Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 15.12.2009 10:17:10
|
|
|
|
Anonimen
|
...Pri nas tudi burja piha ko nora....čeprav se mi zdi, da se je nekoliko umirila..a zjutraj je pihalo, da sem mislila, da bom zmrznila...Res bo letos prava zima, če misli takole pihati... jana_k...sem podobno okrasila kuhinjo, kot ti...samo, da sem jih jaz dala prav na okno na tisto prečko, na katero lahko daš polivišno zaveso.....in da em spodaj naredila zimsko idilo...zvezdice sem pa posula z bleščicami...kako je pa dnevna okrašena sem pa že tako prej napisala in jana_k držim pesti da ti bo francoska manikura uspela lp A 3
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 15.12.2009 12:19:46
|
|
|
|
jana84
|
Ja, francoska manikura...rečmo da je uspela. Edin kar me moti je, da mi je tam, kjer sem imela gor "Šablono" nalepljeno, pol ostalo mal lepila in ko sem dala čez nadlak, mi je naredilo kot nekakšne zračne mehurčke...Drugače pa kar fajn, no...Mogoče bom naslednjič namesto prozornega nadlaka dala čez še eno plast bež osnovnega laka, da ne bodo bele konice tako zelo izstopale... Meni se tud dopadejo tiste zavese, ki so samo na šipi, samo pr nas ne pride v poštev, ker smo v mansardi, okna so na pol metra...Že tako je tema v kuhinji, pol bi blo še slabše. Pa še naš nagajivček bi vse dol potrgal. Ni kej, se je treba prilagodit. Do zdej smo imeli zavese do radiatorja, pol smo jih kar čez karniso navesili, da jih otroci niso cukali, zdaj pa sem se odločila, da dam ene kratke delat (všivane klekljane čipke). Rečmo da nam bo do novega leta uspelo imet nove zavese...
< Sporočilo je popravil jana_k -- 15.12.2009 12:22:04 >
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 15.12.2009 12:29:22
|
|
|
|
malajka84
|
tko...pobarvajte me modro...pa prosim dejte me med navijačice..kej več pa.napišem jutr, k bom bolš volje...:(
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 15.12.2009 12:30:55
|
|
|
|
archie
|
bostina,
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 15.12.2009 15:11:56
|
|
|
|
witch
|
IZVIRNO SPOROČILO: BOSTINA tko...pobarvajte me modro...pa prosim dejte me med navijačice..kej več pa.napišem jutr, k bom bolš volje...:( drži se
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 15.12.2009 15:48:44
|
|
|
|
aleunam
|
Bostina in upam, da bo januarja bolj veselo. No, jaz sem danes po 12. dnevu "krvavitev" šla na pregled. Nič posebnega ni videla, niti na UZ. Torej, ali je šlo za SS in se še "čistim" ali pa me hormoni hecajo. Šla sem še na krvni test, da vidimo, če bi bilo prisotnega še kaj BHCG in bo tako potrdila oziroma zavrgla možnost SS. Bomo videli jutri oz. pojutrišnjem, ko bodo rezultati testa. Karkoli je, dobila sem tablete Primolut Nor, po treh dneh naj bi krvavitve nehele in čez 10 dni ponovno dobim . Tako naj bi se uravnal ciklus. Mislim, spet tardeča, spet tamponi... meni se zrola. Da o tem, da nimam januarja kaj pričakovati niti ne govorim. No, pa saj bo... Pri nas se je sneg obdržal. Meni je ful lepo, ko je vse belo. Edino včeraj sem se bala na cesti, ker imamo tik pred domom precejšen hrib in nikoli splužen. Vsako leto ista zgodba. Voščilnice... jaz bi jih tudi najraje delala doma, ampak se mi ne da. Lenuh jaz.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 15.12.2009 20:53:48
|
|
|
|
alli
|
