|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarke 2010 - 2. del
19.12.2009 10:35:01   
Anonimen
Polho3006 - user posted image user posted image user posted image držim pesti, da mine čimprej in čim bolj brez bolečin. In da bo z user posted image  vse v najlepšem redu! Javi nam kako je šlo! user posted image user posted image user posted image

Mimikica -  vse najboljše za rojstni dan!!! user posted image user posted image user posted image  vse kar si sama želiš in seveda zdravo štručko na prvem mestu

Jaz pa rabim en nasvet. Včeraj preden sem šla spat, sem malo sfrala po netu in potem grem na wc in vidim-na hlačkah pol hlačk mokrih. Pa ne vlažnih (mislim, da ni bil mehur, beli tok pa sploh ne še najbolj švicu podobno, ampak bi moralo biti res user posted image  vroče da bi tako zašvicala), prav videl se je rob tam kjer je mokro in tam kjer ni. In potem ful nisem vedla kaj bi, sem se stuširala, preoblekla in čakala in šla spat. user posted image  je vmes veselo brcal. Ampak po tistem ni bilo nič več. Razen malo belega toka, bolj vodenega, ampak to ni panika. Zdaj pa ne vem - ali je to razlog da pokličes v P? Ali da greš v P? Pregled imam pa v ponedeljek. Ali lahko počakam do takrat? Pojma nimam-help!user posted image

(odgovor članu Enkica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4701
19.12.2009 10:57:01   
nincrli
Hmmm kia, če bi sama bla na tvojem mestu ne vem kaj bi, sam če pokličeš v P te nč ne stane. Pomoje bojo itak rekli, da počakaj do pon. Glede na to, da je bilo včeraj pa, da se ponoči ni nč začelo dogajat...
Lahko, da je sam izcedek al pa plodovnica, to je največji bed zdaj na koncu, ko včasih res ne moreš vedetuser posted image

Optimism always works!!!
Dedek mraz mi je prinesel najlepše darilo :D

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4702
19.12.2009 11:05:51   
Gwendolen
Mokrota - No, jaz vsakih nekaj dni konkretno zašvicam povsod. Me kar oblije. Velikokrat se mi to zgodi ponoči. Izgleda, da so to hormoni, ali kaj? user posted image Takrat sem mokra tudi med nogami, pa ob vratu imam tudi čisto mokro pižamo. Je pa lahko tudi izcedek, jaz ga imam tudi kar precej, malo mi pa tudi piki na mehur pritiska in je tudi malo urina včasih user posted image user posted image user posted image . Jaz sem bila že v torek malo panična, ker sem se čisto mokra zbudila sredi noči, tako med nogami, kot tudi okoli vratu. Pa mi je v sredo potem pregledal tudi MV in sem še vedno čisto zaprta.

KiA***, jaz bi na tvojem mestu vprašala po telefonu v P.

Pokukaj! ;-) http://www.mojalbum.com/gwendolen
-------------------------------------------------------------
We're walking in the air
We're floating in the moonlit sky
The people far below are sleeping as we fly

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 4703
19.12.2009 11:07:27   
naja6
kia;meni se je včeraj dogajalo popolnoma enako,s tem da  še me je celo noč zraven šraufalo,tako kot že ene 3-4 noči,ampak se čez dan nekak umiri

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 4704
19.12.2009 11:34:34   
tinncyka
IZVIRNO SPOROČILO: Gwendolen

Polho, navijamoooooo!!! user posted image user posted image user posted image Pa dihamo tudi! Trening...

Upam, da si je zabeležila tinncykino številko, da bo lahko javila. Če ne, pa potem.

nisem nič dobila sms-auser posted image , bo pa potem javila kako je šlouser posted image

Polho - tudi jaz navijam!!user posted image user posted image user posted image user posted image

TAJA, 24.1.2010 - 3080g/49cm 12.26h :)

14.6.2008 - nas je zapustil naš mali angelček :'(

(odgovor članu Gwendolen)
Neposredna povezava do sporočila: 4705
19.12.2009 11:46:38   
tinncyka
Tweety83 SPOROČA!!!!

