|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrčki 2009*
17.12.2009 16:06:43   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: tulpek

IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

IZVIRNO SPOROČILO: barika

dolenjka, ni panike. dej rajš v soboto ali pa pondeljek na pošto, da mene bo poštar v soboto ob devetih pokonc vrgel ...ga kr za jaj#ca obesim (jah, tak grdo navado imajo pri nas)user posted image

Ok, še rajš, ker bom otroke lahko descu "podtaknila" in šla sama med ljudi za pol ure user posted image Hvala ker si mi to omogočila user posted image

ni za kej, upam samo,  da se tulpek strinja user posted image

ona že, samo spet bo mogla sodelavce nategni* user posted image

user posted image user posted image user posted image sem šla danes v Celje, tak da je konec z nateg******* sodelavcev. In na srečo je bilo dete zlato, pridno, v avtu je spal, nazaj grede pa bedel in bil tiho.... tak da si bom upala še enkrat v Celje z njim.

, to je tako kot pri nas, jaz oba vlačim s seboj kamorkoli grem, moj pa če je sam z obema ju še previje ne, ker ne moreuser posted image user posted image user posted image user posted image
pa če gremo sami trije v trgovino, je Martin fuuul priden, če je moj zraven ... adijo pamet.user posted image

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 3501
17.12.2009 16:28:15   
anitka7
Dan....

Vidm da gre spet neki počas tle...user posted image user posted image

mi smo mel pa dans pregled pa prvo cepljenje...
ma pa Neli nove mere
ZA seznam 62 cm in 6230 g user posted image

je že kr velika naša punca...sem pa P omenila glede polivanja in je rekla da se lepo redi,od prejšnjič se je zredila 530 gr in nič rekla da bi blo to premal tko kot teb Vila Malina. Rekla je da naj sam podložim vzglavje za 30% stopinj če se mi zdi da preveč poliva...sam kolk pa je preveč mi pa tud ni znala čist razložit user posted image ampak je rekla da se lepo redi,da ni panike.

Ta velika zverinica user posted image Nik je že brez vročine in je že v pogonu,sam pa še zlo kašlja,tko da mažem s kremo pa sirup pa bo tud to kmal mim. user posted image

Everything will be OK in the end.If it"s not OK,it"s not the end yet.

30.1.2006 - Nik
17.9.2009 - Neli

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 3502
17.12.2009 16:57:27   
škorpijončica

Mož, imaš ZS. pa hvala za ponudbo.
Kje pa so ti morčki v HMuuser posted image A zravn navadnihuser posted image Pa v SN jih imajo sigurnouser posted image , da ne bom preveč iskala... kaj pa majčke so tudi kakšneuser posted image

(jst bom od zdaj naprej kar tele smeške za vprašaje uporabljala, ker ne morm nardit navadnega vprašaja samo z eno roko, je predalečuser posted image )

A potem nobena ne pride ju3 na kavico v SNuser posted image Dolenjka, Anitkauser posted image   Jst sm pa nalašć na jutri prestavila, drugače bi šla že danes, ker bo jutri gužva...

(odgovor članu anitka7)
Neposredna povezava do sporočila: 3503
17.12.2009 18:18:29   
Mož*
IZVIRNO SPOROČILO: škorpijončica

Mož, imaš ZS. pa hvala za ponudbo.
Kje pa so ti morčki v HMuuser posted image A zravn navadnihuser posted image Pa v SN jih imajo sigurnouser posted image , da ne bom preveč iskala... kaj pa majčke so tudi kakšneuser posted image

(jst bom od zdaj naprej kar tele smeške za vprašaje uporabljala, ker ne morm nardit navadnega vprašaja samo z eno roko, je predalečuser posted image )

A potem nobena ne pride ju3 na kavico v SNuser posted image Dolenjka, Anitkauser posted image   Jst sm pa nalašć na jutri prestavila, drugače bi šla že danes, ker bo jutri gužva...

Poslala ZS. Če mi bo le zneslo, se jutri pojavim v SN. V HM imajo nedrčke desno od otroških oblačilc, na nosečnicah. Sicer so nedrčki tudi v C&A.

2.9.09 3120g, 52 cm, OG 34cm
8.3.10: 7330g, 70 cm, OG 42 cm
17.10.10:: 9300g, 80 cm

(odgovor članu škorpijončica)
Neposredna povezava do sporočila: 3504
17.12.2009 18:48:47   
baby blue
Evo jst sm pa od frizerja user posted image user posted image Mam novo frizuro tko da sem sedaj za med ljudi user posted image user posted image Pa da se me slučajno Božiček ne ustraši user posted image user posted image

Lana mi je ime, naj vsak zdaj to ve. 14. septembra 2009 ob 13:37 sem prijokala na svet.

