|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarke 2010 - 2. del
18.12.2009 13:30:52   
Kika99
IZVIRNO SPOROČILO: nincrli

Joj kika en user posted image
Saj to je bedno, ko te lahk to kar nekaj časa zeza preden gre zaresuser posted image

ja, to je res včasih prav hudo user posted image

A plodovnica lahko izteka po kapljicah? Ker jaz imam občutek da mi vsake tolko par kapljic priteče user posted image (sem pa čist prepričana da ni urin), je prav čuden filing in pol čutim še tak močan pritisk navzdol. Joj jaz nevem če bom to vse preživela, ker zdaj je pa že res mučnoker nevem na čem sem user posted image

tamala pa kolca 100 na uro user posted image

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 4651
18.12.2009 13:31:12   
Aurea

IZVIRNO SPOROČILO: tinncyka

aja še to bi vprašala: ko daste prekuhat  dudice ka flaško morš tud prekuhat al ne? pa une nastavke za dojenje je pametno prekuhat al tud neuser posted image  - nimam pojma zato pa rajši vprašam da ne bom kaj narobe nardilauser posted image user posted image

pa 5- minut v vreli vodi morjo bit ane?

Ja, ti kar vse lepo prekuhaj 5 min v vreli vodi in bo ok.

Si sapis sis apis.

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 4652
18.12.2009 13:33:29   
tinncyka
IZVIRNO SPOROČILO: Aurea

IZVIRNO SPOROČILO: tinncyka

aja še to bi vprašala: ko daste prekuhat  dudice ka flaško morš tud prekuhat al ne? pa une nastavke za dojenje je pametno prekuhat al tud neuser posted image  - nimam pojma zato pa rajši vprašam da ne bom kaj narobe nardilauser posted image user posted image

pa 5- minut v vreli vodi morjo bit ane?

Ja, ti kar vse lepo prekuhaj 5 min v vreli vodi in bo ok.

ok hvalauser posted image

TAJA, 24.1.2010 - 3080g/49cm 12.26h :)

14.6.2008 - nas je zapustil naš mali angelček :'(

(odgovor članu Aurea)
Neposredna povezava do sporočila: 4653
18.12.2009 13:33:46   
Aurea
IZVIRNO SPOROČILO: Kika99

A plodovnica lahko izteka po kapljicah?

Lahko.
V lekarni se dobijo taki posebni lističi, s katerimi testiraš, če je to, kar ti uhaja, plodovnica. Meni jih je dala prijateljica v prvi user posted image , pa jih potem nisem rabila, ker se je kar vlilo in ni bilo dvoma user posted image .

Najbolj zanesljive teste za uhajanje plodovnice pa ti naredijo v P, zato bi bilo smiselno oditi kar tja.

< Sporočilo je popravil Aurea -- 18.12.2009 13:39:49 >

Si sapis sis apis.

(odgovor članu Kika99)
Neposredna povezava do sporočila: 4654
18.12.2009 16:29:07   
nincrli
Se vidi, da bo vikend, da niste tolk čvekasteuser posted image
Jaz sem imela popoldanski počitek z mojm, je končno petek in je domauser posted image Zdaj pa se bašem z riževo čokolado user posted image

Ja kika plodovnica lahko po kapljicah odteka. Kdaj pa imaš kaj pregled?

Optimism always works!!!
Dedek mraz mi je prinesel najlepše darilo :D

(odgovor članu Aurea)
Neposredna povezava do sporočila: 4655
18.12.2009 16:35:43   
Kika99
IZVIRNO SPOROČILO: nincrli

Se vidi, da bo vikend, da niste tolk čvekasteuser posted image
Jaz sem imela popoldanski počitek z mojm, je končno petek in je domauser posted image Zdaj pa se bašem z riževo čokolado user posted image

Ja kika plodovnica lahko po kapljicah odteka. Kdaj pa imaš kaj pregled?

naslednjo sredo mam pregled, upam da bo vse ok do takrat. Te kapljice so take bež  - slamnate barve. Pritečejo pa od tam, kjer teče menstruacija, ker jih prav čutim user posted image , pol me vsake tolko še menstrualni krči začnejo zvijati user posted image

