|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo decembra 2009
16.12.2009 15:07:08   
malajka84
Zvezdici včasih vsak objemček ap dobra misel pomaga....
Pr nas pa spet mede zunaj....kr noče nehat...:) če grem s psom ven ma sneg že do gobčka k je bl mejhn...
Božiček u vrtcu uspel..sm skakak k taprava zajkla:) haha no takoj je lepši dan:9 takšnega želim tudsi vsem vam...

pa čakam na nove rozike!user posted image

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 651
16.12.2009 15:09:27   
Urshy78
IZVIRNO SPOROČILO: archie

joj, sneg! Jaz sem ga pa ful vesela. Psa pa se bolj user posted image . Bi bile po cel dan zunaj, ce bi bilo le mozno.

midva sva se pa odlocila za cokoldano-zlato kombinacijo. Sva kupila v Merkurju znizane bucke in sva ful zadovoljna.

Drzim pesti, da se roza trend nadaljujeuser posted image

tudi naša psička čisto navdušena nad snegom user posted image
no, vsaj psi in otroci imajo veselje, če že ne drugega user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 652
16.12.2009 15:17:04   
lidik
bostina lepo je bilo prebrati da si boljše volje....no ti moram povedati da tudi pri nas je začel sneg naletavati, tako da komaj čakam, da pridem iz službe da mojega kosmitinca peljem malo na sprehod.....samo z razliko od tvojega je naš bolj velik ampak se ga včasih v snegu tudi nič ne vidi, ker se tako notri zakoplje, da če ne bi bil dobro viden kupček, bi ga lahko človek še spregledal.....user posted image

drugače pa punce, vam povem, da danes je en prav krasen dan....sem izvedela da sem naredila en izpit, za katerega sem bila prepričana da ga ne bom....tako da jupi...samo še jutri dam tega skozi, potem v petek in soboto še predavanja in potem se tudi jaz lotim okraševanja stanovanja in s tem prazničnega vzdušja....

(odgovor članu malajka84)
Neposredna povezava do sporočila: 653
16.12.2009 15:20:57   
lidik
pilotinca moja....juhej....vidim da si prišla malo spet nas sem pogledat....
joj kako tvoja pikica lepo in pridno raste.....mi je tako lepo pogledati tvojo slikico....

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 654
16.12.2009 15:36:19   
KOLIBRI
Punce, pozdravljene! user posted image

Čestitke vsem, ki ste ta mesec zagledale dve črtici, ostalim pa - upanje umre zadnje ! user posted image

Midva sva tudi ta cikel prvič zares ''poskušala'', zdaj pa da vidimo... Danes je 34.dan, pa zaenkrat še ni M(ampak imam lahko precej dolge cikle)... Držite tačke tudi zame - prosim prosim.

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 655
16.12.2009 15:43:22   
KOLIBRI
Aja znakov nimam pa čisto nobenih, niti takšnih kot včasih pred M (boleči jajčniki) ne...

(odgovor članu KOLIBRI)
Neposredna povezava do sporočila: 656
16.12.2009 17:39:21   
Matejka.D
Pozdravljene vse. Naj se vam zaupam, da sem včeraj ponoči opazila malo rjavega izcedka in seveda šla popoldan do gin. ki me je pregledal in rekel, da je še prezgodaj, da bi kar koli lahko videl, je 4 teden in danes zjutraj sem dala kri za BHCG in naslednji četrtek imam ponovni UZ. Čez cel dan se še vedno opazi izcedek na wc papirju na vložku ni nobene sledi.  Seveda pa počivam, ali je imela katera podobne izkušnje, ki jo se srečno končale. Naj povem, da sem imela februarja IMN in aprila SS.

