|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo decembra 2009
14.12.2009 10:55:07   
jana84
jej, čestitke vsem rozikam, ta modrim pa en velik objemček in želje, da bo naslednjič ratalo!!!

Jst sem prav vesela, kako lepo je pobelilo tukaj pr nas...Superca...Sem s primorske in pr nas je to bolj čudež kot kaj, tako da sem prav navdušena...

3.10.2008 ob 14.44 Jakob
21.10.2010 ob 3.40 Luka
23. 8. 2012 ob 5.15 Manca

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 601
14.12.2009 11:00:01   
aleunam
MatejkaD, čestitke! user posted image user posted image user posted image

laliela, a je krvavitev roza barve ali čist normalna kot ponavadi? Včasih pride do tega, da nam telo, sploh user posted image  malo ponagaja. Vsekakor pa, če nisi prepričana kaj je, se oglasi pri G. Še prej bi jaz naredila test. Nočem ti dajati upanja ali ga vzeti, ampak če si noseča, potem user posted image , a takoj h G, ker krvavitve načeloma niso dobre. Vsaj pri meni niso prinesle nič dobrega. Jaz sem pri prvi user posted image začela krvaveti na dan pričakovane user posted image , a ker je bila krvavitev šibka, sem po parih dneh naredila test. Bil je rahel plus. Potem pa se krvavitev ni nehala (16 dni je trajala), zato sem šla h G, ki je nosečnost potrdil. Dobila sem Dabroston. Pri meni se je končalo z IMN.

lilchy123, to se tudi meni zgodi. Napišem cel post, potem pa mi prekine in vse zbriše. user posted image

jinx, en user posted image zate. Upam, da bo januar naš.

Oh, pri nas tudi sneži. Končno se sneg oprijema... Naj ga bo vsaj malo, če je že mrzlo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 602
14.12.2009 11:04:53   
archie
samo je res lepo brat, kako se seznam vedno bolj barva rozasto user posted image user posted image .

Jaz imam eno vprasanje (verjetno trapasto). Ce nimam M, to pomeni, da tudi O nimam, a ne? in ce ni O, potem bo vsak poiskus neuspesen, a ne? user posted image

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 603
14.12.2009 11:16:14   
archie
nekaj sem pozabila user posted image . letos sva midva postavila prvic cisto najino smrekico. Ponavadi jo postavljamo dan pred boicem. Letos sem pa brala vase navdusenje prejsnji teden in sva se odlocila, da jo bova tudi midva postavila ze prej. Sneg je pa samo se dodal boljse razpolozenje user posted image .

Hvala za recept!

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 604
14.12.2009 11:26:16   
aleunam
U, fajn! user posted image  Mi pa še vedno postavljamo na predbožični večer. In tudi darila se odvijajo še isti dan, noben ne more počakati user posted image

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 605
14.12.2009 11:35:24   
jana84
Archie...jaz sem zanosila (in donosila) brez M...Naj razložim. Po SS sploh nisem dobila M ampak kar zanosila...Ker ko sem bla na pregledu pri G mi je na UZ videla, da se mi bo čez par dni začela O in sva se odločila, da bova akr poskusla, ker pač ni nobeden rekel, da bi blo treba kaj počakat al karkoli...In čez 9mescev sem rodila enga zdravga in energičnega otročička, ki je zdaj že nagajiv 14mesečnik!
Zdej pa če na splošno nimaš M, potem pa tud O ne more bit, se mi zdi...

Pa še glede prazničnega vzdušja: včeraj sem delala dekoracijo za naše stanovanjce. Ker sem v kuhinji pobrala dol zavese, ker jih je naš mali nagajivček stalno cukal, sem na prazno palico obesila zvezdice iz lepenke...Sem jih izrezala iz modre lepenke, malo pobarvala s srebrnin bleščečim flomastrom, navezala na laks in to je to...Imamo nove zavese iz modro srebrnih zvezdic user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil jana_k -- 14.12.2009 11:38:05 >

3.10.2008 ob 14.44 Jakob
21.10.2010 ob 3.40 Luka

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 606
14.12.2009 11:53:56   
archie
IZVIRNO SPOROČILO: jana_k

Archie...jaz sem zanosila (in donosila) brez M...Naj razložim. Po SS sploh nisem dobila M ampak kar zanosila...Ker ko sem bla na pregledu pri G mi je na UZ videla, da se mi bo čez par dni začela O in sva se odločila, da bova akr poskusla, ker pač ni nobeden rekel, da bi blo treba kaj počakat al karkoli...In čez 9mescev sem rodila enga zdravga in energičnega otročička, ki je zdaj že nagajiv 14mesečnik!
Zdej pa če na splošno nimaš M, potem pa tud O ne more bit, se mi zdi...

hvala za odgovor. torej upanje obstaja.
Ne, ne, do novembra sem vsa leta imela redno M. decembra je nisem dobila (tukaj odigra veliko vlogo moja psiha, ker sva se ze jeseni odlocila, da decembra zacneva delat na user posted image )... zato sedaj sprasujem ali naj cakam M ali ne.

