Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 18.12.2009 9:39:03
|
|
|
|
jana84
|
Anonimen...mislim, da če sta se ti takoj prikazali dve črtici in to zelo močni, da se moraš kar sprijaznit z veselo novičko da si ...Ne veš koliko punc tukaj bi skaklo do stropa in nazaj, da bi bilo tako kot pri tebi! Lun1ca...to pa res ni fajn...po 16 dneh izostanka...Pa si delala kak test vmes...Ker mogoče je bil pa kakšen SS in bi se blo fajn it pokazat G...Ne vem no. Jazgovorim iz lastnih izkušenj, ker sem dožvela en SS v 6.tednu, pa je zgeldalo kot M pa to ni bilo... Sicer pa je mene tud včeraj proti večeru bolel lev jajčnik in cel predel okrog maternice...Pol sem pa zaspala in pozabla na to. Kdo bi vedel, kaj da to je?! Drugače je pa pri nas doma kar fajn vzdušje, saj sva z mami zdaj dva dni pekle piškotke . V sredo sva spekle kristalne zvezdice in orehove rogljičke (iz tega testa sva naredile še hlebčke z celimi orehovimi jedrci na vrhu). Včeraj pa sva pekli medenjake (recept sem dobila v knjigi Sodobna slovenska kuharica in so fini in kar mehki) ter huzarske krape (take kroglice nardiš, na sredo luknjo z leseno žlico za amrmelado, pa v orehe pomočiš...). In je cela hiša tako dišala, da je bilo ojoj! Zdaj pa se samo redit, ker so piškotki tako fini... Upam, da mi bo trebuh rastel še od česa drugega ne samo od piškotkov
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 18.12.2009 10:02:56
|
|
|
|
Anonimen
|
jana_k: saj jaz sem zeloooooo vesela,..sam nekako ne vrjamem, ker sva imela 2 spolna odnosa in še to sva pazila...verjetnost je majhna....ampak sem vesela in otrok je zaželjen Če je to res, je moj rekel, da bo začel "gate" skrivat.... želim pa tudi vsem vam, ki se trudite, da čim prej ugledate ta želejeni plus pa jana hvala za mnenje
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 18.12.2009 10:43:34
|
|
|
|
Inčika
|
Hvala punce za četitke, sem res vesela, da sem se rešila spet enega izpita ... vsaj to, če že o bebici ni duha ne sluha Anonimna - Jaz ti lahko samo čestitam SUPER BRAVO - lepo nosečnost ti želim ... jaz vglavnem mislim, da je to to ... Meni je kazal FS šibko črtico in nisem bila noseča - tako tudi večina ... nisem pa še zasledila, da bi katera imela res močno in bi bila lažna. Super ... še enkrat čestitam Tinkatonka - tudi jaz sem se tako počutila, predvsem takrat, ko izveš za katero nosečnico ... normalno, da si srečen in vesel za njih, ampak globoko v srca ti da tak grenek priokus Tako pač je ... le pozitivno naprej jana_k - tudi jaz sem pekla te dni piškote ... in sem cela napihnjena ... saj prava kuharica mora vse poskusit
< Sporočilo je popravil Inčika -- 18.12.2009 10:44:14 >
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 18.12.2009 10:56:45
|
|
|
|
lillchy123
|
anonimna, čestitam! v prvo je kar nekaj takih, ko gre desc še kihnt ne sme, pa je ona že noseča! moj dan d se tudi bliža... in ne vem, a nej si želim, da sem nosečka al ne.. sem že 3x krvavo pečen goveji biftek jedla (k ga drugač sploh ne maram).. sej hb sem uno bolezen že prebolela, tko da upam, da ni nobene novarnosti.. druga stvar, ki me bolj skrbi je pa ta, da me je v torek zvečer stresla elektrika z mojim urejava začasno spalnico za naju, pa sem prjela za en kabel zdaj tko nič ne morem in se trudim sploh ne mislit na to. tolažim se tudi s tem, da bomo v nosečmnosti tko šli ali na BHR ali AC in da bomo meli malo več UZ... tko da bom točno vedela, kaj je in kaj ni z našim bejbijem... sam nardit ga je še treba kako ste kaj drugače? danes je peeeeteeeekkkk! kaj boste počele ćez vikend? razen pridno seveda...
