Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 17.12.2009 22:13:57
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 claud, ti ga kar lepo postavi na realna tla in mu povej da naj še kako leto počaka na Nika! Moj pa je reku da ne bomo več meli, pol se je pa omehčal k je od sodelavca punca zanosila in je reku da čez kako leto bomo provali...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 17.12.2009 22:14:10
|
|
|
|
sunny24
|
jutta, babji žur! Moj tudi dela do 24h, tko, da sm itak tle...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 17.12.2009 22:15:20
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 jutta, babji žur! Moj tudi dela do 24h, tko, da sm itak tle... moj pa čez 1 uro.....
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 17.12.2009 22:15:21
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jutta Ok, bom poskusila še s slamco. Sem poskusila tudi pred jedjo, samo ni šans. Edino med jedjo spije kakšen požirek. Ampak dobesedno samo en požirek. Do enega deci v celem dnevu mu še kar precej manjka Moram še kolegico vprašat. Je imela lani s tamalo iste probleme... Bolećine v križu, krčne žile, .... se nam vsem malo kolca, zdaj ko se je odprla sezona nosečnic, ha Tisi sem na začetku samo mal usta močila...no way da bi ona pila....zdej sva nekako prišli do enga deci....komaj...komaj.....počasi...žličko...flašo je mela skoz zraven..pa jo ni šmerglala....počasi....tko da ....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 17.12.2009 22:16:04
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 Ja sam res so posrečeni...Gaja tudi, tolko utrujena, da niti na nogah ne more več bit, še plazit se ne more, pa še kar bi neki muvala... birdy, ja jst bi tudi ponovila, čez kako leto! btw, sm te že miljavžntkrat uprašala če so dobila slike iz morja na mail in še zdej ne vem... Ajej, a ti še nisem odgovorila? Sorči, pozabu sem Dubla ja, dobila. Ti tud jst enkrat k najdem ta star fotkič (hmmmmmmmm, ta bo pa kr težka) pošljem tvojo Gajči
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 17.12.2009 22:16:30
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 claud, ti ga kar lepo postavi na realna tla in mu povej da naj še kako leto počaka na Nika! Moj pa je reku da ne bomo več meli, pol se je pa omehčal k je od sodelavca punca zanosila in je reku da čez kako leto bomo provali... a res...to pa sploh ne morem verjet....the best...... .ker vem kolk si rekla,da bo samo ena....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 17.12.2009 22:16:54
|
|
|
|
claud
|
imamo kr naprej ene neznane obiskovalke na naši temi
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 17.12.2009 22:17:02
|
|
|
|
Jutta
|
Ajvy - kaj si ji pa ponujala za pit? Očitno imata z Vidom enak okus.. pa sadja ne marata preveč...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 17.12.2009 22:18:16
|
|
|
|
Jutta
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud imamo kr naprej ene neznane obiskovalke na naši temi Claud, sem tudi jaz to hotela napisat, pol sem pa raje zbrisala, da ne bom preveč predrzna... Ja, očitno smo zadnje dni prevej zanimive
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 17.12.2009 22:19:11
|
|
|
|
sunny24
|
ajvy, zaenkrat bo samo ena ja...Pol pa bomo sproti vidli! birdy, sej k mi nisi nč odgovorila glede slikic sm že misnla da si kej jzna name...pol pa sploh nism več spraševala...Zdej sm te pa uhvatla! Sam a se spomneš Kristi in Gaje kolko so se lupčkale... Face male!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 17.12.2009 22:20:18
|
|
|
|
sunny24
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud imamo kr naprej ene neznane obiskovalke na naši temi Ja sam res, kdo je ta biglček? Pa čokolatinček al kaj je že je tudi un dan špijoniru...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 17.12.2009 22:21:29
|
|
|
|
birdy
|
Oh punce, sej ne vem kako nej to napišem da ne boste narobe razumele... Jst se za tok mejhno razliko kot jo mam med mojima puncama ne bi več odločila. Mogoče mi je težje ker je bla neli tok priden dojenček, Kristi je pa pač taka kot je(ni glih tko kt neli, je mal bolj no ja, težavna, scrklana, precej bolna,...) in se ne morem čist navadt. Mislm, če ti je ta prvič tko kamot pol pa ta druzga tazga dobiš... Sej upam da razumete. Rada ju mam obe, res, bolj ju ne morem met, ampak še enkrat ne bi isto nardila. Bi mela Kristi, ampak vsaj kako leto kasnej. Sta ble pa obe načrtovane...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 17.12.2009 22:21:31
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 ajvy, zaenkrat bo samo ena ja...Pol pa bomo sproti vidli! na konc bojo 4je
