Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 14.12.2009 10:55:07
|
|
|
|
jana84
|
jej, čestitke vsem rozikam, ta modrim pa en velik objemček in želje, da bo naslednjič ratalo!!! Jst sem prav vesela, kako lepo je pobelilo tukaj pr nas...Superca...Sem s primorske in pr nas je to bolj čudež kot kaj, tako da sem prav navdušena...
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 14.12.2009 11:00:01
|
|
|
|
aleunam
|
MatejkaD, čestitke! laliela, a je krvavitev roza barve ali čist normalna kot ponavadi? Včasih pride do tega, da nam telo, sploh malo ponagaja. Vsekakor pa, če nisi prepričana kaj je, se oglasi pri G. Še prej bi jaz naredila test. Nočem ti dajati upanja ali ga vzeti, ampak če si noseča, potem , a takoj h G, ker krvavitve načeloma niso dobre. Vsaj pri meni niso prinesle nič dobrega. Jaz sem pri prvi začela krvaveti na dan pričakovane , a ker je bila krvavitev šibka, sem po parih dneh naredila test. Bil je rahel plus. Potem pa se krvavitev ni nehala (16 dni je trajala), zato sem šla h G, ki je nosečnost potrdil. Dobila sem Dabroston. Pri meni se je končalo z IMN. lilchy123, to se tudi meni zgodi. Napišem cel post, potem pa mi prekine in vse zbriše. jinx, en zate. Upam, da bo januar naš. Oh, pri nas tudi sneži. Končno se sneg oprijema... Naj ga bo vsaj malo, če je že mrzlo.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 14.12.2009 11:04:53
|
|
|
|
archie
|
samo je res lepo brat, kako se seznam vedno bolj barva rozasto . Jaz imam eno vprasanje (verjetno trapasto). Ce nimam M, to pomeni, da tudi O nimam, a ne? in ce ni O, potem bo vsak poiskus neuspesen, a ne?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 14.12.2009 11:16:14
|
|
|
|
archie
|
nekaj sem pozabila . letos sva midva postavila prvic cisto najino smrekico. Ponavadi jo postavljamo dan pred boicem. Letos sem pa brala vase navdusenje prejsnji teden in sva se odlocila, da jo bova tudi midva postavila ze prej. Sneg je pa samo se dodal boljse razpolozenje . Hvala za recept!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 14.12.2009 11:26:16
|
|
|
|
aleunam
|
U, fajn! Mi pa še vedno postavljamo na predbožični večer. In tudi darila se odvijajo še isti dan, noben ne more počakati
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 14.12.2009 11:35:24
|
|
|
|
jana84
|
Archie...jaz sem zanosila (in donosila) brez M...Naj razložim. Po SS sploh nisem dobila M ampak kar zanosila...Ker ko sem bla na pregledu pri G mi je na UZ videla, da se mi bo čez par dni začela O in sva se odločila, da bova akr poskusla, ker pač ni nobeden rekel, da bi blo treba kaj počakat al karkoli...In čez 9mescev sem rodila enga zdravga in energičnega otročička, ki je zdaj že nagajiv 14mesečnik! Zdej pa če na splošno nimaš M, potem pa tud O ne more bit, se mi zdi... Pa še glede prazničnega vzdušja: včeraj sem delala dekoracijo za naše stanovanjce. Ker sem v kuhinji pobrala dol zavese, ker jih je naš mali nagajivček stalno cukal, sem na prazno palico obesila zvezdice iz lepenke...Sem jih izrezala iz modre lepenke, malo pobarvala s srebrnin bleščečim flomastrom, navezala na laks in to je to...Imamo nove zavese iz modro srebrnih zvezdic
< Sporočilo je popravil jana_k -- 14.12.2009 11:38:05 >
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 14.12.2009 11:53:56
|
|
|
|
archie
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana_k Archie...jaz sem zanosila (in donosila) brez M...Naj razložim. Po SS sploh nisem dobila M ampak kar zanosila...Ker ko sem bla na pregledu pri G mi je na UZ videla, da se mi bo čez par dni začela O in sva se odločila, da bova akr poskusla, ker pač ni nobeden rekel, da bi blo treba kaj počakat al karkoli...In čez 9mescev sem rodila enga zdravga in energičnega otročička, ki je zdaj že nagajiv 14mesečnik! Zdej pa če na splošno nimaš M, potem pa tud O ne more bit, se mi zdi... hvala za odgovor. torej upanje obstaja. Ne, ne, do novembra sem vsa leta imela redno M. decembra je nisem dobila (tukaj odigra veliko vlogo moja psiha, ker sva se ze jeseni odlocila, da decembra zacneva delat na )... zato sedaj sprasujem ali naj cakam M ali ne. Mi smo vedno postavljali smrekico pred bozicem, podirali pa takoj po novem letu. In se mi je bilo brez veze trudit s postavljanjem za en teden. Letos bo pa stala vec kot 14 dni
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 14.12.2009 11:56:14
|
|
|
|
Zvezdici
|
Oooo vas je že 7. Čestiiiiiiiiiitam vsem novopečenim ! Za ostale, ki še čakate..