Mi smo vedno postavljali smrekico pred bozicem, podirali pa takoj po novem letu. In se mi je bilo brez veze trudit s postavljanjem za en teden. Letos bo pa stala vec kot 14 dniuser posted image

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 607
14.12.2009 11:56:14   
Zvezdici
Oooo vas je že 7.
Čestiiiiiiiiiitam vsem novopečenim user posted image !
Za ostale, ki še čakate.. user posted image user posted image user posted image user posted image

26.03 ob 23.32h je tudi zame posijal sonček z imenom Tija :)

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 608
14.12.2009 12:00:35   
lidik
joj punce kako je to lepo brati ko je že kar nekaj roza barve user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

iskrene čestitke in seveda lepo nosečnost želim vsem srečkam user posted image

vsem ostalim ki pa vas je kljub nepričakovanju tudi ta mesec obiskala user posted image pa
želim da user posted image zagledate januarja.....do takrat pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

vsem nam ki pa še vedno čakamo da vidimo kaj bo pa upam, da dobimo
res takšno lepo darilo, ki si ga najbolj želimo....

joj vidim kako ste nekatere že pridne pri okraševanju smrekce in stanovanja in
še pri preki....jaz pa tako polno zaposlena, da sem ugotovila, da bom imela za
takšno vzdušje šele po 20. čas.... user posted image tako da bom potem mogla malo pohiteti z
vsem skupaj..... zdaj je pa takšna gužva - v službi da raje ne govorim, pa še predavanja in izpite imam, tako da nimam nič občutka da je december....no vsaj snegec se je danes pokazal, da vsaj malo nakazuje na zimo user posted image

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 609
14.12.2009 17:30:48   
Matejka.D
zjutraj naredila cb in se je takoj pokazal velik +. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
tako da  se v petek test ni zmotil:))))

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 610
14.12.2009 18:13:08   
malajka84
čestitam še enkrat Matejka Duser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kk je lušno tole brat:)

(odgovor članu Matejka.D)
Neposredna povezava do sporočila: 611
14.12.2009 19:11:01   
witch
user posted image user posted image user posted image user posted image čestitke vsem user posted image user posted image user posted image
Mi bomo smrekico delalali tudi 24. popoldne. Sem pa zunaj danes dala gor lučke in je na njih padel sneg, zdaj pa je res ful lepo user posted image stanovanje se počasi okrašuje. Vsak dan se kaj novega doda ali odvzame user posted image se pa moram pohvaliti, da sem danes naredila voščilnice user posted image

(odgovor članu malajka84)
Neposredna povezava do sporočila: 612
14.12.2009 19:30:42   
bambyna24
Dober večer punce!

Moja user posted image  je danes zjutraj prišla, tako da me lahko obarvate, in se selim v naslednje leto, v januar. Naslednje user posted image  pa ne pričakujem okrog 15.1. Želim vam da vas čim več zagleda user posted image , in čim manj pride za mano.
Kak je lepo ko zunaj sneži, samo na cesti pa ne maram snega, sem se komaj pripelala s službe domov, grrrrr. Mi bomo smrekico tudi postavili 24., zdaj sem samo malo okrasila hišo.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za vse vas.
user posted image user posted image user posted image user posted image  to je pa za vse nosečke!

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 613
14.12.2009 19:31:56   
Inčika
ČESTITKE VSEM NOSEČKAM!!! user posted image user posted image user posted image

witch - daj povej prosim iz česa si naredila voščilnice in kako ... jaz bi tudi ... user posted image Sem čisto praznično razpoložena. Danes prvič v življenju pekla piškote in morem povedat, da so odlični ... ne vem, kako se mi je posrečilo user posted image user posted image user posted image Moj bo čist šokiran, ko pride domov user posted image

"Ovir ni. Ovire vidiš samo takrat, kadar umakneš pogled od cilja."

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 614
14.12.2009 19:35:33   
Anonimen
hej!

mene pa lahko obarvate v modro :)
se bomo za božič in novo leto razvajali, so rekli dobri možje in takrat bojda dobim pikico :D

rozikam čestitke, modrim pa veliko dobrega v naprej ;)

(odgovor članu Inčika)
  Neposredna povezava do sporočila: 615
14.12.2009 20:22:50   
Zvezdici
Matejka.D - čestiiiiiiiiitam! user posted image user posted image

Ampak je pa res lepo priti vsake toliko časa in videti, da se rozika širi user posted image .

