|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del
17.12.2009 20:34:45   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: pf

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

smešno vprašanje....
ja zaradi otrokauser posted image ...
Kaj bo,če se zbudi....verjetno rafal v bajti....user posted image user posted image

Saj pa ima atija? Saj ni mislil verjetno zraven iti? Dudiko ji bo dal, malo čaja za piti in bodo spali naprej. To se potem tak navadiš, da nikamor več ne greš. Jaz sem se odločila, da bom tu in tam šla, ker če bom sedaj par let doma, mi čez par let več ne bo za iti niti ne, tega pa ne želim. Komaj čakam, da se upičim jutri malo bolj in gas.

ja ampak niso vsi otroci enaki..Pri A sem jaz tudi komotšla..brez blema...tu pa je rafal...M se zna dret do jutra,če me ne dokliče....težko je verjet to...vem jauser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2076
17.12.2009 20:35:12   
ključek

Komaj čakam, da se upičim jutri malo bolj in gas.

user posted image user posted image user posted image

lepo se imej!!!!!!!!!!!!!

< Sporočilo je popravil Me to you -- 17.12.2009 20:39:14 >

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2077
17.12.2009 20:37:11   
arabela*

Imate pa pestro. Je M pravi atlet mali. Lana je še bolj zemeljska. Sicer sem ji pokazala kako se gre iz sedežne dol in kako se spleže na poganjalčka, ampak mi je prav fajn, da mi ne pleže še vsepovsod gor na visoko, ker bo hitro ajs.

babica je M to pokazala..zna že lep čas sama dol in gor...in ravno iz tega razloga mi samo na postle in sedežno hodi.....pa ko je tak živec me je strah da se ne zvrne dol

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2078
17.12.2009 20:38:08   
Čarli08
MTY, super, da ste boljše - jaz mu zdaj dva dni dajem sirup proti kašlju (tist, ki sem ti zadnjič rekla)in je že boljše

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2079
17.12.2009 20:39:26   
pf
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

Komaj čakam, da se upičim jutri malo bolj in gas.

user posted image user posted image user posted image

lepo se imeej!!!!!!!!!!!!!

Hvala. Zakaj se ti ne da iti? Idi malo, boš videla da bo očka uštimal LN, tebi bo pa tudi pasalo še kaj druga kot vsakdanja rutina. Jaz komaj čakam. V službo grem za dve uri , od 7 do 9, ker imam pol dneva dopusta oz. 4 ure. Pol pa grem v Europark božična kupovat, pa kupiti kaj za oblečti, če mi bo kaj v oko padlo, ob dvanajstih imam frizerja, ob pol dveh poberem miško, ob šestih pa sodelavka pobere mene in čaga.

< Sporočilo je popravil pf -- 17.12.2009 20:40:41 >

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2080
17.12.2009 20:39:34   
Čarli08
Gold fiš - kaj si fasala popravni, da se ne javiš? user posted image

Zdaj pa resno: kako kje šlo?

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 2081
17.12.2009 20:41:23   
pf
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08

Gold fiš - kaj si fasala popravni, da se ne javiš? user posted image

Zdaj pa resno: kako kje šlo?

Deco spravlja spančkat, po moje da ji je šlo.

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 2082
17.12.2009 20:43:36   
Čarli08

Deco spravlja spančkat, po moje da ji je šlo.

Razumem - jaz sem imela nocoj spet mir - je takoj zaspal - kakšna milina user posted image user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2083
17.12.2009 20:45:49   
pf
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08
jaz sem imela nocoj spet mir - je takoj zaspal - kakšna milina user posted image user posted image

A ne da je fajn tudi zvečer imeti malo miru. Čeprav je Lana neproblematična punčka, veseljak, pa sama se že zamoti, ampak mi je vseeno fajn zvečer, ko zaspi, da v miru kaj naredim še zase, ali net, ali TV, ali časopis in reklamni material, pač nekaj.

