Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 21.12.2009 9:55:10
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO MAJCHY kiro st. je pa kupla?Ojej 3 poganjalca?Kaj bos,jih bos prodala al naprej za darila dala? 6-9 mesecev.....ne vem kaj bom z njimi .......kaj pa če le sedež za na sanke kupiš če sanke že imate?mislim da pride 15€ Ja seveda ,da so ji male...bi morala 9-12m vzeti...Bom videla za sanke,sem tudi o sedezu razmisljala...vglavnem sankali se bomo,ker dol je le hisa in travnik tu pa blok in asvalt,cesta...tko ,da je treab izkoristis priliko... ja moja sestra zgleda ne ve kok je njena nečakinja stara ......super za sankanje-ne pozabite se fotkat
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 21.12.2009 9:55:34
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ se je moja sestra najavila na obisk......je Hani prinesla 2 majčki iz kika(glih za glih ji je prav) in poganjalčka-že tretji ah sej bo bolš A že tri poganjalčke mate Kaj pa če bi ji rekla da ma že dva če lahko da račun pa kej druzga izbereš? jap.......sem ji povedala,pa za majčke tudi da ji bojo samo kakšen teden prav prišle,pa je kar preslišala ja nimaš kej sem jo zdele klicala,pa rekla da sem kao še 1x pogledala majčke in da so Hani res premajhne in da je Hana stara 10 mesecev in ji je 6-9 premalo.....je imela malo dolgo surlo in je rekla da bo nesla zamenjat Ce ima racun in so etikete gor je res skoda ,da ne bi zamenjala ,tko ,da bo Hana lahko majcke malo ponosila...kaj pa racun za poganjalcka a ima?Tudi to bi lahko namesto tega kaj drugega vzela.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 21.12.2009 9:56:03
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Mihailu vse naj naj za obmesečnico tudi od Maja
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 21.12.2009 9:56:37
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ se je moja sestra najavila na obisk......je Hani prinesla 2 majčki iz kika(glih za glih ji je prav) in poganjalčka-že tretji ah sej bo bolš A že tri poganjalčke mate Kaj pa če bi ji rekla da ma že dva če lahko da račun pa kej druzga izbereš? jap.......sem ji povedala,pa za majčke tudi da ji bojo samo kakšen teden prav prišle,pa je kar preslišala ja nimaš kej sem jo zdele klicala,pa rekla da sem kao še 1x pogledala majčke in da so Hani res premajhne in da je Hana stara 10 mesecev in ji je 6-9 premalo.....je imela malo dolgo surlo in je rekla da bo nesla zamenjat no, lepo ...sam ne vem kaj je to tok težko, drgač naj pa prej mal za mere vprašajo ja,ali pa vprašaš kaj otrok potrebuje-jaz vedno vprašam.......fora je v tem,da ona vse etikete dol potrga,kot da ne vem s katere trgovine je
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 21.12.2009 9:57:14
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO MAJCHY kiro st. je pa kupla?Ojej 3 poganjalca?Kaj bos,jih bos prodala al naprej za darila dala? 6-9 mesecev.....ne vem kaj bom z njimi .......kaj pa če le sedež za na sanke kupiš če sanke že imate?mislim da pride 15€ Ja seveda ,da so ji male...bi morala 9-12m vzeti...Bom videla za sanke,sem tudi o sedezu razmisljala...vglavnem sankali se bomo,ker dol je le hisa in travnik tu pa blok in asvalt,cesta...tko ,da je treab izkoristis priliko... ja moja sestra zgleda ne ve kok je njena nečakinja stara ......super za sankanje-ne pozabite se fotkat Ne bomo...jaz imam zelo rada slike tko da bom skoz tezila:::a se gremo tu slikat,kdaj se bomo vsi trije slikali,dej se mene z mihailom slikaj,zdaj se midva sama...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 21.12.2009 9:57:21
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ se je moja sestra najavila na obisk......je Hani prinesla 2 majčki iz kika(glih za glih ji je prav) in poganjalčka-že tretji ah sej bo bolš A že tri poganjalčke mate Kaj pa če bi ji rekla da ma že dva če lahko da račun pa kej druzga izbereš? jap.......sem ji povedala,pa za majčke tudi da ji bojo samo kakšen teden prav prišle,pa je kar preslišala ja nimaš kej sem jo zdele klicala,pa rekla da sem kao še 1x pogledala majčke in da so Hani res premajhne in da je Hana stara 10 mesecev in ji je 6-9 premalo.....je imela malo dolgo surlo in je rekla da bo nesla zamenjat Ce ima racun in so etikete gor je res skoda ,da ne bi zamenjala ,tko ,da bo Hana lahko majcke malo ponosila...kaj pa racun za poganjalcka a ima?Tudi to bi lahko namesto tega kaj drugega vzela. etikete dol pocufa,računa za poganjalca pa nima
