|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjske in okolišče čveke, 3. del
9.12.2009 7:44:09   
Gordana-3
stranski učinki po cepivu se lahko pojavijo tudi po nekaj mesecih. kaj pa vem .... jaz se ne bom cepila, niti otroci ne. leta 2007 je zaradi gripe in pljučnice v sloveniji umrlo 500 ljudi in še nekaj. zakaj pa takrat niso o tem poročali? in pljučnica je vedno lahko nevarna. že klavzula, ki jo je zahtevala farmacevtska firma, od katere je slovenija kupila cepivo, pove dovolj o tem, kako je cepivo razvito (za stranske učinke ne odgovarjajo oni, ampak država user posted image ). to pove samo to, da cepivo ni razvito oz. stestirano do konca. in slovenija je kupila več kot 400.000 cepiva, cepilo pa se jih je do sedaj okrog 50.000 ljudi. treba malo napolnit manjko v blagajni. najbolj na živce mi pa gre to, ko pri vsakem, ki umre, novinarji dodajo: NI BIL CEPLJEN.
to novo cepivo, ki bo prišlo (ali je že?), za alergike, je boljše. zakaj pa tega niso naročili za vso slovenijo? ne, tega je za samo 5000 ljudi. me pa zanima, s čim se je cepil pahor, miklavčič in njim podobni ....
neko cepivo za otroke v angliji, ki ni bilo dovolj stestirano (ne za gripo) - stranski učinski so se pokazali dve leti po cepljenje; otroci so zaostajali v razvoju, tako da ....

Forumi >>
Iskanje >>

Postani MON članRegistriraj svoje imePrijava

Lepa misel

Dokler lahko dajemo, pomeni da smo srečni.več lepih misli >>

Novi forumi    user posted image

Hipnoterapija in avtogeni trening

Demenca in duševne motnje v starosti

Osteoporoza

KOPB

Pravna pomoč bolnikom z rakom

Pravni nasveti

user posted image

Novice    user posted image
user posted image

Kako govorijo številke

Izbrali smo javno objavljene in razpoložljive podatke za različne primere smrti na območju Republike Slovenije za leto 2007 in jih primerjali z letom 2009, ko je bilo pod drobnogled vzeto napredovanje virusa influence A ( H1N1). 
Gripa in okutne okužbe dihal
POROČILO O GRIPI IN AKUTNIH OKUŽBAH DIHAL V SLOVENIJI V 48. TEDNU (od 23. novembra do 29. novembra)
Podatke o virološkem testiranju so posredovali še Inštitut za mikrobiologijo in imunologijo v Ljubljani, ZZV Novo mesto, ZZV Maribor in ZZV Kranj. V laboratorijih IMI in zavodov je bilo skupno testiranih še 556 bolnikov, pri 199 bolnikih je bila potrjena influenca A (H1N1) 2009, pri 31 pa influenca A brez subtipizacije (Tabela 1).
Kroženja drugih virusov influence - sezonskega virusa influence A (H1N1), (H3N2) in B ali kroženja respiratornega sincicijskega virusa v letošnji sezoni gripe še nismo zaznali. Zelo majhno število vzorcev je bilo pozitivnih na adenovirus.
Tabela 1. Število testiranih in število pozitivnih bolnikov na virus influence A (H1N1) 2009 in influenco A brez subtipizacije.
user posted image
* ZZV Kranj uporablja za dokazovanje virusa influence izključno metodo DIF.
Ocena stanja
Epidemiološki kazalniki, s katerimi ocenjujemo intenziteto in razširjenost pandemske gripe so približno enaki kot v prejšnjem poročevalskem tednu. Incidenčna stopnja GPB, pridobljena na vzorcu populacije (v tednu 48 je vzorec obsegal približno 71.000 prebivalcev Slovenije) je bila celo nižja, AOD pa je ostala približno enaka kot teden poprej. Poudariti je potrebno, da je dejanska zbolevnost prebivalstva bistveno višja, saj večina bolnikov s pandemsko gripo zaradi lahkega poteka ne obišče zdravnika.
Število izbruhov akutnih okužb dihal, ki so jih obravnavali epidemiologi območnih zavodov, se je nekoliko znižalo v primerjavi s tednom poprej. Izbruhe, kjer je bil odvzet mikrobiološki vzorec, je brez izjeme povzročil virus influence A (H1N1) 2009.
Virološki kazalniki potrjujejo intenzivno kroženje pandemskega virusa gripe. Delež pozitivnih vzorcev je za približno 10 % nižji kot prejšnji teden. Pri 364 bolnikih od 880 je bil potrjen virus influence A (H1N1) 2009. V nobenem vzorcu ni bilo najti sezonskega virusa influence A (H1N1) ali sezonskega virusa influence A (H3N2). 31 virusov influence A ni bilo tipiziranih, pri 11 od teh tipizacija sploh ni možna, saj so bili potrjeni zgolj z DIF.
Vir: Inštitut za varovanje zdravja. Preberite poročilo v celoti v PRILOGI
Hiv
user posted image
Prebrite poročilo v celoti v PRILOGI
Število smrtnih žrtev v letu 2007 zaradi različnih bolezni
user posted image
Podrobnejši prikaz smrti zaradi gripe in pljučnice v letu 2007
user posted image  