Lep snezen dan vsem skupaj, sem Nika, rojena ob 9:35h, velika 47cm in težka 2560g!!

Čestitke!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image  punce zdaj se je pa res začelouser posted image

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 4706
19.12.2009 11:50:30   
Enkica

IZVIRNO SPOROČILO: tinncyka

Tweety83 SPOROČA!!!!

Lep snezen dan vsem skupaj, sem Nika, rojena ob 9:35h, velika 47cm in težka 2560g!!

Čestitke!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image  punce zdaj se je pa res začelouser posted image

JUHEJ!!!!!
Bravo Nika ... pa si odprla sezono user posted image user posted image user posted image user posted image
Zdaj pa ubogaj mamico in lepo se navadita ena na drugo

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 4707
19.12.2009 11:54:13   
tinncyka

Tweety83 SPOROČA!!!!

evo sem napisala za čestitke da ne bo treba tweety83 iskati po našem formuuser posted image user posted image user posted image

http://www.ringaraja.net/forum/m_4763696/mpage_1/key_/tm.htm#4763698

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 4708
19.12.2009 12:02:30   
Anonimen
Hvala vam za pomoč user posted image , bom poklicala v P, če se še ponovi, zdaj ni ne duha ne sluha o vodi.
Tweety - čestitam!  user posted image  Tole je bilo pa na hitro a ni bilo? Ko boš imela čas, nam nujno opiši svojo zgodbo, ok?

Lepo se cartajte!

(odgovor članu tinncyka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4709
19.12.2009 12:15:51   
nincrli
Waw ej to pa je novičk dansuser posted image

Optimism always works!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4710
19.12.2009 12:16:34   
quellle
Tweety čestitamuser posted image .

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 4711
19.12.2009 12:45:48   
Anonimen
Sem klicala v P - povedala mi je, da če me skrbi, naj se pridem pokazat. In to je to. Po telefonu pa ni dala nikakršnih informacij.

Mene pa zdaj glih ne skrbi več, ker je vse suho tam doli...Upam, da ne delam kakšne napake.
Nič - uživajte v snegcu, ful je lepo user posted image

(odgovor članu quellle)
  Neposredna povezava do sporočila: 4712
19.12.2009 12:47:11   
ugi

Tweety83 SPOROČA!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Čestitke.

Polho: Držim pesti, da čimprej stisneš user posted image . Srečno. user posted image

Če imajo otroci doma zapik, ne bodo bežali drugam.

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 4713
19.12.2009 13:19:25   
lesk80
O, danes pa se je začelo dogajat. Kar  dve januarki v porodnišnici in še sneg naletava ko zmešan.
Iskrene čestitke Tweety user posted image user posted image user posted image  za user posted image .

Joj eni se že cartajo s štručkami. Upam da bo moja pupika počakala vsaj do sredine januarja. Jaz še imam verjetno 7 ali 8 januarja zagovor diplome, pa še stanovanje moramo porihtat do konca.
Me že kar malo stiska da je vedno bolj blizu dan pa še dosti prej te lahko preseneti.

JANUARJA bomo trije kozorogi

(odgovor članu ugi)
Neposredna povezava do sporočila: 4714
19.12.2009 13:23:52   
mimikica
tveety83 in nika user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa še naprej lep snežen dan skupaj vama želim.

hja zgleda da se je pa zdaj zares začelo, super

(odgovor članu lesk80)
Neposredna povezava do sporočila: 4715
19.12.2009 14:41:03   
nony
Tweety čestitke....no pa se je začelo...upam,da bom šla jaz tudi kmalu.....

Upanje ostaja....