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 21.12.2009 9:58:08
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO MAJCHY kiro st. je pa kupla?Ojej 3 poganjalca?Kaj bos,jih bos prodala al naprej za darila dala? 6-9 mesecev.....ne vem kaj bom z njimi .......kaj pa če le sedež za na sanke kupiš če sanke že imate?mislim da pride 15€ Ja seveda ,da so ji male...bi morala 9-12m vzeti...Bom videla za sanke,sem tudi o sedezu razmisljala...vglavnem sankali se bomo,ker dol je le hisa in travnik tu pa blok in asvalt,cesta...tko ,da je treab izkoristis priliko... ja moja sestra zgleda ne ve kok je njena nečakinja stara ......super za sankanje-ne pozabite se fotkat Ne bomo...jaz imam zelo rada slike tko da bom skoz tezila:::a se gremo tu slikat,kdaj se bomo vsi trije slikali,dej se mene z mihailom slikaj,zdaj se midva sama...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 21.12.2009 10:00:27
|
|
|
|
Čebel@
|
kaj boste podarili taščam/tastom,mamam/očetom,svakinjam/svakom za darila???? kaj pa prijateljem?pri nas se obdarujemo za max.10€ in sem brez idej prosim za ideje
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 21.12.2009 10:00:54
|
|
|
|
sjmm
|
tole pa so moji sončki za na voščilnico
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 21.12.2009 10:01:17
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Mihailu vse naj naj za obmesečnico tudi od Maja Hvala punce...Ursa a je ze 21.?jaz em pozabila ,tako hitro gre cas 10m...jaz sem ga pa se vedno imela za 9,5m prehitro gre cas...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 21.12.2009 10:03:27
|
|
|
|
sunny24
|
U čebela, tvoja sestra je pa talent, ej... mihailo, sm lih učeri govorila z balonchy pa je rekla da majo v BC tako leseno ogrodje -naslon za na sanke montirat. Jst bom šla to nabavit, stane pa 10 evrov. Glede fotkanja sem ista kot ti, moj pa se slika samo če je nuja (k ga prsilim)... Grem provat dat kako slikico od včeri gor...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 21.12.2009 10:04:35
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ se je moja sestra najavila na obisk......je Hani prinesla 2 majčki iz kika(glih za glih ji je prav) in poganjalčka-že tretji ah sej bo bolš A že tri poganjalčke mate Kaj pa če bi ji rekla da ma že dva če lahko da račun pa kej druzga izbereš? jap.......sem ji povedala,pa za majčke tudi da ji bojo samo kakšen teden prav prišle,pa je kar preslišala ja nimaš kej sem jo zdele klicala,pa rekla da sem kao še 1x pogledala majčke in da so Hani res premajhne in da je Hana stara 10 mesecev in ji je 6-9 premalo.....je imela malo dolgo surlo in je rekla da bo nesla zamenjat Ce ima racun in so etikete gor je res skoda ,da ne bi zamenjala ,tko ,da bo Hana lahko majcke malo ponosila...kaj pa racun za poganjalcka a ima?Tudi to bi lahko namesto tega kaj drugega vzela. etikete dol pocufa,računa za poganjalca pa nima Oh joj ,brezveze...jaz ko sem kolegici za darilo kupovala oz njenem sinu sem vzela racun in prodajalko vprasala ,ce lahko pridejo zamenjat za kaj drugega ,ce jima ne bo vsec ali pa ce bodo to ze imeli...tko da sem ji rekla da ce zeli zamenjati naj mi pove...bos pa prodala ali pa ti ne bo treba kupovati darilo za koga drugega ane'
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 21.12.2009 10:05:14
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ kaj boste podarili taščam/tastom,mamam/očetom,svakinjam/svakom za darila???? kaj pa prijateljem?pri nas se obdarujemo za max.10€ in sem brez idej prosim za ideje jaz vedno kupim kake steklene posodice, pa noter piškotke domače nafilam ali kak šarkeljček v malem glinenem lončku, pa kavica, svečke, kak angelček, čokoladico, pa tople copate ali nogavice, mogoče kak šal, kaka lepa skodelica, pa mal fensi zavijem in to je to, pa mož kako poslovno darilo doda, mulčkom...nečakom pa skoraj vedno legice, ker sam to pali
< Sporočilo je popravil sjmm -- 21.12.2009 10:06:46 >
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 21.12.2009 10:06:18
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm tole pa so moji sončki za na voščilnico Lepi soncki...kako si lahko ponosna ,da si mati 4 krasnih otrok... Maj je pa tako velik ,kot bi imel vec kot eno leto,tko mi zgleda...laski
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 21.12.2009 10:06:52
|
|
|
|
Urša08
|
