|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrčki 2009*
18.12.2009 22:44:47   
Mož*
No, evo me, back again. Škoda, da kljub 8 kupljenim dudam deluje le živauser posted image user posted image user posted image . Sicer pa se je danes dogajalo. Oddala prijavo na razpis še v pisni obliki, se srečala v SN, kolovratila po mestu, prebrala par medicinskih člankov, se igrala s Klemnom, ki ima najraje, če oponašam živaliuser posted image user posted image user posted image .
Pa Zali in Aljažu sem do neskončnosti utrujala s pospravljanjem: Aljaž je obupal in posesal 2/3 stanovanja, potem sem ga ganjala na prah, je tudi še šlo. Zala pa smeti, pa recilaža, ...

2.9.09 3120g, 52 cm, OG 34cm
8.3.10: 7330g, 70 cm, OG 42 cm
17.10.10:: 9300g, 80 cm

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 3576
18.12.2009 23:02:51   
dolenjka
Anitka, nič ne bom prinesla v ponedeljek v SN, ker si ti tolk spekla, da itak ne moreš vsega pojest, pa kar ti men prinesi, da se ti ne bo pokvarilo user posted image

Imam 2 škatli linških, za začetek bo dovolj, potem pa mogoče že ju3 naprej user posted image

Zdejle sva imela pa soseda na obisku in smo mal čvekali pa evo, adijo večer. Grem v pančevo, da bom ju3 lahko funkcionirala, pa kaj spekla, če bi me Anitka slučajno na cedilu pustila user posted image user posted image user posted image

malinca, a teb je treba pa že danes uro za ponedeljek povedat user posted image A prideš peš in boš ju3 štartala al kako user posted image user posted image user posted image user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 3577
19.12.2009 6:38:28   
anitka7
IZVIRNO SPOROČILO: vila MaLiNa

IZVIRNO SPOROČILO: anitka7

IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Anitka, kaj si pa ti med tem, ko si mislila na moje piškote in njene medenjake in marmorni kolač, spekla user posted image Prinesi za probat v ponedeljek user posted image user posted image

ja z tud bla pridna....razpokane piškote,kokosove skalce,marmeladne žepke,cimetove polžke,linške,domači prijatelj,huzarski krapke,slani sirovi piškote,cimetove zvezdice,navadne,mini marmirne kolače pa čokoladno-bananine mafine user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A vse to znaš napisatuser posted image user posted image user posted image user posted image

ja tud ja user posted image user posted image user posted image user posted image morm neki napisat k se pa dolenjka pa larilu tolk vn mečeta....user posted image user posted image user posted image

Everything will be OK in the end.If it"s not OK,it"s not the end yet.

30.1.2006 - Nik
17.9.2009 - Neli

(odgovor članu vila MaLiNa)
Neposredna povezava do sporočila: 3578
19.12.2009 6:42:51   
anitka7
+

< Sporočilo je popravil anitka7 -- 19.12.2009 6:53:04 >

30.1.2006 - Nik
17.9.2009 - Neli

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3579
19.12.2009 6:43:38   
anitka7

Anitka, nič ne bom prinesla v ponedeljek v SN, ker si ti tolk spekla, da itak ne moreš vsega pojest, pa kar ti men prinesi, da se ti ne bo pokvarilo user posted image

Imam 2 škatli linških, za začetek bo dovolj, potem pa mogoče že ju3 naprej user posted image

Zdejle sva imela pa soseda na obisku in smo mal čvekali pa evo, adijo večer. Grem v pančevo, da bom ju3 lahko funkcionirala, pa kaj spekla, če bi me Anitka slučajno na cedilu pustila user posted image user posted image user posted image

malinca, a teb je treba pa že danes uro za ponedeljek povedat user posted image A prideš peš in boš ju3 štartala al kako user posted image user posted image user posted image user posted image

ti kr prnese,ker lohk doma svoje pozabim ...sem bl pozabljive sorte pa  pol ne bom mela kaj za probat pr čajčku user posted image user posted image user posted image

Vila Malina v ponedeljek dopoldne enkrat...

< Sporočilo je popravil anitka7 -- 19.12.2009 6:51:21 >

30.1.2006 - Nik
17.9.2009 - Neli

(odgovor članu anitka7)
Neposredna povezava do sporočila: 3580
19.12.2009 7:51:01   
Tanik
dobro jutro v zasneženo jutro, mi imamo ful snega.
sem si mogla že malo odkidat da sem do psa pršla user posted image , zdaj pa kavica potem pa bo tamal že vstal.