< Sporočilo je popravil Gordana-3 -- 9.12.2009 7:48:52 >

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 251
9.12.2009 22:36:31   
teta beta
Jančika, bili smo v Žalcu, ja, malo za vama očitno. Najprej smo mislili iti direkt iz vrtca, okrog dvanajstih, pol enih, potem pa smo šli prej k našim domov na kosilo in ob dveh v ZD. Nič nismo čakali, za nami jih je prišlo še nekaj. Tehnik je pa simpatičen, ja user posted image

Jutri gremo pa v Ljubljano gledat lučke za malo prazničnega razpoloženja user posted image .

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu Gordana-3)
Neposredna povezava do sporočila: 252
10.12.2009 10:36:31   
Jančika_
Teta beta, pol ste se pa z Joejem ravno za par minut zgrešili po moje. Jaz sem šla ob pol enih, on pa je šel ob pol dveh iz Petrovč s kolesom. V tistem dežju, jauser posted image .

Mi smo fajn, mali je lep in zdrav, drugače pa nič novega.

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 253
10.12.2009 11:52:57   
bela vrtnica
Jančika, naj ti še tu čestitam. Vse naj, naj tebi in tvoji razširjeni družinici.
Me veseli, da je bil idealen porod. Tamali je pa res pravi cukrček.
Če maš čas (ob 4 fantih) pa nam le malo bolj opiši ta svoj idealen porod. Sej veš kakšne smo ženske, vse rade vemo.

Uživajte in čim več lepih trenutkov vam želimo (Z&M&E).

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 254
10.12.2009 20:10:15   
Naty*Taja
No, ko si ravno rekla Gordana, da povdarjajo, da umrli za gripo niso bili cepljeni. Poznam primer Celjana starega 30 let, astmatika, ki se je zaradi rizičnosti cepil in pred par dnevi umrl za novo gripo! Ja, tega niso nikjer omenjal, smo ga pa mi zato poznali...Eh res ne vedo kaj delajo ... še.

Ja, Janči, porodno zgodbo prosim!

MONTIGNAC

(odgovor članu bela vrtnica)
Neposredna povezava do sporočila: 255
10.12.2009 20:45:26   
Meggi
Za preminulega sem tudi jaz slišala a nič ni bilo omenjeno, da se je celo cepil. user posted image . Sožalje družini.

Jančika si pa le naj najde par minut od fantov, da zaupa svojo zgodbo. Seveda če ji ustreza...   Mi deluješ pa taka mirna in dobrovoljna Janči, super!user posted image

Ena naša zgodba- enkrat pozitivna user posted image

Imamo drugošolko se uči brati.  Za njo pa mala bejbika ravn dopolnila 4 leta in prepozna vse črke, samo povezovat ne zna. O tem da sem se skor na glavo stavla, ko sem tavečji razlagala ne bi... Nisn verjela enim, ko so že govorile kok mali znajo ne vem kaj. Končn me je presenetl in to pr men doma. In fora, malo full zanima, bi ji mogla kr stavke pisat.. tavečja pa glih tolk da ne zbeži km stranuser posted image

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 256
11.12.2009 7:59:15   
Gordana-3
IZVIRNO SPOROČILO: Meggi

Za preminulega sem tudi jaz slišala a nič ni bilo omenjeno, da se je celo cepil. user posted image . Sožalje družini.

