|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjske in okolišče čveke, 3. del
14.12.2009 22:17:56   
žanek
Huanita, ti si pa za hece user posted image .

Janči, pa ja ne no user posted image . Tega hudiča sem jaz pri N. fasala, rešila sem se ga pa tako, da je moj U. ven povleku in je bilo takoj ok. Pred tem sem pa vse živo probala, pumpala ven mleko, ... pa ni in ni bilo boljše. Sem se pa na eno patronažno spomnila iz materinske šole, ko nam je to razlagala pa sem rekla, probajmo, nimamo kej izgubit. In je pomagalo, brez antibiotikov user posted image .

(odgovor članu žanek)
Neposredna povezava do sporočila: 276
15.12.2009 20:28:31   
Janeja
Žanek, hvala za ponudbo. Mi je danes sestra povedala, da jo ima doma. Sicer tudi ni otroška, pa jo bomo že mal zašili skupaj, da bo tistih 5 minut na glavi ostala. user posted image

Aja, če katera želi gledat nastop malih in velikih plesalcev plesne šole Superstar, lahko pride v ponedeljek ob 17h v telovadnico I. OŠ Žalec. Vstopnine ni, program pa bo sigurno spet super.

(odgovor članu žanek)
Neposredna povezava do sporočila: 277
16.12.2009 12:39:50   
Meggi
Nastalo je nekaj unikatnih ustvarjalnic;

za ženske, ki so rade  praktične, ki nikoli ne vedo kam jih popelje radovedne duša, ki so rade malo ustvarjalne, ker preprosto imajo rade nekaj malega za dušo za drugačen vsakdan. Morda darilo za mamo, prijateljico ali kot mala in praktična pozornost! Še babica bo ubodila spomin na stare čase! user posted image

user posted image   Nekaj romantičnih rožic, da prikličemo pomlad.

user posted image  Malo elegantnosti ;)

user posted image  Praktična a nežna
user posted image  Malo ustvarjalnosti...

Preprosto jih skriješ v tapravo torbico- za vsak slučaj. Ali pa napolniš z najnujnejšim telefonom, denarnico in odvihraš novim dogodivščinam naproti, vmes stopiš v knjižnjico ali trgovino in si vse uredila, pa še ekološko si aktivna! user posted image

p.s. Drug dan samo obrneš- drug vzorec "pokažeš" in si spet malo drugačna! user posted image

Imaš posebno željo, idejo? user posted image  Lahko telefoniram g. Božičku- ti pošlje po pošti!!!user posted image

MALO USTVARJALNOSTI ZA LEPŠE DNI!

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 278
16.12.2009 12:52:18   
skuštrana
Meggi, full so lepe...

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 279
16.12.2009 15:51:33   
Bonnie_RR
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana

Meggi, full so lepe...

Se strinjam. user posted image

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 280
16.12.2009 20:27:24   
Janeja
Uau Meggi, tole je pa res bilo ustvarjanje. user posted image
Vsaka čast, da ti tole uspe poleg službe in otrok. A mi zaupaš kdaj najdeš čas, ker meni ga kronično primanjkuje že za osnovne stvari...

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 281
16.12.2009 21:27:15   
Meggi
Janeja.. nardim namesto tebe user posted image . Res uživam zraven. Je padlo nekaj fensi otroških šalov, pa gamaše za bejbe, pa torbice za male bejbike in njihove babyborne user posted image ,... upoštevam želje in karakter user posted image .

Info na ZS, zapakiram v kuvertico in prinese Božiček.

Mi je v čast, če lahko koga razveselim. Ene culice so že na poti! user posted image

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 282
16.12.2009 23:10:14   
barika

IZVIRNO SPOROČILO: Bonnie_RR

IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana

Meggi, full so lepe...