Rojstvo: 14.09.09 - 2910g, 50cm
1.leto: 14.09.10 - 9240g, 76cm

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 3505
17.12.2009 19:38:09   
veselka

http://www.youtube.com/watch?v=OVDy490Il7U

http://www.youtube.com/watch?v=cIVxmnIhn0E

tkole se pa midve igrava user posted image

ni zvoka... ne vem, a je kaka nastavitev, ker sem s programom in kompom snemala user posted image

31.8.09, 9.55 Aurora - 54 cm, 4100 g, og 35 cm.

11.10.11, 15.25 Gabriel - 55 cm, 3930 g, og 36 cm

(odgovor članu baby blue)
Neposredna povezava do sporočila: 3506
17.12.2009 20:21:57   
škorpijončica
Mož, upam, da se ju3 vidimo.

Veselka, ful lepi posnetki.

Lepo se imejte.

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 3507
17.12.2009 21:13:12   
veselka
kje ste babe?

Aurora že spi user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3508
17.12.2009 21:21:50   
JaLuca

IZVIRNO SPOROČILO: tulpek

dolenjka, ni panike. dej rajš v soboto ali pa pondeljek na pošto, da mene bo poštar v soboto ob devetih pokonc vrgel ...ga kr za jaj#ca obesim (jah, tak grdo navado imajo pri nas)user posted image

Ok, še rajš, ker bom otroke lahko descu "podtaknila" in šla sama med ljudi za pol ure user posted image Hvala ker si mi to omogočila user posted image

ni za kej, upam samo,  da se tulpek strinja user posted image

ona že, samo spet bo mogla sodelavce nategni* user posted image

user posted image user posted image user posted image sem šla danes v Celje, tak da je konec z nateg******* sodelavcev. In na srečo je bilo dete zlato, pridno, v avtu je spal, nazaj grede pa bedel in bil tiho.... tak da si bom upala še enkrat v Celje z njim.

, to je tako kot pri nas, jaz oba vlačim s seboj kamorkoli grem, moj pa če je sam z obema ju še previje ne, ker ne moreuser posted image user posted image user posted image user posted image
pa če gremo sami trije v trgovino, je Martin fuuul priden, če je moj zraven ... adijo pamet.user posted image

pri nam enako, samo da vlačim tri okrog, če je ati zraven, pa se po trgovini lovijo.

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 3509
17.12.2009 21:23:18   
JaLuca
IZVIRNO SPOROČILO: veselka

kje ste babe?

relaksiram se, ker vsi trije spijo, ati je na bajti, tak da imam končno blažen mir. user posted image

pa napadam hladilnikuser posted image

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 3510
17.12.2009 21:32:19   
majra
pri nas je ista stvar,cel dan sem sama s tamalimain nimam tolko dela kot potem, ko pride moj domov user posted image  razen danes, danes je bil cel dan norišnica.Katja se ni vstavila niti minute, je bila kot navita user posted image

(odgovor članu JaLuca)
Neposredna povezava do sporočila: 3511
17.12.2009 21:46:25   
Mož*

kje ste babe?

Jaz se s Klemnom borim (dobesedno). Ko je dobre volje, se mi2 igrava natanko tako kot vi2. Ampak, ko mu karkoli ni prav, se tao dereeeee, da ne morš vrjet.

Sicer pa: ata dežuren, Zala vadi matematične naloge, Aljaž naj bi ponavljal zgodovino, smučarka menda v Cavaleseju.
Oddala elektronsko prijavo kandidature na razpis (upam, da nisem česa zgrešila, ker je bil mali danes izjemno borben)

< Sporočilo je popravil Mož* -- 17.12.2009 21:49:39 >

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 3512
17.12.2009 21:51:58   
Mož*
IZVIRNO SPOROČILO: JaLuca

kje ste babe?

relaksiram se, ker vsi trije spijo, ati je na bajti, tak da imam končno blažen mir. user posted image

Pri nas je včeraj mož prinesel na kupe sladkarij, ampak to ni res: vse je šlo. Grooooznoooo.

(odgovor članu JaLuca)
Neposredna povezava do sporočila: 3513
17.12.2009 22:07:52   
Pupček
Dolenjka, imaš ZS.

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 3514
17.12.2009 22:10:38   
Pupček

IZVIRNO SPOROČILO: Mož*

kje ste babe?

Pri nas je včeraj mož prinesel na kupe sladkarij, ampak to ni res: vse je šlo. Grooooznoooo.

Mož, spomnila si me na moj predal za sladkarije. Se že bašem z gumi bonboni user posted image .

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 3515
17.12.2009 22:16:21   
Pupček

IZVIRNO SPOROČILO: škorpijončica

Jaz bi prišla, sam sem mal predaleč user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 3516
17.12.2009 22:20:02   
JaLuca

kje ste babe?

