|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarke 2010 - 2. del
17.12.2009 8:07:56   
nikita 33
Pozdravljene,
jaz sem pa mela včeraj pregled 37 3/7 in je našuser posted image težek okoli 2700 g in je postavljen na glavo.
Meni ni nič CTG-ja delala pa tudi ne vaginalnega pregleda. Očitno je to od G do G odvisno.
Nasdlednji pregled imam 6.1. 2010

IZVIRNO SPOROČILO: majčyca

Danes sem imela pregled in je z najino pikico vse ok, ima okoli 2800g (sem pa zdaj v 34 6/7, tako, da bo najina pikica očitno kar prava punca user posted image ), plodovnice je tudi dovolj, spustila se je že malo nižje, edino kar je je to, da je še vedno obrnjena z glavico gor. Meni ni G nič omenil zunanjega obračanja, edino že na prejšnjem pregledu mi je omenil, da če se ne bi obrnila, da bi se lahko odločili za CR. Bomo videli, kako si bo zaželela user posted image

Tudi naš je sedel na ritki ko sem bila na predzadnjem pregledu 34 3/7 in tudi meni je G rekla, da ima še vedno dovolj plodovnice in se je lepo obrnil. Tako da ne skrbi. Res pa da sem 1x delala vaje in da se je mogoče  takrat zarotiral.

IZVIRNO SPOROČILO: Gwendolen

Se je pa naš dojenček sedaj obrnil in je na glavici - po moje včeraj, ko sem izčrpana spala do 12h, ker sem prejšnji dan prečula skoraj celo noč od skrbi za moža, ki je imel izpit.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   tudi naš ...upam da se ne nam ne obrne nazaj :)

Pa glede daril - mojuser posted image ima 5.1. še RD in je rekel da mu je dovolj za darilo user posted image :))) Sem mu pa kupla novo denarnico in eno sladkarijo.
Sem pa razmišljala o kakšni masaži....

Sem pa danes super spala, ker mojega ni doma in ni noben smrčal user posted image

(odgovor članu majčyca)
Neposredna povezava do sporočila: 4576
17.12.2009 8:34:43   
novkica
 Jutrouser posted image
Evo že spet en dan in seveda nočuser posted image za nami...
Tko če že katera ima kakšnega kozoroga doma..pol ve kako jeuser posted image
No pa niso vsi enaki..pri nas smo naprimer jaz kozoroginja 4.januar, hči kozoroginja 28 december, sin kozorog 16 januar,no in ta naš  ...ki je še v trebuščku bo tudi kozoroguser posted image ,tko da smo sami rogati razen moža...ki je ..umirjena devica.. Vendar smo si kljub temu kar različni....no trma pa nas seveda družiuser posted image .

(odgovor članu nikita 33)
Neposredna povezava do sporočila: 4577
17.12.2009 9:08:36   
tweety83
Dobro juuuutro,........
jaz sem pa danes spala kot dojenček in sem SAMO ENKRAT šla na wc - ne morem verjeti - po ne vem kako dolgem času,mi je to uspelo.

Tudi jaz grem rodit v celjsko porodnišnico in me je čedalje bolj strah,kako bom prenašala bolečine,kako bom vedela da se je začelo....in podobne blesave stvari....

Za božička sem mojmuuser posted image kupila spodnji del pižame v H&M in pa komplet od Avona. Tud same uporabne stvari.

Tudi jaz sem kozoroginja,mojuser posted image je tehtnica in biba bi tud naj bila kozorginja - bomo vidli. Ma sej kozorogi smo taki fajn ljudje!!!!

(odgovor članu novkica)
Neposredna povezava do sporočila: 4578
17.12.2009 9:24:06   
MAŠKA
IZVIRNO SPOROČILO: tweety83

Tudi jaz grem rodit v celjsko porodnišnico in me je čedalje bolj strah,kako bom prenašala bolečine,kako bom vedela da se je začelo....in podobne blesave stvari....

Tweety nič naj te ne bo strah... tisti en dan boš že potrpela. Saj veš, da milijone žensk rojeva. Res ni luštno, ampak žensko telo je zato ustvarjeno in potem dobiš najlepšo nagrado.
In ne boj se, da ne boš vedela, da se je začelouser posted image ...če ti odteče voda, ne moreš zgrešit, popadke pa tudi konkretno čutiš, teh pa sploh ne moreš zgrešit!

Življenje je minljiva, hitra karavana! Ustavi žival, ki jo jezdiš, in poskusi biti srečen.
(Rubaijat, Omar Hajam, 12. stol.)