Imamo drugošolko se uči brati.  Za njo pa mala bejbika ravn dopolnila 4 leta in prepozna vse črke, samo povezovat ne zna. O tem da sem se skor na glavo stavla, ko sem tavečji razlagala ne bi... Nisn verjela enim, ko so že govorile kok mali znajo ne vem kaj. Končn me je presenetl in to pr men doma. In fora, malo full zanima, bi ji mogla kr stavke pisat.. tavečja pa glih tolk da ne zbeži km stranuser posted image

a to ta, ki je umrl prejšnji teden, ali kdaj, v ljubljani ali golniku? a niso mediji pisali, da ni bil kronični bolnik. vem pa sigurno, da je bilo napisano, da se ni cepil.
eh ....
meggi, bojim se, da bo pri nas tudi tako. ta večja gre drugo leto v šolo in je zelo hitra v vsem. hitra in površna (tako kot tašča user posted image ). vse želi hitro, hitro, nič ni potrpežljiva. sicer zelo lepo riše, prekaša svoje vrstnike, tud nekaj črk pozna, ampak me je kar strah šole. ko slišim večinoma to, koliko moraš sam delat z otrokom, pa koliko domačih nalog imajo, pa da samo barvajo, barvajo in barvajo ...

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 257
11.12.2009 13:54:26   
Jančika_
Pa sem vam res dolžna še porodno zgodbo. Kopiram od drugod, napisano je bilo prvi dan, ko sem prišla domov.

In porodna zgodba, ja, bolj kratka je. Kot že veste, so me v sredo obdržali not, ker sem imela premalo plodovnice. Naslednji dan naj bi nekje tekom dopoldneva sprožili porod, samo mi je ratalo rodit še pred jutranjo vizito, hehe.

Zbudila sem se ob 6.30 in to od udarca - mali se je zaletel z glavo v mojo medenico, prisežem, prav čutila sem bum bum, kar premaknilo me je in me precej zabolelo. Hkrati je odteklo nekaj vode. Počasi sem se spravila iskat koga, da mu to povem, pa so me itak že iskali, da me dajo na ctg (mislim norci, ob kakih urah začenjajo user posted image ).

Ob 6.45 so me priklopili in kuj nato me je zaštemal prvi popadek. Sem začela gruntat, da bi bilo mogoče dobro poklicat moža, pa sem imela prazen telefon (ker mi je prejšnji večer pozabil prinesti polnilec; mi je pa namesto tega prinesel mazilo Tobrex in Operil, ker je to ravno našel v moji omarici user posted image ). Tako da sem si rekla, eh, saj še ni sile, bohve, če bo sploh kaj iz tega, in sem se odločila, da ga pokličem po ctg-ju. No, ampak nekaj čez sedem mi je pa že bilo jasno, da bi ga bilo dobro poklicati. Iz telefona sem spravila energije ravno še za nekajsekundni klic, da naj hitro pride, potem je crknil.

Ene dvajset čez sedem me je pogledala zdravnica; najprej me je malo šok, ker je bil vložek zelen, torej se je mali pokakal, pismo, mal sem se ustrašila, nakar ženska objavi, da sem čisto odprta. Uau, v pol ure sem se čisto odprla. Se je videlo, da sem bila čisto sproščena (ajd, to je pretirano, ampak sem se ful skoncentrirala na to, da pomagam malemu in sem se trudila sprostiti; pa še to je bilo, da me ni skrbelo, če bom pravočasno prišla v porodnišnico; če bi šla od doma, bi se ziher zakrčila od straha).

OK, zdaj pa dol v porodno, tam malo pred pol osmo sem prišla. Prva dva popadka me je babica še pustila predihavati, ampak jaz sem čutila pritisk. Potem je pa videla, da gre zares, kar naenkrat je bilo okoli mene ful enega folka, ne vem, od kod so se vzeli, pa sem potiskala, kaj pa vem, ene 3-4 popadke, no, potem pa odrešitev, ob 7.47 je bil mali zunaj. Cel popackan od posračkane plodovnice, me je kar malo stisnilo, ampak so ga obrisali, mu posesali zadevo iz noska, pa je takoj zgledal lep, lep, ma kaj lep, najlepši, mater, res, najlepši.

Pol so še brskali okoli popkovnične krvi, pa gor pa dol, prerezala sem popkovnico, stiskala malega, komplet pozabila, da je kje na tem svetu še mož, no, pa se človek le prikaže ene deset čez osem skozi vrata user posted image . Ravno toliko, da me je stisnil, ko so mi šivali odrgnino (glih pri neki žili je bila, drugače ne bi bilo treba šivati). No, to je v glavnem to.