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 14.12.2009 12:00:35
|
|
|
|
lidik
|
joj punce kako je to lepo brati ko je že kar nekaj roza barve iskrene čestitke in seveda lepo nosečnost želim vsem srečkam vsem ostalim ki pa vas je kljub nepričakovanju tudi ta mesec obiskala pa želim da zagledate januarja.....do takrat pa vsem nam ki pa še vedno čakamo da vidimo kaj bo pa upam, da dobimo res takšno lepo darilo, ki si ga najbolj želimo.... joj vidim kako ste nekatere že pridne pri okraševanju smrekce in stanovanja in še pri preki....jaz pa tako polno zaposlena, da sem ugotovila, da bom imela za takšno vzdušje šele po 20. čas.... tako da bom potem mogla malo pohiteti z vsem skupaj..... zdaj je pa takšna gužva - v službi da raje ne govorim, pa še predavanja in izpite imam, tako da nimam nič občutka da je december....no vsaj snegec se je danes pokazal, da vsaj malo nakazuje na zimo
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 14.12.2009 17:30:48
|
|
|
|
Matejka.D
|
zjutraj naredila cb in se je takoj pokazal velik +. tako da se v petek test ni zmotil:))))
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 14.12.2009 18:13:08
|
|
|
|
malajka84
|
čestitam še enkrat Matejka D kk je lušno tole brat:)
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 14.12.2009 19:11:01
|
|
|
|
witch
|
čestitke vsem Mi bomo smrekico delalali tudi 24. popoldne. Sem pa zunaj danes dala gor lučke in je na njih padel sneg, zdaj pa je res ful lepo stanovanje se počasi okrašuje. Vsak dan se kaj novega doda ali odvzame se pa moram pohvaliti, da sem danes naredila voščilnice
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 14.12.2009 19:30:42
|
|
|
|
bambyna24
|
Dober večer punce! Moja je danes zjutraj prišla, tako da me lahko obarvate, in se selim v naslednje leto, v januar. Naslednje pa ne pričakujem okrog 15.1. Želim vam da vas čim več zagleda , in čim manj pride za mano. Kak je lepo ko zunaj sneži, samo na cesti pa ne maram snega, sem se komaj pripelala s službe domov, grrrrr. Mi bomo smrekico tudi postavili 24., zdaj sem samo malo okrasila hišo. za vse vas. to je pa za vse nosečke!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 14.12.2009 19:31:56
|
|
|
|
Inčika
|
ČESTITKE VSEM NOSEČKAM!!! witch - daj povej prosim iz česa si naredila voščilnice in kako ... jaz bi tudi ... Sem čisto praznično razpoložena. Danes prvič v življenju pekla piškote in morem povedat, da so odlični ... ne vem, kako se mi je posrečilo Moj bo čist šokiran, ko pride domov
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 14.12.2009 19:35:33
|
|
|
|
Anonimen
|
hej! mene pa lahko obarvate v modro :) se bomo za božič in novo leto razvajali, so rekli dobri možje in takrat bojda dobim pikico :D rozikam čestitke, modrim pa veliko dobrega v naprej ;)
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 14.12.2009 20:22:50
|
|
|
|
Zvezdici
|
Matejka.D - čestiiiiiiiiitam! Ampak je pa res lepo priti vsake toliko časa in videti, da se rozika širi .