< Sporočilo je popravil Kika99 -- 18.12.2009 16:36:11 >

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 4656
18.12.2009 16:40:16   
polho3006

naslednjo sredo mam pregled, upam da bo vse ok do takrat. Te kapljice so take bež  - slamnate barve. Pritečejo pa od tam, kjer teče menstruacija, ker jih prav čutim user posted image , pol me vsake tolko še menstrualni krči začnejo zvijati user posted image

Kika pojdi se pokazat v P.!!! . No jaz bi se na tvojem mestu šla pokazat pred sredo!!Bolje en pregled preveč kot pa eden premalo.

(odgovor članu Kika99)
Neposredna povezava do sporočila: 4657
18.12.2009 16:44:55   
nincrli
Se strinjam s polho al pa vsaj pokliči v P.

Optimism always works!!!
Dedek mraz mi je prinesel najlepše darilo :D

(odgovor članu polho3006)
Neposredna povezava do sporočila: 4658
18.12.2009 16:47:54   
Najki
IZVIRNO SPOROČILO: Enkica

Daj prosim povej mi s katerim user posted image si našpricala kopalnico, ker jo moram tudi jaz. Namreč živim v 30 let starem stanovanju in nikakor, da se rešim vsega kamna, ki se je nabiral skozi leta. Sicer se trudim že leto dni, odkar sem ga kupila, ampak ni in ni nekega ornk efekta. Da o wc školjki in banji sploh ne govorim ... pa madona pri vsej kemiji, ki jo prodajajo ni nečesa kar bi kamen odstranilo za zmeraj! Saj vem, da ne morem narediti leska kot pri novi keramiki ampak vsaj na približen bi rada, da bi kopalnica imela svoj sijaj.

Probaj s cistilom na osnovi kisa. Lahko vzames samo kis za vlaganje, jaz imam pa Frosch s kisom in po vseh teh kemicnih cistilih sem bila sokirana, kaj lahko en kis nardi. Pa se bio je.

Drugac pa cau deklice, moj je tudi januarcek ampak 09 in se se  spomnim te panike pred porodom, pa kako popadki zgledajo, pa ce bom v casu v porodnisnici. Prav napeto. Drugace pa tole s hranjenjem pa preoblacenjem pa handling obvladas, se predno prides domov, potem pa sploh. Nobene panike pa veliko veselja z user posted image !

(odgovor članu Enkica)
Neposredna povezava do sporočila: 4659
18.12.2009 16:55:40   
mimikica
ja ja,  no glede kisa pa tudi jaz potrdim , saj sama umivam tudi okna z kisom, malo tople vode in kisa dodam pa je čistilo za okna, in vam povem ni taega stelexa nikjer kot je ta kis, ker res ima v sebi neko tako klislino, in umije in uniči vse, tako da bi tudi v kopalnici moralo delovati, pa še res uniči bakterije + tega pa je še bolj naravno in manj škodljivo, kot pa raznorazna čistila

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 4660
18.12.2009 17:00:26   
nincy*
Lep pozdravuser posted image

KIKa jst sm mela isti problem in sem bla včeraj na pregledu in mi je naredila test pa je bil negativem.
Tako sm dobila neke tablete ki si jih moram tri zaporedne večere vstavljat v nožnico, se mi zdi da je to vnetje, ki je v nosečnosti pogosto.

Drugače sm pa konec 35 tedna in otrok še vedno ni z glavico navzdol na obračanje pa verjetno ne bomo šli ker ni dovolj plodovnice, tko da sploh nevem kaj me vse še čaka....