Čestitke vsem nosečkam!Res lepo popestri december tale roza barva. Da se še jaz malo pofočkam..torej mojo ne pričakujem 18. (kot že rečeno),znakov ne občutim..se mi zdi da sem jih prejšnji mesec imela več pa od tega ni bilo nič. :) Uglavnem, prsi me bolijo ob straneh tako kot ponavadi,danes sem začela čutiti tudi rahle krče (kot vsak mesec),apetit nenormalen-čisto značilno za moj pms..tako da nič posebnega.Edino danes zjutraj me je oblivala nekakšna čudna slabost,kot bi imela v grlu cmok,bruhanje pa ni možno.Zelo čuden občutek.. Seveda ni nujno da je to kaj povezano,pa vseeno mogoče vredno omembe..skratka,komaj čakam 18. in dneve ki bodo sledili.. Držim tudi pesti za vse moje soborke,za tiste ki vam ta mesec ni uspelo pa
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 15.12.2009 21:10:23
|
|
|
|
witch
|
alli pri meni je isto. ne pričakujem 18., prsi so me začele boleti, ful se mi vrti zadnje čase, danes smo imeli za kosilo lignje in potem ko sem pozneje prišla v kuhinjo mi je tisti smrad po olju in lignjih dvignil cel želodec. To je pa to. Nobenih drugih znakov ni. Počutim se ok
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 15.12.2009 21:28:32
|
|
|
|
alli
|
Potem imave skupni dan D Jaz sem tudi ok...res nič posebnega kar se znakov tiče.In poskušam tudi čim manj misliti na to..bo hitreje minilo še teh nekaj dni
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 15.12.2009 21:48:17
|
|
|
|
tinkatonka
|
IZVIRNO SPOROČILO: BOSTINA tko...pobarvajte me modro...pa prosim dejte me med navijačice..kej več pa.napišem jutr, k bom bolš volje...:(
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 16.12.2009 8:14:17
|
|
|
|
Inčika
|
BOSTINA
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 16.12.2009 8:15:07
|
|
|
|
Inčika
|
oz. PRIČAKUJEMO DECEMBRA 2009 XX.12. - doloress (3.krog) XX.12. - Arual (26.krog) XX.12. - kago
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 16.12.2009 8:24:55
|
|
|
|
Anonimen
|
BOSTINA
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 16.12.2009 9:24:08
|
|
|
|
lillchy123
|
BOSTINA sej bo... za vse bo enkrat posijalo sonce jst sem pa ravno ugotovila, da sem narobe zračunala datum.. naj ne bi prišla šele 22.12 dolga bo še... smo pa včeri smrekco postavli in je full lepo.. smo prvič nardili rdečo zlato kombinacijo dons mamo rajanje v vrtcu, jutri dedek mraz v službi, pa bomo že 18! pol pa sam še štiri dni
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 16.12.2009 9:34:22
|
|
|
|
malajka84
|
hvla vsem za objemčke, danes sem že bolš...sej en dan je najhujš..pol pa že gre dalje.. sem prišla polgedat če je kakšna rozika več, no sej bojo pa jutri, pojutrišnem,..... no drugače pa pri nas še zmer naletava sneg, mrzlo je...uf, sm prej psa pelala ven, pa se je tresla boga revca po par minutah:) zdej grem pa u vrtec zajca špilat:) to bo neki:)majo božička pa rabjo živali poleg..tk d jst bom mal hopsala:) mejte se lepo v tem mrzlem dnevu:)
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 16.12.2009 9:43:08
|
|
|
|
Nalina
|
Hahaha, sigurno boš super zajec. :) Je pa tudi pri nas mraz ... meni je uspešno pes ušel ven, ko je prišel poštar in sem za njem laufala v kratkih rokavih po klancu. Še dobro, da imajo pri sosedih psa, s katerim se res ne marata in je tja letel in obstal - sem ga lahko za rep prijela in povlekla stran, da se nista stepla - tik preden. Žurka. Direkt iz tople postle ... Lillchy midva imava tudi to kombinacijo. :) Sva kupila kugle ene 4 leta leta nazaj, ko sva se preselila in mi je še vedno všeč. Pravzaprav sploh ne vem, zakaj sva jo letos že postavila. Verjetno zato, ker sva se lani selila čez praznike in božiča bolj ni bilo.