Žan
4.10.2009:50 cm, 3050 g
6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec)
30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec)
11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)

(odgovor članu anitka7)
Neposredna povezava do sporočila: 3581
19.12.2009 8:27:53   
anitka7
preklet sneg....spet pada user posted image letos ga ne maram.....user posted image  user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image

30.1.2006 - Nik
17.9.2009 - Neli

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 3582
19.12.2009 8:58:54   
dolenjka
Dobr ga je nametal danes user posted image Upam, da še danes neha, da se do ponedeljka odkidamo user posted image Mi ga imamo ziher debelih 10 cm user posted image

Barika in Tulpek, vreme res ni na vajini strani user posted image Mi je res žal, ampak ni šans , niti kocine ven pomolim iz bajte danes user posted image user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu anitka7)
Neposredna povezava do sporočila: 3583
19.12.2009 9:26:12   
baby blue
Lep zasnežen jutranji pozdrav user posted image

Nas je kar precej zamedlo... Mojega reveža sem pa v trgovino poslala v takem hi hiuser posted image user posted image Je mogel iz tople pojstelje najprej avto odkidat user posted image Sej se mu bom potem z vročim kakavom odkupila user posted image

Lana je včeraj spala brez prebujanja danes pa se je zbudila ob 4-ih sva se najedli in zaspala do 7-ih... Pol pa previjanje in umivanje pa crkljanje... In neprecenljivi glasni nasmeški in čebljanje user posted image user posted image user posted image Sedaj pa spet pančka tako kot ponavadi pol zmeraj še do ene 10 potegne user posted image

Lana mi je ime, naj vsak zdaj to ve. 14. septembra 2009 ob 13:37 sem prijokala na svet.

Rojstvo: 14.09.09 - 2910g, 50cm
1.leto: 14.09.10 - 9240g, 76cm

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3584
19.12.2009 9:43:09   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Mož*

IZVIRNO SPOROČILO: veselka

Aurora tud že spi v postli, že uro in pol.

ženske, dolgočasne ste že s to silno peko!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ............ MEN JE DOLGČAS!!!!!!user posted image user posted image

no, sej lonce od rož malam, pa vmes pospravljam, ko čakam, da se nanos posuši... pa vseen... KJE STE?????? user posted image

Jaz se selim med spalnico in kavčem (je rdeč, skoraj kot psihiatričniuser posted image ) in se dajem s Klemnom. Zaspi za 15 minut, jasno ob dudlanju, mu uidem, takoj ko ugotovi, da me ni; kličeeeee; takole sva v zadnji uri ponovila vajo že 3x. Evo, spet kliče. Pridem nazaj čez ene 10 minit.

dragi mož tko sm mela jaz dans do 3 zjutriuser posted image moj je šel ob 1 spat jaz ob 3 in pol sva se že zjutri spičila ker je bil zaspan kao da jaz pa ne ,mislim da popizdišuser posted image

marmorni kolač pa je že skor ves šeluser posted image

(odgovor članu Mož*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3585
19.12.2009 10:06:39   
Mož*
Hej, dekleta! A ni super? Sneg je. Vse belo, ulice, zdajle greva z Aljažem ven. Prva liga. Smučanje, pohodi v snegu, še malo, pa bova hribolazila z malim.

Sicer pa, ja, Larilu, jaz sem nad Klemnovim nočnim početjem obupala. Včeraj (ne, ne, danes) je uspel šele, mislim da 8. poskus, ko sem okoli enih v posteljo odpujsala tudi jaz. Potem je sledil: priklop. Strani sva do 7. zamenjala ene 20X?? Sem mu poskušala partkart uiti, pa mi sledi...., (celo čez glavo sem se pokrilauser posted image user posted image user posted image , pa se je pririnil spodaj). Vrti se kot vrtavka... Ob sedmih je pa ita že peluser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3586
19.12.2009 10:25:05   
polari
Lepo dobro jutro!
Pri nas tudi taaaaakoooooooooo sneži, ful je lepo....Midva pa imava na avtu letne gume in v prtljažniku verige, ker sma misla, da itak letos ne bo nič snega, hehe, zdaj pa ne morma nikam...user posted image user posted image user posted image juhuhu!

Da sol padeš....

