|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del
17.12.2009 22:13:57   
claud
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

claud, ti ga kar lepo postavi na realna tla in mu povej da naj še kako leto počaka na Nika! user posted image user posted image user posted image

Moj pa je reku da ne bomo več meli, pol se je pa omehčal k je od sodelavca punca zanosila in je reku da čez kako leto bomo provali...

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1151
17.12.2009 22:14:10   
sunny24
jutta, babji žur!user posted image user posted image user posted image   Moj tudi dela do 24h, tko, da sm itak tle...user posted image

Sii protagonista della tua vita e non spettatore della mia..
Te lo spiego meglio...FATTI I CAZZI TUOI!!

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1152
17.12.2009 22:15:20   
claud

jutta, babji žur!user posted image user posted image user posted image   Moj tudi dela do 24h, tko, da sm itak tle...user posted image

moj pa čez 1 uro.....user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1153
17.12.2009 22:15:21   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: Jutta

Ok, bom poskusila še s slamco. Sem poskusila tudi pred jedjo, samo ni šans. Edino med jedjo spije kakšen požirek. Ampak dobesedno samo en požirek. Do enega deci v celem dnevu mu še kar precej manjkauser posted image Moram še kolegico vprašat. Je imela lani s tamalo iste probleme...

Bolećine v križu, krčne žile, .... se nam vsem malo kolca, zdaj ko se je odprla sezona nosečnic, hauser posted image

Tisi sem na začetku samo mal usta močila...no way da bi ona pila....zdej sva nekako prišli do enga deci....komaj...komaj.....počasi...žličko...flašo je mela skoz zraven..pa jo ni šmerglala....počasi....tko da ....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Jutta)
Neposredna povezava do sporočila: 1154
17.12.2009 22:16:04   
birdy

Ja sam res so posrečeni...Gaja tudi, tolko utrujena, da niti na nogah ne more več bit, še plazit se ne more, pa še kar bi neki muvala...user posted image user posted image user posted image

birdy, ja jst bi tudi ponovila, čez kako leto! user posted image   btw, sm te že miljavžntkrat uprašala če so dobila slike iz morja na mail in še zdej ne vem...user posted image

Ajej, a ti še nisem odgovorila?user posted image user posted image  Sorči, pozabu semuser posted image  Dubla ja, dobila. Ti tud jst enkrat k najdem ta star fotkič (hmmmmmmmm, ta bo pa kr težka) pošljem tvojo Gajčiuser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1155
17.12.2009 22:16:30   
Ajvy

claud, ti ga kar lepo postavi na realna tla in mu povej da naj še kako leto počaka na Nika! user posted image user posted image user posted image

Moj pa je reku da ne bomo več meli, pol se je pa omehčal k je od sodelavca punca zanosila in je reku da čez kako leto bomo provali...

a res...to pa sploh ne morem verjet....the best......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .ker vem kolk si rekla,da bo samo ena....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1156
17.12.2009 22:16:54   
claud
imamo kr naprej ene neznane obiskovalke na naši temi

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1157
17.12.2009 22:17:02   
Jutta
Ajvy - kaj si ji pa ponujala za pit? Očitno imata z Vidom enak okus.. pa sadja ne marata preveč...

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1158
17.12.2009 22:18:16   
Jutta
IZVIRNO SPOROČILO: claud

Claud, sem tudi jaz to hotela napisat, pol sem pa raje zbrisala, da ne bom preveč predrzna... Ja, očitno smo zadnje dni prevej zanimiveuser posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1159
17.12.2009 22:19:11   
sunny24
ajvy, zaenkrat bo samo ena ja...Pol pa bomo sproti vidli! user posted image

birdy, sej k mi nisi nč odgovorila glede slikic sm že misnla da si kej jzna name...pol pa sploh nism več spraševala...Zdej sm te pa uhvatla! user posted image user posted image user posted image Sam a se spomneš Kristi in Gaje kolko so se lupčkale...user posted image user posted image user posted image Face male!

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1160
17.12.2009 22:20:18   
sunny24

Ja sam res, kdo je ta biglček? Pa čokolatinček al kaj je že je tudi un dan špijoniru...

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1161
17.12.2009 22:21:29   
birdy
Oh punce, sej ne vem kako nej to napišem da ne boste narobe razumele... Jst se za tok mejhno razliko kot jo mam med mojima puncama ne bi več odločila. Mogoče mi je težje ker je bla neli tok priden dojenček, Kristi je pa pač taka kot je(ni glih tko kt neli, je mal bolj no ja, težavna, scrklana, precej bolna,...) in se ne morem čist navadt. Mislm, če ti je ta prvič tko kamot pol pa ta druzga tazga dobiš... Sej upam da razumete. Rada ju mam obe, res, bolj ju ne morem met, ampak še enkrat ne bi isto nardila. Bi mela Kristi, ampak vsaj kako leto kasnej.
Sta ble  pa obe načrtovane...