< Sporočilo je popravil Nalina -- 16.12.2009 9:45:03 >
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 16.12.2009 9:43:59
|
|
|
|
soncek_25
|
Lahko me obarvate modro, se selim v januar. Čestitke vsem novim
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 16.12.2009 10:08:11
|
|
|
|
lillchy123
|
IZVIRNO SPOROČILO: BOSTINA hvla vsem za objemčke, danes sem že bolš...sej en dan je najhujš..pol pa že gre dalje.. sem prišla polgedat če je kakšna rozika več, no sej bojo pa jutri, pojutrišnem,..... no drugače pa pri nas še zmer naletava sneg, mrzlo je...uf, sm prej psa pelala ven, pa se je tresla boga revca po par minutah:) zdej grem pa u vrtec zajca špilat:) to bo neki:)majo božička pa rabjo živali poleg..tk d jst bom mal hopsala:) mejte se lepo v tem mrzlem dnevu:) jst sem enkrat za prijateljico igrala miki miško na rojstnodnevni zabavi 20 mulčkov. so bli čist navdušeni, k sem dobila original kostim iz Drame. jst sem bla mal manj navdušena, k mi je blo vroče za znort, pa nč nisem vidla
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 16.12.2009 10:10:17
|
|
|
|
jana84
|
Bostina ...res škoda...Ampak danes se boš lepo razvedrila v vrtcu in malo pozabila na te stvari, pol bo pa polovica že mimo...Nimaš kaj kot v nove boje... Soncek_25 tebi pa tud en ... Pr nas smo ravno v obdobju O in veselega in pospešenega tako da res uživamo...Tudi naš nagajivček mali nam da malo miru, preden pricepeta v našo posteljo...Kot bi vedel, da mu tatko in mamica ustvarjata družbo ... Nič, lepo se barvajte v roza, jaz moram za knjiga
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 16.12.2009 10:37:32
|
|
|
|
Inčika
|
oz. PRIČAKUJEMO DECEMBRA 2009 XX.12. - doloress (3.krog) XX.12. - Arual (26.krog) XX.12. - kago
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 16.12.2009 10:55:21
|
|
|
|
nadka30
|
za vse ,ki jih je obiskala , sonček tudi zate bo posijalo sonce sreče, vem da bo
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 16.12.2009 12:19:22
|
|
|
|
pilotina
|
IZVIRNO SPOROČILO: soncek_25 Lahko me obarvate modro, se selim v januar. Čestitke vsem novim
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 16.12.2009 12:50:29
|
|
|
|
ŽanaTaja
|
Hej punce... Sonček - Pri nas je tudi O in upam, da bomo pa končno kaj ustvarili, čeprav, sem takkkooo prehlajena, da mi ni za nič...sem huda sama nase...prejšnji mesec ko je bila O možeka ni bilo, ta mesec, sem pa jaz zbolela, kot da ni moglo to malo počakat Ampak se potrudim po svojih najboljših močeh, vse za novega pikeca.... Punce, držim pesti za vse....upam, da bo končni rezultat več kot zadovoljiv...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 16.12.2009 13:09:56
|
|
|
|
archie
|
joj, sneg! Jaz sem ga pa ful vesela. Psa pa se bolj . Bi bile po cel dan zunaj, ce bi bilo le mozno. midva sva se pa odlocila za cokoldano-zlato kombinacijo. Sva kupila v Merkurju znizane bucke in sva ful zadovoljna. Drzim pesti, da se roza trend nadaljuje
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 16.12.2009 14:12:00
|
|
|
|
Zvezdici
|
bostina - aleunam - objemčki tudi tebi sonček - Vsem objemčke, upam da bodo vsaj malo pomagali!
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?