(odgovor članu tweety83)
Neposredna povezava do sporočila: 4579
17.12.2009 9:54:52   
grahek85
IZVIRNO SPOROČILO: novkica
No pa niso vsi enaki..pri nas smo naprimer jaz kozoroginja 4.januar, hči kozoroginja 28 december, sin kozorog 16 januar,no in ta naš  ...ki je še v trebuščku bo tudi kozoroguser posted image ,tko da smo sami rogati razen moža...ki je ..umirjena devica.. Vendar smo si kljub temu kar različni....no trma pa nas seveda družiuser posted image .

Ja bogi vaš očka, je pa čisti outsideruser posted image Sam vam je pa res fino ratalo tri štručke takole isti čas naštimat. Verjetno je lažje s cunjicami in opremo, a ne? Da ni treba vse na novo kupovat.

< Sporočilo je popravil grahek85 -- 17.12.2009 9:55:03 >

Najina mala velika ljubezen

(odgovor članu novkica)
Neposredna povezava do sporočila: 4580
17.12.2009 10:00:59   
polho3006
Oj!

Jaz grem tudi v celjsko por. rodit, pa me ni pretirano strah. Samo držim pesti da bi bil takrat tam tudi moj gin.

Drugače pa glede dojenja...kolikor sem prebrala je novorojenčkov želodček velik kot najmanjša frnikula oz. ima prostornino 5ml, kar je nekaj kapljic. Teh nekaj kapljic pa bom že verjetno pridelala. Ker če dobi dodatek, potem dobi več kot je potrebno in se mu prostornina želodčka prisiljeno poveča in zaradai tega potrebuje vedno več, proizvodnja mleka pa sledi sesanju, tako da...se lahko začnemo kmalu vrteti v začaranem krogu.

No saj sem pametna ko nimam pojma kako to greuser posted image  ampak pri moji kolegici je bilo tako. Prve dneve kao ni imela mleka in je dete dobilo dodatek, potem je bil naval mleka, vendar se user posted image  ni dalo vleči ker je bilo na flašo lažje piti in rezultat... user posted image  je pri starosti 6 mes. več kot 3 kg preveč, kar posledično vodi v kasnejšo debelost.

Tako da jaz upam da bom potem ko bo user posted image  na svetu še vedno istega mišljenja.

Ej a katera ve kaj se dogaja s Kiko...je mogoče že rodila...pogrešam jo že nekaj dni...

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 4581
17.12.2009 10:01:35   
grahek85
Waaaaaa, znorela bom od te Vichy vrtnice na RRuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Groza! Zdaj se mi pa res skos pojavlja na ekranu, pol moram pa čakat, da izgine, ker kakorkoli kliknem se mi odpre njihova reklamauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 4582
17.12.2009 10:03:06   
grahek85
IZVIRNO SPOROČILO: polho3006
Ej a katera ve kaj se dogaja s Kiko...je mogoče že rodila...pogrešam jo že nekaj dni...

Ma ja, smo se že spraševale... Pa saj ma od tinncyke številko, menda bi kaj javila, če bi bila akcijauser posted image

(odgovor članu polho3006)
Neposredna povezava do sporočila: 4583
17.12.2009 11:00:52   
poopek
živjo, kako ste danes?
pri nas tako lepo sonček sije, vendar je mrzlo ko user posted image . jz se ne počutim ravno najbolje, spet sem mela omotice in občutek slabosti... katastrofa. pritisk mi je bil v redu, vendar pa ni normalno da se mi to dogaja.

nekako za silo sem spekla user posted image za sestre, ki mata jutri rojstni dan, upam da bo dobra, pa cmoke... sploh ne vem kak mi je ratalo in seveda je zdej toliko posode, da se kuhinja niti ne vidi večuser posted image , a da ne govorim o razbacanciji po stanovanju... user posted image tuk se mi ne da... ajoj... popoldne pa pridejo še tri prjatlce na obisk, viu viu, kdo mi pride popedenat stanovanje??? user posted image

lep dan vam želim, pa se še beremo. pridne bodte, pa trebuščke božite user posted image user posted image

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 4584
17.12.2009 11:07:22   
Isabelle
Danes sem nastopila 36.teden.Še 4 tedne!! user posted image
Danes gremo po posteljco v Baby Center.Drugi teden pa se moram resno spravit da operem cunje in napravim torbo za v P da me slučajno ne kej prehiti in ne bom imela nič pripravljeno.
Mene tudi že fajn firbec matra kje je Kika. 

(odgovor članu poopek)
Neposredna povezava do sporočila: 4585
17.12.2009 11:09:28   
MMMojca
Zdravo,

tiste, ki ste na bolniški - ali se boste kaj oglasile v službi za poslovilca (s pogostitvijo sodelavcev)?

Sama nekako nimam potrpljenja za vse organizirat. Za tisto morebitno darilo mi pa tudi ni tako mar.

Kaj svetujete?