Potem sem naknadno gruntala, da kje hudiča je hodil tako dolgo, ker od nad do bolnice je 20 minut. Se mi je kar malo zdelo, kaj bi lahko bilo in sem imela prav (otroka sta itak spala pri babici in ni imel opravka z njima). Očitno se mu po mojem glasu ni zdelo, da je ful nujno in je šel človek pred odhodom še na sekret user posted image . Mislim, boli me šljiva, jaz sem zrihtala tudi brez njega in to prav profesionalno.

No, to je bil moj natur pur porod. Brez panike, brez britja, brez klistirja, brez pospeševalcev, blažilcev, rezanja in brez moža. Ne bom rekla, da je bilo super, ker klinc, boli, a ne, ampak po moje se boljše skoraj ne da pridet skoz.

Neposredna povezava do sporočila: 258
11.12.2009 13:58:13   
Jančika_
Aja, tisti mladenič iz Celja, ki je umrl. Ni umrl od gripe, čeprav jo je imel. Več pa javno ne morem povedati. Ne vem, če je govora o istem, star je bil 31 in ni živel v Celju.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 259
11.12.2009 15:22:28   
skuštrana

No, to je bil moj natur pur porod. Brez panike, brez britja, brez klistirja, brez pospeševalcev, blažilcev, rezanja in brez moža. Ne bom rekla, da je bilo super, ker klinc, boli, a ne, ampak po moje se boljše skoraj ne da pridet skoz.

A ni fajn tako rodit...se takoj po porodu počutiš čist normalno, sam brez trebuha..no, vsaj jaz bi lahko takoj odšetala domovuser posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 260
11.12.2009 20:44:06   
Janeja
Jančika, super zgodbica. Me veseli, da se je tako super in hitro končalo.

Jaz lepega poroda žal nikoli ne bom poznala... user posted image

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 261
11.12.2009 21:06:33   
Jančika_
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana

A ni fajn tako rodit...se takoj po porodu počutiš čist normalno, sam brez trebuha..no, vsaj jaz bi lahko takoj odšetala domovuser posted image

Ja, ampak me je pa prvi dve uri po porodu vse precej bolj bolelo kot prvih dvakrat. Ker takrat so me rezali in so mi potem obakrat dali injekcijo, preden so me šivali. In injekcija deluje kar na veliko področje, tako da se od takrat ne spomnim nobenih bolečin v mednožju. Tokrat so me pa samo pošpricali z nekim sprejem, ki deluje samo površinsko in me je podvozje potem kar fajn bolelo. A kot rečeno samo dve uri, potem je bilo vredu. Štiri ure po porodu sem se pa že stuširala.

Glavno mi je bilo to, da sem se v glavi res fajn naštimala na to, da moram pomagat malemu, da pride ven. Cel prejšnji večer sem napol meditirala in sem se pošteno pomenila sama s sabo. Pri Kajetanu sem namreč čisto odpovedala, ukvarjala sem se samo s tem, kako me boli, ker nisem pričakovala take intenzivnosti in mi na kraj pameti ni padlo, da bo mimo v eni uri. Sem zadovoljna s tem, kako sem tokrat opravila.

Mi smo danes že postavili smrečico. Vedno smo bolj zgodnji, pa tudi hitro po novem letu jo pospravimo, ker meni je fajn pričakovanje, po koncu praznikov me pa okraski samo v depro vržejo, ker je pač že vse mimo.

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 262
11.12.2009 21:07:03   
Jančika_
IZVIRNO SPOROČILO: Janeja

Jaz lepega poroda žal nikoli ne bom poznala... user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 263
11.12.2009 21:35:58   
Janeja
Jančika hvala za objemčke. user posted image
Saj tale žalost me res zelo redko prime in tudi hitro mine. Sem ful vesela za vse, ki imate lepe spomine na porod. Jaz imam pač 2x drugačne izkušnje ampak rezultat imamo pa vse enak - naše zlate sončke, ki so zdravi in navihani. To pa največ šteje, a ne? user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Jančika RR

Mi smo danes že postavili smrečico. Vedno smo bolj zgodnji, pa tudi hitro po novem letu jo pospravimo, ker meni je fajn pričakovanje, po koncu praznikov me pa okraski samo v depro vržejo, ker je pač že vse mimo.

