|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrčki 2009*
18.12.2009 11:18:02   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tažana

meni gre tole "spanje" z joško v ustih tudi pošteno na živce user posted image . no ampak k sreči imam ponoči mir in spi v svoji postelji user posted image brez joške seveda.

eno vprašanje- duda:
tisti otroci, ki dudlajo, a so se že vsi nučili. pri nas bi neža strašno rada dudlala ampak ji more ves čas nekdo dudo v ustih držatuser posted image . se tolažim, da se bo že naučila ampak po 3 mesecih bi pa že lahko osvojila to veščino. user posted image

sm ji zdej dala k sm ji mogla dat daktarin je po 2 sekundah začela jokat k je mogla met celi 2 sekundi dudo v ustahuser posted image tko da je pridna moja pupikauser posted image

(odgovor članu tažana)
  Neposredna povezava do sporočila: 3551
18.12.2009 11:21:44   
veselka
js sm nad dudo obupala, tko da duda mojo zizo, svojo roko ali nič user posted image

31.8.09, 9.55 Aurora - 54 cm, 4100 g, og 35 cm.

11.10.11, 15.25 Gabriel - 55 cm, 3930 g, og 36 cm

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3552
18.12.2009 11:53:10   
tulpek
Po dolgotrajnem trudu in mukah mi je uspelo, da mali zagrabi dudo in jo celo cuza, če mu jo vtaknem v usta. PO nekaj časa pade ven in mi jo vtaknem nazaj, če je mir pa ne. Ampak nima pa sam po sebi nobene potrebe po njej, imam bolj js potrebo, da mu jo dam. Tak da mu jo dam zvečer, če sicer noče zaspat ali pa v avtu, če se začne jokat brez razloga. Običajno pomaga. Imamo pa NUK dudo iz lateksa, silikonske ne veljajo.

Zdajle je zaspal. Grem delat za medenjake testo.... upam, da se ne zbudi prej.

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 3553
18.12.2009 11:55:08   
tulpek

IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Dobro jutro

Sem že za piškotke zamesila, škrat pančka, jaz kofetkam in čebljam

Od danes je razprodaja pri Mothercare do 50%, katera posebej zainteresirana? Lahko spet skupaj naročimo user posted image http://www.mothercare.com/b/42777041/278-7295149-9107924?_encoding=UTF8&mcb=core&extid=emc-2772

Sem včeraj imela preveč časa in ugotovila, kaj vse imajo... še dobro, da prejšnjič nisem imela dost časa, da bi si vse ogledala... čeprav za slinčke z jelenčki mi je žal...

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3554
18.12.2009 12:12:02   
dolenjka

IZVIRNO SPOROČILO: tulpek

Dobro jutro

Sem že za piškotke zamesila, škrat pančka, jaz kofetkam in čebljam

Od danes je razprodaja pri Mothercare do 50%, katera posebej zainteresirana? Lahko spet skupaj naročimo user posted image http://www.mothercare.com/b/42777041/278-7295149-9107924?_encoding=UTF8&mcb=core&extid=emc-2772

Sem včeraj imela preveč časa in ugotovila, kaj vse imajo... še dobro, da prejšnjič nisem imela dost časa, da bi si vse ogledala... čeprav za slinčke z jelenčki mi je žal...

Un pojoč k ga je anitka naročila je res huuuddd user posted image

jaz sem pa že nekaj piškotkov spekla user posted image

Larilu, kam si pa ti zdej šla po recept za marmorni kolač user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 3555
18.12.2009 12:48:30   
Anonimen
dolenjka nikamor dalečuser posted image medenjaki so že sam jih ne morm jest zato k me zgaga po njih pee k sm sam enga probala in zdej pa mam hudičauser posted image

(odgovor članu dolenjka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3556
18.12.2009 12:58:17   
dolenjka

IZVIRNO SPOROČILO: larilu

dolenjka nikamor dalečuser posted image medenjaki so že sam jih ne morm jest zato k me zgaga po njih pee k sm sam enga probala in zdej pa mam hudičauser posted image

A pa bi pol dala recept za marmornega al te moram prit osebno prosit user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3557
18.12.2009 13:28:39   
Mož*
IZVIRNO SPOROČILO: barika

IZVIRNO SPOROČILO: Mož*

Nahrbtnik: odločam se med Deuter Kid Confort 3 ali Vaude Buttelfly. Kaj priporočaš? 

deuterja, po vseh analizah in testihuser posted image , pa fajn  velik nahrbtnik ima za vse drobnarije, pa dobre 3 kg ima. naša kamela je bila lani ful zadovoljna, ko je nosila Martina,pa ima drugače kar težave s hrbtenico in ga baje ni nikol bolela.