Lp vsem

(odgovor članu KOLIBRI)
Neposredna povezava do sporočila: 657
16.12.2009 19:09:05   
LoveLove
IZVIRNO SPOROČILO: Nalina

Hahaha, sigurno boš super zajec. :) Je pa tudi pri nas mraz ... meni je uspešno pes ušel ven, ko je prišel poštar in sem za njem laufala v kratkih rokavih po klancu. Še dobro, da imajo pri sosedih psa, s katerim se res ne marata in je tja letel in obstal - sem ga lahko za rep prijela in povlekla stran, da se nista stepla - tik preden. Žurka. Direkt iz tople postle ...user posted image

Ko da bi sebe gledala,tud jst ga morm skos lovit...... moj zmešan kuži je isti.....še posebi ko poštarje vid!!! Je enkrat že zaslužu 100 eur ko je laju na njega..pa tak mjčken fifi da bi ga lahko pohodu.....
Tko da mam kr pestro z njim....tko da ko mi bo ratal zanosit bo tko kot da čakam druzga otroka!!hahahahahh

Objemčki za vse ki vam ta mesec ni uspelo in vso srečo tistim ki še čakamo!!!        user posted image user posted image

Kok je luštn k je fajn!!!

(odgovor članu Nalina)
Neposredna povezava do sporočila: 658
16.12.2009 19:09:47   
LoveLove
mal sm zafrklna sporočilo.......z drugim odstavkom sem že jaz pisala!!ehhehhh

Kok je luštn k je fajn!!!

(odgovor članu LoveLove)
Neposredna povezava do sporočila: 659
16.12.2009 19:50:20   
Nalina
Hahaha, tale z drugim otrokom je kr dobra! Mislim, da bo tudi pi nas isto. Mulo se je kar naenkrat tako razvadil, da je groza... hm, res ne vem, kdo ga je tega naučil. user posted image user posted image Sem pa hudo vesela,da je bil poštar zelooooooo prijazen,ker ga je Amos kar fino nalajal in še potem letel za njim. In če pomislim,da naš pa ni tak mali fifi,ampak je skoraj tako velik kot kakšen labradorec ... Huh. user posted image   Se je pa vsaj odvadil jelko napadat! Kar je ključnega pomena v tm času hahaha

Lidik čestitke!!! Sem vam kar "fouš" vsem, ki imate toliko volje do učenja. Jaz imam še dva izpita in diplomo in se kar ne morem spravit k delu. Upam, da mi januarja končno uspe.

(odgovor članu LoveLove)
Neposredna povezava do sporočila: 660
16.12.2009 21:11:45   
aleunam
IZVIRNO SPOROČILO: Matejka.D

Pozdravljene vse. Naj se vam zaupam, da sem včeraj ponoči opazila malo rjavega izcedka in seveda šla popoldan do gin. ki me je pregledal in rekel, da je še prezgodaj, da bi kar koli lahko videl, je 4 teden in danes zjutraj sem dala kri za BHCG in naslednji četrtek imam ponovni UZ. Čez cel dan se še vedno opazi izcedek na wc papirju na vložku ni nobene sledi.  Seveda pa počivam, ali je imela katera podobne izkušnje, ki jo se srečno končale. Naj povem, da sem imela februarja IMN in aprila SS.

Lp vsem

Rjavi izcedek mislim, da ni nič hudega. Ti vsekakor počivaj, čim manj naporov, pa pusti se razvajati. Kolikšna pa je bila vrednost BHCG?

Držim pesti, da bo vse v redu in da čimprej vidiš in slišiš svojo pikico. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Matejka.D)
Neposredna povezava do sporočila: 661
17.12.2009 8:21:09   
lidik

IZVIRNO SPOROČILO: Nalina

Lidik čestitke!!! Sem vam kar "fouš" vsem, ki imate toliko volje do učenja. Jaz imam še dva izpita in diplomo in se kar ne morem spravit k delu. Upam, da mi januarja končno uspe.

o Nalina hvala....boš videla da bo tudi tebi uspelo zbrati voljo....no jaz imam do konca še kar veliko več, kot ti, tako da bom mogla biti še zelo zelo pridna....me namreč čaka še 9 izpitov in potem diploma.....se mi zdi, da se mi tale študij tako dolgo že vleče, da je kr groza...sem mogla vmes eno leto malo pavzirati, ker sem imela v službi sama izobraževanja, pa seminarje pa ne vem kaj vse, pa še na drugo delovno mesto sem prišla, tako da mi nikakor ne bi zneslo se še učiti zraven....no zdaj letos pa sem zagrabila da še tale zadnji letnik naredim....