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 2084
17.12.2009 20:59:38   
Čarli08

A ne da je fajn tudi zvečer imeti malo miru. Čeprav je Lana neproblematična punčka, veseljak, pa sama se že zamoti, ampak mi je vseeno fajn zvečer, ko zaspi, da v miru kaj naredim še zase, ali net, ali TV, ali časopis in reklamni material, pač nekaj.

Točno tako

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2085
17.12.2009 21:00:23   
pf
Nočka punce. Grem še malo pred TV. Lep večer in mirne sanje.

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 2086
17.12.2009 21:31:59   
*bubi*
Dober večer user posted image

Dve sta me v razmiku 10 min prišli na frisbuk iskat in spraševat, zakaj se tu ne javim user posted image  Evo me - kje ste zdaj? user posted image

Tak je pri nas - v službi norišnica, saj veste kako je to pred konferenco. V zadnjem mesecu sem 9 testov sestavila in jih potem cca 250 popravila. Poleg tega je treba otroke skoz nekam vozit in organizirat varstvo. Danes je imel bubi nastop pri Športu z angleščino, včeraj sta bila pri atiju v službi, v torek smo šli Jelenčka Nika v kino pogledat. Jaz pa še odrasle popoldan furam, pa spletno učilnico na noge postavljam, izobraževanja za vso to sodobno tehnologijo so v teku, razmišljam, kako bi šolsko lekarno skupaj spravili,... še po trgovinah nimam cajta it, kar se pozna tudi na računu user posted image  No, tega pa sem tokrat vesela user posted image  Aja, pa resno razmišljamo, kje se bomo za prvi maj morskega zraka nadihali, se splača kako first minute ponudbo ujet. 3 koledarje sem skupaj spravila in naročila, vmes še malo farmo porihtam in v kafiču kaj skuham, pa ribe mi ne smejo pocrkat, ker potem grozno zgledajo. user posted image

Tak da na koncu zmanjka za RR. Aja, ta teden sem utrgala 2 uri in si privoščila frizerja, kar je bila že huda nuja. Ko pokukam sem, ste itak 10 strani naprej, pojma nimam, o čem teče debata.... pa potem ne morem kar vletet in začet nekaj nakladat.

V glavnem, torek 29. sem zacajhnala in srčno upam, da se vidimo. Če vabilo sploh še velja user posted image user posted image user posted image  Bom preverila kak dan prej.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2087
17.12.2009 22:17:27   
Lara Croft

Zadnjič mi je sama šla v kinderpet,me je skoraj kap,ko sem pohitela za njo,ona pa visela z glavo notri,nato pa se prekupicnila...user posted image ..danes dopoldne pa je stala na regalu sama in si hotela album iz vitrine vzet...

Ma ta vaša punca je pravi kaskader.... user posted image

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2088
17.12.2009 22:22:38   
Lara Croft

čer, punce.....user posted image

Kako ste punce?

danes boljše, oz. kar okej. zgleda da res zobki nagajajo. ampak sem vseeno ostala doma, pa tudi jutri ne bom zdej hodila v lj. se mi ne da.user posted image user posted image

Larika je pa prišla z vrtca čist brez energije.... prav kmalu je pa še vročino dobila.... cel popoldne mi je čorila v naročju na kavču... pa mal je tudi zadremala.....Sej mi je bilo ful lepo tako jo imet po dolgem času v naročju.... user posted image Zdej ima 38,4 vročine.... ampak to ni sigurno, ker tisti termometer pokaže vsakič drugače...

