![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 17.12.2009 20:34:45
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf IZVIRNO SPOROČILO: Saraya smešno vprašanje.... ja zaradi otroka ... Kaj bo,če se zbudi....verjetno rafal v bajti.... Saj pa ima atija? Saj ni mislil verjetno zraven iti? Dudiko ji bo dal, malo čaja za piti in bodo spali naprej. To se potem tak navadiš, da nikamor več ne greš. Jaz sem se odločila, da bom tu in tam šla, ker če bom sedaj par let doma, mi čez par let več ne bo za iti niti ne, tega pa ne želim. Komaj čakam, da se upičim jutri malo bolj in gas. ja ampak niso vsi otroci enaki..Pri A sem jaz tudi komotšla..brez blema...tu pa je rafal...M se zna dret do jutra,če me ne dokliče....težko je verjet to...vem ja
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 17.12.2009 20:35:12
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Komaj čakam, da se upičim jutri malo bolj in gas. lepo se imej!!!!!!!!!!!!!
< Sporočilo je popravil Me to you -- 17.12.2009 20:39:14 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 17.12.2009 20:37:11
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Imate pa pestro. Je M pravi atlet mali. Lana je še bolj zemeljska. Sicer sem ji pokazala kako se gre iz sedežne dol in kako se spleže na poganjalčka, ampak mi je prav fajn, da mi ne pleže še vsepovsod gor na visoko, ker bo hitro ajs. babica je M to pokazala..zna že lep čas sama dol in gor...in ravno iz tega razloga mi samo na postle in sedežno hodi.....pa ko je tak živec me je strah da se ne zvrne dol
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 17.12.2009 20:38:08
|
|
|
|
Čarli08
|
MTY, super, da ste boljše - jaz mu zdaj dva dni dajem sirup proti kašlju (tist, ki sem ti zadnjič rekla)in je že boljše
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 17.12.2009 20:39:26
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: pf Komaj čakam, da se upičim jutri malo bolj in gas. lepo se imeej!!!!!!!!!!!!! Hvala. Zakaj se ti ne da iti? Idi malo, boš videla da bo očka uštimal LN, tebi bo pa tudi pasalo še kaj druga kot vsakdanja rutina. Jaz komaj čakam. V službo grem za dve uri , od 7 do 9, ker imam pol dneva dopusta oz. 4 ure. Pol pa grem v Europark božična kupovat, pa kupiti kaj za oblečti, če mi bo kaj v oko padlo, ob dvanajstih imam frizerja, ob pol dveh poberem miško, ob šestih pa sodelavka pobere mene in čaga.
< Sporočilo je popravil pf -- 17.12.2009 20:40:41 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 17.12.2009 20:39:34
|
|
|
|
Čarli08
|
Gold fiš - kaj si fasala popravni, da se ne javiš? Zdaj pa resno: kako kje šlo?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 17.12.2009 20:41:23
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 Gold fiš - kaj si fasala popravni, da se ne javiš? Zdaj pa resno: kako kje šlo? Deco spravlja spančkat, po moje da ji je šlo.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 17.12.2009 20:43:36
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Deco spravlja spančkat, po moje da ji je šlo. Razumem - jaz sem imela nocoj spet mir - je takoj zaspal - kakšna milina
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 17.12.2009 20:45:49
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 jaz sem imela nocoj spet mir - je takoj zaspal - kakšna milina A ne da je fajn tudi zvečer imeti malo miru. Čeprav je Lana neproblematična punčka, veseljak, pa sama se že zamoti, ampak mi je vseeno fajn zvečer, ko zaspi, da v miru kaj naredim še zase, ali net, ali TV, ali časopis in reklamni material, pač nekaj.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 17.12.2009 20:59:38
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf A ne da je fajn tudi zvečer imeti malo miru. Čeprav je Lana neproblematična punčka, veseljak, pa sama se že zamoti, ampak mi je vseeno fajn zvečer, ko zaspi, da v miru kaj naredim še zase, ali net, ali TV, ali časopis in reklamni material, pač nekaj. Točno tako
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 17.12.2009 21:00:23
|
|
|
|
pf
|
Nočka punce. Grem še malo pred TV. Lep večer in mirne sanje.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 17.12.2009 21:31:59
|
|
|
|
*bubi*
|
Dober večer Dve sta me v razmiku 10 min prišli na frisbuk iskat in spraševat, zakaj se tu ne javim Evo me - kje ste zdaj? Tak je pri nas - v službi norišnica, saj veste kako je to pred konferenco. V zadnjem mesecu sem 9 testov sestavila in jih potem cca 250 popravila. Poleg tega je treba otroke skoz nekam vozit in organizirat varstvo. Danes je imel bubi nastop pri Športu z angleščino, včeraj sta bila pri atiju v službi, v torek smo šli Jelenčka Nika v kino pogledat. Jaz pa še odrasle popoldan furam, pa spletno učilnico na noge postavljam, izobraževanja za vso to sodobno tehnologijo so v teku, razmišljam, kako bi šolsko lekarno skupaj spravili,... še po trgovinah nimam cajta it, kar se pozna tudi na računu No, tega pa sem tokrat vesela Aja, pa resno razmišljamo, kje se bomo za prvi maj morskega zraka nadihali, se splača kako first minute ponudbo ujet. 3 koledarje sem skupaj spravila in naročila, vmes še malo farmo porihtam in v kafiču kaj skuham, pa ribe mi ne smejo pocrkat, ker potem grozno zgledajo. Tak da na koncu zmanjka za RR. Aja, ta teden sem utrgala 2 uri in si privoščila frizerja, kar je bila že huda nuja. Ko pokukam sem, ste itak 10 strani naprej, pojma nimam, o čem teče debata.... pa potem ne morem kar vletet in začet nekaj nakladat. V glavnem, torek 29. sem zacajhnala in srčno upam, da se vidimo. Če vabilo sploh še velja Bom preverila kak dan prej.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 17.12.2009 22:17:27