Midva sva se ravno pogovarjala, da bi jo tudi ta vikend postavili. Sem glede tega čist enakega mnenja kot ti - prej je super, da je pričakovanje malo lepše, ko je pa enkrat konec praznikov pa najraje vse takoj pospravim.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 264
12.12.2009 10:09:03   
teta beta
Jančika, lepa porodna izkušnja, ni kaj! In Vladimir je res lep dojenček. Takoj ko se je Janoš rodil, je imel tudi malo potučkan nos in za hipec me je spreletelo "joj, pa menda ne bo imel takega nosa", ampak takoj zatem pa mi je bil vseeno najlepši dojenček in vse naj.

A gre katera slučajno v Ikeo ta teden? Sicer imam že zmenjeno z eno septembrko, da mi nekaj prinese, ampak potem imam stroške z dostavo, pa sem se spomnila, če gre slučajno katera od vas. Saj če se bova še kaj spomnila, da bi imela, se nama bo na koncu splačalo, da še sama greva. Zdaj je res zakon, ko si v eni uri v Grazu, mariborska avtocesta se ful pozna.

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 265
12.12.2009 10:55:43   
Meggi
Kot vedno je debata za Ikejo. Če lahko še jaz svoj piskerček. Jaz bi imela le nakaj blaga njihovega. Mi je res tak fajni in iz njega se da res fajn kaj nardit. Lepa hvala, če se res katera oglasi zato.

Jančika fajn, čestitke za tako osebno zmago!

Neposredna povezava do sporočila: 266
12.12.2009 11:49:48   
Bonnie_RR
Jančika, super zgodba!user posted image

Ikea... Joj, midva sva bila včeraj tam (sva se odločila z danes na jutri, kot po navadi). Spet sva pritovorila malo morje zadev, pa naravnost zaljubila sva se v eno kopalnico in morava zdaj malo prespat in preštudirat zadevo...user posted image

smrečka... Mi jo bomo tud ta vikend postavili, ostala dekoracija je pa že na svojem mestu.user posted image

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 267
13.12.2009 10:15:47   
Jančika_
IZVIRNO SPOROČILO: teta beta

Jančika, lepa porodna izkušnja, ni kaj! In Vladimir je res lep dojenček. Takoj ko se je Janoš rodil, je imel tudi malo potučkan nos in za hipec me je spreletelo "joj, pa menda ne bo imel takega nosa", ampak takoj zatem pa mi je bil vseeno najlepši dojenček in vse naj

Mene ni zmotil videz, mislim kakšna značilnost ali kaj, samo ustrašila sem se, ker je bil cel zelenuser posted image . Pa čisto pri miru je ležal. Tako da sem mislila, da je kaj narobe z njim. Na srečo je bil samo umazan. Potem je zdravnica še kazala dvema študentkama mojo posteljico, pa nekakšen rdeč kos nečesa, kaj pa vem, je rekla, da je koagul, veliko je bilo za pest, sem tudi kar v luft skočila, pa je rekla, da je to značilno za mnogorodke. Samo ustrašiš se pa vseeno, ker kaj pa mi vemo, kaj je normalno in kaj ne.

Neposredna povezava do sporočila: 268
13.12.2009 12:06:36   
Naty*Taja
No, Meggi naš tavečji je tudi 4,5 let star in nor na črke in številke. Kako krajšo besedo zna že prebrat. Kam se mu mudi smrkavčku. Pa se doma nismo naučil niti ene črke. vse samoiniciativno in iz vrtca. Kar se pa ti če šole Gordana - sej ni treba tebi v šolo. Mislim, da bi morali mali sami šolo delat, ne pa da starši zraven sedijo. Kje pa piše, da mora bit 80 % otrok odličnih? Včasih še zdaleč ni bilo, ko smo se sami učili in je bil podatek o tem realen. Večina zdejšnjih odličnjakov so pa starši!! Ti si tam samo zato, da ga spomniš, da naredi domačo nalogo in ga kontroliraš, če jo JE naredil, ne pa KAKO jo je naredil in da bi mogu vse PRAV nardit. Kdaj se bo pa iz svojih napak kaj naučil??? Eh res je tole ful zgrešeno. Jaz že vem, da poleg moje službe in treh otrok ne bom imela časa z vsakim posebej sedet in delat naloge. Pa tudi nočem tega. TO je njihovo delo.Raje jim že zdej poskušam v glavo vtepst nek red in delovne navade, jim bo bolj koristlo.