O.k., hvala. Naša kamela bom kar jaz, ker jih kar vidim, pesjane, kako bodo vsi smučat zginili, letos sem bila plezajoča nosečnica, drugo leto bom pa šerpa, ni kajuser posted image user posted image user posted image Edina prednost Vaudea se mi je zdelo cca 600 g manjša teža, je pa res, da je trecking sedež pri Deuterju boljši.

2.9.09 3120g, 52 cm, OG 34cm
8.3.10: 7330g, 70 cm, OG 42 cm
17.10.10:: 9300g, 80 cm

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 3558
18.12.2009 13:32:10   
sontschica
dober dan čvekiceuser posted image user posted image

kako ste kaj? uff mam spet za prebrat, nazadnje sem ostala na 120-i straniuser posted image user posted image

v glavnem samo tolk da se javim mal, v torek smo imeli sistematski pregled, vse je OK, tud pikico smo dobili- malce je zajokala, potem je bila pa spet dobre volje. tudi kakšnih reakcij ni bilo - hvala bogu. je pa P rekla, da bo treba malce priščipniti to kožico pod jezičkom, ker ima prekratkega in naj bi imela kasneje težave pri izgovorjavi. tako da gremo v ponedeljek na ta poseg - upam, da ne bo preveč boleč.

drugače pa je imela moja princeska 15.12. 5,200 kg in je velika 60 cm.

grem zdej mal prebrat za nazaj, lepo se mejteuser posted image

(odgovor članu jullie)
Neposredna povezava do sporočila: 3559
18.12.2009 14:57:53   
Anonimen

A pa bi pol dala recept za marmornega al te moram prit osebno prosit user posted image

he he pa tako rečuser posted image
Sestavine:
7 jajc
300 g sladkorja
1 ščep soli
1 vanilijev sladkor
2 dl mleka
380 g moke
1 pecilni prašek
1,5 dl olja (po možnosti z okusom po maslu)
3 žlice kakava
3 žlice ruma

Postopek:
Model za šarklje natančno namažemo z maslom in potresemo z moko. (Lahko pa tudi v navaden naoljen pekač  daš (na sredino v isto točko) izmenično 2 žlici bele in 2 žlici črne mase. )
80 g moke gladko zmešamo z mlekom, da mešanica nima grudic. Preostalih 300 g moke presejemo s pecilnim praškom. Kakav zmešamo z rumom v gladko pasto.
Rumenjake, polovico sladkorja in vanilijev sladkor penasto mešamo (vsaj 5 minut), nato med mešanjem po žlicah dodajamo mlečno - močnato mešanico in počasi prilivamo še olje.
Iz beljakov in druge polovice sladkorja stepemo trd, a mazav sneg. 1/3 ga s kuhalnico vmešamo v rumenjakovo maso, da jo razrahljamo. Nato naložimo nanjo preostali sneg in potresemo moko, ki smo jo presejali s pecilnim praškom. Vse rahlo zmešamo s kuhalnico.
1/3 testa damo v skledo, kjer smo stepali sneg in mu s kuhalnico primešamo kakavovo pasto.
Pečico nastavimo na 160 stopinj. Svetlo in temno testo izmenoma naložimo v model in na koncu še rahlo premešamo z vilicami, da dobimo marmoracijo.
Pečemo približno 1 uro. S pletilko ali zobotrebcem preverimo ali je kolač pečen. Nato ga pustimo v modelu še 10 minut, da se nekoliko ohladi in ga zvrnemo na mrežo.

bo vredu?user posted image nč ga grem delat

(odgovor članu dolenjka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3560
18.12.2009 15:29:40   
anitka7

pa mimgrede se lahk pr men oglasiš....pa ne pozabit piškotkov user posted image user posted image

Everything will be OK in the end.If it"s not OK,it"s not the end yet.