(odgovor članu mimikica)
Neposredna povezava do sporočila: 4716
19.12.2009 14:42:55   
Kika99
Tweety čestitkam za Niko user posted image user posted image user posted image user posted image

Jupi zdaj pa gre za res tudi pri Januarkah user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mimikica)
Neposredna povezava do sporočila: 4717
19.12.2009 14:43:52   
alex17
kaj se pa dons dogaja z januarkami, hudo!! user posted image  
polho, srečno in naj čim prej mine da boš popestvala svojga user posted image ! user posted image user posted image

pa tweety že rodila, pa ni nič kazalo kaj?? še enkrat čestitke in vse naj!!! user posted image user posted image user posted image
zdaj se je pa očitno začelo in je vsak dan lahko dan D... čist sem čustvena ratala, smrk smrk user posted image

(odgovor članu mimikica)
Neposredna povezava do sporočila: 4718
19.12.2009 14:52:52   
nincrli
Js bi tuuuuuuuuuuud user posted image  user posted image
user posted image user posted image user posted image

Optimism always works!!!

(odgovor članu alex17)
Neposredna povezava do sporočila: 4719
19.12.2009 15:08:05   
tinncyka
IZVIRNO SPOROČILO: alex17
pa tweety že rodila, pa ni nič kazalo kaj?? še enkrat čestitke in vse naj!!! user posted image user posted image user posted image
zdaj se je pa očitno začelo in je vsak dan lahko dan D... čist sem čustvena ratala, smrk smrk user posted image

sej to je tud meni čudno prej ni nič omenjala da jo že kaj muči - nazadnje je še une kolačke pekla (2-dni nazaj)user posted image user posted image

tak da punce dnevi se nam že bližajo... lahko je že jutri akcijauser posted image user posted image

meni se tudi ne da več čakat na 2010 bi šla kar danesuser posted image user posted image , sam še more mal počakat sem v 37. tednuuser posted image

(odgovor članu alex17)
Neposredna povezava do sporočila: 4720
19.12.2009 15:12:19   
Gwendolen
Ja, to pa res, tweety ni nič kazalo, da se bo začelo. Ojej, potem lahko tudi nas takole doleti. Kar iznenada, brez predpriprav. No, poleg tega, da že carta, se bo še prej rešila bolečin v rokah! user posted image user posted image user posted image Razlog za dvojno veselje!

Pokukaj! ;-) http://www.mojalbum.com/gwendolen
-------------------------------------------------------------
We're walking in the air
We're floating in the moonlit sky
The people far below are sleeping as we fly

(odgovor članu alex17)
Neposredna povezava do sporočila: 4721
19.12.2009 15:41:54   
lejla969
tweety iskerene čestitke za Nikouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Gwendolen)
Neposredna povezava do sporočila: 4722
19.12.2009 16:11:26   
lejla969
Včeraj zvečer se mi je pojavil sluzast brezbarven izcedek. Danes me že cel dan bolijo noge in trebuh kot pri menstruaciji.
Okrog 14h sem na wc papirju opazila sluz s krvjo. Poklicala sem ginekologa in mi je rekel, da se je začel luščiti čep in da naj bomo pripravljeni. Če bi mi odtekla voda ali če dobim popadke pa takoj v porodnišnico. On misli, da se bo vse skupaj dogajalo ponoči. Zaenkrat še ne delam panike in sem umirjena, ker me je potolažil.

(odgovor članu lejla969)
Neposredna povezava do sporočila: 4723
19.12.2009 16:31:02   
emica2008
 tweety čestitke pa da bo user posted image zdrava!!!

(odgovor članu lejla969)
Neposredna povezava do sporočila: 4724
19.12.2009 17:28:06   
Anna86
lejla969 mogoče boš pa ti naslednjauser posted image

Če boste vse tako zgodaj rodile potem v P januarja ne bo gužveuser posted image

(odgovor članu emica2008)
Neposredna povezava do sporočila: 4725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?