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 17.12.2009 22:24:48
|
|
|
|
birdy
|
Sunny, tele najine punce Čaki, lupčkale sta se pa pol k smo mi šli a ne? A se prov spomnem? Sam Gaja je pa faconarka Kaj se mi je režala, res srčkana, tok se mi ni pa še noben dojenček smeju
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 17.12.2009 22:25:13
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: birdy Oh punce, sej ne vem kako nej to napišem da ne boste narobe razumele... Jst se za tok mejhno razliko kot jo mam med mojima puncama ne bi več odločila. Mogoče mi je težje ker je bla neli tok priden dojenček, Kristi je pa pač taka kot je(ni glih tko kt neli, je mal bolj no ja, težavna, scrklana, precej bolna,...) in se ne morem čist navadt. Mislm, če ti je ta prvič tko kamot pol pa ta druzga tazga dobiš... Sej upam da razumete. Rada ju mam obe, res, bolj ju ne morem met, ampak še enkrat ne bi isto nardila. Bi mela Kristi, ampak vsaj kako leto kasnej. Sta ble pa obe načrtovane... zato pa jst pravim da bi mal počakala....no sam prevelke razlike pa tud ne bi mela.....3 se mi zdi nekak fajn...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 17.12.2009 22:25:24
|
|
|
|
SURF
|
iiii imate debato kot v starih časih ja še mandarine na mizo pa bo ... Aha--Majchy-vidim da so to to v akciji hvala ti.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 17.12.2009 22:25:30
|
|
|
|
sunny24
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 ajvy, zaenkrat bo samo ena ja...Pol pa bomo sproti vidli! na konc bojo 4je Ej, a ti misliš da sm jst kaskader al kaj??? Edino če jih res mam 4 pa tebi 2 pošlem, 2 pa jst mam...Like it?
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 17.12.2009 22:27:18
|
|
|
|
sunny24
|
birdy, ja Gaja se ti je full režala takrat ja. Pa lupčkale so se ko smo bli tam pr avtu... surf, ja, smo padle notr!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 17.12.2009 22:27:33
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 ajvy, zaenkrat bo samo ena ja...Pol pa bomo sproti vidli! na konc bojo 4je Ej, a ti misliš da sm jst kaskader al kaj??? Edino če jih res mam 4 pa tebi 2 pošlem, 2 pa jst mam...Like it? To pa ni slaba ideja Ja, punca draga, čez ene štir, pet let maš naročen porod, otroka (pa enga fantka bi no) pa kr k men pošlji Men se ne gre še enkrat rodit
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 17.12.2009 22:27:41
|
|
|
|
SURF
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 IZVIRNO SPOROČILO: claud imamo kr naprej ene neznane obiskovalke na naši temi Ja sam res, kdo je ta biglček? Pa čokolatinček al kaj je že je tudi un dan špijoniru... Ja tale čokolinček je stalno prisoten
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 17.12.2009 22:28:14
|
|
|
|
črticaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud imamo kr naprej ene neznane obiskovalke na naši temi itak,..spet edine aktivne na rr kaj mislite o tem vozičku,....a kera pozna http://www.bolha.com/prikaz_slik.php?id=oglas383608995
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 17.12.2009 22:29:37
|
|
|
|
črticaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: birdy IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 ajvy, zaenkrat bo samo ena ja...Pol pa bomo sproti vidli! na konc bojo 4je Ej, a ti misliš da sm jst kaskader al kaj??? Edino če jih res mam 4 pa tebi 2 pošlem, 2 pa jst mam...Like it? To pa ni slaba ideja Ja, punca draga, čez ene štir, pet let maš naročen porod, otroka (pa enga fantka bi no) pa kr k men pošlji Men se ne gre še enkrat rodit birdy menjava,..ti men punčo jz teb fantka mi bomo tud čez 3-5 let
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 17.12.2009 22:30:35
|
|
|
|
sunny24
|
birdy, si pa zahtevna...torej bomo mogli takrat v kaki drugi pozi nardit da bo fantek, pa ti ga pol kar po hitri pošti pošlem... Sam veš, jst čez 5 let bom mela skori 34 let, pa ne vem če bi se takrat še šla nosečko... surf ja, čokolatinčka full krat vidim in zadnje cajte tega biglčka...Naj se nam pridružijo če želijo, sprejmemo vsakega, ampak špijonaže pa ne!!!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 17.12.2009 22:31:48
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 ajvy, zaenkrat bo samo ena ja...Pol pa bomo sproti vidli! na konc bojo 4je Ej, a ti misliš da sm jst kaskader al kaj??? Edino če jih res mam 4 pa tebi 2 pošlem, 2 pa jst mam...Like it? če mi ne bo treba še enkrat čez tak porod....zakon
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 17.12.2009 22:31:51
|
|
|
|
SURF
|
Črtica in kako je Dominik dokazal,da je od peka sin ?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?