|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del
17.12.2009 19:36:03   
pf
IZVIRNO SPOROČILO: leda

sicer pa čer.

mty držim pesti. tut ela se je dons pridružla skupini fizioloških porabnikov in tut sam čakam, kam se bo razvil...

sicer pa smo danes bili na dedku mrazu pri naljubšem in je blo fenomenalno. imel so pipija in melhijada s sijajnim jurijem součkom. ma tip ma osemdeset let in je veselo pujsal naokoli...je bla tut kar dolga. dvoletniki in starejši so vneto gledal, palčki malčki pa so podil po sobi, se šli moja moja, se pol pobiral po tleh, ker jim večini ni zneslo ob silnem objemanju obdržat ravnotežja, delal gicigici dojenčkom in jim kradli dude (no, to je v bistvu počela sam moja mala duda odvisnica). dedek mraz je bil itak car; un taprav s sivo kučmo in plaščem in so mu najprej otroci zapeli prov sivo kučmo, belo brado, pol pa je še od staršev hotu kuža pazi. in so se tamali kar mal preveč zabaval, ko smo navdušeno fušal user posted image dobil so en kup kniggic in še nekaj luštnih in uporabnih malenkosti, se najedli piškotov, napili soka in skor podrl razstavo v preddverju.

grem zdej mal posrfat za darila, obenem pa čvek, kaneda.

Kolikor je brat ste se res super imeli. Glede kuža pazi, pa je pri nas tolikokrat na razporedu, da se mi že ponoči sanja.user posted image

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 2051
17.12.2009 19:42:15   
pf

a te mal potolažim? in morda zabavam;) tole bo moja saga kupovanja luštnih otroških cunj pri nextu.

user posted image user posted image user posted image No pa vam je minil dan. Tale pa je dobra. Pa so luštne cotke? Ste vsaj dobili že?

Glede angleščine "tiste pristne" pa se pridružujem mnenju, da razumem en klinc kaj, zato me tudi London kot prestolnica odbija. Sicer še nisem bila, ampak me tudi ne vleče, ker tisti naglas mi kurjo kožo kliče.

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 2052
17.12.2009 19:46:22   
pf

en mu je torbo zamenjal. pravi on, optimist...

Ma je res optimist tvoj najljubši. Sicer pa da bog da bi imel prav.

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 2053
17.12.2009 19:49:16   
pf

- Christopher Columbus did not need directions and neither do we.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 2054
17.12.2009 19:50:14   
pf
IZVIRNO SPOROČILO: pf

IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Kaj pomeni biti priden???

Kakor si kdo razlaga. Si bila super mami,  dobra gospodinja, zvesta žena in vroča v postelji, no pa še v službi produktivna? Mislim, da ja. Malo heca, da ne boš resno vzela. Kaj je za koga pridno je relativno.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2055
17.12.2009 19:51:04   
pf
MTY in kako je stanje pri vas? Je LN dobro?

Gold fish kaj si zrihtala danes?

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2056
17.12.2009 19:56:06   
pf
Punce a ste gledale včeraj film Bela masajka? Če ne, priporočam istoimensko knjigo.

Jaz pa grem jutri na službeno zabavo, v soboto ko bom pa že v šusu pa še na eno s prijatelji. Juhu prazniki so tu. A ve ste že imele zabave v službi?

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2057
17.12.2009 20:10:58   
arabela*

Jaz pa grem jutri na službeno zabavo, v soboto ko bom pa že v šusu pa še na eno s prijatelji. Juhu prazniki so tu. A ve ste že imele zabave v službi?

mi imamo s šolo danes "spoznavni večer"....jaz pa spet nisem šlauser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2058
17.12.2009 20:11:16   
Lara Croft

Kaj pomeni biti priden???

Kakor si kdo razlaga. Si bila super mami,  dobra gospodinja, zvesta žena in vroča v postelji, no pa še v službi produktivna? Mislim, da ja.

Aha... in če nisem bla super mami, če imam bolj razmetano in nezlikano, če se mi ne da sexat, potem nisem pridna?

Razturam farmo - sem pridna... user posted image user posted image user posted image

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2059
17.12.2009 20:13:44   
arabela*
Mi je uspelo otroke spokat spat.
danes je bila norišnica,M se cel dan samo drla in histerijo vzganjala...dve uri je bil mir,ko sem bila v šoli...

Zadnjič mi je sama šla v kinderpet,me je skoraj kap,ko sem pohitela za njo,ona pa visela z glavo notri,nato pa se prekupicnila...user posted image ..danes dopoldne pa je stala na regalu sama in si hotela album iz vitrine vzet....user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2060
17.12.2009 20:14:48   
pf
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

mi imamo s šolo danes "spoznavni večer"....jaz pa spet nisem šlauser posted image

In zakaj ne?

