![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 18.12.2009 17:24:50
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK lara - tega je tolko pošlji naslov, ti pošljem po pošti lara_january@yahoo.co.uk Samo ne vem, česa je toliko? Ma ti samo piši... haha
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 18.12.2009 20:49:53
|
|
|
|
RAČKAPK
|
čer
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 18.12.2009 21:50:47
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Gold fish kaj si zrihtala danes? .....zrihtala..... .......ne vem kaj....razgovor pa prošla...brez popravnega ...ma sem morala...svojo poklicno pot tam razlagat...ja pa ja, da so zvedli tisto kar res mislim
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 18.12.2009 21:52:04
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf A ve ste že imele zabave v službi? ..pri nas je letos prvič ne bo, niti skupnega kosila...zakaj ne ve nihče........ ni pa denar problem.....nekaj druga mora bit...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 18.12.2009 21:53:04
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: pf IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Kaj pomeni biti priden??? Kakor si kdo razlaga. Si bila super mami, dobra gospodinja, zvesta žena in vroča v postelji, no pa še v službi produktivna? Mislim, da ja. Aha... in če nisem bla super mami, če imam bolj razmetano in nezlikano, če se mi ne da sexat, potem nisem pridna? Razturam farmo - sem pridna... ...bravo lara
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 18.12.2009 21:55:19
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you .............upam, da je šlo. yes, baby
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 18.12.2009 21:57:08
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: pf Komaj čakam, da se upičim jutri malo bolj in gas. lepo se imej!!!!!!!!!!!!! se še jaz tu podpišem....... lepo se imej..... p.s. sem prebrala, "da se napičim jutri " ...pol pa gas
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 18.12.2009 21:57:53
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: pf Imate pa pestro. Je M pravi atlet mali. Lana je še bolj zemeljska. Sicer sem ji pokazala kako se gre iz sedežne dol in kako se spleže na poganjalčka, ampak mi je prav fajn, da mi ne pleže še vsepovsod gor na visoko, ker bo hitro ajs. babica je M to pokazala..zna že lep čas sama dol in gor...in ravno iz tega razloga mi samo na postle in sedežno hodi.....pa ko je tak živec me je strah da se ne zvrne dol saj če zna, se ne bo več zvrnila.....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 18.12.2009 22:03:11
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 Gold fiš - kaj si fasala popravni, da se ne javiš? Zdaj pa resno: kako kje šlo? ma kaki popravni...... je bila neka norišnica včeraj cel , pa niti do rr nisem pol zvečer nisem prišla...kaj šele do telefona.... spoh ne vem več zakaj jih imam ...šlo je ok, določena vprašanja so bila pa res ...ampak, ko sem slišala zakaj je imela sodelavka popravnega, nisem več dvomila, da mi ne bo šlo...... ni znala povedati katere naloge najraje opravlja...in je 1 uro bluzila, da nima to ločeno, da vse kar dela, dela z istim veseljem.....ma ni čisto zaštekala zakaj sploh gre...smo ji potem druge včeraj pomagale, preden je not šla, da si je švinglce pripravla...pa je pol tud ona prošla....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 18.12.2009 22:05:09
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 jaz sem imela nocoj spet mir - je takoj zaspal - kakšna milina A ne da je fajn tudi zvečer imeti malo miru. Čeprav je Lana neproblematična punčka, veseljak, pa sama se že zamoti, ampak mi je vseeno fajn zvečer, ko zaspi, da v miru kaj naredim še zase, ali net, ali TV, ali časopis in reklamni material, pač nekaj. se strinjam..... tak paše milina.... aja, čarli...sem se zdaj spomnila za včeraj še kaj je bilo...najprej norišnica, potem sem pa ob 21 zaspala ...utrujena od vsega
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 18.12.2009 22:11:25
|
|
|
|
gold fish
|
...no, prebrala sem vse....na brzake... ...prestavila sem nas tud gor... ...tud monologe sem spet pičla..... ...ok..zdaj pa grem..... ...hvalabogu, da je vikend in da imam ...ker drugače bi morala biti jutri in v nedeljo na inventuri ...in to v tem mrazu ... .lepo bodite....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 18.12.2009 22:15:31
|
|
|
|
gold fish
|
...še nekaj sem se spomnila.... ...odkar sem v službi, se mi zdi, da imam tisti slow motion vklopljen...pa ne vem kak ga naj nazaj na normal preklopim.... saj načeloma se mi fajn zdi, da nekaj sanjarim tam, samo včasih bi pa rada spet kaj brzinsko naredila, pa ne gre ..... a to pride z leti al kaj ....al mogoče z otroci ...eh, saj bo boljše....mogoče že drugo leto