Enej še spi.....že drugo rundo....sem mu včeraj namazala glavo s kremo od mustele proti temenicam, pa sem mu umila glavo prej...pa je še kar vse gor....a to bolj dolgo traja? Mu lahko zvečer spet namažem ali rajši jutri? Jaz sem mislila, da bo vse samo padlo z njegove glave....razmišljam tudi o nakupu pene-šampona....samo je drago ko pes....

Moj user posted image pa je tak hudo siten zaradi tega snega.....jutri zjutraj mora it v službo (zdaj je bil zaradi zvitega gležnja 2 tedna doma), pa bo popenil, ker ne ve, kak bo prišo tja....hehe...meni pa je taaaaaaak lepo....samo spet ne bomo mogli it ven z malim.....grrrr....
Zdaj že spi v kinderpetu pr nama, pa je kar priden, zvečer če ne zaspi takoj po hranjenju še ga morava malo božat po glavi pa za roko držat, pol pa zaspi.....user posted image

Edino danes ponoči smo se zbujali na 2 uri!!!! Groza! To se že dolgo ni zgodilo....
Vse že tak pečete...Jaz sem pa včeraj prvič probala slanike......kak so bli dobri..celo noč nisem spala, tak sem bla sita, pa kar trebuh me je bolel......ojej....
Imam pa namen spečt še medenjake pa božične kekse...pol tak lepo vse diši....

Enej: 21.9.2009: 3880g, 53cm

Klara: 21.12.2010: 3480g, 53cm

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 3587
19.12.2009 10:35:01   
majra
jutro!

Kako lepo idilićno je zunaj user posted image user posted image  Vedno se ful veselim snega, danes mi je pa kar malo odveč, smo zmenjene z Januarčki 2008 za silvestrovanje, pa ne vem če bomo prilezle skup user posted image

Ampak ste pa res pridne s peko. Meni se pa ne da, ker potem moram itak vse sama pojest. Mogoče jutri spečem medenjake, teh mi ni problem pojest user posted image

(odgovor članu polari)
Neposredna povezava do sporočila: 3588
19.12.2009 11:27:35   
tulpek

Dobr ga je nametal danes user posted image Upam, da še danes neha, da se do ponedeljka odkidamo user posted image Mi ga imamo ziher debelih 10 cm user posted image

Barika in Tulpek, vreme res ni na vajini strani user posted image Mi je res žal, ampak ni šans , niti kocine ven pomolim iz bajte danes user posted image user posted image

kje je valjar user posted image user posted image
do božiča bi bilo fajn to met, da bo božiček postavil pod smrekico.

naš mali še vedno lepo spi ponoči, danes od 20.30-5ih in potem še do 8ih. pa še čez dan nekam veliko spi user posted image .

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3589
19.12.2009 11:38:32   
dolenjka

IZVIRNO SPOROČILO: tulpek

kje je valjar user posted image user posted image
do božiča bi bilo fajn to met, da bo božiček postavil pod smrekico.

naš mali še vedno lepo spi ponoči, danes od 20.30-5ih in potem še do 8ih. pa še čez dan nekam veliko spi user posted image .

Boš imela, v ponedeljek grem ziher v dolino, verjet že ju3, sam pošta je jutri zaprta. Sej moj bo šel kmal kidat, sam pomojem je za 2 uri dober, tko da.....
Najkasneje v sredo bo pri Bariki, ker ne vem kako je s pošto, a zdaj dostavljajo v 1 dnevu al 2, obljubimmmm da bom dala v ponedeljek na pošto, pa magar grem s sankami dol user posted image

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 3590
19.12.2009 11:44:48   
tulpek
Pa pošlji mi še številko računa, edino če hočeš bit ti božiček user posted image .
To, da danes ne bo nič, mi je bilo pa jasno ob prvem pogledu skozi okno. Meni se tudi ne bi dalo...

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3591
19.12.2009 11:53:13   
Anonimen
o madona jaz ne vem zakaj vam je sneg všeč,jaz vem da men ni k bom šla kidatuser posted image no edin ta del mi najbolj ne diši sam zdele k tamala dva spita mam cajt,pa da ne bodo nč govoril da jaz nč ne delam tko da bom skidat da bodo tihuser posted image sam k je tokkkkkk uff rabim božička prej da mi bo pomagu kidatuser posted image user posted image

(odgovor članu tulpek)
  Neposredna povezava do sporočila: 3592
19.12.2009 13:08:58   
Bety11
Pozdravljene!