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 18.12.2009 12:31:53
|
|
|
|
Ploha
|
no evo punce, jest sm ta anonimna...sem prejle še CB nardila in je pozitiven mam pa že doma eno punčko dobrih 10 mescov staro....
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 18.12.2009 12:41:44
|
|
|
|
archie
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha no evo punce, jest sm ta anonimna...sem prejle še CB nardila in je pozitiven mam pa že doma eno punčko dobrih 10 mescov staro.... cestitam!! imas ZS
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 18.12.2009 13:23:49
|
|
|
|
Zvezdici
|
ploha - čestitke za zasluženo pridelan +!
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 18.12.2009 14:27:18
|
|
|
|
jana84
|
Ploha...no vidiš, da črtica kar drži...Lepo da se vam tako superca izide vse skupaj...Meni se dopade da se tako kmalu "odločamo" za otročičke...Enim pač uspe, drugim ne tako hitro... Pr nas smo se odločli, da ko bo naš sinko star 9 mesecev se prepustimo toku dogodkov in res, ko je bil star 10 mesecev sem zanosila...Žal se ni dobro končalo in bo sedaj razlika v starosti malo večja...Upam da se sedaj kona rast razlike... Nič, zdaj sem pa čestitke delala in se prav nič učila , zdaj pa moram kosilo skuhat...mi že leti čez
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 18.12.2009 14:33:24
|
|
|
|
Lun1ca
|
jana_k uf ja sem delala.. sem verjetno povečala lekarni mesečni promet s temi testi vsi so pa bli z eno samo samcato črtico, tak da mi je le nagajala.. zakaj mi ni jasno, valda je psiha kriva..
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 18.12.2009 20:51:08
|
|
|
|
lillchy123
|
jst sem dons sama doma, pa mal zabušavam.. in sem šla mal brat forum od punc, ki bojo rodile februarja (tud moj sinko je februarček ) in sem zdej čist depresivna... jst bi tud bušija božala, cunjice zlagala, odštevala dneve do porodniške... mah.. grem rajš kej delat
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 19.12.2009 8:49:40
|
|
|
|
tinkatonka
|
sneeeeeeeeeeeeeg je punce! A ni lepo. danes sem se jaz končno malo naspala. Sinko je šel k babici in dedku prespat, mož pa je šel delat, tako da sem se lepo sama s sabo crklala v postelji in je teko pasalo. Čez cca pol urce pride sinko domov in že vem, da ga bom mogla na vratih oblečt v kombinezon, da bo potem lahko zunaj kidal s svojo lopato, pa kepe delal Tak da še tole kavico spijem, potem pa na sneg!!! vidim, da jih je včeraj bilo kar nekaj na seznamu, ki pričakujete in ne . Kakšni rezultati? Lep pozdraček iz zasnežene Ljubljane
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 19.12.2009 9:08:04
|
|
|
|
Teni_
|
Čestitke vsem , vsem, ki vas pa je obiskala , pa en močen . Meni se bo pa zdaj vikend vlekel, ker je ne pričakujem v ponedeljek. Zunaj je nenormalno. Očitno jih je spet presenetilo. Samo, da mi je uspelo v službo prit, pa je vse ok. Pol pa še ob pol dveh domov, pa sem na konju.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 19.12.2009 9:14:25
|
|
|
|
Kika99
|
IZVIRNO SPOROČILO: Teni RR Čestitke vsem , vsem, ki vas pa je obiskala , pa en močen . Meni se bo pa zdaj vikend vlekel, ker je ne pričakujem v ponedeljek. Zunaj je nenormalno. Očitno jih je spet presenetilo. Samo, da mi je uspelo v službo prit, pa je vse ok. Pol pa še ob pol dveh domov, pa sem na konju. Teni držimo pesti da zagledaš Januarke 2010