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 19.12.2009 8:37:24
|
|
|
|
RAČKAPK
|
Jutro......... kaj sneži pri nas JUPIIIIIIIII evo otroke sm nafujtrala ta veliki in ta mali gregec sta šla v kinoteko majo božička ta veliki fant in ta mala punči pa sta z mano doma tko...... in zdej se imamo fajn
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 19.12.2009 8:38:00
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ...še nekaj sem se spomnila.... ...odkar sem v službi, se mi zdi, da imam tisti slow motion vklopljen...pa ne vem kak ga naj nazaj na normal preklopim.... saj načeloma se mi fajn zdi, da nekaj sanjarim tam, samo včasih bi pa rada spet kaj brzinsko naredila, pa ne gre ..... a to pride z leti al kaj ....al mogoče z otroci ...eh, saj bo boljše....mogoče že drugo leto ah to niso leta to je pamet....pamet....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 19.12.2009 8:38:36
|
|
|
|
RAČKAPK
|
FIŠI - si uredila z vašo računovodkinjo če ne, mi dej telefon jo bom jst poklicala
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 19.12.2009 8:39:31
|
|
|
|
RAČKAPK
|
kako je drugod po Sloveniji punce napište kako pri vas kej sneži jst sm tko srečna ko pada sneg
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 19.12.2009 9:30:45
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK kako je drugod po Sloveniji punce napište Pri nas sneži, ali bolje rečeno, mede; javlja Čarli za Posavje
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 19.12.2009 10:02:14
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish saj če zna, se ne bo več zvrnila..... Lana na sedežni skače in pleše, zato lahko pade. Je živa pupa, ni ravno pri miru.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 19.12.2009 12:16:29
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK kako je drugod po Sloveniji punce napište V Slovenski Bistrici pada ful sneg in je že prava zimska idila. Sva z Lano danes že smrekico postavile, popoldne bova voščilnice napisale. Je lepo, ampak kar se pa tiče gledano kot voznica pa ne maram snega na cestah in poledic in tega bo sedaj v izobilju.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 19.12.2009 12:19:21
|
|
|
|
pf
|
Čaga včeraj uspela. Glede na to da sem bolj malo spala sem produktivna danes v nulo. Sem že skuhala na pol, smrekico postavile, v dnevni in kuhinji zavese oprala in okne očistila, posesala. No saj kaj druga sicer več ne mislim kot se ukvarjat z otrokom. Bom pa še premislila, če grem zvečer na čago z mojim, ker ne vem kako bo pol kaj jutri.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 19.12.2009 14:48:56
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK kako je drugod po Sloveniji punce napište kako pri vas kej sneži jst sm tko srečna ko pada sneg Tut pri nas je tko lepo.... sicer piha in je mrzlo, ampak pod nogami je pa tko lepo škripalo, ko sem šla v trgovino.... Škoda, da je Lari bolana... No, upam, da bo jutri pa res OK, da pičiva malo ven...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 19.12.2009 16:39:06
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK kako je drugod po Sloveniji punce napište kako pri vas kej sneži jst sm tko srečna ko pada sneg Tut pri nas je tko lepo.... sicer piha in je mrzlo, ampak pod nogami je pa tko lepo škripalo, ko sem šla v trgovino.... Škoda, da je Lari bolana... No, upam, da bo jutri pa res OK, da pičiva malo ven... grozota od vremena....naj že neha in se pojavi pletje Moj pa sedaj na poti v konjice na fešto.....ceste pa katastrofa
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 19.12.2009 18:05:35
|
|
|
|
Lara Croft
|
Moj pa sedaj na poti v konjice na fešto.....ceste pa katastrofauser posted image Ceste so ja splužene in posipane, dej... Jao pišem z enim prstom leve roke, kot lani, ko sem Laro še dojila... Samo da mi zdej leži v naročju in drema....
< Sporočilo je popravil Lara Croft -- 19.12.2009 18:06:23 >
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 19.12.2009 18:47:33
|
|
|
|
Olivija*
|
ojla! da se vam še jaz na hitro javim - dve službeni zabavi sta za mano, snega se veselim samo zaradi ane in upam, da ga bo v par dneh neslo... prebrat vas ne uspem več - lara, kaj je narobe? upam, da ste vsi kolikor-toliko zdravi in da so pred nami eni taki harmonični prazniki. zdaj pa že gora cunj vabi... na likanje seveda! čudno...ko se je treba oblečt, se mi pa zdi, da nič nimam...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 19.12.2009 19:22:16
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Me to you .............upam, da je šlo. yes, baby
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiPesmi o mami in za mamoMama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.