|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo decembra 2009
18.12.2009 9:39:03   
jana84
Anonimen...mislim, da če sta se ti takoj prikazali dve črtici in to zelo močni, da se moraš kar sprijaznit z veselo novičko da si user posted image ...Ne veš koliko punc tukaj bi skaklo do stropa in nazaj, da bi bilo tako kot pri tebi!

Lun1ca...to pa res ni fajn...po 16 dneh izostanka...Pa si delala kak test vmes...Ker mogoče je bil pa kakšen SS in bi se blo fajn it pokazat G...Ne vem no. Jazgovorim iz lastnih izkušenj, ker sem dožvela en SS v 6.tednu, pa je zgeldalo kot M pa to ni bilo...

Sicer pa je mene tud včeraj proti večeru bolel lev jajčnik in cel predel okrog maternice...Pol sem pa zaspala in pozabla na to. Kdo bi vedel, kaj da to je?!user posted image

Drugače je pa pri nas doma kar fajn vzdušje, saj sva z mami zdaj dva dni pekle piškotke user posted image . V sredo sva spekle kristalne zvezdice in orehove rogljičke (iz tega testa sva naredile še hlebčke z celimi orehovimi jedrci na vrhu). Včeraj pa sva pekli medenjake (recept sem dobila v knjigi Sodobna slovenska kuharica in so fini in kar mehki) ter huzarske krape (take kroglice nardiš, na sredo luknjo z leseno žlico za amrmelado, pa v orehe pomočiš...). In je cela hiša tako dišala, da je bilo ojoj! Zdaj pa se samo redit, ker so piškotki tako fini...user posted image Upam, da mi bo trebuh rastel še od česa drugega ne samo od piškotkov user posted image

3.10.2008 ob 14.44 Jakob
21.10.2010 ob 3.40 Luka
23. 8. 2012 ob 5.15 Manca

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 676
18.12.2009 10:02:56   
Anonimen
jana_k: saj jaz sem zeloooooo vesela,..sam nekako ne vrjamem, ker sva imela 2 spolna odnosa in še to sva pazila...verjetnost je majhna....ampak sem vesela in otrok je zaželjen user posted image Če je to res, je moj rekel, da bo začel "gate" skrivat....user posted image

želim pa tudi vsem vam, ki se trudite, da čim prej ugledate ta želejeni plus user posted image user posted image

pa jana hvala za mnenje user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jana84)
  Neposredna povezava do sporočila: 677
18.12.2009 10:43:34   
Inčika
Hvala punce za četitke, sem res vesela, da sem se rešila spet enega izpita ... vsaj to, če že o bebici ni duha ne sluha user posted image
Anonimna
- Jaz ti lahko samo čestitam user posted image user posted image user posted image user posted image SUPER BRAVO - lepo nosečnost ti želim ... jaz vglavnem mislim, da je to to ... Meni je kazal FS šibko črtico in nisem bila noseča - tako tudi večina ... nisem pa še zasledila, da bi katera imela res močno in bi bila lažna.
Super ... še enkrat čestitam user posted image user posted image user posted image

Tinkatonka - tudi jaz sem se tako počutila, predvsem takrat, ko izveš za katero nosečnico ... normalno, da si srečen in vesel za njih, ampak globoko v srca ti da tak grenek priokus user posted image Tako pač je ... le pozitivno naprej user posted image

jana_k - tudi jaz sem pekla te dni piškote ... in sem cela napihnjena ... saj prava kuharica mora vse poskusit user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Inčika -- 18.12.2009 10:44:14 >

"Ovir ni. Ovire vidiš samo takrat, kadar umakneš pogled od cilja."

