pa prej mal za mere vprašajouser posted image user posted image

ja,ali pa vprašaš kaj otrok potrebuje-jaz vedno vprašam.......fora je v tem,da ona vse etikete dol potrga,kot da ne vem s katere trgovine jeuser posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1604
21.12.2009 9:57:14   
MIHAILO

MAJCHY kiro st. je pa kupla?Ojej 3 poganjalca?Kaj bos,jih bos prodala al naprej za darila dala?

6-9 mesecev.....ne vem kaj bom z njimiuser posted image .......kaj pa če le sedež za na sanke kupiš če sanke že imate?mislim da pride 15€

Ja seveda ,da so ji male...bi morala 9-12m vzeti...Bom videla za sanke,sem tudi o sedezu razmisljala...vglavnem sankali se bomo,ker dol je le hisa in travnik tu pa blok in asvalt,cesta...tko ,da je treab izkoristis priliko...user posted image
ja moja sestra zgleda ne ve kok je njena nečakinja starauser posted image user posted image ......super za sankanje-ne pozabite se fotkatuser posted image user posted image user posted image  

Ne bomo...jaz imam zelo rada slike tko da bom skoz tezila:::a se gremo tu slikat,kdaj se bomo vsi trije slikali,dej se mene z mihailom slikaj,zdaj se midva sama...user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1605
21.12.2009 9:57:21   
Čebel@

ah sej bo bolš

Ce ima racun in so etikete gor je res skoda ,da ne bi zamenjala ,tko ,da bo Hana lahko majcke malo ponosila...kaj pa racun za poganjalcka a ima?Tudi to bi lahko namesto tega kaj drugega vzela.
etikete dol pocufa,računa za poganjalca pa nimauser posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1606
21.12.2009 9:58:08   
Čebel@

Ne bomo...jaz imam zelo rada slike tko da bom skoz tezila:::a se gremo tu slikat,kdaj se bomo vsi trije slikali,dej se mene z mihailom slikaj,zdaj se midva sama...user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1607
21.12.2009 10:00:27   
Čebel@
user posted image user posted image user posted image kaj boste podarili taščam/tastom,mamam/očetom,svakinjam/svakom za darila????

user posted image user posted image user posted image kaj pa prijateljem?pri nas se obdarujemo za max.10€ in sem brez idej

prosim za idejeuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1608
21.12.2009 10:00:54   
sjmm
tole pa so moji sončki za na voščilnico

user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1609
21.12.2009 10:01:17   
MIHAILO

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Mihailu vse naj naj za obmesečnico user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image

tudi od Majauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala punce...Ursa a je ze 21.?jaz em pozabila ,tako hitro gre cas 10m...jaz sem ga pa se vedno imela za 9,5muser posted image user posted image user posted image prehitro gre cas...

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1610
21.12.2009 10:03:27   
sunny24
U čebela, tvoja sestra je pa talent, ej...

mihailo, sm lih učeri govorila z balonchy pa je rekla da majo v BC tako leseno ogrodje -naslon za na sanke montirat. Jst bom šla to nabavit, stane pa 10 evrov. user posted image   Glede fotkanja sem ista kot ti, moj pa se slika samo če je nuja (k ga prsilim)...user posted image user posted image user posted image

Grem provat dat kako slikico od včeri gor...

Sii protagonista della tua vita e non spettatore della mia..
Te lo spiego meglio...FATTI I CAZZI TUOI!!

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1611
21.12.2009 10:04:35   
MIHAILO

ah sej bo bolš

etikete dol pocufa,računa za poganjalca pa nimauser posted image

Oh joj ,brezveze...jaz ko sem kolegici za darilo kupovala oz njenem sinu sem vzela racun in prodajalko vprasala ,ce lahko pridejo zamenjat za kaj drugega ,ce jima ne bo vsec ali pa ce bodo to ze imeli...tko da sem ji rekla da ce zeli zamenjati naj mi pove...bos pa prodala ali pa ti ne bo treba kupovati darilo za koga drugega ane'

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1612
21.12.2009 10:05:14   
sjmm

user posted image user posted image user posted image kaj boste podarili taščam/tastom,mamam/očetom,svakinjam/svakom za darila????

user posted image user posted image user posted image kaj pa prijateljem?pri nas se obdarujemo za max.10€ in sem brez idej

jaz vedno kupim kake steklene posodice, pa noter piškotke domače nafilam ali kak šarkeljček v malem glinenem lončku, pa kavica, svečke, kak angelček, čokoladico, pa tople copate ali nogavice, mogoče kak šal, kaka lepa skodelica, pa mal fensi zavijem in to je to, pa mož kako poslovno darilo doda, mulčkom...nečakom pa skoraj vedno legice, ker sam to paliuser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil sjmm -- 21.12.2009 10:06:46 >

