Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 17.12.2009 20:36:40
|
|
|
|
Zvezdici
|
Maj bo hitro. Oziroma, boš najbrš vozičkala šele junija. No ja.. odvisno od vremena. Saj veš družba vedno pride prav. Vsaj za vozičkanje, ko so dopoldan vsi po službah.
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 17.12.2009 21:46:52
|
|
|
|
črticaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdici Maj bo hitro. Oziroma, boš najbrš vozičkala šele junija. No ja.. odvisno od vremena. Saj veš družba vedno pride prav. Vsaj za vozičkanje, ko so dopoldan vsi po službah. kaj junija, ..jaz sem rodila februarja in februarja smo bili uzunaj,... sj notr moraš biti zaradi sebe ne zardi otroka,...6 tednov naj bi bila mamica notri da se matrnica skrči,..otrok gre pa lahko takoj vn,..razen če so temperature pod nič,...če je visoka vlažnost,..kot recimo megla,..pa če je bolan
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 17.12.2009 23:36:22
|
|
|
|
Tincy90
|
Zvezdici kko nimaš odojka? bogi Tinko. Zlatolaska čestitam in lepo, lepo nosečnost ti želim!
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 18.12.2009 8:20:01
|
|
|
|
emibu
|
Dobro jutro a je že ktera pokonc? moj me je zbudu k je šou na fax grrr in zdj nmorm nzai zaspat lep dan usem*
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 18.12.2009 9:41:24
|
|
|
|
Zvezdici
|
tincy - evo ga . Aja tina.. a nisi mela zdej pred kratkim ctg? Kako je bilo?? emibu - dobro jutro! Mene je pa dans zjutraj moj morski prašiček s svojim piskanjem zbudu , tudi nisem mogla nazaj zaspat, haha.
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 18.12.2009 10:06:05
|
|
|
|
Zvezdici
|
IZVIRNO SPOROČILO: črticaa IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdici Maj bo hitro. Oziroma, boš najbrš vozičkala šele junija. No ja.. odvisno od vremena. Saj veš družba vedno pride prav. Vsaj za vozičkanje, ko so dopoldan vsi po službah. kaj junija, ..jaz sem rodila februarja in februarja smo bili uzunaj,... sj notr moraš biti zaradi sebe ne zardi otroka,...6 tednov naj bi bila mamica notri da se matrnica skrči,..otrok gre pa lahko takoj vn,..razen če so temperature pod nič,...če je visoka vlažnost,..kot recimo megla,..pa če je bolan Napisala sem najbrš ne da bo notri. Drugače, pa vem da zaradi sebe.. Ampak če ravno lije zunaj najbrš ni lih fajn, da ga vlačiš ven. Nisem pa napisala, da mora biti notri. Samo, pač da odvisno od vremena in od nje kolikor se ji bo zdelo potrebno, da čaka. Drugače, ga pa pač seveda na začetku pelješ ven, za malo časa da se privadi ane. No saj pravim.. odvisno od vsake. Nisem nič slabega mislila. Aja.. drugače sem mislila, pač da ima proti koncu maja rok (možno, da sem si narobe zapomnila ), in pač itak če ina 26.5. rok (se mi zdi, da ima takrat).. bo maj že mimo. No ja.. zadnji dan se še da ujeti . No če se po roku ravnam.. ni pa nujno.. Hehe.
< Sporočilo je popravil Zvezdici -- 18.12.2009 10:09:45 >
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 18.12.2009 10:45:20
|
|
|
|
nanny.girll
|
Zvezdici si si prav zapolnila glede roka ja zgleda da res ne bomo pred junijem nič uzunej. pa sej bomo pa pol poleti vsak dan lahko komej čakam tincy90 a si se najedla odojka
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 18.12.2009 10:47:22
|
|
|
|
Zvezdici
|
nanny - uhh.. vsaj nekaj sem si prav zapomnila. Ker mi zadnje čase spomin kar močno nagaja Jaz bi pa teeeeeeenstaaan krompiiir jedla (ampak brez ocvirkov ). Njaaaaaaaam.. Sem ga sicer 2 dni nazaj.. ampak jaz bi šeeeeee... hahaha.