Jančika, Skuštrana in M_m - super smo !! Tatretjič je pa res čisto izi rodit, a ne! Vse nekako enako hitro in brez problemov. Mojga tudi nebi blo zraven prav čas, če nebi bil že na pol poti proti prorodnišnici, ker je prihajal na obisk, ker sem bila not, tako kot Janči. user posted image Ampak zarad cekreta zamudit tretjega sina... user posted image A se ni ravno Joe bal, da bo mogu kje po poti babico igrat, potem pa mu ni prekliknilo, da bo hitro? user posted image Moški, moški.

MONTIGNAC

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 269
13.12.2009 21:06:44   
HuAnita
IZVIRNO SPOROČILO: Gordana-3

IZVIRNO SPOROČILO: Meggi

a to ta, ki je umrl prejšnji teden, ali kdaj, v ljubljani ali golniku? a niso mediji pisali, da ni bil kronični bolnik. vem pa sigurno, da je bilo napisano, da se ni cepil.
eh ....

Osebno njega nisem poznala, poznam pa 2 iz njegove familije - Jančika, tudi tu JO poznaš,to je bil brat nekdanje J. ljubezni...
Lahko preverim točno, kaj so poročale agencije, ampak kolikor vem, je bil to 9. žrtev, pa tudi, da je bil kronični bolnik...

Neposredna povezava do sporočila: 270
13.12.2009 21:21:37   
Jančika_
IZVIRNO SPOROČILO: Naty-Taja

Ampak zarad cekreta zamudit tretjega sina... user posted image

Ja sejuser posted image user posted image . No ja, vsaj prvič je bil ves čas zraven. Drugič je bil poleg ravno zadnjih 6 minut, tako da je bilo tole zdaj logično nadaljevanje, neuser posted image . Naslednjega bom še naredila sama verjetno, haha.

HuAnita, ja, vem, za koga gre. Čuj, jao jao, jaz sem komplet pozabila, da sva se zmenili za Backa Jona. A ga še rabiš? Ti zrihtam v naslednjih dneh.

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 271
14.12.2009 12:49:16   
HuAnita

IZVIRNO SPOROČILO: Jančika RR

Čuj, jao jao, jaz sem komplet pozabila, da sva se zmenili za Backa Jona. A ga še rabiš? Ti zrihtam v naslednjih dneh.

Mislim, ženska, saj si pa ja lih rodila! Skuliraj, če sem jaz že pozabila na moje prošnje - veš, saj nisi edina, ki jim težim za te stvari vprašaj žanekuser posted image - pa daj še ti... Kaj se boš zdaj ob 3. zakladu za to sekirala, rajše se posveti Joevi peristaltiki, da bo nared, ko boš rojevala 4. user posted image

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 272
14.12.2009 18:22:37   
Janeja
Jaz mam pa eno prošnjo: a ima katera za posodit otroško Božičkovo kapo? Prooosiiim...

Rabim jo v ponedeljek za dve urci, ko ima Lea nastop s plesnimi in morajo vsi imet te kape. Če me katera odreši letanja po trgovinah in iskanja kape, ji bom večno hvaležna. user posted image

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 273
14.12.2009 21:57:28   
Jančika_
HuAnita, obljubila sem ti, tako da boš dobila. Sem pa fasala mastitis zgledauser posted image , tako da sem malouser posted image . Bom jutri Darjo klicala, da vidim, če bo treba antibiotike jemat, ali pa bo šlo tokrat brez. Bemu mast, no, pa sem mislila, da sem že iz tahujšega ven, pa še Syntocinon mi je ful pomagal, danes so se mi pa vseeno zatrdline naredile.

Janeja, jaz nimam take kape, samo po moje jo boš zdajle našla čisto v vsaki štacuni.

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 274
14.12.2009 22:03:30   
žanek
IZVIRNO SPOROČILO: Janeja

Jaz mam pa eno prošnjo: a ima katera za posodit otroško Božičkovo kapo? Prooosiiim...

Ja, jaz imam dve, lahko posodim. Ena je navadna in ima zvonček na cofu, ena ima pa jelenčka gor. Niso glih otroške, so "one size". Lahko prideta na sok in Lea poskusi, če ji ne bo prav, ji tudi malo skupaj zašijem.

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Družinske aktivnosti za ves december
Pripravili smo vam več kot 20 aktivnosti, s katerimi lahko napolnite adventni koledar oziroma zapolnite družinske dneve ...
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?