Se strinjam. user posted image

tudi jaz user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 283
16.12.2009 23:12:26   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: Janeja

Uau Meggi, tole je pa res bilo ustvarjanje. user posted image
Vsaka čast, da ti tole uspe poleg službe in otrok. A mi zaupaš kdaj najdeš čas, ker meni ga kronično primanjkuje že za osnovne stvari...

jaz za svoje špilčkarije najdem čas, ko oba zaspita, včasih ob enajstih zvečer, pa do enih, dveh zjutraj. edino za šivat ne najdem časa, ker zvečer lahko oba zbudim, popoldan pa samo tavečjegauser posted image

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 284
17.12.2009 2:58:37   
Meggi
Barika, kako prav imaš!user posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 285
17.12.2009 21:05:24   
m_m
Ojla puce, pozdravček iz P.
Ne nisva še doma, samo računalnik imam pri sebi user posted image hvala vsem za čestitke.
Jaz sem ok, mali je moral bit pod lučko, jutri zvemo, če bo še treba. Imava pa 10 dni bonusa, če bo treba dajat še antibiotik, tako da mogoče naju letos še ne bo domov. user posted image no jutri mi sporočijo. Malo je hudo zaradi tamalih dveh, pa božič je vmes, ampak zdravje je prvo...
No se še kaj javim.

* Čas je najboljši učitelj, a kaj ko na koncu ubije vse svoje učence.
* * Ni bogat tisti, ki ima največ, ampak tisti, ki najmanj potrebuje.
* * * Če mislite, da zmorete ali da nečesa ne zmorete, imate v obeh primerih prav.

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 286
17.12.2009 21:26:20   
Janeja
m_m, škoda, da se je takole začelo. Ampak kot si rekla, zdravje je prvo. Saj mogoče bosta pa pred novim letom doma, saj do tja je še 14 dni, ne obupaj... user posted image

Meggi in barika, še enkrat - vsaka čast vama. Jaz sem zvečer, ko mala dva zaspita koma utrujena in mi na kraj pameti ne pride kaj drugega kot kavč in postelja. Če ne bi imela prenosnika, da sem lahko zdaj na kavču vodoravno, še na računalniku ne bi bila nič... Me že ornk EMŠO tepe... user posted image
Komaj čakam, da mine še naslednji teden in bomo vsi 10 dni doma. Jeeej, obožujem praznike.

(odgovor članu m_m)
Neposredna povezava do sporočila: 287
17.12.2009 21:49:47   
Jančika_
M_m, ajej, to je pa šit, no. Ti iz srca želim, da bosta čimprej doma. Meni se je že tiste štiri dni mešalo, tako sem pogrešala otroka.

Meggi, krasne torbice! Jaz pa še knofa ne znam prav prišit. Tamle me z mize gleda en pulover, na katerem moram zašit luknjo, se gledava že cel teden, pa nič od mene.

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 288
18.12.2009 6:25:30   
teta beta
Meggi, luštne torbice!

m-m, upam, da bo z malim vse v najlepšem redu in bosta čimprej doma!

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 289
18.12.2009 12:26:03   
skuštrana
Evo opis našega tedna user posted image Kopiram od drugje....

ker pri nas..Kaos in razpad sistema.

Najprej je imela gripo Liza, ok, trajalo je par dni, vročina, bolečine v nogah, glava, trebuh..Hitro minilo. Arsen je imel vročino samo en dan, malo je tečen ampak to je lahko tudi od tega ker mu KONČNO lezejo petke ven, se že vidijo. No, v nedeljo pa mene ulovi, pravzaprav v soboto zvečer, glava me boli za crknit ( in moj bi henki penki delal, morš mislit )...Noč je bila tako tako, ker se je Arsen zbujal, pa jaz nisem mogla spat, začelo me je bolet grlo...Oton itak že cel teden ne spi, se zbuja non stop. No, v nedeljo se zbudim  s takšnim glavobolom kot da mi je nekdo glavo dol vzel in z njo šel na bowling. Nikoli me še ni tako bolela glava, spredaj, zadaj, na strani, povsod..Pa mišice, dobesedno vse kar imam. No, nekako sem preživela dam, itak sem samo ležala, jemala lekadole, zvečer sem vzela naklofen in potem je bila noč kolikor toliko ok, pa drug dan tudi...podnevi sem še nekakao funkcionirala, ponoči pa koma..Spet vse boli, mrzlica, pa vroče, pa znojenje, pa...Uh...Ampak vse bi bilo še ok, če me včeraj ne bi zagrabil še mastitis in imela sem vročino 40,5 Pa še M je začelo lovit, mi2 pa vse otroke doma in NIKJER NIKOGAR da bi vsaj malo pomagal...No, v glavnem, nekako sem preživela včeraj, ko sem ostala sama z Arsenom in Otonom, M je pa Lizo vzel s seboj, ko je šel nekaj urejat. Hvala bogu da ima vsaj on takšno delo da lahko ostane doma kadar hoče, ker drugače bi jaz crknila Dobesedno. Ga moram res pohvalit, zelo hrabro je skrbel za naše 3 navihance, s tem da je Oton bil ultra tečen, cele dneve ga je nosil po rokah, kuhal kosilo, pral rite...   Pa še meni non stop kuhal čaj, meril vročini,...
No, danes je malo bolje, sem potem klicala mamo, če bi prišla po Lizo v Lj, da jo vzame k sebi za kak teden. Ponudila se je da vzame še Arsena ampak on se mi zdi še pramnajhen da bi šel 300km daleč za tako dolgo..Ker je trenutno v neki mama fazi pa še strah me je da zboli, kaj bi pa potem...In trenutno sem sama z otonom, piece of cake
Oton je pa ok, itak je dobil milijone protiteles, ker se cele noči nacicava, zaato pa sem fasala mastitis.
No, to je to, od nas, drugače pa gripa ko gripa, isto sem preživljala ko sem jo imela enkrat v osnovni šoli, takšno "navadno"..Aja, edino glava me ni takrat tako bolella pa slabo mi ni bilo...