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 19.12.2009 9:16:53
|
|
|
|
Teni_
|
Hvala, punce moje!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 19.12.2009 9:40:05
|
|
|
|
hrchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Teni RR Čestitke vsem , vsem, ki vas pa je obiskala , pa en močen . Meni se bo pa zdaj vikend vlekel, ker je ne pričakujem v ponedeljek. Zunaj je nenormalno. Očitno jih je spet presenetilo. Samo, da mi je uspelo v službo prit, pa je vse ok. Pol pa še ob pol dveh domov, pa sem na konju. Teni, ti tudi? V ponedeljek, mislim... Kako se pa pocutis? Kaksni znaki? Jaz se bom poskusila zamotit z bozicnim nakupovanjem, ker se vracam domov v torek, pa moram izkoristiti zadnji vikend. Mah, naj cimprej mine imejte se lepo vse po vrsti in uzivajte v snegu!
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 19.12.2009 10:26:41
|
|
|
|
Teni_
|
IZVIRNO SPOROČILO: hrchy IZVIRNO SPOROČILO: Teni RR Čestitke vsem , vsem, ki vas pa je obiskala , pa en močen . Meni se bo pa zdaj vikend vlekel, ker je ne pričakujem v ponedeljek. Zunaj je nenormalno. Očitno jih je spet presenetilo. Samo, da mi je uspelo v službo prit, pa je vse ok. Pol pa še ob pol dveh domov, pa sem na konju. Teni, ti tudi? V ponedeljek, mislim... Kako se pa pocutis? Kaksni znaki? Jaz se bom poskusila zamotit z bozicnim nakupovanjem, ker se vracam domov v torek, pa moram izkoristiti zadnji vikend. Mah, naj cimprej mine imejte se lepo vse po vrsti in uzivajte v snegu! Kaj pa vem, ni nekih znakov, ampak se tolažim, da jih tudi v prejšnjih 3. nosečnostih nisem imela. Ti imaš kake?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 19.12.2009 12:38:05
|
|
|
|
Inčika
|
Snegec pegec je tukaj ... jupii ... Midva ta mesec nisma bila nič kaj pridna, zato se bom verjetno kar selila v januar ... fešta tukaj, fešta tam, časa pa primanjkuje oziroma ga ni ... bomo začeli novo leto turbo Uživajte punce
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 19.12.2009 13:24:10
|
|
|
|
witch
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinkatonka vidim, da jih je včeraj bilo kar nekaj na seznamu, ki pričakujete in ne . Kakšni rezultati? Lep pozdraček iz zasnežene Ljubljane Tinkatonka jaz sem iz seznama za včeraj. Stvar je taka. Test sem delala v četrtek in je bil negativen. Me ful boli v spodnjem delu trebuha - kot ponavadi pred . tak da včeraj in danes nisem več delala testa, pa še tudi ni. Počakam še kak dan in naredim še en test če je ne bo. Zasnežene pozdrave nazaj
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 19.12.2009 13:49:44
|
|
|
|
tinkatonka
|
IZVIRNO SPOROČILO: witch Tinkatonka jaz sem iz seznama za včeraj. Stvar je taka. Test sem delala v četrtek in je bil negativen. Me ful boli v spodnjem delu trebuha - kot ponavadi pred . tak da včeraj in danes nisem več delala testa, pa še tudi ni. Počakam še kak dan in naredim še en test če je ne bo. wich...itak pravijo, da so znaki za nosečnost zelo podobni znakom za . Najbolj hecno mi je, ko so me v 1. nosečnosti zelo bolela prsa, prej me niso nikoli, pa sem šla naredit test en dan pred pričakovano M in je pokazal +. No zdaj me pa vsak mesec bolijo prsa pred M, pa vedno se ulije M, tak da. No kakorkoli že, če ne bo ta mesec, bo pa en od prihodnjih, a ne? (še sama sebe s tem malce tolažim). Pozdravček, Tina
