|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarke 2010 - 2. del
18.12.2009 22:31:47   
Naty_ka
Dober večer

Malo sem vas prišla pozdravit. Sem sama doma, ker je dragi v Italiji, pa bluzim gor pa dol po netu. user posted image
Pri meni vse po starem. V sredo sem bila na ctg-ju v P. Moram čez en teden nazaj. Izredno slabo čutim gibe. In če začnem zjutraj recimo nekje okrog šeste (takrat običajno vstanem), zvečer do šestih sedmih komaj komaj pridem do deset gibov. SIcer je UZ pokazal normalne pretoke in v tistem trenutku je tudi otrok bil zelo živahen, tako da imam sedaj naročeno, da če do devetih zvečer ne naštejem teh 10 gibov, moram biti ob pol desetih v bolnici.
Moram pa vam povedat da sem v P naletela na tako prijazega zdravnika. Teg človeka takrat ko sem bila prvič user posted image še ni bilo v mb. Mi je marsikaj obrazložil, kar me je zanimalo- predvsem razložil tako da sem ga kot navadni smrtnik razumela in me ni fopal z nekimi strokovnimi izrazi. In ful je bil dobre volje in tak sproščen, nasmejan. Vsaka mu čast user posted image
Otroček ima nekje okrog 3 kile, pa KONČNO smo izvedeli spol. Pa naj zaenkrat še ostane skrivnost user posted image Takoj ko mi je dal sondo gor, se je otrok tako obrnil, razkrečil noge da je še meni bilo jasno kaj bomo dobili... user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: tinncyka

IZVIRNO SPOROČILO: Gwendolen

IZVIRNO SPOROČILO: alex17

no pa mal me tud skrbi, če bom znala prav negovat, hranit in kopat pikija... tako da hvala vsem za spodbudne besede, ki ste to že dale čez! user posted image

Pod tole se pa lahko samo podpišem. Tudi mene vse to skrbi, od handlinga do hranjenja, nege itd. user posted image Če bom le znala ...

jaz se tudi podpišem pod tole

Dragi moji, ne obremenjujta se z tem. Ženska to nekak ve instinktivno. Pa v P pomagajo in gre. Priznam, tudi mene so prvič obhajali taki strahovi. Ampak, kar nekako veš. Kot da si to že nekje nekdaj počel. Res. Predvsem pa vam polagam na srce: zanesite se nase in na svoj občutek. Zelo v redu je, če boste prebrale kakšno knjigo ali pa literaturo recimo o negi pa nasploh o dojenčkih. A ne držite se tega kot pijanec plota. Naj vam bo neko široko vodilo, neka smernica oz. bi rekla opora. Ker vsak otrok je drugačen. Pa naj bojo vse babice in sosede še tako hudo pametne zraven, zavedajte se, da le ve in nihče drug, ne pozna otroka tako kot ve. Vzemite pa vsak nasvet kot dobronameren in ne kot nekaj zlobnega. Predvsem se tu zeeelo pozna medgeneracijska razlika. Ker naši starši-mislim, da kar večina- so nas vzgajali čisto drugače kot me sedaj svoje otroke. Že sam način razmišljanja se je močno spremenil.
Zakaj to pišem? Ker pridejo obdobja po porodu, ko se ne boste( oz. bom kar napisala ne bomo) znašle in bo otrok jokal, ve pa ga boste lahko le nemočno opazovale in ne boste vedele kaj storiti. In v tistem trenutku bojo vsi najbolj pametni in največ vedli. Ne dovolite da vas psihično potolčejo a po drugi strani pa probajte v vsakem nasvetu najti trohico nečesa ki vam bo v pomoč.
Prva stvar ki se pojavi je, ko recimo dete zajoka. In se ga v določenem trenutku ne da potolažiti oz. enostavno ne veš zakaj se joka. In se najde kakšna babica ki bo rekla: nič mu ni, le razvajen je. Daj ga lepo nazaj v posteljo in se bo že nehal dreti. Verjemite, da boste v tistem trenutku EKSPLODIRALE! In potem se tako nadaljuje. Pa hormoni podivjajo...
Ah ja.
Jaz sem si prvič tako želela kakšnega nasveta ali pa pomoči, pa je žal nisem dobila. Sem bila čisto zgubljena. No, pa je minilo in sva se z mojim znašla kakor se pač sva. Pa moram rečt da nama vzgoja kar dobro uspeva. In upam, daga v drugo ne bova preveč biksala...user posted image

VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR!

NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore)

Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor
inteligence.

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 4676
18.12.2009 22:33:45   
majčyca
Oj punce!
Meni kar zmanjkuje časa za forum user posted image bom probala zdaj čez vikend malo nadoknadit user posted image danes sem še malo delala in vam povem, da mi je že takšna muka, ko se moram tolikokrat vsest in vstat iz avta, da je kar groza. Drugače imam svoje delo zares rada, ampak zdaj pa mi je že res malo odveč. Sicer pa 24.12. tudi uradno začnem s porodniško, delala pa bom zdaj še samo 2 dni, da še končam to, kar pač moram. En dan pa mi ostane za kupovanje in zavijanje božičnih daril user posted image to mi je vedno bilo v pravo veselje user posted image
Danes popoldne sem si urejala stvari v kuhinji, pomivala novo posodo in jo zlagala v predale, nekaj pa mi je še ostalo za jutri. Sem pa imela namen zdaj čez vikend oprat vse stvari za najino pikico, ampak mislim, da bom to delo prestavila za kak dan, ker se še jutri in v nedeljo nekaj dela doma in bi si rada prej vse komplet očistla, preden začnem prat (čeprav bi lahko oprane cotke zlagala v previjalno mizico, pa vseeno).
Sem pa postala kar malo žalostna, ko sem videla, kakšno vreme bo za božič user posted image zdaj je tako lepo belo zunaj, za božič pa napovedujejo dež in otoplitve user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: nikita 33
IZVIRNO SPOROČILO: majčyca

Danes sem imela pregled in je z najino pikico vse ok, ima okoli 2800g (sem pa zdaj v 34 6/7, tako, da bo najina pikica očitno kar prava punca user posted image ), plodovnice je tudi dovolj, spustila se je že malo nižje, edino kar je je to, da je še vedno obrnjena z glavico gor. Meni ni G nič omenil zunanjega obračanja, edino že na prejšnjem pregledu mi je omenil, da če se ne bi obrnila, da bi se lahko odločili za CR. Bomo videli, kako si bo zaželela user posted image

Tudi naš je sedel na ritki ko sem bila na predzadnjem pregledu 34 3/7 in tudi meni je G rekla, da ima še vedno dovolj plodovnice in se je lepo obrnil. Tako da ne skrbi. Res pa da sem 1x delala vaje in da se je mogoče  takrat zarotiral.

Me zanima, če se bo naša pupa tudi obrnila, imam pa občutek, da bo kar težka, glede na to, da ima že zdaj nekje okoli 2800g in zdaj bi naj do konca user posted image pridobili še cca. 250g na teden, jaz pa imam do konca še 5 tednov...

IZVIRNO SPOROČILO: tweety83
Za božička sem mojmu kupila spodnji del pižame v H&M in pa komplet od Avona. Tud same uporabne stvari.

Zdaj si mi dala idejo, da bi lahko jaz mojemu lubiju tudi kupila kakšno pižamo, čeprav nisem ravno prepričana, če jo bo nosil, ker že vse življenje spi samo v boksarkah... Bom pa jo verjetno kljub temu kupila in poskusila srečo, da mu bo všeč user posted image

Tiste, ki ste že na porodniški - kaj odločba za porodniško pride pred začetkom porodniške? Jaz začnem s porodniško 24.12. in še nisem dobila odločbe, zdaj pa ne vem, ali bi jih morala poklicat na socialno, če so slučajno pozabili na mene ali še naj počakam?

aja pa pohvalit se morm: da sem edina ko sem pozitivna v razredu - nimam dobenega nms-ja (po starem enke) se vidi da sem pametna za dve