26.03 ob 23.32h je tudi zame posijal sonček z imenom Tija :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 616
14.12.2009 20:29:42   
Rina2
Inčka tudi mene lahko pobarvaš v modro. Sem se "izpisala" iz decembra že 12. Z božičnim darilcem, ki smo si ga najbolj želeli ne bo nič.

Mogoče bo pa decembrsko user posted image v zimski idili obrodilo kak sad user posted image

Vsem ki še čakate user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 617
14.12.2009 20:36:17   
Inčika
LeJo in laliela user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Rina2)
Neposredna povezava do sporočila: 618
14.12.2009 20:37:12   
Inčika
user posted image                                   user posted image user posted image user posted image                              

user posted image oz. user posted image PRIČAKUJEMO DECEMBRA 2009

user posted image

XX.12. - doloress (3.krog) user posted image   user posted image      
XX.12. - Arual (26.krog) 
XX.12. - kago                       
XX.12. - 5ra08 (2.krog po LAP) user posted image user posted image
XX.12. - evatisa (7.krog) user posted image user posted image
01.12. - S* (16.krog, 1. ETZ) user posted image   user posted image   
01.12. - Lun1ca (5.krog)   
03.12. - Anonimna2 (9.krog) user posted image user posted image
04.12. - mayci (1.krog) user posted image user posted image user posted image
04.12. - NiNiBo (2.krog)  user posted image  
04.12. - Anonimna  user posted image  user posted image  user posted image  
06.12. - MalaRoža (6.krog po SS)
06.12. - katra55 (4.krog po SS) user posted image user posted image
06.12. - Tejchy25 (19.krog) user posted image user posted image
07.12. - Alenuam (2.krog po IMN) user posted image user posted image
09.12. - didi82 (12.krog) user posted image user posted image

10.12. - sarcy21
10.12. - ribica81 (3.krog)
10.12. - Nitka user posted image user posted image
10.12. - Anonimna user posted image user posted image user posted image
11.12. - T.Z. (6.krog, 1.krog klomifena) user posted image user posted image
11.12. - Matejka.D user posted image user posted image user posted image
11.12. - LeJo (14.krog) user posted image user posted image
11.12. - evantisa (7.krog)
12.12. - hanna80 user posted image user posted image user posted image
12.12. - jeny user posted image user posted image user posted image
13.12. - Jinx (2.krog)
13.12. - jonči (4.krog ICSI) user posted image user posted image
13.12. - cat (3.krog) user posted image user posted image user posted image
14.12. - BEBIII (1 ICSI -zamrznjenčki)
15.12. - BOSTINA (15.krog)
15.12. - bambina24 (21.krog)
16.12. - laliela (3.krog) user posted image user posted image
18.12. - alli (2.krog)
18.12. - sonček_25 (2.krog po 2.SS)
18.12. - camino79 (34.krog, 2 SS, 2.krog po LAP in HIS)
18.12. - witch (1.krog)
20.12. - lillchy123
21.12. - hrchy
21.12. - Teni RR (3.krog)
22.12. - Buska
22.12. - kajča (1.krog po SS)
22.12. - amii (22.krog)
22.12. - lidik (3.krog)
23.12. - Urshy78 (40.krog - 11.krog po HSC, 2.krog po LAP)
24.12. - Tinkatonka 
24.12. - Tejči28 (6.krog) 
25.12. - Anonimna3 (1.krog po SS)
25.12. - nadka30 (1.krog po SS)
25.12. - Sandra74 (27. krog - 1.krog po LAP in HSC)
27.12. - TMS82 (7. krog)
28.12. - zoya80 (2.krog)
29.12. - jana_k 
29.12. - Inčika (20.krog, 13. po SS)
30.12. - lottyka (3.krog)
30.12. - LoveLove (5.krog)
30.12. - ŽanaTaja 
31.12- - wish1977 

user posted image
  Decemberk nas je 58

user posted image

Od tega 7 nosečk
user posted image

NAVIJAČICE user posted image   user posted image   user posted image   user posted image  

(odgovor članu Inčika)
Neposredna povezava do sporočila: 619
14.12.2009 21:33:36   
tinkatonka
Hej punce!

Najprej za vse tiste, ki ste obarvane modro in vas je obiskala user posted image , en topel objem user posted image

Danes so mene napadli mozolji, ki napovedujejo spet mojo grdobnico user posted image , ampak upam vsaj če se že ima namen ulit, da to stori kak dan prej, da bom potem za bozic in novo leto imela mir in se ne bom rabila se s tamponi in vlozki ukvarjat!

Nasploh se ni zdi danasnji dan malo slabsi. me je v sluzbi razocarala sodelavka, ki vazno, da sama sebe iz dreka ven potegne, ne glede na to kako neupravičeno druge tunka notr. Sem bila malo glasna, pa sem drugace res nekonfliktna oseba. Samo danes mi je pa na zivc stopla. Ampak sem se že mal pomirila :)

Zdaj se pa šibam učit. Držite pesti, da mi bo šel izpit dobro od rok v sredo.

