alex17
|
čer punce! da se še jst malo javim - dons sem imela pregled pri moji ginek., urin bp, prav tako pritisk (kot vedno zgornji rahlo povišan, spodnji OK), pa vzela mi je bris za streptokok B pa so mi očitn pozabl računat (ker je baje samoplačniški), sama jih pa tud nisem spominjala pa pogledala je zadnji izvod ctg-ja in rekla, da je OK in mi ga dons ni delala, naslednjič pa še test za hepatitis b - pregled imam 28.12. včeraj na UZ pa je vse izmerila in kaže, da bo naš pikec cel orjak, saj naj bi tehtal že 3400 g (37 teden)! kaj šele bo, če bo počakal do PDP pa še kar je pridno obrnjen z glavico navzdol če bomo še v enem kosu, imam UZ spet 31.12. no jaz ful upam, da bo kozorogec (še 3 dni, pa smo tam ne ), moj dragi je levček, jaz pa bikica, tako da se kar dogaja glede darila za - jaz sem mu kupila švic pulover od Icepeak-a za v hribe (ker je bolj športen tip in zmer rabi ful teh profi cunj, prav nikol jih nima dost ), jaz sem pa danes dobila nov mobitel - Samsung touch screen z oranžnim zadnjim pokrovčkom! ga je vzel na aneks Dzabest tako da je prišel res ugoden, ker drugač bi bil kar drag. tako da ga zdaj polnim, jutr pa v akcijo kako se ga uporablja (ker mam zdaj tacga bolj enostavnega ericssona). meni tud dons nekaj otrdeva trebuh pa pikec ful miga, samo glih konkretnih popadkov pa mislim da še nisem imela me prav zanima, kdaj bo dan D in kak bo porod - moj mi skoz govori, da bom čist lahko rodila pa da bo vse OK in res upam na to!! sem zadnjič malo brala forume o porodih in je ena prav lepo napisala, da nosečnost traja 9 mesecev zato, da imamo na koncu že vsega dost in komaj čakamo, da dobi mo največji zakllad v naročje no pa mal me tud skrbi, če bom znala prav negovat, hranit in kopat pikija... tako da hvala vsem za spodbudne besede, ki ste to že dale čez! papa, jutr majno pri mojmu koline, pa moj fotr bo tud krvavice delu, jaz bom bolj moralna pomoč kot kaj drugega, se mi zdi...
|