30.1.2006 - Nik
17.9.2009 - Neli

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3561
18.12.2009 16:20:29   
dolenjka

IZVIRNO SPOROČILO: anitka7

pa mimgrede se lahk pr men oglasiš....pa ne pozabit piškotkov user posted image user posted image

nimam velik cajta, ampak vidim da teb spet dogaja... user posted image

(odgovor članu anitka7)
Neposredna povezava do sporočila: 3562
18.12.2009 17:07:54   
Anonimen

dolenjka ampak ji pa ne pride na misel da bi se ona pr men oglasila glede na to da sva sosedi s hribovskih vasiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3563
18.12.2009 19:01:49   
anitka7

dolenjka ampak ji pa ne pride na misel da bi se ona pr men oglasila glede na to da sva sosedi s hribovskih vasiuser posted image user posted image user posted image

saj dolenjka mora mim mene da pride do tede,ker je soseda iz prve doline,une k je bliži men user posted image user posted image tko da lohk pol skupi k teb prideva na marmorni kolač in medenjake user posted image user posted image

30.1.2006 - Nik
17.9.2009 - Neli

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3564
18.12.2009 19:11:36   
dolenjka
Anitka, kaj si pa ti med tem, ko si mislila na moje piškote in njene medenjake in marmorni kolač, spekla user posted image Prinesi za probat v ponedeljek user posted image user posted image

(odgovor članu anitka7)
Neposredna povezava do sporočila: 3565
18.12.2009 19:29:15   
baby blue
Kako ste vse pridne in pečete... Res pohvalno... user posted image

Jst bom pomojem samo tiramisu nardila ga že dooooooolgo časa nisem user posted image user posted image

A dojenčki že sanjajo? Ker Lani se je zdej szgleda že dvakrat sanjalo nekaj hudega ker je imela v ustih dudo spala in jokala da so ji solzice tekle in sem jo mogla prav zbudit in v naročje vzet da se je revica moja mala potolažila... No k sreči se je to do zdej zgodilo dvakrat pa še to podnevi

Zdej lepo spančka je utrujena ker smo drevešček okrasili user posted image user posted image

Lana mi je ime, naj vsak zdaj to ve. 14. septembra 2009 ob 13:37 sem prijokala na svet.

Rojstvo: 14.09.09 - 2910g, 50cm
1.leto: 14.09.10 - 9240g, 76cm

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3566
18.12.2009 19:43:19   
veselka
sm se že hotla pohvalt, da Aurora pa že spi, pa je uspavanka nehala igrat user posted image ... bemtiš, pa kratkih 10 minut user posted image user posted image user posted image user posted image

pa se spet zizamo user posted image

(odgovor članu baby blue)
Neposredna povezava do sporočila: 3567
18.12.2009 20:03:04   
tažana
meni zaenkrat še spi v naročju. mora ttrdno zaspat, da jo upam v postlo dat.

Danes sva imeli posvetovalnico: 60cm, 5565g. user posted image pohvaljena sem bila, da po vsem, kar smo imeli, spet polno dojim user posted image . ni kaj lepo je slišat kakšen kompliment.
pa cepljena je bila tudi- pogumno je prenesla z malo joka. prej pa sem opazila, da je mal trznila z nogo, ko sem jo tlačila v pajaca. bom videla upam, da jo ponoči ne bo kaj bolelo.

no sedaj jo bom pa v posteljo nesla potem grem pa likat.

lahko noč

< Sporočilo je popravil tažana -- 18.12.2009 20:09:57 >

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 3568
18.12.2009 21:14:18   
anitka7

Anitka, kaj si pa ti med tem, ko si mislila na moje piškote in njene medenjake in marmorni kolač, spekla user posted image Prinesi za probat v ponedeljek user posted image user posted image

ja z tud bla pridna....razpokane piškote,kokosove skalce,marmeladne žepke,cimetove polžke,linške,domači prijatelj,huzarski krapke,slani sirovi piškote,cimetove zvezdice,navadne,mini marmirne kolače pa čokoladno-bananine mafine user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