Sneg je in že v ponedeljek ga ne bo več....otoplilo se bo in bo dež...

Žal mi je, če vaši otročički ne spijo mirno in nekateri celo sesajo in sesajo..... Le kaj naj bi bil vzrok za to user posted image

Pri nama je vse zaenkrat OK..user posted image ...Prešli smo na plenice št.4 MAXI in pojma nimamo, koliko smo težki...
Jaz pa se še vedno trudim, da pridno in redno jem in mleka imam resnično dovolj, če ne preveč....

Nekam se odpravljate...v SN...pa pojma nimam kaj je to in kaj planirate....kakorkoli, imejte se lepo in naj vam Dedek Mraz prinese darilo, ki si ga že dolgo želite....

Jaz sem izkoristila akcijo nakupov v Baby centru in sem kupila hojico za 25 eur....sanjska je....

Veselka....lepo je videti, kako se igraš s Auroro...in tvoja punca se zdi zeeelo velika na teh posnetkih user posted image user posted image

Kepica pa se prav nič ne oglasi...Mene pa zanima, kako ge njenem fantku....Pa Jasmina nima časa, da nam napiše kaj o njenem zakladku...tako je prisrčen na slikici....

Mož...tudi moji otroci so športniki...Starejši sin je vaditelj gimnastike in vodi en kup skupin za ples in hip-hop...pa navijaške skupine....Hčerka pa je v skupini, ki je osvojila prvo mesto na Evropskem tekmovanju na Švedskem.... tako da imam prvakinjo doma, nadarjeno učenko, ki je lansko leto bila učenka leta...vse petke user posted image
Rota virus...hmmmm...zanimivo, kako je ta virus postal nevaren ravno takrat, ko so iznajdklli cepivo....Moji otroci ga niso dobili, čeprav so v vrtec in varstvo hodili od 1.leta naprej...user posted image

Gripa....Pojavila se je "kozja gripa"..user posted image ....Ne morem verjeti, da se to dogaja.....eni fajn služijo....

Želim vama polne roke ljubezni, ki jih boste nesebično podarili svojim dojenčkom.....

ps: ALi ste mogoče pokukale v moj album??? Tam sem pred enim tednom dala enega zajčka, ki papa korenček....user posted image user posted image

rojen: 4050/56 cm
1.mesec: 6170/58 cm
3.mesec: 8100/64 cm, OG 45
6.mesec: 9200/72 cm
11.mes: 11 kg/76 cm

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3593
19.12.2009 13:24:45   
dolenjka
Tulpek, Barika je rekla da naj na njen naslov vse pošljem in to priporočeno pa z odkupnino, zdej pa ne vem, mogoče bo pa ona tvoj božiček user posted image user posted image

(odgovor članu Bety11)
Neposredna povezava do sporočila: 3594
19.12.2009 13:37:59   
dolenjka
Ne vem če ste videle to temo, ampak če bi katera lahko na kakršenkoli način lahko pomagala v tem predprazničnem času... http://www.ringaraja.net/forum/praznicna-pomoc-za-naso-mio/m_4756668/mpage_6/tm.htm#4763888 user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3595
19.12.2009 14:06:44   
baby blue
Iiiiiiii mi smo pa vse okrasili še na balkonu je treba pa smo gotovi user posted image user posted image user posted image

Lana pa leži v ležalniku in se igra pa čeblja

Lana mi je ime, naj vsak zdaj to ve. 14. septembra 2009 ob 13:37 sem prijokala na svet.

Rojstvo: 14.09.09 - 2910g, 50cm
1.leto: 14.09.10 - 9240g, 76cm

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3596
19.12.2009 14:12:18   
jullie
..halo..kak je fajn, ko je sneg user posted image
..pravkar sem skidala dvorišče..pa Martin je užival na snegu do trenutka, ko je drugič na glavo v sneg padel...potem je bla pa že kriza user posted image

..Bety mi je pa zanimivo, da si kupila hojico glede na to, da si kar poučena in veš da jo stroka odsvetuje..

