|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kljub mladosti bomo mamice :)
19.12.2009 11:15:18   
Zvezdici
emibuuser posted image probaj pozabiti na strah. Ne toliko o tem razmišljati, ter uživaj sedaj v nosečnosti user posted image . Škoda, da bi sama sebe strašila!

Ali ima še katera pred oknom ogrooooooomno snega?? user posted image user posted image user posted image

26.03 ob 23.32h je tudi zame posijal sonček z imenom Tija :)

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 3001
19.12.2009 12:06:40   
egleria
hejla punce!
ja jaz mam polno snega na balkonuuu user posted image pa zuni še kr sneži. ceste sploh niso splužene pa živim skoraj sredi mesta..
no danes mam generalno čiščenje.. trenutno malo počitka user posted image je že kr težek trebuh..
držim pesti za Tincy da bo čimlažje in čimhitreje rodilauser posted image (če ni slučajno že) :D
emibu tebe je že zdej strah? zdle bi mogla najbolj uživat ne pa se sekirat kak bo s porodom..

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 3002
19.12.2009 13:05:17   
witch
prvo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za tino user posted image
huh jaz glupača pa sem se zdaj z avtom vozila 40 km V ENO SMER!! samo da sem preživela user posted image ceste so katastrofa! Res. po avtocesti je šlo še nekak 60 - 70. Po ostalih cestah pa 20 največ 30. Grozno je! Zdaj pa dokler ne bodo ceste čiste ne grem nikamor več.
Drugače pa me je 1x prav fajn zaneslo. Sem naredila cel krog pa še več user posted image hvala bogu da ni bilo nikogar v bližini pa da je bila cesta široka.

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 3003
19.12.2009 13:20:34   
Zvezdici
witch - drugič kar sanke vzami in to je to user posted image . Ja ceste so res grozne. Pa tako so se letos nekaj hvalili, da letos so pa RES pripravljeni na sneg (tako kot vsako leto ane user posted image ). Potem, pa vsakič rečejo.. nas je presenetilo. In potem imamo tako sranje na cesti, da ni za nikamor.

egleria - pri tebi se še nič ne dogaja, ko si mislila, da se ti je odluščil čep?

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 3004
19.12.2009 17:33:34   
egleria
ne nič se ne dogaja. saj pravijo da se lahko odlušči celo do en mesec pred porodom..
je pa res da mi zadnje čase zelo tišči vse dol..

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 3005
19.12.2009 19:20:06   
witch
egleria - saj res. ti imaš pa danes pdp user posted image
hehehehe bi bilo zanimivo, da bi s tino na isti dan rodile user posted image
daj poročaj nam kak bo user posted image držim pest user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 3006
19.12.2009 19:23:33   
emibu
hejla hojla s temle mojim strahom ni tko grozn lih no sam k se spomnem na to mi ni lih useenuser posted image user posted image user posted image to sm hotla povedat drugal pa tudi pri nas je zelo veliko snega hjooi so komi zdajle splužli pa še dolgčas mi je pa po trebuščku se mi naš mali kar dobro premika sem uprašala ginekologinjo če je možno da tko čustim pa je rekla da čist možno če sem bolj občutljiva jah pol bo kr to to pa hrbtenica huh da ne omenjam kak boliuser posted image user posted image hehe se neznam nehat pritoževat=) kako ste pa ve kaj? ste lepo preživele dan?

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 3007
19.12.2009 21:20:27   
Zvezdici
egleria - no upam, da se tudi pri tebi začne čimprej in bo šlo vse hitro in lahko mimo user posted image  user posted image user posted image
Aja, pa aveš ko si zadnjič napisala, da nimaš napotnice še. Kako pa to, da imaš sedaj decembra rok, pa ti G še ni dal napotnice? user posted image

emibu
- jaz sem zjutraj pacala po snegu. Potem popoldan smo pa šli na obisk k mojemu bratrancu, ki ima mesec in pol staro pupo. Sem jo skos po rokah mela user posted image . Je toook cartkana!
Ah, pa saj to ni nič narobe če si bolj občutljiva. Jaz imam pri nekaterih zadevah tudi nizki prag vzdržljivosti. Mogoče pa pri tebi pri porodu ne bo tako. Ti samo ne prevečrazmišljat o temu user posted image . Zato tudi jaz, ko je kak porod prikazan na televiziji raje spregledam, ker tega res tudi sama ne prenesem gledat. Me samo v strah požene. Tako, da gledam samo dojenčke dojenčkaste user posted image .

