Mož*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barika Ej Mož*, kok pa dela smučarka šolo? a ima ono varianto na daljavo??(firbec babji, vse me zanima ) Tomaž je danes prespal skoraj cel dan , zdej mi je pa zaspal pred dobre pol ure (še dobro, ker sem bila lačna, da me je že glava začela bolet ), aja sem ugotovila (no, moj je ), da če noče zaspat, mu je treba dat jest , pa se je tako spujskal , da ima že ornk šlavfe.(poje mi pa 150 ml na obrok na dobre 3 ure ali več, adaptiranega seveda). Uf, uf, tvoj post mi je pa včeraj ušel. Smučarka hodi na Gimnazijo Šiška v športni razred in ima status A, ki ga ima prvih pet z državnih prvenstvev po posameznih panogah. V šoli imamo podpisano individualno pedagoško pogodbo, kar pomeni, da dela individualni program: šola ima pedagoškega in športnega koordinatorja, ki se sproti z dijakom in učitelji dogovarjata, kar je potrebno predelati. Recimo, zgodovino je predelala že za 2/3 letošnjega leta, matematiko pa bo odgovarjala šele v aprilu. Ker so v razredu 3 smučarke, vse z individualnim programom, jim šola skupaj organizira bloke dopolnilnih ur. Recimo, matematiko, bodo vse 3 delale v aprilu in bodo imele pred tem 30 individualnih dopolnilnih ur. Nahrbtnik: odločam se med Deuter Kid Confort 3 ali Vaude Buttelfly. Kaj priporočaš? Naš je spet celo noč po malem joškaril. Zaspal krepko čez polnoč, ampa "spati" po njegovo pomeni, "cucljati bradavico z zaprtimi očmi", ti strela. Ob 7.30 je pel in grulil. Ampak ob 9.00 je postal neznosen in sedaj že 1 uro SAM spi v moji postelji. Vmes sem posesala, pomila po tleh, zložila perilo v sušilec, ga delno obesila... Hrana: včasih izbrizgam in mi je približno jasno, koliko spije: ceclja med 60 in 120 ml (kot novorojenec Je pa ves dan. Danes sem ga spet tehtala. Ima +/- 6200g in 63 cm.