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1162
17.12.2009 22:21:31   
claud

user posted image user posted image user posted image na konc bojo 4jeuser posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1163
17.12.2009 22:24:48   
birdy
Sunny, tele najine punceuser posted image  Čaki, lupčkale sta se pa pol k smo mi šli a ne? A se prov spomnem?
Sam Gaja je pa faconarkauser posted image user posted image  Kaj se mi je režala, res srčkana, tok se mi ni pa še noben dojenček smejuuser posted image user posted image user posted image user posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1164
17.12.2009 22:25:13   
claud
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

Oh punce, sej ne vem kako nej to napišem da ne boste narobe razumele... Jst se za tok mejhno razliko kot jo mam med mojima puncama ne bi več odločila. Mogoče mi je težje ker je bla neli tok priden dojenček, Kristi je pa pač taka kot je(ni glih tko kt neli, je mal bolj no ja, težavna, scrklana, precej bolna,...) in se ne morem čist navadt. Mislm, če ti je ta prvič tko kamot pol pa ta druzga tazga dobiš... Sej upam da razumete. Rada ju mam obe, res, bolj ju ne morem met, ampak še enkrat ne bi isto nardila. Bi mela Kristi, ampak vsaj kako leto kasnej.
Sta ble  pa obe načrtovane...

zato pa jst pravim da bi mal počakala....no sam prevelke razlike pa tud ne bi mela.....3 se mi zdi nekak fajn...

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 1165
17.12.2009 22:25:24   
SURF
iiii imate debato kot v starih časih jauser posted image še mandarine na mizo pa bouser posted image ...

Aha--Majchy-vidim da so to to v akcijiuser posted image user posted image hvala ti.

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1166
17.12.2009 22:25:30   
sunny24

user posted image user posted image user posted image na konc bojo 4jeuser posted image

Ej, a ti misliš da sm jst kaskader al kaj???

Edino če jih res mam 4 pa tebi 2 pošlem, 2 pa jst mam...Like it?user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1167
17.12.2009 22:27:18   
sunny24
birdy, ja Gaja se ti je full režala takrat ja. user posted image user posted image user posted image   Pa lupčkale so se ko smo bli tam pr avtu...user posted image user posted image user posted image

surf, ja, smo padle notr! user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1168
17.12.2009 22:27:33   
birdy

Edino če jih res mam 4 pa tebi 2 pošlem, 2 pa jst mam...Like it?user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

To pa ni slaba idejauser posted image  Ja, punca draga, čez ene štir, pet let maš naročen porod, otroka (pa enga fantka bi no) pa kr k men pošljiuser posted image user posted image user posted image user posted image
Men se ne gre še enkrat rodituser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1169
17.12.2009 22:27:41   
SURF

Ja sam res, kdo je ta biglček? Pa čokolatinček al kaj je že je tudi un dan špijoniru...

Ja tale čokolinček je stalno prisotenuser posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1170
17.12.2009 22:28:14   
črticaa

itak,..spet edine aktivne na rr

kaj mislite o tem vozičku,....a kera pozna
http://www.bolha.com/prikaz_slik.php?id=oglas383608995

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1171
17.12.2009 22:29:37   
črticaa

IZVIRNO SPOROČILO: birdy

To pa ni slaba idejauser posted image  Ja, punca draga, čez ene štir, pet let maš naročen porod, otroka (pa enga fantka bi no) pa kr k men pošljiuser posted image user posted image user posted image user posted image
Men se ne gre še enkrat rodituser posted image

birdy menjava,..ti men punčo jz teb fantka
mi bomo tud čez 3-5 let

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 1172
17.12.2009 22:30:35   
sunny24
birdy, si pa zahtevna...torej bomo mogli takrat v kaki drugi pozi nardit user posted image da bo fantek, pa ti ga pol kar po hitri pošti pošlem...user posted image user posted image user posted image
Sam veš, jst čez 5 let bom mela skori 34 let, pa ne vem če bi se takrat še šla nosečko...user posted image

surf ja, čokolatinčka full krat vidim in zadnje cajte tega biglčka...Naj se nam pridružijo če želijo, sprejmemo vsakega, ampak špijonaže pa ne!!!

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 1173
17.12.2009 22:31:48   
claud

če mi ne bo treba še enkrat čez tak porod....zakonuser posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1174
17.12.2009 22:31:51   
SURF
Črtica in kako je Dominik dokazal,da je od peka sinuser posted image user posted image ?

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?