|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del
19.12.2009 19:22:58   
ključek

IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

IZVIRNO SPOROČILO: pf

Komaj čakam, da se upičim jutri malo bolj in gas.

user posted image user posted image user posted image

lepo se imej!!!!!!!!!!!!!

se še jaz tu podpišem....... lepo se imej.....

p.s.
sem prebrala, "da se napičim jutri "user posted image ...pol pa gasuser posted image

user posted image ...............da boš bolje vidla........user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 2126
19.12.2009 19:24:19   
ključek
pri nas sneži cel dan.............user posted image user posted image user posted image .............je ati zjutraj šel v nabavo po sanke, jih dobil, tako da smo že okrog desetih šibali ven, mala je uživala sto na uro............user posted image user posted image user posted image .............popoldne smo spet šli, ji je bilo super, samo motilo jo je, ko ji sneg padal na oči.........

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2127
19.12.2009 19:39:38   
RAČKAPK
MTY mail sm ti poslala user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2128
19.12.2009 20:41:43   
Lara Croft
lara, kaj je narobe?

... nej gre h oštji pa še ta njihov sorry..... ne da se mi še enkrat vse pisat...

v četrtek je prišla domov z vrtca z zelo rdečimi lički, kot bi bila vneta.... pol vročina.... samo v naročju jo imamo...brez energije, je malo, pije po par požirkov čez cel dan... ni šans kej toplega ali čaj, samo vodo hoče... lula malo. Zdej je ok in jutri upam, da bo tudi, da jo nesem malo na sneg. user posted image

V katerem primeru pa se gre k zdravniku? Meni se ni zdelo, da bi bilo potrebno...

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 2129
19.12.2009 21:57:08   
Lara Croft
mala je uživala sto na uro....

Ma ku dobro... Kaj si ji pa obula? Oblekla? Meni je tko nesmiselno nek zimski pajac kupovat za dva dni snega..

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2130
19.12.2009 22:18:40   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

mala je uživala sto na uro....

Ma ku dobro... Kaj si ji pa obula? Oblekla? Meni je tko nesmiselno nek zimski pajac kupovat za dva dni snega..

Jaz naši za sneg nisem še pajaca dala...je ko bunka notri v njemuser posted image
danes je imela kavbojke,pa gamaše preko,pa simpatexove bucke...zgoraj pa bundo,kapo,pa kapuco...rokavic pa tak noče imetuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 2131
20.12.2009 9:34:09   
pf
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija*

čudno...ko se je treba oblečt, se mi pa zdi, da nič nimam...

Olivija poznam občutek.

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 2132
20.12.2009 9:37:39   
pf

Pol ji pa kupi samo hlače z naramnicami. Sem videla, da so jih zadnjič imeli v Hoferju. Lahko daš bundico navrh in je ok. Jaz sem Lani kupila zimskega pajaca in ji ga oblečem, ko greva ven, pa tudi zjutraj ko jo peljem k mami, ker potem se tudi tam sanka in nori po snegu dopoldne. Bi bila mokra kar tako s trenerko in bundico.

Upam, da sta dobro.

Neposredna povezava do sporočila: 2133
20.12.2009 9:42:09   
pf
Drugače pa dobro jutro. Danes bo lep, a mrzel dan.

No na čagi sem bila, ampak danes sem pa res kot zombi. Bilo je super. Sva pa včeraj popoldne z Lano pekle medenjake in jih tudi porisale, pa jabolčno pito, da sem jo nesla na zabavo,.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2134
20.12.2009 10:15:06   
Lara Croft

Drugače pa dobro jutro. Danes bo lep, a mrzel dan.

No na čagi sem bila, ampak danes sem pa res kot zombi. Bilo je super. Sva pa včeraj popoldne z Lano pekle medenjake in jih tudi porisale, pa jabolčno pito, da sem jo nesla na zabavo,.

Dobra si no... kako lahko z malo medenjake pečeš? Jaz si komaj kavo naredim... hahaha.. no, mal pretiravam... Ma kako točno Lana sodeluje pri pečenju medenjakov?

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2135
20.12.2009 10:17:28   
Lara Croft
Ma joj, tako lepo vreme je zunaj, še sonček je.... mi se moramo pa tle doma gledat.... Pa tko imam rada sneg in sprehode po njem.... zdej je pa Lara bolana.... Ma bom šla pa sama.... desc je spal in sem bla od 7ih do zdej sama z njo, pol bom pa jst za 3 ure kam šla.... haha, ja se mi zdi...

Neposredna povezava do sporočila: 2136
20.12.2009 11:51:52   
pf

Dobra si no... kako lahko z malo medenjake pečeš? Jaz si komaj kavo naredim... hahaha.. no, mal pretiravam... Ma kako točno Lana sodeluje pri pečenju medenjakov?

Najprej ji kažem kako se siplje skupaj. Moka, sladkor, jajce, saj veš, to njo ful zanima in se čudi kaj vse dajem noter. Potem pa sem ji dala maso v roke in je delala medenjake. Po svoje seveda.