Nadaljevanje...

No, včeraj sem napisala da sem kao bolje..He,he, moš mislit..Me je pop spet zagarbilo, sem mislila da bom kar umrla. Koma, vse me je bolelo,sklepi, mišice, zize,glava..No, pol je pa moj dragi šel po ab ( za mastitis) in danes sem pa res bolje Ni še to čisto pravo, moram se spočit od vsega napora, ker sem 5 dni imela vročine okoli 39, pa jedla nisem skoraj nič, pa cel čas me je vse bolelo...Pa spala sem tudi minimalno..No, saj sedaj pa bo, pa še Liza je pri babici in je malo lažje, Arsen ni toliko naspidiran kot ona, Otona pa že nekak pošlihtamo...

Uživajte in bodite zdravi..
Jaz močno upam da mi sedaj bomo

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 290
18.12.2009 12:29:24   
skuštrana
mm, upam da bosta čimprej doma, oton je tudi bil pod lučko, full močno zlatenico, samo sem imela srečo ker sem začela kar takoj po porodu težit da bi šla domov in ga je takoj prišla pediatrinja pogledat mu vzela kri in je bilo full povišano, pa so ga takoj na infuzijo dali in pod lučko..Rekla je da če bi čakali mu sigurno ne bi ušli ab in pa še kaka teden v bolnici, tako pa sva šla 4 dan domovuser posted image

Ja, zdravje je res ves na svetu, šele ko ga ni se tega zavešuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 291
18.12.2009 21:16:44   
Janeja
Ojej skuštrana, ste imeli pa res pestro. Še dobro, da ste boljše. Naj tako tudi ostane.

Pa se jaz mislila da smo bogi, ker mi je prejšnji teden Jan eno noč 5 ur skupaj bruhal in driskal, danes ponoči pa je to zadelo še Leo. Jan je že OK, Lea je pa brez energije in brez apetita. V službi pa norišnica pred koncem leta.
Ampak najhujše upam, da je za nami.

Neposredna povezava do sporočila: 292
18.12.2009 21:22:54   
Jančika_
O skuštrana, tole ste pa imeli rokenroluser posted image . Upam, da boste kmalu vsi zdravi.

Neposredna povezava do sporočila: 293
18.12.2009 22:06:26   
m_m
Frišne novičke user posted image lučke več ne rabi user posted image za ono infekcijo pa tut fajn kaže, se samo brez zdravil izboljšuje. Vaše dobre želje so učinkovale... user posted image user posted image

Jančika, ja najbolj pa pogrešam tamali... ko bi meli že lahko božič skupaj.

Skuštrana user posted image sem js tut takoj prvi dan po porodu rekla, so kontroliral kri 3x na dan, sam je blo na meji za luč. Tako je šel šele 2.dan. Če pa nebi težila, pa mogoče šele 3. ali 4. POtem pa kar ni hotlo past in so našli še nekaj, tako da mogoče je tako bolje, ker če bi prej padlo bi že bla doma, in ne bi vedli za infekt

* Čas je najboljši učitelj, a kaj ko na koncu ubije vse svoje učence.
* * Ni bogat tisti, ki ima največ, ampak tisti, ki najmanj potrebuje.
* * * Če mislite, da zmorete ali da nečesa ne zmorete, imate v obeh primerih prav.