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 678
18.12.2009 10:56:45   
lillchy123
anonimna, čestitam! user posted image v prvo je kar nekaj takih, ko gre desc še kihnt ne sme, pa je ona že noseča! user posted image

moj dan d se tudi bliža... in ne vem, a nej si želim, da sem nosečka al ne.. sem že 3x krvavo pečen goveji biftek jedla (k ga drugač sploh ne maram).. sej hb sem uno bolezen že prebolela, tko da upam, da ni nobene novarnosti..
druga stvar, ki me bolj skrbi je pa ta, da me je v torek zvečer stresla elektrika user posted image  z mojim urejava začasno spalnico za naju, pa sem prjela za en kabel user posted image

zdaj tko nič ne morem in se trudim sploh ne mislit na to. tolažim se tudi s tem, da bomo v nosečmnosti tko šli ali na BHR ali AC in da bomo meli malo več UZ... tko da bom točno vedela, kaj je in kaj ni z našim bejbijem... sam nardit ga je še treba user posted image

kako ste kaj drugače? danes je peeeeteeeekkkk! user posted image user posted image user posted image  kaj boste počele ćez vikend? razen pridno user posted image  seveda... user posted image

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu Inčika)
Neposredna povezava do sporočila: 679
18.12.2009 12:31:53   
Ploha
no evo punce, jest sm ta anonimna...sem prejle še CB nardila in je pozitiven user posted image user posted image

mam pa že doma eno punčko dobrih 10 mescov staro....

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 680
18.12.2009 12:41:44   
archie
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha

no evo punce, jest sm ta anonimna...sem prejle še CB nardila in je pozitiven user posted image user posted image

mam pa že doma eno punčko dobrih 10 mescov staro....

cestitam!! user posted image

imas ZSuser posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 681
18.12.2009 13:23:49   
Zvezdici
ploha - čestitke za  zasluženo pridelan +! user posted image user posted image

26.03 ob 23.32h je tudi zame posijal sonček z imenom Tija :)

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 682
18.12.2009 14:27:18   
jana84
Ploha...no vidiš, da črtica kar drži...Lepo da se vam tako superca izide vse skupaj...Meni se dopade da se tako kmalu "odločamo" za otročičke...Enim pač uspe, drugim ne tako hitro... Pr nas smo se odločli, da ko bo naš sinko star 9 mesecev se prepustimo toku dogodkov in res, ko je bil star 10 mesecev sem zanosila...Žal se ni dobro končalo in bo sedaj razlika v starosti malo večja...Upam da se sedaj kona rast razlike...user posted image

Nič, zdaj sem pa čestitke delala in se prav nič učilauser posted image , zdaj pa moram kosilo skuhat...mi že leti čez

3.10.2008 ob 14.44 Jakob
21.10.2010 ob 3.40 Luka

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 683
18.12.2009 14:33:24   
Lun1ca
jana_k uf ja sem delala.. sem verjetno povečala lekarni mesečni promet s temi testi user posted image vsi so pa bli z eno samo samcato črtico, tak da mi je le user posted image nagajala.. zakaj mi ni jasno, valda je psiha kriva..

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 684
18.12.2009 20:51:08   
lillchy123
jst sem dons sama doma, pa mal zabušavam.. in sem šla mal brat forum od punc, ki bojo rodile februarja (tud moj sinko je februarček user posted image ) in sem zdej čist depresivna... jst bi tud bušija božala, cunjice zlagala, odštevala dneve do porodniške...

mah.. grem rajš kej delat

(odgovor članu Lun1ca)
Neposredna povezava do sporočila: 685
19.12.2009 8:49:40   
tinkatonka
sneeeeeeeeeeeeeg je punce!  A ni lepo.user posted image

danes sem se jaz končno malo naspala. Sinko je šel k babici in dedku prespat, mož pa je šel delat, tako da sem se lepo sama s sabo crklala v postelji in je teko pasalo. user posted image user posted image user posted image

Čez cca pol urce pride sinko domov in že vem, da ga bom mogla na vratih oblečt v kombinezon, da bo potem lahko zunaj kidal s svojo lopato, pa kepe delal user posted image  Tak da še tole kavico spijem, potem pa na sneg!!!

vidim, da jih je včeraj bilo kar nekaj na seznamu, ki pričakujete user posted image user posted image  in ne user posted image . Kakšni rezultati? 