Za seznam : CTG 24.12.2009

(odgovor članu Kika99)
Neposredna povezava do sporočila: 4661
18.12.2009 17:03:54   
tinncyka
Kika99 - jaz bi šla tudi na tvojem mestu v P al pa vsaj poklicala.

jaz sem se pa tko prehladila, da mam nos čist rdeč od brisanja, kašlam pa tko da mi gre še na bruhanje zravenuser posted image

sej bi šla ležat je še pa hujše - še bolj kašlamuser posted image

nč si grem čajček skuhat

< Sporočilo je popravil tinncyka -- 18.12.2009 17:04:29 >

(odgovor članu nincy*)
Neposredna povezava do sporočila: 4662
18.12.2009 17:24:40   
sisi77
ojla punce!
Jaz sem še vedno 2 v 1. So me spustili čez vikend domov. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Uh kak sem vesela.
G. v  LJ pravi da bo še počakala do ponedeljka. JIm je cilj da se samo začne dogajat. Pomoje če do srede ko bom 37 T nebo nič bodo potem sprožili. Sedaj pa morem hodit da se začnejo popadki. Sem v bolnici vse hodnike in stopnišča naštudirala saj sem res veliko hodla pa še ni nekaj bistvenaga. Zdaj vas bom malo prebrala za nazaj da vidim če se je kaj konkretnega dogajalo. pa še mogoče kaj napišem.
Uf komaj čakam da se danes naspim v objemu mojega lubija.

Anej 21.12.2009 - največja ljubezen mamice in atija!

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 4663
18.12.2009 17:31:43   
Kika99
IZVIRNO SPOROČILO: polho3006

Kika pojdi se pokazat v P.!!! . No jaz bi se na tvojem mestu šla pokazat pred sredo!!Bolje en pregled preveč kot pa eden premalo.

mislim da se bom šla res pokazat. Mojega še počakam da pride iz službe.............

(odgovor članu polho3006)
Neposredna povezava do sporočila: 4664
18.12.2009 17:34:19   
tinncyka
IZVIRNO SPOROČILO: sisi77

ojla punce!
Jaz sem še vedno 2 v 1. So me spustili čez vikend domov. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Uh kak sem vesela.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu sisi77)
Neposredna povezava do sporočila: 4665
18.12.2009 17:37:55   
Enkica

IZVIRNO SPOROČILO: polho3006

mislim da se bom šla res pokazat. Mojega še počakam da pride iz službe.............

Kika99 le pojdi se pokazat ... pa upam, da ostanete še vedno 2v1 user posted image

Punce, a je kaka lunina mena danes?
Meni tako otrdeva trebuh, da joj. Lubica mi non-stop pritiska na mehur in sem tako posledično na wc-ju vsakih 10min. Stati ne morem, sedeti še manj ... najraje se bi na glavo obrnila kot netopir user posted image
Upam, da tole kmalu mine čeprav se je začelo že pred 14 uro in ni nič bolje, kvečjemu slabše.
Trenutno je moj user posted image še doma in ne vem ali naj mu kaj omenim kaj se dogaja al nej bom tiho in ga pustim v miru, da gre malo ven s kolegi ... dilema.

Se beremo!

< Sporočilo je popravil Enkica -- 18.12.2009 17:39:17 >

(odgovor članu Kika99)
Neposredna povezava do sporočila: 4666
18.12.2009 18:44:56   
Zala01
IZVIRNO SPOROČILO: Enkica

Stati ne morem, sedeti še manj ... najraje se bi na glavo obrnila kot netopir user posted image

Dobrauser posted image ....ma te prav razumem, pri meni je približno enako. Kakšne radostiuser posted image ...

Rastemo in radi se imamo...:)

(odgovor članu Enkica)
Neposredna povezava do sporočila: 4667
18.12.2009 19:06:45   
lejla969
Se vam šele zdaj javljam, ker sem cel dan nekaj lenarila. Danes sem imela pregled, stanje nespremenjeno, odprta 2 cm, trebuh mi večkrat na dan otrdeva, na ctg-ju se je pa videl samo en popadek. Če do 28.12. ne bo nič imam spet ctg in pregled.
Pa to ni za verjet,15.11. sem bila sprejeta v bolnico s popadki in zadržana, ker so se bali da bom prekmalu rodila, zdaj pa izgleda, da bom čez rok.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zala01)
Neposredna povezava do sporočila: 4668
18.12.2009 19:54:55   
alex17
čer punce!
da se še jst malo javim - dons sem imela pregled pri moji ginek., urin bp, prav tako pritisk (kot vedno zgornji rahlo povišan, spodnji OK), pa vzela mi je bris za streptokok B pa so mi očitn pozabl računat (ker je baje samoplačniški), sama jih pa tud nisem spominjala user posted image   pa pogledala je zadnji izvod ctg-ja in rekla, da je OK in mi ga dons ni delala, naslednjič pa še test za hepatitis b - pregled imam 28.12.
včeraj na UZ pa je vse izmerila in kaže, da bo naš pikec cel orjak, saj naj bi tehtal že 3400 g (37 teden)! user posted image   kaj šele bo, če bo počakal do PDP user posted image pa še kar je pridno obrnjen z glavico navzdol user posted image   če bomo še v enem kosu, imam UZ spet 31.12.