Le kaj bo tudi pri nas, ko bodo trije pubertetniki. Še HB, da grem na kmetijo, ati pa ima svinjsko štalo, upam da bo te katero prodal, pa da ne bodo vse šle v želodec. user posted image

aja, pa pravi, da so pri njih šle mesečno 2 svinji plus štiri letno še za klobase v najboljših časih (tašča ima 8 otrok).

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 3517
17.12.2009 22:23:57   
anitka7
Škorpijončica mene ne bo jutr v SN...tavelik ful kašlja pa tud,če ne bi bi mogla z obema pridt. More pa še mal k sebi pridt,ker sta se z babi že pred časom zmenila da gresta gledat Jelenčka Nikota v soboto...tko da upam da bo šlo z zdravjem user posted image
tko da res sori....

Dolenjka midve se bova pa za drug teden zmenile,če lahk...lohk isti dan k Pupček,upam da bo kakšen tak dan k bo šel skoz

Everything will be OK in the end.If it"s not OK,it"s not the end yet.

30.1.2006 - Nik
17.9.2009 - Neli

(odgovor članu Pupček)
Neposredna povezava do sporočila: 3518
17.12.2009 22:35:18   
dolenjka
Čer user posted image

En bizi dan je za mano user posted image

Če je tako, bi tudi jaz raje prišla naslednji teden v SN in predam robo od Mothercare za Pupček in Anitko hkrati, pa Vila malina je rekla da se bo potrudila user posted image in primajala user posted image . Se mi pa vseen ne da tolk furat, pa bencin.... Sori škorpijončica, boš vsaj več časa imela za šoping user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu anitka7)
Neposredna povezava do sporočila: 3519
17.12.2009 22:39:08   
dolenjka
Aja, drug teden bi pa jaz SN ponedeljek al pa sreda, v torek imamo božička pri mojmu v službi user posted image No, v torek lahko, samo popoldan, to je pa brez veze če mene vprašate user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3520
17.12.2009 22:46:10   
veselka
js tut jem... fuuuuuuuuuul lačna... razmišljam o eni paštici user posted image

sem regal sestavla, pa smrekco okrasila - upam, da se je ne lotjo mačke, sam je nimam kam dvignt.

noge mi bodo pa odpadle, pa moram še vse pospravit. razmišljam da bi tut lučke že obesla...

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3521
17.12.2009 22:47:30   
Pupček
Jaz pridem v sredo v LJ.

Luana noče spat user posted image .

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3522
17.12.2009 23:06:12   
Mož*
IZVIRNO SPOROČILO: Pupček

Jaz pridem v sredo v LJ.

Klemen tudi neuser posted image .

(odgovor članu Pupček)
Neposredna povezava do sporočila: 3523
17.12.2009 23:09:18   
dolenjka

Jaz pridem v sredo v LJ.

Anitka, šlogaj in čaraj malo, da jima otroka zaspita user posted image

Sem mal vremensko napoved gledal....zgleda da bo boljš se v ponedeljek dobit, ker potem naj bi bile padavine in grdo vreme user posted image Anitka, misliš da bi ti ratal v ponedeljek user posted image Pupček zate bi pa potem pustila pri kolegici s sladoledom, upam, da pade 1 kepica user posted image mož, se boš prisvaljkala tudi ti user posted image

Nič, grem vodoravno, preden me magnet v hladilnik odvleče user posted image

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 3524
17.12.2009 23:13:00   
Mož*

Jaz pridem v sredo v LJ.

Anitka, šlogaj in čaraj malo, da jima otroka zaspita user posted image

Sem mal vremensko napoved gledal....zgleda da bo boljš se v ponedeljek dobit, ker potem naj bi bile padavine in grdo vreme user posted image Anitka, misliš da bi ti ratal v ponedeljek user posted image Pupček zate bi pa potem pustila pri kolegici s sladoledom, upam, da pade 1 kepica user posted image mož, se boš prisvaljkala tudi ti user posted image

Nič, grem vodoravno, preden me magnet v hladilnik odvleče user posted image

Z veliko verjetnostjo se vam bom pridužila tudi v ponedeljek, saj sem ta teden ves čas po nekih skupščinah sedela in se z raspisi ukvarjala.
Hladilnik je pa že zmagal: sem odkrila krasen Brie in Camembert; sem ga kupila za smučarko, pa bi se do njenega prihoda itak pokvariluser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Z dojenčkom na sprehod v zimskih dneh
Mnoge mamice se sprašujejo, ali lahko odidejo na sveži mrzli zrak z dojenčkom, za koliko časa in kako ga primerno zavaro...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......