Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 3. del 23.1.2011 19:00:11
|
|
|
|
žanek
|
Hvala punce za lep večer, fajn je bilo!! Meggi, hvala tudi tebi, za lepo darilce!!
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 3. del 24.1.2011 11:35:37
|
|
|
|
Meggi
|
Ojla, hvala tebi, da si prenesla toliko čvek na kupu! Naj ti bo v veselje za tiste obhode, ki jih imamo rade ženske! ;))
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 3. del 11.3.2011 18:36:14
|
|
|
|
ursa_p
|
Pozdravljene celjanke! :D Vabim vas na fotografiranje otrok v Planet Tuš v Celju jutri, 12.3.2011. Fotografiranje bo potekalo od 9. ure zjutraj pa nekje do 19. ure. Vec si lahko preberete na fb strani: www.facebook.com/fotostudio.si Ali pa clani fb-ja, na dogodku na spodnji povezavi: http://www.facebook.com/fotostudio.si?sk=app_6009294086#!/event.php?eid=184901184881355 Na linkih si lahko ogledate tudi fotografije, ki so bile posnete v ostalih centrih po Sloveniji, da si boste lazje predstavljali kako to izgleda! :D Ce ima pa se katera kako vprasanje, me pa lahko tudi na privat vprasa! :D Lep pozdrav, Ursa
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 3. del 2.4.2011 22:19:42
|
|
|
|
_kathy_
|
ojla mamice ... vidim, da niste najbolj čvekljive ...:( Zanima me, če je katera mamica študentka ... in za družbo, kofetkanje ... ???
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 3. del 28.7.2011 16:41:20
|
|
|
|
HuAnita
|
OOOO, na tale čvek sem pa povsem pozabila,.... Da nas vržem na 1. stran..... :-)
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 3. del 22.11.2011 9:09:04
|
|
|
|
ursa_p
|
Dobro jutro, Celjanke! Se opravicujem, ker kar takole vdiram v vaso temo, vendar vas to soboto vabim na studijsko fotografiranje otrok, ki bo v Mercator Centru od 9. do 19. ure. :D Prej sem napisala v vaso staro temo ;) Vse, ki ste na fb-, se lahko prijavite tukaj: https://www.facebook.com/#!/event.php?eid=204771112931070 Naso prenovljeno spletno stran pa si lahko ogledate tukaj: www.fotostudio.si Lp, Ursa
< Sporočilo je popravil ursa_p -- 22.11.2011 9:12:05 >
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Zadnje s foruma
rojstni danjosephine27Ste kdaj najeli fotografa, da bi poslikal otroško rojstno-dnevno zabavo?DA in bi ga še kdaj (
4%)
DA sem ga, vendar ga ne bi več nikoli (
1%)
NE (
84%)
NE ga še nisem ampak sem že razmišljala o tem (
10%)
Število vseh glasov: 134Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!