(odgovor članu m_m)
Neposredna povezava do sporočila: 294
18.12.2009 23:20:26   
Meggi
user posted image Ko se po skoraj enem letu napakiramo da gremo babja družba v Ikejo, napovedujejo oBILNO SNEŽENJE! user posted image

Kaj nujnega komu?

Upam da bodo vremenarji zgrešil! ;(

malo igrivosti in veliko barv nam polepša dan... pa tudi če je samo firtuh... prijetno poletje

http://taja-tekstilneustvarjalnice.blogspot.com/

(odgovor članu m_m)
Neposredna povezava do sporočila: 295
19.12.2009 8:57:24   
Naty*Taja
Oj Skuštrana - te  čisto razumem, smo pri nas tudi imeli takole štalo pred enim mesecem, pa tamali je tudi fasal od mene, s tem da je mene po vsej verjetnosti matrala navadna gripa (pa tudi tako fejst), ker so malemu potem bris vzeli in je pokazalo ifluenco A. Skratka, razlika med mano in tabo je pa ta, da imam jaz celo bajto ljudi okol sebe in da so tiste par dni, ko sem samo ležala zanje popolnoma poskrbeli. Tudi Urban je prišel samo na zizo, drugače so ga pa dva dni skoz pazli spodaj. Hvalabogu, da imam ljudi okol sebe. Ker sama res nebi zmogla - me je tako vse bolelo, da tamalga še dvignit nisem mogla. Samo da gre na boljše pa bravo za atije, da imajo take fajn službe in da nam znajo tako lepo pomagat! user posted image

Drugače se gram pa tudi jaz zdejle sankat proti Šentjurju...kaj bo pa za nazaj pa še ne vem....

MONTIGNAC

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 296
20.12.2009 13:02:01   
Meggi
Hoj, ste vse snežne kraljice?

Zunaj mega zimsko vzdušje, obsijano s soncem.

Naj traja sam ceste se naj spucajo!

Nam je uspelo 4 letnico na smučke postavt.. jih je komi snelauser posted image  

Zadekajte se in šcc na sneg.... (čeprav je v bajti bomba)user posted image

malo igrivosti in veliko barv nam polepša dan... pa tudi če je samo firtuh... prijetno poletje

http://taja-tekstilneustvarjalnice.blogspot.com/

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 297
20.12.2009 20:47:38   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: Jančika RR

M_m, ajej, to je pa šit, no. Ti iz srca želim, da bosta čimprej doma. Meni se je že tiste štiri dni mešalo, tako sem pogrešala otroka.

Meggi, krasne torbice! Jaz pa še knofa ne znam prav prišit. Tamle me z mize gleda en pulover, na katerem moram zašit luknjo, se gledava že cel teden, pa nič od mene.

m_m, upam, da bosta pred 24. že doma.user posted image user posted image
Eh, gumbi, teh tudi jaz ne šivam, sem rajši brez user posted image user posted image

letos za darila: za starejše anglelčki (magnetki) za malo mlajše pa rožice magnetki (jih grem ravno barvat)

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 298
21.12.2009 8:26:01   
Naty*Taja
Naša letošnja darilca...za mlajše po eno darilo pod lastno smreko, za večje pa ....nič!!! Me jezi ta komercializacija, pa si bomo raj vsak sebi kaj kkupli, kar vemo da želimo pa basta!!

MONTIGNAC

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 299
21.12.2009 9:41:24   
skuštrana
Evo, jaz sem boljšeuser posted image No, gospod Anti Bajotic naredi svojeuser posted image user posted image

Pri nas je padel sneguser posted image in to čisto do morja..Ga ni bilo 22 let, mater mam srečouser posted image No, vsaj hladno ni tako zelo, tist okol nule pa brez burje se pa že preživiuser posted image

Darila, Liza bo dobila enga dojenčka za katerega teži že pol leta, Arsen pa posteljnino na pujso peppo in pa eno magnetno igrico. Oton pa zokneuser posted image user posted image Starejši pa nekaj simboličnega, čisto tako da je...

Gremo v jutri ali pa v sredo v slo, po našo Liziko...user posted image

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zdrava črevesna mikrobiota
Črevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...
Kdaj ukiniti dnevni počitek otroka?
Nekateri otroci že zelo hitro pokažejo znake, da jim je popoldanski dremež preveč, spet drugi ga nujno potrebujejo. Kako...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?