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1613
21.12.2009 10:06:18   
MIHAILO

user posted image

Lepi soncki...kako si lahko ponosna ,da si mati 4 krasnih otrok...user posted image user posted image user posted image Maj je pa tako velik ,kot bi imel vec kot eno leto,tko mi zgleda...laski user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1614
21.12.2009 10:06:52   
Urša08
joj čebel@ tale tvoja sestra je pa tuduser posted image user posted image user posted image user posted image pa zakaj ne vpraša če ma že poganjalcauser posted image glede cunj pa no comment pa pišuka no sej se ponavadi kupi večjo številkouser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1615
21.12.2009 10:07:41   
MIHAILO

Mogoce pojdi malo do Kika ,tam dobis marsikaj za 10e in nekaj se tudi najde da je lepo...sam mores mal pobrskat user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1616
21.12.2009 10:09:08   
Čebel@
sunny.......jaz imam same talente okoli sebeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
sjmm.....jaz ne znam pečtuser posted image user posted image user posted image
mihailo......jaz tudi  vedno pustim etikete gor in spravim račun,ponavadi pa itak mamice vprašam kaj user posted image  potrebuje

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1617
21.12.2009 10:09:14   
sjmm

user posted image

Lepi soncki...kako si lahko ponosna ,da si mati 4 krasnih otrok...user posted image user posted image user posted image Maj je pa tako velik ,kot bi imel vec kot eno leto,tko mi zgleda...laski user posted image user posted image user posted image

o, hvala, sej res kr žarim, včas tud od jezeuser posted image user posted image user posted image , sam ponavad od ljubezni, ja,Majči se je kr potegnu,pa Jan tudi ...ima 11 let nogo 43 velik pa je 163 cm,je že Saško preraseluser posted image user posted image , pa očijevo nogo tuduser posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1618
21.12.2009 10:09:47   
Čebel@

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1619
21.12.2009 10:09:57   
MIHAILO

joj čebel@ tale tvoja sestra je pa tuduser posted image user posted image user posted image user posted image pa zakaj ne vpraša če ma že poganjalcauser posted image glede cunj pa no comment pa pišuka no sej se ponavadi kupi večjo številkouser posted image

Jaz sem tudi zdaj necaku od bratranca kupila jopic in sem rajsi vzela vecjega ,ceprav vem da je drobcen in ima bolj majhne stevilke...ampak ne upam reskirat ,ker ce mu je prevelikko bo pa drugi zimo nosil ,ce je pa premajhno jo pa lahko samo gleda user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1620
21.12.2009 10:11:16   
Čebel@

za moje pojme tudi-da se čimdalj časa nosi.....ah sej jaz sem optimist(beri naivnežuser posted image )-mogoče bo pa kdaj boljšeuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1621
21.12.2009 10:11:27   
sjmm

sunny.......jaz imam same talente okoli sebeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
sjmm.....jaz ne znam pečtuser posted image user posted image user posted image
mihailo......jaz tudi  vedno pustim etikete gor in spravim račun,ponavadi pa itak mamice vprašam kaj user posted image  potrebuje

pa kake 3 vrečke raznih bombončkov kupiš in mal razdeliš po kozarčkih, lepo zaviješ, al pa kak božični čajčeč, kako kopel...eterično olje, pa svečko zravn...men je to lepa in uporabna pozornostuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1622
21.12.2009 10:11:46   
sunny24
kako naložim sliko na slikomatu oz kako jo sem kopiram??? help

Sii protagonista della tua vita e non spettatore della mia..
Te lo spiego meglio...FATTI I CAZZI TUOI!!

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1623
21.12.2009 10:13:08   
Urša08
čebela glede daril ti moje ideje ne bodo prišle prav ker so za ta ožje mal dražje. Sva pa za pradedka in prababici kupla take steklene krožnike in gor bom naložila domače pecivo zavila v celofan in zraven še koledar z najinima sončkoma dalauser posted image Aja pa za eno prijateljico sem kupla tako lepo posodico za svečko - jih majo v merkator centrih - majo stojnico in te lončki so raznih oblik od zvončkov, posodic, pa za dve svečki, pa za štiri v raznih barvah (rdeča, bela, modra, zelena, oranžna) so pa res cort cene so pa od 4e do 17 neki tacga. Enu paru sem kupla dve brisački pa milo in neki za po tuširanju, pa kake lepe štumfke,... no to so tista mala darila ki sem jih jaz kupila. Lahko potem vsa enako zaviješ v bel krep papir, gor pa mašnice rdeče nalimaš - tako sem jaz lani vse zavila.user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1624
21.12.2009 10:13:19   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

kako naložim sliko na slikomatu oz kako jo sem kopiram??? help
www.slikomat.com in izberi slikico isto kot na shrani.si

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?