(odgovor članu Nalina)
Neposredna povezava do sporočila: 662
17.12.2009 8:46:50   
Inčika
Jutro punce ... jaz sem prav vesela danes ... sem dobila izpit čisto 10-ko user posted image Res sem se učila ko zmešana, ker sem na prejšnjem roku pogrnila ... zdaj pa vidim, da vse gre, če se le hoče  user posted image user posted image Uf, še tri do konca ... 

Za vse, ki vas je obiskala user posted image user posted image user posted image Matejka.D - dokler ni sveža kri in so le izcedki bodi brez skrbi ... držim pesti, pa čimmanj se obremenjuj s tem user posted image - vse vemo, da je psiha včasih močnejša od telesa, zato kr pogumno optimistično naprej user posted image user posted image user posted image Jaz, ko sem imela splav se je ulilo iz mene kot iz škafa in res ni bilo več pomoči ... pri izcedkih pa baje ni panike, da še je normalno, da se še malo čistiš ... no, vsaj pri večini je tako user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Inčika -- 17.12.2009 8:47:25 >

"Ovir ni. Ovire vidiš samo takrat, kadar umakneš pogled od cilja."

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 663
17.12.2009 8:54:36   
lidik
Inčika user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image uau, za 10-tko si pa res morala biti zelo zelo pridna, tako da bravo punca !!!!!!!!!!!!! In boš videla tudi tisti trije, ki so ti ostali, bodo hitro narejeni.....
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Inčika)
Neposredna povezava do sporočila: 664
17.12.2009 8:58:16   
nadka30
Inčika čestitke in srečno še za preostale triuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Sedaj ko pa ti gre vse po malsu boš videla sedaj pa boš konec meseca dobila čisto desetko iz plusauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , navijam za tvoj plus

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 665
17.12.2009 9:00:56   
Inčika
Hehe ... hvala punce ... ja, plusek nadka30 - kaj naj rečem, iz tvojih ust v božja ušesa user posted image user posted image user posted image

Gremo punce, december je že lepo rozast, še bolj pa bo ... jaz verjamem, da bo ta mesec večini uspelo user posted image user posted image user posted image

"Ovir ni. Ovire vidiš samo takrat, kadar umakneš pogled od cilja."

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 666
17.12.2009 9:10:04   
archie
bravo Inlika za izpit!!user posted image z 10tko sem jaz zakljucila moje izpiteuser posted image . je bila kot pika na i (drugace nisem bila tako uspesna).

Pri meni ni se nic novega...

(odgovor članu Inčika)
Neposredna povezava do sporočila: 667
17.12.2009 10:28:09   
jana84
Matejka.D ne se preveč sekirat zaradi rjavkastega izcedka. Jaz sem ga imela v 2.nosečnosti v začetku (tam nekje 5.teden) pa sem takoj k G letela, mi je UZ nardila na katerem smo vidli srčka, pol mi je pa Dabroston predpisala (mislim, da bolj kot ne zaradi predhodnega splava in manjšega ploda)...Pa en teden strogega ležanja mi je ukazala...Jaz sem jo skoraj dobesedno ubogala (vstala sem skor sam za na stranišče in v postlo user posted image )...Končalo pa se je 8 mescev pozneje z enim velikim in glasnim jokecom našega sinkota...
Teli izcedki so lahko čisto nekaj običajnega, lahko gre za nekakšno ugnezditveno krvavitev (ko se zarodek ugnezdi v maternici), lahko gre za čiščenje maternice...Tako da nič se bat! Nardila si vse kar si lahko: šla k G, dala si kri za pregled in to je to. Edino kar lahko sedaj še narediš je, da počivaš...Čim več!

Mene je pa včeraj tako bolel levi jajčnik da ni za verjet...Se ne spomnim, da bi me kdaj tako...Upam da je to dober znakec...Midva z možekom uživava 100 na uro... user posted image user posted image user posted image ...tako da resnično upamo na kakšno dobro novico konec meseca...O bi morala bit danes oziroma včeraj...Tako, da držmo pesti da bo kaj ratalo, ne?