ČESTITAM user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Meni tudi trebuh zadnje dni ful utrdeva, pa velikokrat me ful zvije v spodnjem delu trebuha, potem pa grem na WC, pa je boljše user posted image tako, da mislim, da je to bolj prebava kot pa kakšni popadki. Sicer pa je tudi mene malo strah, kako bom vedela, kdaj bo šlo zares in pa seveda res upam, da bo moj lubi takrat doma (da ne bo slučajno v Nemčiji). Zaenkrat ima sicer planirano, da gre v Nemčijo nekje 3.1.2010 in pride domov okoli15.1.2010, tako, da res upam, da se zgodi, ko bo on doma.

(odgovor članu nikita 33)
Neposredna povezava do sporočila: 4677
18.12.2009 22:53:24   
Gwendolen
IZVIRNO SPOROČILO: Nattoule

Edino me je ful razjezila ena medicinska sestra pri internistki, ki je bila prav tecna in mi je tezila naj lezim na hrbtu in cakam, da mi naredi EKG, ceprav sem ji razlozila, da mi je slabo in bom skup padla. In sem se zaradi tega se eno uro skup dajala, da sem bila spet v kolikor toliko normalnem stanju. Pa ji ne bi bilo nic hudega, ce bi mi vmes pustila, da se vsaj malo vsedem. Grrrrrrrrrrrrrrr.

A to v LJ? V stari porodnišnici? Taka blond suha prekla? Ej, meni je tudi ona user posted image user posted image . Sem bila tam v 13. tednu, ker se mi je povišal pritisk, pa so me itak poslali nazaj k mojemu G naj mi predpisuje tablete za zniževanje. Se pravi nič od nič. Ko mi je naredila EKG, mi je s tako ihto ali čemer koli že pač potegnila tiste elektrode dol, da sem imela modrico tako pod levo joško kot tudi na gležnju (kjer niti ni tako občutljiva koža!!!user posted image ). Potem mi je pa še nesramno zabrusila, da se take nosečnosti, kot je moja (prekomerna teža in pritisk), ne končajo dobro. In sem od tam odšla skoraj v solzah, doma sem se pa na polno zjokala, ker me je tako prizadela, da ne morem povedati. Že tako sem bila v strahu zaradi vseh težav, potem pa še takele izjave ...

Pokukaj! ;-) http://www.mojalbum.com/gwendolen
-------------------------------------------------------------
We're walking in the air
We're floating in the moonlit sky
The people far below are sleeping as we fly

(odgovor članu Nattoule)
Neposredna povezava do sporočila: 4678
18.12.2009 23:15:49   
tinncyka
IZVIRNO SPOROČILO: majčyca

aja pa pohvalit se morm: da sem edina ko sem pozitivna v razredu - nimam dobenega nms-ja (po starem enke) se vidi da sem pametna za dve

ČESTITAM user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hvalauser posted image

jaz sem pa poskušala zaspat pa tko kaslam da me bo pobralouser posted image  upam da bo jutri kaj bolje... nos mam pa tudi tko rdeč ko največji pjančekuser posted image user posted image ... pa še glava me boli ko da bi ga tri dni skupi pilauser posted image user posted image

eh bo žeuser posted image

mi je pa dolg cajt ko mojga ni doma, pa tud jaz bluzim gor pa dol po netuuser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil tinncyka -- 18.12.2009 23:16:21 >

TAJA, 24.1.2010 - 3080g/49cm 12.26h :)

14.6.2008 - nas je zapustil naš mali angelček :'(

(odgovor članu majčyca)
Neposredna povezava do sporočila: 4679
18.12.2009 23:26:05   
Enkica

včeraj na UZ pa je vse izmerila in kaže, da bo naš pikec cel orjak, saj naj bi tehtal že 3400 g (37 teden)! user posted image   kaj šele bo, če bo počakal do PDP user posted image

A že toliko gramčkov ima? Ufff, to pa je teža. Res je, da so baje punčke malo lažje ampak moja pupika pa ima v 36./37. tednu "samo" 2550g ... imava pa trebušček malo večji (nekje sem zasledila, da že za npr. 38.teden - podatki iz Noseča.com).
Kako naj tudi jaz mojo lubico malo nafutram? Kake ideje?