30.1.2006 - Nik
17.9.2009 - Neli

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3569
18.12.2009 21:15:14   
vila MaLiNa

ja z tud bla pridna....razpokane piškote,kokosove skalce,marmeladne žepke,cimetove polžke,linške,domači prijatelj,huzarski krapke,slani sirovi piškote,cimetove zvezdice,navadne,mini marmirne kolače pa čokoladno-bananine mafine user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A vse to znaš napisatuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anitka7)
Neposredna povezava do sporočila: 3570
18.12.2009 21:21:28   
vila MaLiNa
Kdaj potem v ponedeljek?

Majra hvala za informacijo. Trenutno se polivanje celo izboljšujeuser posted image , upam da se je tista mišica zapiralka že toliko razvila, da ji ne nagaja več toliko.

Duda tudi pri nas ne pride v poštev ampak samo mami in oči. Sara očija naravnost obožuje, je že natrenirala, da se mora ob petih zjutraj z buditi, če ga hoče malo videtiuser posted image .

Sanjanje - zagotovo sanjajo, samo pravijo, da drugače kot mi. In da so dojenčki večinoma v rem fazi. Tudi Sara se včasih zbudi z jokom, nasmeškom...

Peka - tudi mi imamo domače piškote na miziuser posted image . Samo bi se pa vseeno kar k Larilu na obisk povabilauser posted image

MC.... saj skoraj nič več nima na zalogiuser posted image . Razen za novorojenčke imajo še vse, bo zgleda treba na novem delatuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vila MaLiNa)
Neposredna povezava do sporočila: 3571
18.12.2009 21:28:17   
baby blue
No midve sva se prejle podojili previli poigrali in pocartali zdej pa spi v svoji posteljici kot angelček... Pa da vidimo kako dolgo bo danes trajal spanec user posted image

Mami pa zdej kakav spije pol gre pa tud spat

Lana mi je ime, naj vsak zdaj to ve. 14. septembra 2009 ob 13:37 sem prijokala na svet.

Rojstvo: 14.09.09 - 2910g, 50cm
1.leto: 14.09.10 - 9240g, 76cm

Neposredna povezava do sporočila: 3572
18.12.2009 21:34:41   
vila MaLiNa
Sara tudi že pridno spi user posted image , me tudi zanima do kdaj. Z možem pa se baševa z banjico sladoledauser posted image .

Sej bi šla spat, samo kaj ko še nisem zaspana. Bom pa zjutraj, ko bi ga Sara žuralauser posted image

(odgovor članu baby blue)
Neposredna povezava do sporočila: 3573
18.12.2009 22:23:52   
veselka
Aurora tud že spi v postli, že uro in pol.

ženske, dolgočasne ste že s to silno peko!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ............ MEN JE DOLGČAS!!!!!!user posted image user posted image

no, sej lonce od rož malam, pa vmes pospravljam, ko čakam, da se nanos posuši... pa vseen... KJE STE?????? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3574
18.12.2009 22:31:36   
Mož*
IZVIRNO SPOROČILO: veselka

Aurora tud že spi v postli, že uro in pol.

ženske, dolgočasne ste že s to silno peko!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ............ MEN JE DOLGČAS!!!!!!user posted image user posted image

no, sej lonce od rož malam, pa vmes pospravljam, ko čakam, da se nanos posuši... pa vseen... KJE STE?????? user posted image

Jaz se selim med spalnico in kavčem (je rdeč, skoraj kot psihiatričniuser posted image ) in se dajem s Klemnom. Zaspi za 15 minut, jasno ob dudlanju, mu uidem, takoj ko ugotovi, da me ni; kličeeeee; takole sva v zadnji uri ponovila vajo že 3x. Evo, spet kliče. Pridem nazaj čez ene 10 minit.

2.9.09 3120g, 52 cm, OG 34cm
8.3.10: 7330g, 70 cm, OG 42 cm
17.10.10:: 9300g, 80 cm

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 3575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Imena za fantke in deklice, ki pomenijo lj...
Veliko staršev ime za otroka izbira glede na njihov pomen in med lepšimi je zagotovo ime, ki v svojem pomenu nosi ljubez...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......