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 3008
19.12.2009 21:24:03   
emibu
zvezdici_ jah res bi blo lepo če nebi blo preveč hudo lahko je sam tok do neke meje pretiravat z bolečinami ni trebauser posted image user posted image no pa sej je še dalečuser posted image user posted image kak pa to da ni nobena tko zgovorna zei ko ni več tincy90 se je use nekak umiril a pri njej j eže kej napredka??user posted image ?

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 3009
19.12.2009 21:42:04   
Zvezdici
Ja ane!
Takoj se pozna, da smo brez tine user posted image .

Kolikor jaz vem, še ni nobenih novic.
Se zanašam na nanny.girl, da nam sporoči. Upam, da že carta svojo pupo! user posted image

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 3010
19.12.2009 21:56:58   
emibu
user posted image user posted image usi čakamo noviceuser posted image user posted image ja nevem pomoje bi že sporčila potem..no saj bo čene danes pa jutri sej je rekla da čez vikend ne?

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 3011
19.12.2009 22:56:13   
egleria
jaz nimam danes rokauser posted image user posted image jaz mam rok 16.1.2010
sem se pa zmenila z mojim bejbijem da počaka še en teden da bo vsaj donošen, pa da opravim vsaj prvi CTG user posted image
emibu jaz sem tudi že zelo zgodaj čutila močne brcike.. ampak to zato ker je moj otrok zelo živahen. to ne pomeni da si zdej občutljiva. eni bejbiji se pač malo bolj premikajo, pa odvisno tudi kje ga nosiš.
enkrat ko sem bila na UZ-ju so ga komi lovili po trebuščkuuser posted image user posted image to je bilo tam nekje v 24.tednu.

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 3012
19.12.2009 22:56:24   
witch
še kar nič o tini...
meni so se pa danes tak zaluštale kumarice, da bi umrla če jih nebi dobila. Sem fantu rekla, da če je res to, da ko si noseč se ti kisle kumarice luštajo potem sem sigurno user posted image Normalni ljudje ob filmu jejo kokice pa čips.. pa podobno sranje. Jaz sem pa požrla kozarec kumaric user posted image to se mi pa še res ni zgodilo user posted image
moja user posted image danes še tudi ni prišla. Sem rekla da počakam še kak dan potem pa še 1x naredim test.
O porodu, pa bolečinah, pa vsem... pa se bom upam, da lahko kamalu z vami pogovarjala user posted image ker trenutno si res vsega skupaj ne predstavljam. Še vedno trdim, da bom rodila normalno, pa sem seveda pametna.. Ampak kako pa bo ko bomo user posted image imeli v trebuščku in se bo porod dejansko bližal pa bo druga stvar user posted image verjetno user posted image
Ker sem res zelo jokava, pa nizek prag bolečine ima, pa jah... saj bo user posted image
Veliko jih je že pred nami rodilo pa so preživele user posted image tudi mi bomo user posted image
Zadnje čase so res vse okrog mene noseče. Pa vsem se kar zgodi. Mah nama pa ne rata niti ko delava na tem. Sem pozabila povedati da bom teta user posted image ja fantova sestra je noseča (stara 20 - tudi mlada mamica) sem ful vesela za njo user posted image v začetku je bil šok, zdaj pa že res vsa vesela pričakuje user posted image
Pa 3 kolegice so gih kar rodile, 2 še čakata na porod v kratkem, ene 4 sorodnice in kolegice pa so user posted image . Meni se bo zmešalo zraven tega.. Upam, da bo za mene tudi hitro posijal sonček in bom zagledala ta težko pričakovani +

< Sporočilo je popravil witch -- 19.12.2009 23:03:17 >

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 3013
20.12.2009 9:48:38   
nanny.girll
ewo dobila sporočilce od tincy90 :
Živjo!Dne 19.12. sem končno prijokala na svet mamici in očku. ime mi je Alisa rodila sem se ob 23:37, težka 3450g in velika 52cm. vsi trije se dobro počutimi!Lp

Čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 3014
20.12.2009 10:27:24   
witch
tina čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image alisi pa želim vse lepo user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nanny.girll)
Neposredna povezava do sporočila: 3015
20.12.2009 10:40:46   
Zvezdici
Jeeeeeej.. no pa ima tincy končno svojo pupo user posted image !