Lep dan, Mojca

(odgovor članu Isabelle)
Neposredna povezava do sporočila: 4586
17.12.2009 11:11:46   
Isabelle
Mi mamo s sodelavkami v nedeljo večerjo.In se bomo takrat tudi obdarovale.Kej posebnega pred porodniško pa ne bom pripravljala.

(odgovor članu MMMojca)
Neposredna povezava do sporočila: 4587
17.12.2009 11:20:15   
Gwendolen
IZVIRNO SPOROČILO: MMMojca

Zdravo,

tiste, ki ste na bolniški - ali se boste kaj oglasile v službi za poslovilca (s pogostitvijo sodelavcev)?

Sama nekako nimam potrpljenja za vse organizirat. Za tisto morebitno darilo mi pa tudi ni tako mar.

Kaj svetujete?

Lep dan, Mojca

Oj,
jaz ne grem. Imajo jutri zaključek leta pa me niti povabili niso. Čeprav ne bi šla, saj imam 100 km do tja, na bolniški sem pa med drugim tudi s tem razlogom, čeprav ni uraden, samo je G rekel, da ni govora, da bi se vozila. Lahko bi me vsaj iz vljudnosti povprašali, ampak ... Pri nas velja veliko standardov obnašanja šefa do podrejenih - glede na to, kdo si in kako se pišeš.

Prav zato tudi jaz ne bom prav nič pripravljala zanje, za malico sem jim enkrat vmes že dala, da so tajnice zorganizirale, to je pa tudi vse.

Če se dobro razumeš z njimi in so odnosi med vami korektni in tudi nimaš prav daleč do službe, bi jaz na tvojem mestu pripravila kako malenkost. Mogoče samo kakšne sladice? Če se ti pa ne da, se ti pač ne da. Jaz samo vem, da se v tem stanju na kake morebitne zamere sploh ne bi ozirala.

lp

Pokukaj! ;-) http://www.mojalbum.com/gwendolen
-------------------------------------------------------------
We're walking in the air
We're floating in the moonlit sky
The people far below are sleeping as we fly

(odgovor članu MMMojca)
Neposredna povezava do sporočila: 4588
17.12.2009 11:20:17   
poopek
sej res, danes smo nastopili 34. teden!!! jupiiiii user posted image user posted image oooo, kdaj bo že januar??? user posted image

(odgovor članu Isabelle)
Neposredna povezava do sporočila: 4589
17.12.2009 11:37:26   
grahek85

Zdravo,

Kaj svetujete?

Lep dan, Mojca

A ni tako, da če si na bolniški ne smeš hodit okoli? Zdaj ne vem kako je to med nosečnostjo, ampak poznam nekoga, ki je mel v službi resne težave, ker so ga med bolniško videli, da je šel v trgovino. Lahko bi ostal brez službe.

(odgovor članu MMMojca)
Neposredna povezava do sporočila: 4590
17.12.2009 11:48:07   
Enkica

IZVIRNO SPOROČILO: grahek85

Zdravo,

Kaj svetujete?

Lep dan, Mojca

A ni tako, da če si na bolniški ne smeš hodit okoli? Zdaj ne vem kako je to med nosečnostjo, ampak poznam nekoga, ki je mel v službi resne težave, ker so ga med bolniško videli, da je šel v trgovino. Lahko bi ostal brez službe.

Točno tako je ... to lahko prinese veliko problemov, če zapustiš občino svojega bivanja med bolniško. Jaz sem vmes prav namenoma prekinila malo bolniško, da sem lahko vsaj malo do LJ skočila, ker se mi je že mešalo od mojega bloka.

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 4591
17.12.2009 11:52:34   
Gwendolen
No, jaz imam na odločbi napisano, da mi je dovoljeno gibanje v kraju prebivališča in pa odhodi k zdravniku in na predpisane terapije. Pa sem šla vmes tudi malo v nakupovanje - ko sem se dobro počutila, saj ne morem možu prepustiti kupovanja vseh malenkosti od mrežastih gat do vložkov do zložencev do krtačke za lase in termometra za novorojenčka. Če bi to prepustila njemu, ne bi zdaj imela še ničesar doma. user posted image

Tako da je odvisno od tega, kaj ti piše na odločbi o bolniški.

We're walking in the air

(odgovor članu Enkica)
Neposredna povezava do sporočila: 4592
17.12.2009 11:56:08   
grahek85

Aha, zanimivo! No, fino da vem nekaj novegauser posted image

(odgovor članu Gwendolen)
Neposredna povezava do sporočila: 4593
17.12.2009 11:56:42   
Enkica

No, jaz imam na odločbi napisano, da mi je dovoljeno gibanje v kraju prebivališča in pa odhodi k zdravniku in na predpisane terapije. Pa sem šla vmes tudi malo v nakupovanje - ko sem se dobro počutila, saj ne morem možu prepustiti kupovanja vseh malenkosti od mrežastih gat do vložkov do zložencev do krtačke za lase in termometra za novorojenčka. Če bi to prepustila njemu, ne bi zdaj imela še ničesar doma. user posted image

Saj to vsem piše na odločbah... kraj bivanja in pa zdravnik je dovoljeno. Ostalo pa te vse lahko ornk po glavi udari, če te kdo vidi in prijavi.

