taška30
|
Juniorka in ostale, ki vam "meče ven": preden pošljete, označite vse kar ste napisale in copy+C (imate cel tekst shranjen). Ko vas vrže ven, na novo odprete odgovori in copy+V (prilepi) in pošljete. Jaz sem se že tako navadila, da to že čisto rutinsko naredim vsakič. Se splača, sploh če se bolj redko javljaš kot jaz in imaš takrat velik za povedat , potem te pa vse mine še 1x pisat. Pri nas smo zdravi - vsi - končno! In tako bo tudi ostalo, sem se odločila! Pozitivna naravnanost pa to. No, pa veliko C vitamina za zraven tud ne škodi. Ravno danes ko sem šla k P po potrdilo za bolniško, mi je spet rekel da naj ob virozah otrokom dajem enormne doze C vitamina - edina stvar, ki deluje proti virusom; 500-600mg /dan, samo za info, v 1 žlici Pikovit sirupa ga je 50mg. Tako da jaz otrokom kar v malo vode (1cm v kozarcu) raztopim 500mg tableto C vitamina in jima to dodam v čaj (sploh ni kislo, sploh ne opazita), pa je. No, sama že od septembra jemljem po 1 tableto/dan čist preventivno in mislim da deluje. To je tudi edina stvar v katero verjamem, ostalega ne jemljem nikoli nič, čar C vitamina je pa v tem, da ga ne moreš predozirat, višek se izloči z urinom vsak dan. No, to je bilo malo farmacevtskega vložka. Jaz v to verjamem in mislim, da se zato držim kot skala ne glede na to, da vsi v okolici (tudi vame) kihajo, kašljajo in bruhajo. Piškotek, kako lepo da si se odločila, da nam nekaj napišeš. Pa še lepše bo, če boš večkrat, ti si bila včasih naša gonilna sila, zdaj pa še dobro da imamo naše punce na porodniški. Želim ti, da se ti volja čimprej vrne. Včasih moraš samega sebe kar malo na silo prepričat, da si OK in da ti gre fajn in da ti bo jutri še bolje šlo in potem se začnejo stvari kar same odvijat na bolje. Juniorka, tudi tebi želim moč, da se spopadeš s trenutno situacijo in poskušaš najti pozitivne stvari. Od prahu pa itak ni še nobenga pobralo. Naredi si, da bo tebi lažje. Pa tukaj pojamraj malo, pa bo bolje. Lilka, ob tvoji pridnosti sem spet šokirana . Kdaj za boga pa ti vstajaš, da že do osmih vse zrihtaš? Ob petih? Res, prav občudujem tvojo učinkovitost na vseh področjih. Sabri, fajn da si me spomnila na voščilnice, jaz sem še bolj leva za to, jaz jih vedno kupim zadnji moment, potem se pa matram da te obrabljene fraze poskušam naredit bolj izvirne, pa itak se ne da...srečo, zdravje in veselje vam želimo, aja pa ljubezen, eh kr neki, nisem jaz za to res ne. A ve kakšne posebne verze pišete oz. same sestavljate? Ja, nakladam danes kot vidite. Bonus za cel teden izpolnjen. Zalbi, čakamo....
< Sporočilo je popravil taška30 -- 11.12.2009 22:54:39 >
|