no jaz ful upam, da bo user posted image kozorogec (še 3 dni, pa smo tam ne user posted image ), moj dragi je levček, jaz pa bikica, tako da se kar dogaja user posted image

glede darila za user posted image - jaz sem mu kupila švic pulover od Icepeak-a za v hribe (ker je bolj športen tip in zmer rabi ful teh profi cunj, prav nikol jih nima dost user posted image ), jaz sem pa danes dobila nov mobitel - Samsung touch screen z oranžnim zadnjim pokrovčkom! user posted image user posted image   ga je vzel na aneks Dzabest tako da je prišel res ugoden, ker drugač bi bil kar drag. tako da ga zdaj polnim, jutr pa v akcijo kako se ga uporablja (ker mam zdaj tacga bolj enostavnega ericssona).

meni tud dons nekaj otrdeva trebuh pa pikec ful miga, samo glih konkretnih popadkov pa mislim da še nisem imela user posted image   me prav zanima, kdaj bo dan D in kak bo porod - moj mi skoz govori, da bom čist lahko rodila pa da bo vse OK in res upam na to!! sem zadnjič malo brala forume o porodih in je ena prav lepo napisala, da nosečnost traja 9 mesecev zato, da imamo na koncu že vsega dost in komaj čakamo, da dobi mo največji zakllad v naročje user posted image   no pa mal me tud skrbi, če bom znala prav negovat, hranit in kopat pikija... tako da hvala vsem za spodbudne besede, ki ste to že dale čez! user posted image

papa, jutr majno pri mojmu koline, pa moj fotr bo tud krvavice delu, jaz bom bolj moralna pomoč kot kaj drugega, se mi zdi... user posted image

(odgovor članu lejla969)
Neposredna povezava do sporočila: 4669
18.12.2009 20:35:20   
Anonimen
Grahek - a sta se mogoče že odločila za katerega konkretnega sušilca? Tega je ful in zdaj pa res ne vem več...user posted image  Pomoje bova šla midva jutri v trgovino in zadevo izvedla, pa kar bo, pa bo. Upoštevam vaše nasvete - razred B in če se le da - Bosch. Ne vem pa ali lahko sušilca postaviš na pralni stroj - imam Candyjevega? No, bova tudi to v trgovini vprašala pa je.

In potem še v lov za blazino za košek. Sva se odločila, da bo volk sit in koza cela, da košek obdrživa, blazino pa zamenjava, pa je.

No jaz sem včeraj spekla piškote, sedaj pa jih jem kot nora...user posted image  Moram se malo ustavit...Čist sem poblaznela in sploh niso tko dobri spet...user posted image

Saj mi je super, samo vseeno nekako čakam in čakam, ne morem se sprostit, da bi kaj počela koristnega...HB darila imam že vsa kupljena.

Razmišljam o tem kako bom kg spravila dol po porodu. V roke mi je prišla Montignacova knjiga. A se je katera prehranjevala po tem in kaj shujšala? Pri meni so problem tone sladkarij in nedisciplina pri pripravi kosila in večerje...