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 18.12.2009 10:53:36
|
|
|
|
nanny.girll
|
tud jz sm bolj med pozabljivimi že. zanč sm si dala kuhat vodo da si čajčka nardim in grem se oblečt vmes. in potem k ginekologinji in butara jz seveda pozabm na uno vodo. na srečo sem še dost hitro dam pršla da še ni cela voda izhlapela upam, da nau skos huj z mojim spominom tenstan krompir...jz sm tud tak krompirjevc, da bi lahko sam to jedla skos
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 18.12.2009 10:59:45
|
|
|
|
witch
|
tincy pa danes ni - ali je še vedno v P na pregledu ali rodi? jaz danes nisem delala testa.
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 18.12.2009 11:09:50
|
|
|
|
nanny.girll
|
IZVIRNO SPOROČILO: witch tincy pa danes ni - ali je še vedno v P na pregledu ali rodi? jaz danes nisem delala testa. meni še ni nič sporočila lepe novičke. mislim pa da bo zelo zelo kmalu držim pesti, da zagledaš magični plusek
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 18.12.2009 11:20:51
|
|
|
|
emibu
|
hehe morski čuni ga ma tut od mojga sestra tak da vem kako ti je + hrček + činčila grooozzza ja kok jst vem so rekl d usaj 4 tedne nej bi bla bebica notr k že to je šok k pride vn iz topuga trebuščka zdj pa še kr takoj vn?? usaj jst ga nebom pelala a katera ve kje bi lahko dobila poceni prevleke za avto?? tko celje krško tle kje??al pa mogoče kašna hitra dostava??pa a morjo bit točn za model auta kupljene??
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 18.12.2009 12:01:42
|
|
|
|
Zvezdici
|
Ampak res. Tina se še zdaj ni nič oglasila. Držim pestke, da nas preseneti z bebiko . nanny - a ti imaš njeno številko, ti bo sporočila? Joj sem firbec. emibu - hehe ja. Saj so cortkani. Samo moj zadnje čase je tečen ko ne vem kaj.
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 18.12.2009 13:00:33
|
|
|
|
Zvezdici
|
tincy - držim pestke! Sem že jaz kar ornk živčna . Ker očitno če je tolko časa ni, se mora res nekaj dogajati . Držimo pestke, da hitro mine in bebika pride !!
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 18.12.2009 14:19:57
|
|
|
|
witch
|
jaz tudi že cel dan skačem gor gledat.. še nima bebike držim pesti da bo vse ok mene pa danes pošteno bolijo jajčniki, tako da pričakujem da bo še danes prišla.
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 18.12.2009 14:24:38
|
|
|
|
Zvezdici
|
Ja pri decemberkah je ena napisa, da najbrš že carta. Tako, da mislim, da nekaj res bo na tem .
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 18.12.2009 14:29:28
|
|
|
|
Lun1ca
|
wau punce ve pa klepetate 100 na uro. Se red vidi da je mrzlo vuni ko pes in se bolj doma vsi držimo Jaz pa se dolgočasim doma v stanovanju, ker mam delavce tu in nimam kaj pri bogu si za začet bi lahko kr umrla od dougcajta.. še caffe world sm začela špilat na fb-ju Danes sem končno dobila svoje naročene Mammas cookie cutters - one modelčke za kekse pečt in morm rečt da zgledajo prav super in sm čist navdušena, zdaj še sam čakam vikend da jih bom mela čas preizkusit!! Zdej bom lahko pekla prav sexy piškotke vseh oblik Tincy90 a rojevaš končno,da te ni na spregled danes?