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3597
19.12.2009 14:25:59   
Bety11
Julli......vsak dan nekaj novega se izmislijo....Jaz hojico ne rabim za učenje hoje....V času, ko otrok lahko sedi, ga dam v hojico in dvignem visoko, da svobodno miglja z nogami....otrok ves čas telovadi in se lahko nasloni, če je za trenutek utrujen.....na pladnju so igrače in se lahko igra...opazuje svet iz druge perspektive....in sem popolnoma mirna glede poškodb....pa otrokom je to zelo zanimivo....ne jočejo in imajo občutek, da jih nekdo drži v rokah.....

rojen: 4050/56 cm
1.mesec: 6170/58 cm
3.mesec: 8100/64 cm, OG 45
6.mesec: 9200/72 cm
11.mes: 11 kg/76 cm

(odgovor članu jullie)
Neposredna povezava do sporočila: 3598
19.12.2009 16:24:13   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: jullie

..Bety mi je pa zanimivo, da si kupila hojico glede na to, da si kar poučena in veš da jo stroka odsvetuje..

se isto sprašujem sama. sej lahko daš otroka na tla in se svobodno giblje... odločitev je tvoja, trgovci pa prodajajo zaradi dobička.

mi smo bili danes povabljeni na kosilo tašči, pa smo šli...peš user posted image . M. v sanke, tamalega pa v vozek in gasa user posted image user posted image pa smo naredl kar ene 5 km, če ne več. čeprav je bila južna tak mastna, da me trebuh boli, je bilo znosno (pol se pa prašujemo, zakaj imajo nekateri težave z zdravjem, zamašenimi žilami, ker tist kar sem danes vidla user posted image user posted image user posted image - mi moj sploh ni dovolil, da pojem do koncauser posted image )

(odgovor članu jullie)
Neposredna povezava do sporočila: 3599
19.12.2009 16:28:30   
Mož*
O, Betty, lepo, da si se oglasila. user posted image user posted image user posted image za športnike. Gimnastika je bila moj priljubljeni šport, sicer sem potem vrsto let trenirala Rock N Roll. (Konstitucijsko sem pa  rojena ritmičarka 162 cm/45 kguser posted image ). Plesalka, če ni skrivnost, koliko je stara?
Naša najstarejša, ki sedajle dela tečaj za učitelja smučanja, je tudi izjemno uspešna v šoli; smučarka pa je za "vrhunske uspehe" v šoli preveč odsotna, saj že od 6. razreda devetletke manjka več kot polovico šolskega leta. Tam od decembra do konca marca so smučarji prisotni vsega skupaj 10 dni.

Rota virusi pa niso od včeraj (edino laboratorijska diagnostika se je pa v zadnjih 15 letih res izboljšala). So eden glavnih vzrokov smrti v deželah v razvoju in manj razvitih deželah pri dojenčkih in otrocih, mlajših od 5. let Pri nas le redko kateri dojenček umre, vsakih par let eden; ker imamo odlično zdravstveno oskrbo. Je pa vsako leto v Sloveniji zaradi rotaviroze hospitaliziranih okoli 1000-1400 oseb, med njimi so večina otroci, mlajši od 5. leta starosti (74%). Rota-virusna okužba je tudi med najpomembnejšimi vzroki za sprejem otrok v bolnišnico v Sloveniji in v razvitih državah.
http://www.ivz.si/javne_datoteke/datoteke/798-Letnocporociloc2008.pdf (stran 39, 40). Ker sem se, kot rečeno, z rotavirozo že enkrat močno srečala s prvimi tremi, upam, da bo tokrat vsaj malo blažjeuser posted image user posted image

Tole s Klemnovim (ne)spanjem je pa moje genetsko pogojeno, ker sem (bila) jaz menda čisto ista. Tudi sedaj ne rabim več kot 5 ur; zbudim se "na povelje" ali pa kar tako user posted image user posted image Še danes vem, kako so me v zgodnjem otroštvu poskušali spraviti spat, pa sem "dala dedka spat" in prišla ven. Tudi prvi trije so popoldansko spanje vsi opustili pred 2. letom starosti. Klemen bi morda rabil nežno, umirjeno okolje, ki pa ga ob divji materi in tropu sorojencev, seveda, ne more imeti. Dopoldne morda že: ampak tudi takrat ima meneuser posted image user posted image . Mene njegovo nočno sesanje ne moti, edina težava je, da moraš vse početi v položaju kipa.

Sicer pa: zunaj je prekrasno. Upam, da otoplitev vseeno ne bo prehuda.

< Sporočilo je popravil Mož* -- 19.12.2009 16:34:01 >

(odgovor članu Bety11)
Neposredna povezava do sporočila: 3600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......