Pa to ne morem verjet, da bo naša tak drobižek ... jaz sem imela 3900g, ko sem se rodila.

(odgovor članu alex17)
Neposredna povezava do sporočila: 4680
19.12.2009 6:10:24   
polho3006
Ojla punce!

Odhajam v porodnišnico...ob 3.30 mi je začela odtekati plodovnica, tako da...dan D je zame tukaj.

Se beremo ko se vrnem z mojim malim user posted image .

Lepo se imejte!

(odgovor članu Enkica)
Neposredna povezava do sporočila: 4681
19.12.2009 6:16:00   
Teni_
Polho vso srečo, pa čimprej javi. Bom med službo, če bo čas, malo prečekirala, kako je.

(odgovor članu polho3006)
Neposredna povezava do sporočila: 4682
19.12.2009 7:50:01   
pajcevina
Ja, polho drži se! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 4683
19.12.2009 8:01:05   
nony
IZVIRNO SPOROČILO: polho3006

Ojla punce!

Odhajam v porodnišnico...ob 3.30 mi je začela odtekati plodovnica, tako da...dan D je zame tukaj.

Lepo se imejte!

Držimo pesti ,da bo vse ok.....pa srečno!

Upanje ostaja....

Neposredna povezava do sporočila: 4684
19.12.2009 8:07:16   
Zala01
Polho srečno...naj ti čim prej mine...potem pa veliko cartanja in poljubčkovuser posted image .

Rastemo in radi se imamo...:)

(odgovor članu nony)
Neposredna povezava do sporočila: 4685
19.12.2009 8:13:54   
Naty_ka
Dobro jutro

IZVIRNO SPOROČILO: nony

Ojla punce!

Lepo se imejte!

Držimo pesti ,da bo vse ok.....pa srečno!

Se podpišem. Zunaj pa tako lepo sneži. user posted image je izbral pravi dan da pride na ta naš svet...user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Naty_ka -- 19.12.2009 8:14:17 >

VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR!

NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore)

Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor
inteligence.

(odgovor članu nony)
Neposredna povezava do sporočila: 4686
19.12.2009 8:15:56   
majčyca
polho drži se, držim pesti da bo vse ok, potem pa le veliko veselja in cartanja s tvojim user posted image

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 4687
19.12.2009 8:23:39   
Enkica

Ojla punce!

Lepo se imejte!

Polho3006 ... srečno user posted image user posted image ...
user posted image si je pa res izbral prelep dan, ker je tako lep sneg zunaj!

Kako ste pa kaj ostale spale? Jaz moram rečt, da kar ok ... samo 1x WC. user posted image imam doma in lepo pijeva kavico ... njami.
Uživajte in upam, da kmalu dobimo sms od Polho user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4688
19.12.2009 8:25:31   
novkica
polho vso srečo..in veliko cartanjauser posted image

(odgovor članu majčyca)
Neposredna povezava do sporočila: 4689
19.12.2009 8:42:20   
lejla969

Ojla punce!

Lepo se imejte!

Navijamo zate!!!user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4690
19.12.2009 8:43:51   
pajcevina
Sem že od 6h pokonci (ah ta moj mehuruser posted image ). Danes me pa čaka kar naporen dan. No, najprej bo treba avto odkidat, da se bomo lohk sploh kam odpravli. Dopoldne gre moj na en koncert, popoldne pa najprej na širše družinsko srečanje, nato Dedek Mraz  v Šentjakobskem gledališču, zvečer pa gre še moj v Litijo na vaje, tko da bova spet cel večer z lubico same. Ko bi se vsaj ona navadla it malo prej spat. Tako pa zaspi okoli 23h ali pa še kasneje. Mami je pa do takrat že čist fuč.
Jaz pa vem da bom cel dan zaspana, ker mi je blo res premalo ur, ampak kaj, ko zjutraj ne morem več nazaj zaspat (potem, ko moram enkrat na sprehod do wcja).