Neposredna povezava do sporočila: 2137
20.12.2009 11:53:27   
pf
A ima Lara še vročino? Bošček mali. Midve sva se pa sankale zdajle eno uro, sedaj pa kosilo finiširam, ker gremo potem na potep, ker če se vsedem na sedežno bom sede zaspala.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2138
20.12.2009 12:02:07   
Lara Croft

Najprej ji kažem kako se siplje skupaj. Moka, sladkor, jajce, saj veš, to njo ful zanima in se čudi kaj vse dajem noter. Potem pa sem ji dala maso v roke in je delala medenjake. Po svoje seveda.

Ma kaj si ti to na tleh delala, ali si njo na pult dala? Mojo laro tudi zanima, kaj počnem, ma kako nej ji pokažem? Oh, moja Lara, buh var imet roke umazane... hahaha

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2139
20.12.2009 12:05:56   
Lara Croft

A ima Lara še vročino? Bošček mali. Midve sva se pa sankale zdajle eno uro, sedaj pa kosilo finiširam, ker gremo potem na potep, ker če se vsedem na sedežno bom sede zaspala.

Ma zdej jo ene par ur nima, ker sem ji svečko dala.... sam ni prava.... kr zaspana je stalno in noče hodit... včeraj in predvčerajšnjim je še jedla, danes pa noče jest. Do zdej je pojedla 3 male žličke kosmičev v mleku. Bom jutri klicala dohtrco, če ne bo šlo na boljš...

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2140
20.12.2009 13:55:40   
pf

Bom jutri klicala dohtrco, če ne bo šlo na boljš...

Boljše je, da se malo posvetujeta po telefonu, če se ti ne zdi prava.

Neposredna povezava do sporočila: 2141
20.12.2009 14:00:18   
pf

Ma kaj si ti to na tleh delala, ali si njo na pult dala?

Dala sem jo v stolček za hranjenje in si jo potegnila k delovni površini - pultu, kjer sem pač bila. To je imela tako veselje. Potem je pa hodila k pečici gledat, od daleč seveda kako se peče in govorila, da je ajs in amm. Iz kile moke je bilo vse gotovo v dobri uri. Ni to neko grozno pocanje bilo. Jaz lahko marsikaj naredim z njo, je pa res da ji govorim kaj delam, ji animiram  tako da ji dovolim, da pomaga in tako lepo sodelujeva. Piškoti sploh so zakon, še fantki jih radi pečejo.

Neposredna povezava do sporočila: 2142
20.12.2009 19:01:26   
Čarli08
Ene par user posted image user posted image user posted image user posted image za Laro

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2143
20.12.2009 19:04:05   
Čarli08

Dala sem jo v stolček za hranjenje in si jo potegnila k delovni površini - pultu, kjer sem pač bila. To je imela tako veselje. Potem je pa hodila k pečici gledat, od daleč seveda kako se peče in govorila, da je ajs in amm. Iz kile moke je bilo vse gotovo v dobri uri. Ni to neko grozno pocanje bilo. Jaz lahko marsikaj naredim z njo, je pa res da ji govorim kaj delam, ji animiram  tako da ji dovolim, da pomaga in tako lepo sodelujeva. Piškoti sploh so zakon, še fantki jih radi pečejo.

Bom še jaz poskusila podobno, čeprav nimam upanja, da bo šlo tako gladko ...

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2144
20.12.2009 19:23:58   
pf
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08

Bom še jaz poskusila podobno, čeprav nimam upanja, da bo šlo tako gladko ...

Bo, bo sodeloval, boš videla. Celo uro že ne bo sedel noter, vmes gre L malo ven prečekirat, če je kaj novega kje za uštimat in pride nazaj, pa spet malo pomaga.

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 2145
20.12.2009 19:45:11   
Čarli08
Bom poročala user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2146
20.12.2009 19:47:40   
Čarli08
Punce, a se vam je že zgodilo, da vam vaš malček ni hotel spati čez dan? Naš danes ni hotel in konec. Od pol petih dalje ga je pa medlo 100 na uro, samo sem vztrajala, da je bil pokonci do pol sedmih.

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 2147
20.12.2009 19:50:19   
pf

Punce, a se vam je že zgodilo, da vam vaš malček ni hotel spati čez dan? Naš danes ni hotel in konec. Od pol petih dalje ga je pa medlo 100 na uro, samo sem vztrajala, da je bil pokonci do pol sedmih.

Vedno večji so in jim je toliko zanimivo da ni časa za spanje. Lana sicer spi še dvakrat na dan in se je naredilo dve soboti zaporedoma, da je namesto dvakrat, spala enkrat, da pa ne bi sploh, to pa ne. Že teh dvakrat, ko je po enkrat samo spala je bilo noro zaspana, sicer ne tečka, ampak utrujena do fula.

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 2148
20.12.2009 19:56:03   
Lara Croft

Ma ne, Lara vedno spi vsaj uro....

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 2149
20.12.2009 19:58:09   
Lara Croft
Mene tudi nekaj v zvezi s spanjem zanima...... Ko so bli vaši kej bolani, so tudi več ali manj prespali dan? Lara je danes skoz spala, no morda je bolj dremala, prav spat smo jo dali v pojslico samo ob 11h, tko kot ponavadi, drugo je prespala v naročju.... Zdej je šla pa spat in me zanima, kako je potem izgledalo spanje ponoči?

Neposredna povezava do sporočila: 2150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.