Lahko noč moje soborke user posted image

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 620
14.12.2009 22:00:19   
witch
IZVIRNO SPOROČILO: Inčika

ČESTITKE VSEM NOSEČKAM!!! user posted image user posted image user posted image

witch - daj povej prosim iz česa si naredila voščilnice in kako ... jaz bi tudi ... user posted image Sem čisto praznično razpoložena. Danes prvič v življenju pekla piškote in morem povedat, da so odlični ... ne vem, kako se mi je posrečilo user posted image user posted image user posted image Moj bo čist šokiran, ko pride domov user posted image

Če imam voščilnico belo, na sprednjo stran zalepim kolaž papir in s silikonsko pištolo delam oblike pa gor posujem bleščice. Če je pa voščilnica temna (modra, rdeča) pa samo s silikonom oblikujem.

(odgovor članu Inčika)
Neposredna povezava do sporočila: 621
15.12.2009 7:21:02   
Anonimen
Dobro jutro!user posted image user posted image

Matejka.Duser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za user posted image ...kot vsem ostalim, povem tudi tebiuser posted image ...lepo grej in čuvaj svojo pikico ter pusti se razvajatiuser posted image user posted image

LeJo in laliela user posted image user posted image user posted image user posted image

mi smo pa tudi včeraj malo okraševali stanovanje...smo na okno nalepili nalepke s snežakom, božičkom, medvedkom ki gleda skozi okno....in nad njimi s sprejem  za sneg našpricali snežinke in okoli snežaka smo naredili sneg..Moram rečt, da je prišlo zelo lepo....

voščilnice so že narejene le poslati jih je trebauser posted image

Lp A3

(odgovor članu witch)
  Neposredna povezava do sporočila: 622
15.12.2009 9:42:46   
malajka84
Dobro jutro.
en velik objem za vse, ki so dočakaleuser posted image .user posted image user posted image user posted image

Glede čestitk..za tiste, k ste v elementu:9 lahko nardite čist enostvno čestitiko iz rdečega al pa zelenega papirja pa gor nalimate cipresino vejico, ki jo prej posprejate zlato, super pride.

No jst pa ne vem, moje user posted image še ni, mam pa že tri dni vložk gor, kr se mi zdi d bo vsak čas pršla, pa je še ni,...sm pa učer tud test delala, nism mogla d ne bi...no pa ni blo nč...tk d vrjetn bo le prtekla slej k prej.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 623
15.12.2009 9:48:50   
nadka30
En velik objem za tiste,user posted image user posted image user posted image user posted image ,katerim je priteklauser posted image user posted image user posted image
Bostina dokler je user posted image ni obstaja še vedno upanje da je ne bo.

Neposredna povezava do sporočila: 624
15.12.2009 9:57:44   
jana84
Živjo!

Evo, ne se čudit, da bo kaj čudno natipkano, ker imam na sveže nalakirane nohte (prvič v življenju si delam francosko manikuro, in to kar sam...upam da uspe).

Glede voščilnic: sem imela neko noro idejo, da bi jih naredila sama in sicer iz mojih klekljanih čipk, pa sem ugotovila, da so vse tiste majhne, ki bi šle na čestitko, že pošle user posted image , za druge pa nimam časa za jih narest...Mogoče drugo leto! Bodo letos kar klasične. Sicer pošljem samo dve, tako da ni panike, vendar se imam za učit, take voščilčnice s klekljano čipko pa vzamejo kar nekaj časa, pa naj bo čipka še takop majhna in preprosta!

Sem pa navdušena nad novoletno okrasitvijo našega stanovanja: tiste zvezdice na oknu oziroma namesto zaves so prišle kar fajn...Najboljši pa je da ko imamo radiator odprt, se tako lepo premikajo in poplesavajo zaradi toplega zraka...Res lepo. Pa dovolj visoko so da jih naš mali pobalinček ne strže dol. Se mu pa zelo dopadejo. Vsak dan ko pride iz vrtca jih hiti gledat in kazat z rokicami kako se premikajo!

Ja, pr nas snegeca skor ni več, imamo pa močno, močno burjo...Zima kot se gre!

Tako, zdaj pa si moram še eno plast laka nalakirat...Lepo se imejte!
Seveda da ne pozabim: vso srečo tistim, ki še čakamo na lepe novičke, tistim pa ki so novičke že prejele pa: user posted image za tiste, ki so dobro, in user posted image za tiste, ki so malo manj dobre...

3.10.2008 ob 14.44 Jakob
21.10.2010 ob 3.40 Luka

Neposredna povezava do sporočila: 625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?