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 19.12.2009 15:03:43
|
|
|
|
hrchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Teni RR IZVIRNO SPOROČILO: hrchy IZVIRNO SPOROČILO: Teni RR Čestitke vsem , vsem, ki vas pa je obiskala , pa en močen . Meni se bo pa zdaj vikend vlekel, ker je ne pričakujem v ponedeljek. Zunaj je nenormalno. Očitno jih je spet presenetilo. Samo, da mi je uspelo v službo prit, pa je vse ok. Pol pa še ob pol dveh domov, pa sem na konju. Teni, ti tudi? V ponedeljek, mislim... Kako se pa pocutis? Kaksni znaki? Jaz se bom poskusila zamotit z bozicnim nakupovanjem, ker se vracam domov v torek, pa moram izkoristiti zadnji vikend. Mah, naj cimprej mine imejte se lepo vse po vrsti in uzivajte v snegu! Kaj pa vem, ni nekih znakov, ampak se tolažim, da jih tudi v prejšnjih 3. nosečnostih nisem imela. Ti imaš kake? ja, mam... mozolcke po celu pa spikanje tam spodaj - kar je pri meni znak za cisto navadno M. No, ampak preden res ne pride, ne morem vedeti Ampak se vseeno drzim pesti. Naj nama cimprej mine, a ne, tale vikend!
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 19.12.2009 15:33:14
|
|
|
|
Anonimen
|
lep zasnežen pozdrav...tudi jaz imam eno vprašanje.22.12 ne pričakujem m.sem pa danes naredila test baby chek mini pa je bil minus.a je to še prehitro.m pa pa imam na 31 dni..
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 19.12.2009 17:23:56
|
|
|
|
jana84
|
teste delaj raj kakšen dan po izostanku...Čeprav baje da je CB zdaj verodostojen tud 4 dni pred pričakovano M...Sej ni tako daleč
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 19.12.2009 18:00:10
|
|
|
|
Anonimen
|
saj komaj čakam torek,da vidim kaj se bo zgodilo.sicer nimam najboljšega upanja ker me že dva dni orng boli spodaj..sicer smo se vsak drugi dan..pa že šest mesecev čakava na lep +..sicer pa že imama dva lepotca..
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 20.12.2009 12:58:51
|
|
|
|
lillchy123
|
oj, danes je pa en čudovit dan! komaj čakam, da se škrat zbudi in gremo na sneg! drugače nimam znako še nobenih, niti da sem , in kar je dobra novica, tudi znakov za še nimam. se pa vedno, ko me nekaj špikne doli ustavim in čakam, a me bo začelo zvijati .. skratka, če jutri še ne bo , grem kupi test. katerega pa naj kupim? Rada bi tazga na palčki. in v torek zjutraj bo ali ali pa . a se vse zunaj kepate, k ni nobene na rr
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 20.12.2009 13:29:33
|
|
|
|
nadka30
|
ploha čestitam in ti želim prelepo nosečnost, tako da nas seznam se lepo barva in katera je naslednja rozika punce zunaj je prelepa zimska idila, jaz pa sem se odločila da če tečke ne bo bom 25 zjutraj naredila test upam da bo pozitiven, čeprav nimam nobenih posebnih znakov želim vam prelepe praznike, vse kar si same želite, čim prej pluske ter seveda zdrave , igrive , polen koš zdravja ter vse male malenkosti, ki vedno prav pridejo predvsem pa čim prej plusek in srečno nosečnost, čez devet mesecev pa najlepše darilo v življenju
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?