|
RE: Celjske in okolišče čveke, 3. del 23.12.2009 23:56:20
|
|
|
|
migulja
|
Hoj, oglašam se po dooooolgem času, a kaj, ko sem takrat, ko mladiček spi, tudi sama že na poti v deželo sanj. Danes je izjema, ker sem namesto Božička zavijala darila pa se je malo zavleklo. Presneto, dela samo en dan v letu, pa še takrat svoje delo prevali na druge . Najprej čestitke vsem mamicam in novorojenčkom, pa vse nosečkam, potem pa vsem novim uporabnicam - tudi jaz večine ne poznam, je pa vseeno zabavno brati zapise na forumu, potem pa pozdarv vsem, ki jih vseeno poznam . Huanita, kako je s tvojo utrujenostjo? Ščitnične hormone ti lahko vzame tudi tvoj zdravnik pa se hitro vidi, kje si. Je pa res, da je zimski čas namenjen spanju in počitku, kolikor pa tebe poznam pa brziš od enega konca do drugega, tako da ni čudno, da si vsa zmahana . Šalo na stran, če praviš, da nič več ne ješ pa se gibaš toliko, kot pred povečanjem tel. teže, potem le poglej ščitnične hormone (ali pa clear blue, so tudi drugi vzrok za povečanje tel teže pa utrujenost . Moj mladiček je v vrtcu drugi mesec, pa še vedno zjutraj joka. Varuška pravi, da se hitro potolaži, ampak mojega moža to tako vrže iz tira, da ga noče več vozit v vrtec (ker jaz sem pa taka grozilda da ga z veseljem pustim, ko se me prime kot klop pa joka . Koliko časa ste imele težave (če sploh?).
|
|
|