Neposredna povezava do sporočila: 4594
17.12.2009 12:00:37   
MMMojca
Jaz sem na bolniški komaj 10 dni in jutri jo zaključim, da porabim še star dopust. Tako, da ni panike.

Verjetno bom v službo res nesla samo malo sladkarij. Hvala, punce. lp

(odgovor članu Enkica)
Neposredna povezava do sporočila: 4595
17.12.2009 12:26:49   
tweety83
Jaz sem tud na bolniški in jo zaključim s ponedeljkom,potem pa porodniška ampak nimam ne želje ne volje hodit tja,razen da nesem bolniški list,ker vlada napeto ozračje zaradi mojega odhoda na bolniško.
Eh kaj češ.sto ljudi sto čudi.

(odgovor članu MMMojca)
Neposredna povezava do sporočila: 4596
17.12.2009 12:32:48   
Gwendolen

Jaz sem tud na bolniški in jo zaključim s ponedeljkom,potem pa porodniška ampak nimam ne želje ne volje hodit tja,razen da nesem bolniški list,ker vlada napeto ozračje zaradi mojega odhoda na bolniško.

Pri nas je isto, jaz bolniški list itak kar pošljem (kot sem omenila - 100 km se niti ne smem vozit), pa kaj bi se sekirali. Tweety83, upam, da se ne obremenjuješ zaradi tega ... user posted image Meni je sicer na začetku še bilo malo bad, potem pa sem parkrat pokasirala tak čuden odnos, pa sem si rekla: ko jih j.b.

Jaz pa bolniško zaključim s sredo, s četrtkom pa porodniška!!! user posted image

We're walking in the air

(odgovor članu tweety83)
Neposredna povezava do sporočila: 4597
17.12.2009 12:37:33   
tinncyka

IZVIRNO SPOROČILO: polho3006

Ma ja, smo se že spraševale... Pa saj ma od tinncyke številko, menda bi kaj javila, če bi bila akcijauser posted image

jaz še nisem dobla sms da je bila akcijauser posted image ... upam da se kmalu javiuser posted image user posted image

TAJA, 24.1.2010 - 3080g/49cm 12.26h :)

14.6.2008 - nas je zapustil naš mali angelček :'(

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 4598
17.12.2009 12:40:31   
tweety83

Pri nas je isto, jaz bolniški list itak kar pošljem (kot sem omenila - 100 km se niti ne smem vozit), pa kaj bi se sekirali. Tweety83, upam, da se ne obremenjuješ zaradi tega ... user posted image Meni je sicer na začetku še bilo malo bad, potem pa sem parkrat pokasirala tak čuden odnos, pa sem si rekla: ko jih j.b.

Jaz pa bolniško zaključim s sredo, s četrtkom pa porodniška!!! user posted image

Sem se sekirala na začetku,sam zdej se pa ne več. Sem že povedala da je prvo moje zdravje in zdravje mojega otroka,potem pa vse ostalo. Itak sem bila vedno na razpolago in pridna delavka,se je pa vedelo že od samega začetka,da sem noseča in lahko bi bil že od začetka čisto drugi scenarij. Tak da.....

Neposredna povezava do sporočila: 4599
17.12.2009 12:40:37   
tinncyka

IZVIRNO SPOROČILO: novkica

Ja bogi vaš očka, je pa čisti outsideruser posted image Sam vam je pa res fino ratalo tri štručke takole isti čas naštimat. Verjetno je lažje s cunjicami in opremo, a ne? Da ni treba vse na novo kupovat.

jaz sem tudi kozorog, pikica bo tudi kozorog dragi je pa levčekuser posted image user posted image
moj drži pesti da bo pikica rojena 14.1 da bi se kar 3-h punc rešiluser posted image  na isti dan z darili, ker mam jaz 14.1 roj dan in njegova sestra isto meni pa niha rok med 12.1-15.1user posted image

mamo pa mi avgusta pošlihtanouser posted image :

nečakinja - od sestre hčerkica ma 1.8.
sestra 2.8
mami pa 3.8
dragi pa 14.8

< Sporočilo je popravil tinncyka -- 17.12.2009 12:41:36 >

TAJA, 24.1.2010 - 3080g/49cm 12.26h :)

14.6.2008 - nas je zapustil naš mali angelček :'(

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 4600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?