< Sporočilo je popravil Lun1ca -- 18.12.2009 14:39:47 >
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 18.12.2009 15:12:36
|
|
|
|
nanny.girll
|
evo tincy90 mi je sporočila: Hejla. js sm ostala v bolnici zaradi visokega pritiska in naj bi mi med vikendom sprožili porod. ko bo kaj novega sporočim. tok zaenkrat =)
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 18.12.2009 15:24:22
|
|
|
|
emibu
|
ah ja tincy90 uso srečo pa čim manj bolečin tko je blo isto pr moji mamici visoki prtisk pa voda je začela zaostajat k je bla čez rok sam umetni popadki baje bol bolijo:S aučii
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 18.12.2009 18:47:49
|
|
|
|
elanor
|
O, Tincy, zdej pa bo!! Meni so ratale pa prsi občutljive...ampak ne vem če je to samo pms al kej drugega...bomo vidli naslednji tedn. kooolk je težkooo čakaaat... drgač...kako ste? pri nas je tako mrazzz... pa jutri bo baje sneg
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 18.12.2009 18:56:25
|
|
|
|
Zvezdici
|
No se mi je zdelo, da tincy manjka ker je ostala tam. Upam, da bo čimprej in čim lažje. Še par pikapok za tincy . Pa hvala nanny!! Še dobro, da tebi poroča! elanor - pri nas je tudi mraz! Je tudi malo snežilo. No sedaj ne več. Upam, da bo še snežilo. So pa ceste solidne. Mi imamo vse ledeno samo pred blokom, ker se nobenemu ne da skidat . lun1ca - sporoči, kako se obnesejo! Jaz sem jih tudi želela naročiti, pa sem si pol premislila. jaz pa na FB obožujem farmico.. jo nonstop igram .
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 18.12.2009 20:09:27
|
|
|
|
sa5i
|
evo mene spet malo tu kako ste kaj? lun1ca jaz pa sem danes medenjake pekla, saj jih glih ne jem ampak jih drugi so se kar posrečili, jutri imamo koline bo polno dela..... pa grozen vonj bo oh se kar pripravljam že. drugače pa bom jaz s peko piškotkov drug teden nadaljevala. Lun1ca ti pa javi kako so uspeli Tincy, vso srečo pa naj hitro mine, da boš imela štručko čimprej pri sebi. pupe jaz sem se danes tak nažrla, dobesedno, da še zdaj nevem kaj mi je bilo, od kosila pri babici sem prišla k mojemu to je bilo točno slabe pol ure vmes in sem že jedla drugo kosilo, če je bilo pa vse tak dobro ja pa imam prvi dve striji na trebuhu in zdaj mam neko aventovo kremo proti strijam za bodoče mamice upam, da bo kaj pomagalo, da ne bo kaj dosti huje čeprav sem preveč nagnjena k temu,da bi krema kaj pomagala. ja no trebušček se mi pozna, le kdo bi si mislil sem mislila, da se mi nikoli ne bo. heh ja no saj ni nevem kaj ampak če me pozna kdo od prej in ve da ga nikoli nise imela tako ugotovi kaj se dogaja sicer pa že sama oblika je drugačna kot od debelosti. ja kar v enem dobrem tednu sem razšla kot kvas. heh zdaj pa nevem, če ne grem jest nekaj. eno vprašanje lahko jemljem ruporut ali kaj takega? proti kislini ker to me bo ob živce..... oki lepo spančkajte s trebuščki vred. vsem tistim, ki pa ste na delu za pa naj vam čimprej uspe
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 18.12.2009 20:47:17
|
|
|
|
nanny.girll
|
se je tincy oglasila. pravi, da ji je dolgčas k je sama v sobi. pa lepo vas vse pozdravlja. dans potem dobi že neko svečko, da se počasi vse skp začne dogajat. tako, da pravi, da gre pa zdj že zares
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 18.12.2009 22:39:03
|
|
|
|
Zvezdici
|
Joj držim pestke za tino! Sedaj sem pa res že čisto nervozna . Komaj čakam, da spoznamo njeno pikico! sa5i - kakšno olje bi tudi bilo super. Ker je zelo mastno. Mogoče se probaj mazati 2x na dan, pa bo malo pomagalo. Jaz sicer vem, da meni se niti slučajno ne bi dalo mazati po 2x na dan
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 18.12.2009 23:04:00
|
|
|
|
emibu
|
joj tut jst upam da je ni tok strah rodit k mene k jst bom vrjetn prei u komo padl in pol me bojo oživlal in nebi naprej tko da use dobr z a tinco
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?