Lep pozdraček iz zasnežene Ljubljane user posted image

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 686
19.12.2009 9:08:04   
Teni_
Čestitke vsem user posted image , vsem, ki vas pa je obiskala user posted image , pa en močenuser posted image .

Meni se bo pa zdaj vikend vlekel, ker je ne pričakujem v ponedeljek.

Zunaj je nenormalno. Očitno jih je spet presenetilo. Samo, da mi je uspelo v službo prit, pa je vse ok. Pol pa še ob pol dveh domov, pa sem na konju.

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 687
19.12.2009 9:14:25   
Kika99
IZVIRNO SPOROČILO: Teni RR

Čestitke vsem user posted image , vsem, ki vas pa je obiskala user posted image , pa en močenuser posted image .

Zunaj je nenormalno. Očitno jih je spet presenetilo. Samo, da mi je uspelo v službo prit, pa je vse ok. Pol pa še ob pol dveh domov, pa sem na konju.

Teni držimo pesti da zagledaš user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Januarke 2010

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 688
19.12.2009 9:16:53   
Teni_
Hvala, punce moje! user posted image

(odgovor članu Kika99)
Neposredna povezava do sporočila: 689
19.12.2009 9:40:05   
hrchy

Teni, ti tudi? V ponedeljek, mislim... user posted image Kako se pa pocutis? Kaksni znaki?
Jaz se bom poskusila zamotit z bozicnim nakupovanjem, ker se vracam domov v torek, pa moram izkoristiti zadnji vikend. Mah, naj cimprej mine user posted image

imejte se lepo vse po vrsti in uzivajte v snegu!

if a man speaks his mind in a forest and no woman hears him, is he still wrong?

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 690
19.12.2009 10:26:41   
Teni_
IZVIRNO SPOROČILO: hrchy

Teni, ti tudi? V ponedeljek, mislim... user posted image Kako se pa pocutis? Kaksni znaki?
Jaz se bom poskusila zamotit z bozicnim nakupovanjem, ker se vracam domov v torek, pa moram izkoristiti zadnji vikend. Mah, naj cimprej mine user posted image

Kaj pa vem, ni nekih znakov, ampak se tolažim, da jih tudi v prejšnjih 3. nosečnostih nisem imela. Ti imaš kake?

(odgovor članu hrchy)
Neposredna povezava do sporočila: 691
19.12.2009 12:38:05   
Inčika
Snegec pegec je tukaj ... jupii ...

Midva ta mesec nisma bila nič kaj pridna, zato se bom verjetno kar selila v januar ... fešta tukaj, fešta tam, časa pa primanjkuje oziroma ga ni ... bomo začeli novo leto turbo user posted image user posted image user posted image

Uživajte punce user posted image user posted image

"Ovir ni. Ovire vidiš samo takrat, kadar umakneš pogled od cilja."

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 692
19.12.2009 13:24:10   
witch
IZVIRNO SPOROČILO: tinkatonka

vidim, da jih je včeraj bilo kar nekaj na seznamu, ki pričakujete user posted image user posted image  in ne user posted image . Kakšni rezultati? 

Lep pozdraček iz zasnežene Ljubljane user posted image

Tinkatonka jaz sem iz seznama za včeraj. Stvar je taka. Test sem delala v četrtek  in je bil negativen. Me ful boli v spodnjem delu trebuha - kot ponavadi pred user posted image . tak da včeraj in danes nisem več delala testa, user posted image pa še tudi ni. Počakam še kak dan in naredim še en test če je ne bo.
Zasnežene pozdrave nazaj user posted image

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 693
19.12.2009 13:49:44   
tinkatonka
IZVIRNO SPOROČILO: witch