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2089
18.12.2009 8:49:40   
leda
Saj pa ima atija? Saj ni mislil verjetno zraven iti? Dudiko ji bo dal, malo čaja za piti in bodo spali naprej. To se potem tak navadiš, da nikamor več ne greš. Jaz sem se odločila, da bom tu in tam šla, ker če bom sedaj par let doma, mi čez par let več ne bo za iti niti ne, tega pa ne želim. Komaj čakam, da se upičim jutri malo bolj in gas.

ja ampak niso vsi otroci enaki..Pri A sem jaz tudi komotšla..brez blema...tu pa je rafal...M se zna dret do jutra,če me ne dokliče....težko je verjet to...vem jauser posted image

verjamem. včeri je ela spala sam na rokah (al pa vreščala na vse grlo) do polnoči, ko je najdražji obupal in me priklical z žura domov...tko da je rejting petnajstmesečnic v naši bajti danes zlo slab.

ven pa redno hodim. saj občasno moram šibat glih ko se žur zagreje, ampak že tistih par urc socializiranja ob pogovoru in muzki  mi paše.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2090
18.12.2009 8:55:05   
leda
Pa so luštne cotke? Ste vsaj dobili že?

Glede angleščine "tiste pristne" pa se pridružujem mnenju, da razumem en klinc kaj, zato me tudi London kot prestolnica odbija. Sicer še nisem bila, ampak me tudi ne vleče, ker tisti naglas mi kurjo kožo kliče.

na fotkah so krasne. fotošop pa to user posted image   ah kje dobil. no dons so mi z računa pobral, tko da tugujem dalje. brez hlač.

men je pa všeč angleški naglas in pf, po telefonu je najtežje razumet. v živo gre lažje. london se na moji lestvici najljubših mest  drenja na stopničkah...

no, saj meni grejo pa američani na živce s svojim zavijanjem in spakovanjem, sploh pa s pretiravanjem: O how beautiful, wanderful, amazing...za vse od hrane do umetnosti. sem un mesec, ki sem ga preživela na rezidenci v new yorku kar trenirala strpnost user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2091
18.12.2009 8:59:53   
leda
bubi helov. torek velja, razen če katera zboli.

lara upam, da hitro mine.

ostale zeh. grem na kofe.

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 2092
18.12.2009 9:03:59   
Čarli08
O how beautiful, wanderful, amazing...za vse od hrane do umetnosti.

user posted image
še fantastic si pozabila user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 2093
18.12.2009 9:05:49   
Čarli08
IZVIRNO SPOROČILO: leda

ostale zeh. grem na kofe.

važička - jaz sem svojega že spila, zdaj se s čajem nacejam; v starih cajtih bi bila že na drugem ... nč, bo treba popoldneva počakat user posted image

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 2094
18.12.2009 9:09:36   
leda
še fantastic si pozabila

uh ja, sej jih je še ene par besed, ki ničesar ne povejo user posted image no, sej teli anglosaxonci so itak mal smešni...ob prvem obisku londona sem skor z busa padla, ko me je ob vstopu šofer pozdravu: hello, darling. user posted image in potem nadaljevala kondukterka, stokilska črnka: so my dear,...

jaz pa tinejdžerka iz sivega socializma user posted image   doma so me šele čuden gledal, ko sem ob povratku ene parkrat pozdravla šoferja na busu...

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 2095
18.12.2009 9:10:43   
leda
važička - jaz sem svojega že spila, zdaj se s čajem nacejam; v starih cajtih bi bila že na drugem ... nč, bo treba popoldneva počakat

hahaha. sem isto počela. sam da sem se odpovedala popoldanskemu, ker moj jutranji ritual je en pa pa še en. kofe seveda.

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 2096
18.12.2009 13:41:54   
Lara Croft

lara upam, da hitro mine.

Lara je že skor ok... pri nas to hitro mine.... user posted image

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 2097
18.12.2009 13:43:05   
Lara Croft
Povejte mi drage dame.... user posted image user posted image A 26 bojo stojnice ob Ljubljanici obratovale? Kako je ponavadi?

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 2098
18.12.2009 14:38:21   
RAČKAPK
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Povejte mi drage dame.... user posted image user posted image A 26 bojo stojnice ob Ljubljanici obratovale? Kako je ponavadi?

Evo gledam na letak če to tud piše

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 2099
18.12.2009 14:39:40   
RAČKAPK
lara - tega je tolko
pošlji naslov, ti pošljem po pošti

(odgovor članu RAČKAPK)
Neposredna povezava do sporočila: 2100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.