majčyca
|
Oj punce! Meni kar zmanjkuje časa za forum bom probala zdaj čez vikend malo nadoknadit danes sem še malo delala in vam povem, da mi je že takšna muka, ko se moram tolikokrat vsest in vstat iz avta, da je kar groza. Drugače imam svoje delo zares rada, ampak zdaj pa mi je že res malo odveč. Sicer pa 24.12. tudi uradno začnem s porodniško, delala pa bom zdaj še samo 2 dni, da še končam to, kar pač moram. En dan pa mi ostane za kupovanje in zavijanje božičnih daril to mi je vedno bilo v pravo veselje Danes popoldne sem si urejala stvari v kuhinji, pomivala novo posodo in jo zlagala v predale, nekaj pa mi je še ostalo za jutri. Sem pa imela namen zdaj čez vikend oprat vse stvari za najino pikico, ampak mislim, da bom to delo prestavila za kak dan, ker se še jutri in v nedeljo nekaj dela doma in bi si rada prej vse komplet očistla, preden začnem prat (čeprav bi lahko oprane cotke zlagala v previjalno mizico, pa vseeno). Sem pa postala kar malo žalostna, ko sem videla, kakšno vreme bo za božič zdaj je tako lepo belo zunaj, za božič pa napovedujejo dež in otoplitve IZVIRNO SPOROČILO: nikita 33 IZVIRNO SPOROČILO: majčyca Danes sem imela pregled in je z najino pikico vse ok, ima okoli 2800g (sem pa zdaj v 34 6/7, tako, da bo najina pikica očitno kar prava punca ), plodovnice je tudi dovolj, spustila se je že malo nižje, edino kar je je to, da je še vedno obrnjena z glavico gor. Meni ni G nič omenil zunanjega obračanja, edino že na prejšnjem pregledu mi je omenil, da če se ne bi obrnila, da bi se lahko odločili za CR. Bomo videli, kako si bo zaželela Tudi naš je sedel na ritki ko sem bila na predzadnjem pregledu 34 3/7 in tudi meni je G rekla, da ima še vedno dovolj plodovnice in se je lepo obrnil. Tako da ne skrbi. Res pa da sem 1x delala vaje in da se je mogoče takrat zarotiral. Me zanima, če se bo naša pupa tudi obrnila, imam pa občutek, da bo kar težka, glede na to, da ima že zdaj nekje okoli 2800g in zdaj bi naj do konca pridobili še cca. 250g na teden, jaz pa imam do konca še 5 tednov... IZVIRNO SPOROČILO: tweety83 Za božička sem mojmu kupila spodnji del pižame v H&M in pa komplet od Avona. Tud same uporabne stvari. Zdaj si mi dala idejo, da bi lahko jaz mojemu lubiju tudi kupila kakšno pižamo, čeprav nisem ravno prepričana, če jo bo nosil, ker že vse življenje spi samo v boksarkah... Bom pa jo verjetno kljub temu kupila in poskusila srečo, da mu bo všeč Tiste, ki ste že na porodniški - kaj odločba za porodniško pride pred začetkom porodniške? Jaz začnem s porodniško 24.12. in še nisem dobila odločbe, zdaj pa ne vem, ali bi jih morala poklicat na socialno, če so slučajno pozabili na mene ali še naj počakam? IZVIRNO SPOROČILO: tinncyka aja pa pohvalit se morm: da sem edina ko sem pozitivna v razredu - nimam dobenega nms-ja (po starem enke) se vidi da sem pametna za dve ČESTITAM Meni tudi trebuh zadnje dni ful utrdeva, pa velikokrat me ful zvije v spodnjem delu trebuha, potem pa grem na WC, pa je boljše tako, da mislim, da je to bolj prebava kot pa kakšni popadki. Sicer pa je tudi mene malo strah, kako bom vedela, kdaj bo šlo zares in pa seveda res upam, da bo moj lubi takrat doma (da ne bo slučajno v Nemčiji). Zaenkrat ima sicer planirano, da gre v Nemčijo nekje 3.1.2010 in pride domov okoli15.1.2010, tako, da res upam, da se zgodi, ko bo on doma.
|