|
|
|
|
Lara Croft
|
Zadnjič mi je sama šla v kinderpet,me je skoraj kap,ko sem pohitela za njo,ona pa visela z glavo notri,nato pa se prekupicnila...user posted image ..danes dopoldne pa je stala na regalu sama in si hotela album iz vitrine vzet... Ma ta vaša punca je pravi kaskader....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 17.12.2009 22:22:38
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: pf IZVIRNO SPOROČILO: Me to you čer, punce..... Kako ste punce? danes boljše, oz. kar okej. zgleda da res zobki nagajajo. ampak sem vseeno ostala doma, pa tudi jutri ne bom zdej hodila v lj. se mi ne da. Larika je pa prišla z vrtca čist brez energije.... prav kmalu je pa še vročino dobila.... cel popoldne mi je čorila v naročju na kavču... pa mal je tudi zadremala.....Sej mi je bilo ful lepo tako jo imet po dolgem času v naročju.... Zdej ima 38,4 vročine.... ampak to ni sigurno, ker tisti termometer pokaže vsakič drugače...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 18.12.2009 8:49:40
|
|
|
|
leda
|
Saj pa ima atija? Saj ni mislil verjetno zraven iti? Dudiko ji bo dal, malo čaja za piti in bodo spali naprej. To se potem tak navadiš, da nikamor več ne greš. Jaz sem se odločila, da bom tu in tam šla, ker če bom sedaj par let doma, mi čez par let več ne bo za iti niti ne, tega pa ne želim. Komaj čakam, da se upičim jutri malo bolj in gas. ja ampak niso vsi otroci enaki..Pri A sem jaz tudi komotšla..brez blema...tu pa je rafal...M se zna dret do jutra,če me ne dokliče....težko je verjet to...vem jauser posted image verjamem. včeri je ela spala sam na rokah (al pa vreščala na vse grlo) do polnoči, ko je najdražji obupal in me priklical z žura domov...tko da je rejting petnajstmesečnic v naši bajti danes zlo slab. ven pa redno hodim. saj občasno moram šibat glih ko se žur zagreje, ampak že tistih par urc socializiranja ob pogovoru in muzki mi paše.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 18.12.2009 8:55:05
|
|
|
|
leda
|
Pa so luštne cotke? Ste vsaj dobili že? Glede angleščine "tiste pristne" pa se pridružujem mnenju, da razumem en klinc kaj, zato me tudi London kot prestolnica odbija. Sicer še nisem bila, ampak me tudi ne vleče, ker tisti naglas mi kurjo kožo kliče. na fotkah so krasne. fotošop pa to ah kje dobil. no dons so mi z računa pobral, tko da tugujem dalje. brez hlač. men je pa všeč angleški naglas in pf, po telefonu je najtežje razumet. v živo gre lažje. london se na moji lestvici najljubših mest drenja na stopničkah... no, saj meni grejo pa američani na živce s svojim zavijanjem in spakovanjem, sploh pa s pretiravanjem: O how beautiful, wanderful, amazing...za vse od hrane do umetnosti. sem un mesec, ki sem ga preživela na rezidenci v new yorku kar trenirala strpnost
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 18.12.2009 8:59:53
|
|
|
|
leda
|
bubi helov. torek velja, razen če katera zboli. lara upam, da hitro mine. ostale zeh. grem na kofe.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 18.12.2009 9:03:59
|
|
|
|
Čarli08
|
O how beautiful, wanderful, amazing...za vse od hrane do umetnosti. še fantastic si pozabila
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 18.12.2009 9:05:49
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: leda ostale zeh. grem na kofe. važička - jaz sem svojega že spila, zdaj se s čajem nacejam; v starih cajtih bi bila že na drugem ... nč, bo treba popoldneva počakat
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 18.12.2009 9:09:36
|
|
|
|
leda
|
še fantastic si pozabila uh ja, sej jih je še ene par besed, ki ničesar ne povejo no, sej teli anglosaxonci so itak mal smešni...ob prvem obisku londona sem skor z busa padla, ko me je ob vstopu šofer pozdravu: hello, darling. in potem nadaljevala kondukterka, stokilska črnka: so my dear,... jaz pa tinejdžerka iz sivega socializma doma so me šele čuden gledal, ko sem ob povratku ene parkrat pozdravla šoferja na busu...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 18.12.2009 9:10:43
|
|
|
|
leda
|
važička - jaz sem svojega že spila, zdaj se s čajem nacejam; v starih cajtih bi bila že na drugem ... nč, bo treba popoldneva počakat hahaha. sem isto počela. sam da sem se odpovedala popoldanskemu, ker moj jutranji ritual je en pa pa še en. kofe seveda.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 18.12.2009 13:41:54
|
|
|
|
Lara Croft
|
lara upam, da hitro mine. Lara je že skor ok... pri nas to hitro mine....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 18.12.2009 13:43:05
|
|
|
|
Lara Croft
|
Povejte mi drage dame.... A 26 bojo stojnice ob Ljubljanici obratovale? Kako je ponavadi?
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 18.12.2009 14:38:21
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Povejte mi drage dame.... A 26 bojo stojnice ob Ljubljanici obratovale? Kako je ponavadi? Evo gledam na letak če to tud piše
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 18.12.2009 14:39:40
|
|
|
|
RAČKAPK
|
lara - tega je tolko pošlji naslov, ti pošljem po pošti
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiPesmi o mami in za mamoMama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.