joj čebel@ tale tvoja sestra je pa tud pa zakaj ne vpraša če ma že poganjalca glede cunj pa no comment pa pišuka no sej se ponavadi kupi večjo številko
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 21.12.2009 10:07:41
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ kaj boste podarili taščam/tastom,mamam/očetom,svakinjam/svakom za darila???? kaj pa prijateljem?pri nas se obdarujemo za max.10€ in sem brez idej prosim za ideje Mogoce pojdi malo do Kika ,tam dobis marsikaj za 10e in nekaj se tudi najde da je lepo...sam mores mal pobrskat
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 21.12.2009 10:09:08
|
|
|
|
Čebel@
|
sunny.......jaz imam same talente okoli sebe sjmm.....jaz ne znam pečt mihailo......jaz tudi vedno pustim etikete gor in spravim račun,ponavadi pa itak mamice vprašam kaj potrebuje
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 21.12.2009 10:09:14
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO IZVIRNO SPOROČILO: sjmm tole pa so moji sončki za na voščilnico Lepi soncki...kako si lahko ponosna ,da si mati 4 krasnih otrok... Maj je pa tako velik ,kot bi imel vec kot eno leto,tko mi zgleda...laski o, hvala, sej res kr žarim, včas tud od jeze , sam ponavad od ljubezni, ja,Majči se je kr potegnu,pa Jan tudi ...ima 11 let nogo 43 velik pa je 163 cm,je že Saško prerasel , pa očijevo nogo tud
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 21.12.2009 10:09:47
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO IZVIRNO SPOROČILO: sjmm tole pa so moji sončki za na voščilnico Lepi soncki...kako si lahko ponosna ,da si mati 4 krasnih otrok... Maj je pa tako velik ,kot bi imel vec kot eno leto,tko mi zgleda...laski
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 21.12.2009 10:09:57
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 joj čebel@ tale tvoja sestra je pa tud pa zakaj ne vpraša če ma že poganjalca glede cunj pa no comment pa pišuka no sej se ponavadi kupi večjo številko Jaz sem tudi zdaj necaku od bratranca kupila jopic in sem rajsi vzela vecjega ,ceprav vem da je drobcen in ima bolj majhne stevilke...ampak ne upam reskirat ,ker ce mu je prevelikko bo pa drugi zimo nosil ,ce je pa premajhno jo pa lahko samo gleda
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 21.12.2009 10:11:16
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 joj čebel@ tale tvoja sestra je pa tud pa zakaj ne vpraša če ma že poganjalca glede cunj pa no comment pa pišuka no sej se ponavadi kupi večjo številko za moje pojme tudi-da se čimdalj časa nosi.....ah sej jaz sem optimist(beri naivnež )-mogoče bo pa kdaj boljše
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 21.12.2009 10:11:27
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ sunny.......jaz imam same talente okoli sebe sjmm.....jaz ne znam pečt mihailo......jaz tudi vedno pustim etikete gor in spravim račun,ponavadi pa itak mamice vprašam kaj potrebuje pa kake 3 vrečke raznih bombončkov kupiš in mal razdeliš po kozarčkih, lepo zaviješ, al pa kak božični čajčeč, kako kopel...eterično olje, pa svečko zravn...men je to lepa in uporabna pozornost
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 21.12.2009 10:11:46
|
|
|
|
sunny24
|
kako naložim sliko na slikomatu oz kako jo sem kopiram??? help
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 21.12.2009 10:13:08
|
|
|
|
Urša08
|
čebela glede daril ti moje ideje ne bodo prišle prav ker so za ta ožje mal dražje. Sva pa za pradedka in prababici kupla take steklene krožnike in gor bom naložila domače pecivo zavila v celofan in zraven še koledar z najinima sončkoma dala Aja pa za eno prijateljico sem kupla tako lepo posodico za svečko - jih majo v merkator centrih - majo stojnico in te lončki so raznih oblik od zvončkov, posodic, pa za dve svečki, pa za štiri v raznih barvah (rdeča, bela, modra, zelena, oranžna) so pa res cort cene so pa od 4e do 17 neki tacga. Enu paru sem kupla dve brisački pa milo in neki za po tuširanju, pa kake lepe štumfke,... no to so tista mala darila ki sem jih jaz kupila. Lahko potem vsa enako zaviješ v bel krep papir, gor pa mašnice rdeče nalimaš - tako sem jaz lani vse zavila.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 21.12.2009 10:13:19
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 kako naložim sliko na slikomatu oz kako jo sem kopiram??? help www.slikomat.com in izberi slikico isto kot na shrani.si
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?