Čestiiiiiiiiitam tina!!! user posted image user posted image user posted image

nanny bom napisala (kopirala od tu) še v rubriki RODILI SMO, da bodo še drugi vedeli!
Upam, da ne boš jezna. Bi rada čimprej sporočila.. ker sem bila že jaz nervozna user posted image .

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 3016
20.12.2009 11:32:19   
donna22
IZVIRNO SPOROČILO: nanny.girll

ewo dobila sporočilce od tincy90 :
Živjo!Dne 19.12. sem končno prijokala na svet mamici in očku. ime mi je Alisa rodila sem se ob 23:37, težka 3450g in velika 52cm. vsi trije se dobro počutimi!Lp

Čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Končno je dočakalauser posted image

(odgovor članu nanny.girll)
Neposredna povezava do sporočila: 3017
20.12.2009 11:42:15   
emibu
oooo tinči najlepše čestitke ob rojstvu tvoje pupikeuser posted image user posted image uživajte in stisni ji še en poljubček v imenu nas tukajuser posted image user posted image

usem ki pričakujete + pa velik pikapokuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

witch- mislim da e menza še zdaj ni prišla da nekaj more biti na tem sporoči takoj ko narediš testek in naj ti povem da men je prvič pokazal neg drugič pa čisto malo obarvano drugo črtico tako da sem mislila da nisem noseča
vso srečo!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

drugače pa dobro jutro vsem*
upam da niste prevež premražene ob tem hladnem dopoldnevu
jaz se pa trudim z računalnikom pa sploh nemorem oz neznam nekaj je kašna računalniška dušca tu??bi bla res vesela pomočiuser posted image

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 3018
20.12.2009 12:02:04   
Zvezdici
emibu - jaz sicer nisem ne vem kakšen računalniški frik ampak vprašaj. Mogoče bo pa vseeno katera od nas vedela.

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 3019
20.12.2009 16:03:18   
witch
emibu hvala z pikepoke user posted image pa ja vprašaj mogoče vemo pomagati.
Jaz sem pa hodila danes na en doooolg sprehod. Mmmmm je bilo fajn gaziti po snegu. Sva šla res tja, kje ni noben še hodil user posted image
Zdaj sem pa spekla 5 pekačev piškotkov user posted image mmmmm kak diši cela hiša user posted image do bojo šle spet kile gor user posted image user posted image

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 3020
20.12.2009 16:47:39   
emibu
no tako na računalnik smo naložl nove windowse zei pa ko hočm tist internet na modem pač k daš u modem kartico ne use lepo in prou najde signal in use pol k pa kliknem connect mi pa napiše da sistem nemore posodobit telefonskega imenika kaka ideja??
jst sm se tut dons sankalauser posted image user posted image user posted image user posted image in gazla po snegu blo kr fino ja

lep danuser posted image user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 3021
20.12.2009 17:12:39   
BabyKitty
Tina čestitam user posted image

Jaz sem bila pa danes v celjski porodnišnici na obisku in me je kar stiskalo od groze user posted image kok je grozna ta bolnca... moj dragi je rekel da si tako predstavlja Dachau user posted image

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 3022
20.12.2009 18:36:38   
egleria
ja res je grozna celjska bolnica.. jaz pa grem še rodit tja..user posted image

(odgovor članu BabyKitty)
Neposredna povezava do sporočila: 3023
20.12.2009 18:48:59   
Zvezdici
witch - opa. To pa je veliko piškotov! user posted image

emibu - sankala si se? Jaaz bi tudi . Samo nimam sank .

babykitty - to pa je smotano če ti ni všeč. Ampak saj predvidevam, da vseeno poskrbijo zate tam tako kot je treba.
Imam srečo, da sem v LJ in mi lj P kar odgovarja. Upam, da bodo tudi izkušnje take.

Mene že prav firbec matra, kakšna je tinina pupa user posted image . Že komaj čakam, da jo vidimo! user posted image

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 3024
20.12.2009 19:18:23   
BabyKitty
Zvezdici saj meni je vseeno, ker ne bom nikoli (razen v kakšni nočni mori user posted image ) rodila v Celju... ampak se mi pa po svoje zdi sramota, da tiste najlepše trenutke v življenju preživljaš v takšnih prostorih... osebje mi pa tudi ni delovalo prav prijetno...

egleria vso srečo user posted image ti ne zavidam user posted image po drugi strani bi pa v zameno za otročka rodila tudi na tleh na wcju v city parku user posted image samo da je... user posted image

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 3025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?