Tinkatonka jaz sem iz seznama za včeraj. Stvar je taka. Test sem delala v četrtek  in je bil negativen. Me ful boli v spodnjem delu trebuha - kot ponavadi pred user posted image . tak da včeraj in danes nisem več delala testa, user posted image pa še tudi ni. Počakam še kak dan in naredim še en test če je ne bo.

wich...itak pravijo, da so znaki za nosečnost zelo podobni znakom za user posted image . Najbolj hecno mi je, ko so me v 1. nosečnosti zelo bolela prsa, prej me niso nikoli, pa sem šla naredit test en dan pred pričakovano M in je pokazal +. No zdaj me pa vsak mesec bolijo prsa pred M, pa vedno se ulije M,  tak da. user posted image

No kakorkoli že, če ne bo ta mesec, bo pa en od prihodnjih, a ne? user posted image user posted image user posted image  (še sama sebe s tem malce tolažim).

Pozdravček,

Tina 

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 694
19.12.2009 15:03:43   
hrchy

IZVIRNO SPOROČILO: hrchy

Kaj pa vem, ni nekih znakov, ampak se tolažim, da jih tudi v prejšnjih 3. nosečnostih nisem imela. Ti imaš kake?

ja, mam... mozolcke po celu pa spikanje tam spodaj - kar je pri meni znak za cisto navadno M. No, ampak preden res ne pride, ne morem vedeti user posted image

Ampak se vseeno drzim pesti. Naj nama cimprej mine, a ne, tale vikend!

if a man speaks his mind in a forest and no woman hears him, is he still wrong?

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 695
19.12.2009 15:33:14   
Anonimen
lep zasnežen pozdrav...tudi jaz imam eno vprašanje.22.12 ne pričakujem m.sem pa danes naredila test baby chek mini pa je bil minus.a je to še prehitro.m pa pa imam na 31 dni..

(odgovor članu hrchy)
  Neposredna povezava do sporočila: 696
19.12.2009 17:23:56   
jana84
teste delaj raj kakšen dan po izostanku...Čeprav baje da je CB zdaj verodostojen tud 4 dni pred pričakovano M...Sej ni tako daleč

3.10.2008 ob 14.44 Jakob
21.10.2010 ob 3.40 Luka

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 697
19.12.2009 18:00:10   
Anonimen
saj komaj čakam torek,da vidim kaj se bo zgodilo.sicer nimam najboljšega upanja ker me že dva dni orng boli spodaj..sicer smo seuser posted image user posted image  vsak drugi dan..pa že šest mesecev čakava na lep +..sicer pa že imama dva lepotca..

(odgovor članu jana84)
  Neposredna povezava do sporočila: 698
20.12.2009 12:58:51   
lillchy123
oj, danes je pa en čudovit dan! komaj čakam, da se škrat zbudi in gremo na sneg! user posted image

drugače nimam znako še nobenih, niti da sem user posted image , in kar je dobra novica, tudi znakov za user posted image  še nimam. se pa vedno, ko me nekaj špikne doli ustavim in čakam, a me bo začelo zvijati ..user posted image
skratka, če jutri še ne bo user posted image , grem kupi test. katerega pa naj kupim? Rada bi tazga na palčki. in v torek zjutraj bo ali user posted image ali pa user posted image .
a se vse zunaj kepate, k ni nobene na rr user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 699
20.12.2009 13:29:33   
nadka30
ploha čestitam in ti želim prelepo nosečnost, tako da nas seznam se lepo barva in katera je naslednja rozikauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image
punce zunaj je prelepa zimska idila, jaz pa sem se odločila da če tečke ne bo bom 25 zjutraj naredila test upam da bo pozitiven, čeprav nimam nobenih posebnih znakovuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
želim vam prelepe praznike, vse kar si same želite, čim prej pluske ter seveda zdrave , igrive user posted image , polen koš zdravja ter vse male malenkosti, ki vedno prav pridejo predvsem pa čim prej plusek in srečno nosečnost, čez devet mesecev pa najlepše darilo v življenju

user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?