Včeraj sva midva kupila darila za Evo - knjigice in enega dojenčka s kahlico, flaško, oblekcami... in jo bomo zdej probal že malo navajat kako se za dojenčka skrbi, da ji ne bo potem čudno, ko bom imela mami veliko posla z novim članom. Imam občutek, da ji bo kar težko sprejet, da ni več sama. Že sedaj pravijo v vrtcu, kako težko ji je delit karkoli z vrstniki.

Moram pa kupit še kaj malega za moje doma (ker bomo pri njih za Božič), samo se med vikendom namenoma izogibam trgovinam. Sploh sva bila decembra zelo malo po večjih štacunah - me gužva ful odbija.

Midva pa sva se med sabo tudi dogovorila, kaj bi kdo potreboval. Sva kar za praktična darila, čeprav se malo čara presenečenja zgubi, je pa potem tolk bolj uporabno.

(odgovor članu novkica)
Neposredna povezava do sporočila: 4691
19.12.2009 9:05:11   
poopek
polho3006 vso srečo user posted image user posted image user posted image user posted image držimo pesti, da bo vse v redu!! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pajcevina)
Neposredna povezava do sporočila: 4692
19.12.2009 9:11:28   
Kika99
polho3006 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image želim, da ti porod mine čim prej in brez bolečin ter da bo z user posted image vse okuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Obvezno nam javi kako je šlo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu poopek)
Neposredna povezava do sporočila: 4693
19.12.2009 9:20:04   
naja6
polho,drži seuser posted image user posted image user posted image ,upam da bo hitro za tabo in da boš čimprej imela svojo štručko v svojem objemu

(odgovor članu Kika99)
Neposredna povezava do sporočila: 4694
19.12.2009 9:21:14   
mimikica
jutro vsem user posted image

no danes pa je zares prekrasen dan, pa še toliko bolj poseben saj sem starejša spet za eno leto.
no lubi je moral do šefa, ko pa bo prišel pa grema v europark, še na zadnje nakupe, nakupit darila.

polhouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image držim pesti da se vse izeteče kot se mora, da bosta z user posted image hitro doma, da se boste cartkali, in uživali v lepih trenutkih

(odgovor članu poopek)
Neposredna povezava do sporočila: 4695
19.12.2009 9:25:16   
ALEXI M.
Polho3006 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vso srečo!!!!

"It's impossible!" said pride. "It's risky!" said experience. "It's pointless!" said reason. "Give it a try!" whispered the heart.

(odgovor članu Kika99)
Neposredna povezava do sporočila: 4696
19.12.2009 9:59:49   
nincrli
Pozdravček!

Joj kolk sneži, sma misla še it mal po nakupih pa nč ne bo, spet bom doma cel danuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Kika99

Ojla

Jaz sem nazaj iz P user posted image . Naredili so mi CTG, popadki vidni vendar v mejah normale. Naredu mi je tudi vaginalni pregled in otipal glavico. Plodovnico mam pa na minimumu tako, da moram še spremljati gibe. Aja rekel je da sem že kar odprta, zdaj kolko pa ni poovedal.

Super, da si ok, kmalu bo tud zate dan D user posted image

Ojla punce!

Se beremo ko se vrnem z mojim malim .

Lepo se imejte!

wiiiii

Zdaj pa res gre zares...

Optimism always works!!!
Dedek mraz mi je prinesel najlepše darilo :D

(odgovor članu Kika99)
Neposredna povezava do sporočila: 4697
19.12.2009 10:15:05   
Enkica

IZVIRNO SPOROČILO: nincrli

wiiiii

Zdaj pa res gre zares...

Ja zdej pa smo že v nizkem štartu user posted image user posted image
No sicer še vedno želim, da se meni to zgodi v letu 2010 ... no zdaj pa lahko začnemo pobirat stave katera bo naslednja.