Čestitke za izpite...Ste tako pridne da ni za verjet...Jaz pa kar lenarim in odlagam tiste knjige proč od sebe...Me je prav za oštet!Se moram malo v roke primt in začet resno študirat, da čimprej končam tale faks...Ga nategujem že od l.2003...Dobra sem. Vmes sem rodila in si tako še absolventa podaljšala (2x), tako da sem še kar absolventka(že ta tretje leto). Zdaj če pa zanosim si lahko še enkrat podaljšam na račun rojstva ali pa nosečnosti...Bomo vidli...prehitro delam neke plane, kaj ne?Mar bi se učila in mi ne bi blo treba toliko podaljševat absolventa...ker bi bla že pred diplomo...Ima pa še 6 1/2 izpitov ter 2 diplomi...Uf, še kar nekaj dela...

3.10.2008 ob 14.44 Jakob
21.10.2010 ob 3.40 Luka
23. 8. 2012 ob 5.15 Manca

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 668
17.12.2009 10:38:57   
Lun1ca
No po 16 dneh zamude user posted image , je le pritekla user posted image . Tako da se selimo v januar.
Držim pesti za vse vas in da bo druga polovica meseca bolj roza obarvana user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 669
17.12.2009 12:03:52   
ŽanaTaja
Lun1causer posted image user posted image user posted image  Bo pa januar tolk bolj vesel...user posted image

Inčikauser posted image user posted image user posted image user posted image  superuser posted image

Zdaj pa še sončka narest in bo mesec popolni.....user posted image user posted image user posted image

Lep dan punceuser posted image

(odgovor članu Lun1ca)
Neposredna povezava do sporočila: 670
17.12.2009 12:37:11   
malajka84
Lun1ca user posted image user posted image user posted image držim pesti, da bo pa v januarju uspelo!!

Inčika ja superuser posted image user posted image , hmm bi mogla jst tud tak finiš nardit...z eno 10ko, eh še 4 mam...sej bo počas bo...bi bil že čs:)

(odgovor članu ŽanaTaja)
Neposredna povezava do sporočila: 671
17.12.2009 15:04:47   
Matejka.D
Naj povem, da rezultata BHCG še nimam, mi ga bo povedal gin v četrtek, ker bo izvid tam. Ker pridno ležim in se pustim razvajati izcedka danes ni več opaziti. Sem kar bolj optimistična, sem pa razmišljala, da bom naredila test v četrtek zjutraj preden mam UZ. Hvala vsem da ste z mano.user posted image

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 672
17.12.2009 15:58:58   
witch
Inčik - čestitam user posted image
Lun1ca - držim pesti za naslednjič user posted image user posted image user posted image user posted image
Jaz pa sem danes zjutraj delal test in je bil negativen user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jutri je dan user posted image . Tako da če je ne bo naredim še enkrat test.

(odgovor članu Matejka.D)
Neposredna povezava do sporočila: 673
18.12.2009 8:15:49   
tinkatonka
Zivjo punce!

Kako ste kaj? Jaz sem v zadnjem tednu spet izvedela, za dve novi nosečki v svoji bližini. Pa sem tok vesela user posted image user posted image user posted image user posted image . Obenem me pa tok zaboli. user posted image  Zakaj pa jz ne morem. user posted image  Mah ne bomo "jokali", ampak nekako prihaja moj dan D in se spet boin razožaranja. Še pred meseci se nisem sekirala, zdaj mi je pa vsak mesec huje user posted image .

Za vse, ki Vas je obiskala user posted image  user posted image user posted image

LP Tina

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 674
18.12.2009 9:24:33   
Anonimen
ojla punce!

Mene samo nekaj zanima...danes sem naredila test first sign...in sta se ko je še urin "potoval" po palčki gor, takoj pokazali 2 črtici...zdej me pa zanima, kolkr berem so ti testi ful nezanesljivi...itak bom jutr še CB probala,....ampak a je možno, da pokaže tako močno črtico pa da nisem noseča?? Kakšne imate izkušnje? Ker druge punce so pisale o slabi črtici oz. šibki in potem niso bile noseče...tu mi je pokazalo res močno in rezultat se med merjenjem ni spreminjal niti po 10 minut se ni spremenil....razkrila se bom pa jutri ko bom naredila še CB....aja pa nisem še na seznamu, ker nisva na tem delala...

Lp

(odgovor članu tinkatonka)
  Neposredna povezava do sporočila: 675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?