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 14.12.2009 20:29:42
|
|
|
|
Rina2
|
Inčka tudi mene lahko pobarvaš v modro. Sem se "izpisala" iz decembra že 12. Z božičnim darilcem, ki smo si ga najbolj želeli ne bo nič. Mogoče bo pa decembrsko v zimski idili obrodilo kak sad Vsem ki še čakate
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 14.12.2009 20:36:17
|
|
|
|
Inčika
|
LeJo in laliela
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 14.12.2009 20:37:12
|
|
|
|
Inčika
|
oz. PRIČAKUJEMO DECEMBRA 2009 XX.12. - doloress (3.krog) XX.12. - Arual (26.krog) XX.12. - kago
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 14.12.2009 21:33:36
|
|
|
|
tinkatonka
|
Hej punce! Najprej za vse tiste, ki ste obarvane modro in vas je obiskala , en topel objem Danes so mene napadli mozolji, ki napovedujejo spet mojo grdobnico , ampak upam vsaj če se že ima namen ulit, da to stori kak dan prej, da bom potem za bozic in novo leto imela mir in se ne bom rabila se s tamponi in vlozki ukvarjat! Nasploh se ni zdi danasnji dan malo slabsi. me je v sluzbi razocarala sodelavka, ki vazno, da sama sebe iz dreka ven potegne, ne glede na to kako neupravičeno druge tunka notr. Sem bila malo glasna, pa sem drugace res nekonfliktna oseba. Samo danes mi je pa na zivc stopla. Ampak sem se že mal pomirila :) Zdaj se pa šibam učit. Držite pesti, da mi bo šel izpit dobro od rok v sredo. Lahko noč moje soborke
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 14.12.2009 22:00:19
|
|
|
|
witch
|
IZVIRNO SPOROČILO: Inčika ČESTITKE VSEM NOSEČKAM!!! witch - daj povej prosim iz česa si naredila voščilnice in kako ... jaz bi tudi ... Sem čisto praznično razpoložena. Danes prvič v življenju pekla piškote in morem povedat, da so odlični ... ne vem, kako se mi je posrečilo Moj bo čist šokiran, ko pride domov Če imam voščilnico belo, na sprednjo stran zalepim kolaž papir in s silikonsko pištolo delam oblike pa gor posujem bleščice. Če je pa voščilnica temna (modra, rdeča) pa samo s silikonom oblikujem.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 15.12.2009 7:21:02
|
|
|
|
Anonimen
|
Dobro jutro! Matejka.D za ...kot vsem ostalim, povem tudi tebi ...lepo grej in čuvaj svojo pikico ter pusti se razvajati LeJo in laliela mi smo pa tudi včeraj malo okraševali stanovanje...smo na okno nalepili nalepke s snežakom, božičkom, medvedkom ki gleda skozi okno....in nad njimi s sprejem za sneg našpricali snežinke in okoli snežaka smo naredili sneg..Moram rečt, da je prišlo zelo lepo.... voščilnice so že narejene le poslati jih je treba Lp A3
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 15.12.2009 9:42:46
|
|
|
|
malajka84
|
Dobro jutro. en velik objem za vse, ki so dočakale . Glede čestitk..za tiste, k ste v elementu:9 lahko nardite čist enostvno čestitiko iz rdečega al pa zelenega papirja pa gor nalimate cipresino vejico, ki jo prej posprejate zlato, super pride. No jst pa ne vem, moje še ni, mam pa že tri dni vložk gor, kr se mi zdi d bo vsak čas pršla, pa je še ni,...sm pa učer tud test delala, nism mogla d ne bi...no pa ni blo nč...tk d vrjetn bo le prtekla slej k prej.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 15.12.2009 9:48:50
|
|
|
|
nadka30
|
En velik objem za tiste, ,katerim je pritekla Bostina dokler je ni obstaja še vedno upanje da je ne bo.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 15.12.2009 9:57:44
|
|
|
|
jana84
|
Živjo! Evo, ne se čudit, da bo kaj čudno natipkano, ker imam na sveže nalakirane nohte (prvič v življenju si delam francosko manikuro, in to kar sam...upam da uspe). Glede voščilnic: sem imela neko noro idejo, da bi jih naredila sama in sicer iz mojih klekljanih čipk, pa sem ugotovila, da so vse tiste majhne, ki bi šle na čestitko, že pošle , za druge pa nimam časa za jih narest...Mogoče drugo leto! Bodo letos kar klasične. Sicer pošljem samo dve, tako da ni panike, vendar se imam za učit, take voščilčnice s klekljano čipko pa vzamejo kar nekaj časa, pa naj bo čipka še takop majhna in preprosta! Sem pa navdušena nad novoletno okrasitvijo našega stanovanja: tiste zvezdice na oknu oziroma namesto zaves so prišle kar fajn...Najboljši pa je da ko imamo radiator odprt, se tako lepo premikajo in poplesavajo zaradi toplega zraka...Res lepo. Pa dovolj visoko so da jih naš mali pobalinček ne strže dol. Se mu pa zelo dopadejo. Vsak dan ko pride iz vrtca jih hiti gledat in kazat z rokicami kako se premikajo! Ja, pr nas snegeca skor ni več, imamo pa močno, močno burjo...Zima kot se gre! Tako, zdaj pa si moram še eno plast laka nalakirat...Lepo se imejte! Seveda da ne pozabim: vso srečo tistim, ki še čakamo na lepe novičke, tistim pa ki so novičke že prejele pa: za tiste, ki so dobro, in za tiste, ki so malo manj dobre...
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?