(odgovor članu alex17)
  Neposredna povezava do sporočila: 4670
18.12.2009 21:32:36   
ALEXI M.
ojla...a ktera mogoče ve kje bi kupila grelno blazino za posteljo v Celju??? Hvala za pomoč user posted image user posted image user posted image user posted image

"It's impossible!" said pride. "It's risky!" said experience. "It's pointless!" said reason. "Give it a try!" whispered the heart.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4671
18.12.2009 22:01:41   
Gwendolen
IZVIRNO SPOROČILO: alex17

no pa mal me tud skrbi, če bom znala prav negovat, hranit in kopat pikija... tako da hvala vsem za spodbudne besede, ki ste to že dale čez! user posted image

Pod tole se pa lahko samo podpišem. Tudi mene vse to skrbi, od handlinga do hranjenja, nege itd. user posted image Če bom le znala ...

Pokukaj! ;-) http://www.mojalbum.com/gwendolen
-------------------------------------------------------------
We're walking in the air
We're floating in the moonlit sky
The people far below are sleeping as we fly

(odgovor članu alex17)
Neposredna povezava do sporočila: 4672
18.12.2009 22:07:56   
tinncyka
IZVIRNO SPOROČILO: Gwendolen

no pa mal me tud skrbi, če bom znala prav negovat, hranit in kopat pikija... tako da hvala vsem za spodbudne besede, ki ste to že dale čez! user posted image

Pod tole se pa lahko samo podpišem. Tudi mene vse to skrbi, od handlinga do hranjenja, nege itd. user posted image Če bom le znala ...

jaz se tudi podpišem pod tole

(odgovor članu Gwendolen)
Neposredna povezava do sporočila: 4673
18.12.2009 22:26:15   
Kika99

Ojla

Jaz sem nazaj iz P user posted image . Naredili so mi CTG, popadki vidni vendar v mejah normale. Naredu mi je tudi vaginalni pregled in otipal glavico. Plodovnico mam pa na minimumu tako, da moram še spremljati gibe. Aja rekel je da sem že kar odprta, zdaj kolko pa ni poovedal.

(odgovor članu Kika99)
Neposredna povezava do sporočila: 4674
18.12.2009 22:27:23   
Nattoule

Zivjo punce moje,

Le brez skrbi, zdaj mogoce to zgleda se cela znanost, potem pa hitro rata vse skupaj poznana rutina. Jaz se se dobro spomnim, ko mi je v prvi nosecnosti sestra razlagala kako to gre in sem ratala zelena in me je prijelo bruhat od STRESA! Tko sem imela obcutek, da to je pa vse cist prevec za zapomnit si in prav narest in.. ampak res, potem nekako vse skupaj vec ali manj stece in je v uzitek. Boste videle, kmalu! :)

Drugace sem pa jaz danes iz porodnisnice, ker me je G poslala na pripravo za carski rez (sem imela pri prvem CR in potem sem takoj kandidatka za drugega) in sem morala tam tri ure cepet in se pogovarjat z dohtarji. Je bilo fino, ker sem imela CTG in zmenila sem se, da mi dajo malo fore, da probam, ce bi slo naravno. Torej, ce ne prej naravni porod (drzte pesti!) imam CR 14.01.

Edino me je ful razjezila ena medicinska sestra pri internistki, ki je bila prav tecna in mi je tezila naj lezim na hrbtu in cakam, da mi naredi EKG, ceprav sem ji razlozila, da mi je slabo in bom skup padla. In sem se zaradi tega se eno uro skup dajala, da sem bila spet v kolikor toliko normalnem stanju. Pa ji ne bi bilo nic hudega, ce bi mi vmes pustila, da se vsaj malo vsedem. Grrrrrrrrrrrrrrr.

So mi pa rekli, da sem fejst slabokrvna in zdaj se filam s tabletami zeleza in jem zrezke (fuj, res ne maram rdecega mesa) in pijem sok do rdece pese. A ma krera se kaksen nasvet za naravno povecevanje zeleza v krvi? 

Aja pa koncno sme kupila une seksi gatke :) Baje je v Ljubljanski porodnisnici spet totalen naval in jih raje nesem  s seboj za vsak slucaj.

No tolk od mene za dons, lepo spite in ne se prevec obemenjevat s tem kako boste skrbele za pikce, dam roko v ogenj, da vam bo slo kot po maslu!

Mamica lepega fantina, rojenega 18.04.2007 in male pupike rojene 14.01.2010.

(odgovor članu Gwendolen)
Neposredna povezava do sporočila: 4675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?