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2061
17.12.2009 20:14:49   
arabela*

Aha... in če nisem bla super mami, če imam bolj razmetano in nezlikano, če se mi ne da sexat, potem nisem pridna?

no potem jaz niti blizu pridnega nisem....pa ne bi niti želela bituser posted image ..zakaj le?user posted image

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 2062
17.12.2009 20:15:43   
arabela*

In zakaj ne?

smešno vprašanje....
ja zaradi otrokauser posted image ...
Kaj bo,če se zbudi....verjetno rafal v bajti....user posted image user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2063
17.12.2009 20:16:11   
pf

Razturam farmo - sem pridna... user posted image user posted image user posted image

Kakor za koga, jaz imam svoje pojmovanje za pridnost, ti svoje. Vsak zase je verjetno priden. user posted image

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 2064
17.12.2009 20:18:19   
pf

smešno vprašanje....
ja zaradi otrokauser posted image ...
Kaj bo,če se zbudi....verjetno rafal v bajti....user posted image user posted image

Saj pa ima atija? Saj ni mislil verjetno zraven iti? Dudiko ji bo dal, malo čaja za piti in bodo spali naprej. To se potem tak navadiš, da nikamor več ne greš. Jaz sem se odločila, da bom tu in tam šla, ker če bom sedaj par let doma, mi čez par let več ne bo za iti niti ne, tega pa ne želim. Komaj čakam, da se upičim jutri malo bolj in gas.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2065
17.12.2009 20:19:06   
ključek
čer, punce.....user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2066
17.12.2009 20:20:28   
pf

Zadnjič mi je sama šla v kinderpet,me je skoraj kap,ko sem pohitela za njo,ona pa visela z glavo notri,nato pa se prekupicnila...user posted image ..danes dopoldne pa je stala na regalu sama in si hotela album iz vitrine vzet....user posted image

Imate pa pestro. Je M pravi atlet mali. Lana je še bolj zemeljska. Sicer sem ji pokazala kako se gre iz sedežne dol in kako se spleže na poganjalčka, ampak mi je prav fajn, da mi ne pleže še vsepovsod gor na visoko, ker bo hitro ajs.

< Sporočilo je popravil pf -- 17.12.2009 20:23:04 >

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2067
17.12.2009 20:22:19   
pf
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

Kako ste punce?

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2068
17.12.2009 20:26:52   
Čarli08
A headache that lasts for 17 months is a problem. See a doctor

Men je pa tale dober user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2069
17.12.2009 20:28:29   
ključek

Kako ste punce?

danes boljše, oz. kar okej. zgleda da res zobki nagajajo. ampak sem vseeno ostala doma, pa tudi jutri ne bom zdej hodila v lj. se mi ne da.user posted image user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2070
17.12.2009 20:28:47   
Čarli08
Si bila super mami,  dobra gospodinja, zvesta žena in vroča v postelji, no pa še v službi produktivna? Mislim, da ja.

odvisno od potreb ljudi, ki so vpleteni v zgoraj našteto; nikoli ne bom tako dobro spucala bajto, kot moja mami user posted image

< Sporočilo je popravil Čarli08 -- 17.12.2009 20:29:39 >

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2071
17.12.2009 20:29:26   
ključek

IZVIRNO SPOROČILO: Olivija*

kupila sem inhalator, pa sploh ni pustila, da ji dava gor.

mi ga sicer nimamo, ampak prijateljica, ki ga ima, mi je razlagala, da ga tut ne natika otroku gor, ampak da mu ga samo pred obrazom drži in pomaga.

sej jaz sem tud dons tko delala, pa je potem ene 3x kar sama dala masko gor. lubica!!!user posted image

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 2072
17.12.2009 20:30:01   
ključek
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK

MTY - pozdravite se user posted image user posted image user posted image user posted image

fiši pa zate tud user posted image user posted image user posted image user posted image
še zmeraj držim pesti

hvala.........user posted image

user posted image .............upam, da je šlo.user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Me to you -- 17.12.2009 20:34:11 >

(odgovor članu RAČKAPK)
Neposredna povezava do sporočila: 2073
17.12.2009 20:31:09   
ključek

Punce a ste gledale včeraj film Bela masajka? Če ne, priporočam istoimensko knjigo.

pri nas je bila ena zabava prejšni petek, ena je pa jutri. pa ne grem na nobeno, se mi ne da.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2074
17.12.2009 20:32:19   
Čarli08
Jaz sem se odločila, da bom tu in tam šla, ker če bom sedaj par let doma, mi čez par let več ne bo za iti niti ne, tega pa ne želim. Komaj čakam, da se upičim jutri malo bolj in gas.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?