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 4698
19.12.2009 10:30:21   
grahek85
Živjo čveke!
Ooooo, tukaj pri nas je sanjsko, vse je belouser posted image user posted image user posted image

Včeraj si je user posted image vzel dopust (je mel mal težko glavo od službenega silvestrovanjauser posted image ), pa sva cel dan nekaj bluzila naokoli, tako da se nisem mela časa javit. Je pa blo mrzlo... Brrrrrruser posted image

Nekaj ste se menile za čistila za vod. kamen - tisto za kis moram tudi jaz potrditi. Mamo mami in jaz tist vrč za zavret vodo in ne gre kamen z ničemer dol razen s kisom. Notri ga ulijem, pustim da zavre in potem enostavno odščetkam dol, ko da bi bla npr. sol. Super deluje, res! Je pa najboljši kak super hud domač kisuser posted image Sam pol je treba malo luftat, ker "diši"... Vrč se da sprat, kopalnico pa verjetno malo težjeuser posted image  

sem zadnjič malo brala forume o porodih in je ena prav lepo napisala, da nosečnost traja 9 mesecev zato, da imamo na koncu že vsega dost in komaj čakamo, da dobi mo največji zakllad v naročje user posted image  

Ja to sem pa tut jst že gruntala, da mora bit nekaj na tem...user posted image user posted image

KiA, ga mamo že rezerviranega! Po vseh mukah in tegobah sva se odločila za tega:
http://www.gorenje.si/gospodinjski_aparati/pralni_stroji_in_susilniki_perila/susilni_stroji?c=232107

V Merkurju je trenutno namesto 500€ samo 400€ za imetnike kartice. Jaz načeloma nisem za Gorenje, ker mamo od doma precej slabe izkušnje, samo tukaj je 5 let garancije in razmerje cena - funkcije je daleč najbolj ugodno. Pa v končni fazi smo zdaj doma zadovoljni s Privilegom, ki je pa Gorenje za tujino. Pa še tega vem da lahko postavimo na naš Bosch pralni stroj. Tako da smo se kar odločili... Je bil pa v igri še ta:
http://www.enaa.com/oddelki/mojDom/izd_1959_802512_ZANUSSI_susilni_stroj_ZTE_285

V bistu je po funkcijah enak kot zgornji Gorenje, v Merkurju je 370€. Samo za teh 30€ razlike dobiš 3 leta manj garancije in tudi ta malo dlje suši, sem pregledala specifikacije v navodilih.

Montignaca sem pa jaz kar par let vozila, v bistu sem zdaj med nosečnostjo še najmanj pridnauser posted image Stvar deluje, samo treba je kar malo domišljije za skuhat, ker se začnejo stvari s časom rahlo ponavljat, cenovno zna bit malenkost bolj zahtevno kot "navadna" prehrana. Pa bistveno je to, da ne gre za dieto, ampak trajen način prehranjevanja. Ko spet začneš jesti "normalno", pridejo kile nazaj. Je pa zelo zdrava dieta, ker kensla vse stvari, ki jih v sodobnem načinu življenja preveč zaužijemo - predvsem sladkor in prečiščeno moko. Ja pa zunaj je težko jesti, ker je povsod kaka moka ali sladkor notri, pa če rečeš, da bi za prilogo kaj, kar ni krompir, te velikokrat gledajo kot čudo iz X dimenzije... 

POLHO, SREČNO!!!!!! Waaa, to je pa zdaj to, gremo zares, babeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Najina mala velika ljubezen

(odgovor članu mimikica)
Neposredna povezava do sporočila: 4699
19.12.2009 10:31:53   
Gwendolen
Polho, navijamoooooo!!! user posted image user posted image user posted image Pa dihamo tudi! Trening...

Upam, da si je zabeležila tinncykino številko, da bo lahko javila. Če ne, pa potem.

Pokukaj! ;-) http://www.mojalbum.com/gwendolen
-------------------------------------------------------------
We're walking in the air
We're floating in the moonlit sky
The people far below are sleeping as we fly

(odgovor članu Enkica)
Neposredna povezava do sporočila: 4700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?