Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 17.12.2009 21:51:00
|
|
|
|
sunny24
|
Aja ste prej spraševale za našo piškot...Sine ma menda škarlatinko...Sm prebrala na FB!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 17.12.2009 21:51:58
|
|
|
|
claud
|
kok sm smotana...Larissa tko pridno spi, jst pa kr bluzim, namest da bizkoristla, pa šla še jst spat.... Tkole sva mele pred 1 letom s sunny debate največkrat....do 1h, 2h
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 17.12.2009 21:53:14
|
|
|
|
MIHAILO
|
Mihailo pa strajka...noce spat in se rezi kot nor...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 17.12.2009 21:55:14
|
|
|
|
črticaa
|
dominik pa nina,..ga je danes dal ati pančkat,..ker mene ni bilo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 17.12.2009 21:56:02
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO Mihailo pa strajka...noce spat in se rezi kot nor... kaj si mu dala pa u hrano...al pijačo Mi je znano to....zato jo zdj sttradam spanca od 16h naprej ne pustim spat, tko da ob 8h, pol 9h zvečer takoj zaspi
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 17.12.2009 21:57:22
|
|
|
|
sunny24
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud Tkole sva mele pred 1 letom s sunny debate največkrat....do 1h, 2h Ja, sam res...Mater je šlo leto hitro naokoli...no, sej jst sem še vedno ponočnjak...Hodim spat med 24h-1h...Sm v stalni formi!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 17.12.2009 21:58:23
|
|
|
|
črticaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 IZVIRNO SPOROČILO: claud Tkole sva mele pred 1 letom s sunny debate največkrat....do 1h, 2h Ja, sam res...Mater je šlo leto hitro naokoli...no, sej jst sem še vedno ponočnjak...Hodim spat med 24h-1h...Sm v stalni formi! se podpišem,..sploh se ne morm prisilt ,da bi šla prej
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 17.12.2009 21:58:46
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO Mihailo pa strajka...noce spat in se rezi kot nor... kaj si mu dala pa u hrano...al pijačo Mi je znano to....zato jo zdj sttradam spanca od 16h naprej ne pustim spat, tko da ob 8h, pol 9h zvečer takoj zaspi tudi pri nas zaspi ob 20 h brez prblemov ampak danes smo bli na obisku in ko sva sla nazaj je v vozicku zadremal....ga bo moj uspaval,js to tko skoz delam 2x n adan on bo pa zvecer
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 17.12.2009 21:59:46
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO Mihailo pa strajka...noce spat in se rezi kot nor... kaj si mu dala pa u hrano...al pijačo Mi je znano to....zato jo zdj sttradam spanca od 16h naprej ne pustim spat, tko da ob 8h, pol 9h zvečer takoj zaspi tudi pri nas zaspi ob 20 h brez prblemov ampak danes smo bli na obisku in ko sva sla nazaj je v vozicku zadremal....ga bo moj uspaval,js to tko skoz delam 2x n adan on bo pa zvecer
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 17.12.2009 22:00:23
|
|
|
|
sunny24
|
črtica, btw. Ne vem kaj si ti uštimala na FB ampak dobivam stalno tvoja sporočila k si jih pišeš z drugimi (tel. cifre)...Jih sproti brišem!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 17.12.2009 22:00:39
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: črticaa IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 IZVIRNO SPOROČILO: claud Tkole sva mele pred 1 letom s sunny debate največkrat....do 1h, 2h Ja, sam res...Mater je šlo leto hitro naokoli...no, sej jst sem še vedno ponočnjak...Hodim spat med 24h-1h...Sm v stalni formi! se podpišem,..sploh se ne morm prisilt ,da bi šla prej jaz pa tudi ob 20h zaspim... vedno pa ob 21h...22h je ze pozno vstanem pa med 7h ,8h odvisno od alarma
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 17.12.2009 22:00:42
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 IZVIRNO SPOROČILO: claud Tkole sva mele pred 1 letom s sunny debate največkrat....do 1h, 2h Ja, sam res...Mater je šlo leto hitro naokoli...no, sej jst sem še vedno ponočnjak...Hodim spat med 24h-1h...Sm v stalni formi! Ja, tud jst zadnje čase pri dveh otrocih čist preveč ponočujem Istočasno hodm spat. Naslednji teden bo pa kruta, bom mogla ob ene šestih vstat če hočm bit ob pol osmih pripravljena na nove izzive v vrtcu... Pa še na pol mrtva, jao, kdo me bo zbudu
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 17.12.2009 22:01:43
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 IZVIRNO SPOROČILO: claud Tkole sva mele pred 1 letom s sunny debate največkrat....do 1h, 2h Ja, sam res...Mater je šlo leto hitro naokoli...no, sej jst sem še vedno ponočnjak...Hodim spat med 24h-1h...Sm v stalni formi! ja super je blo...bi blo fajn ponovit ponočevanje, basanje z mandarinami, medenjaki, bolečine v križo, rebri....ah, ja...dobri stari časi
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 17.12.2009 22:02:48
|
|
|
|
sunny24
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 IZVIRNO SPOROČILO: claud Tkole sva mele pred 1 letom s sunny debate največkrat....do 1h, 2h Ja, sam res...Mater je šlo leto hitro naokoli...no, sej jst sem še vedno ponočnjak...Hodim spat med 24h-1h...Sm v stalni formi! ja super je blo...bi blo fajn ponovit ponočevanje, basanje z mandarinami, medenjaki, bolečine v križo, rebri....ah, ja...dobri stari časi
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 17.12.2009 22:02:52
|
|
|
|
SURF
|
OLA.. Izpit sem dala čez ,zadnja pršla in prva šla mislim,da bo kar ok... Majchy-Pozitivna bo že,če pa ne pa imaš še vedno možnost popraviti...eh,samo js imam občutek da boš koj naredila še vedno držim pesti.Kaj je s Tosamo.? Jutta-Naša pije vse,večino sedaj ko je mrzlo čaj,v vrečkicah...nesladkano...spije tam okoli dva deci,dva pa pol...včasi samo deci...pije na lonček...nuk ima zelo dobre,nastavkov malo morje,pije tudi iz kozarca,vendar še malo spušča pije iz slamice,pa doji se zadnje čase non stop No tisto zgoraj ,da pije vse,je mišljeno pač to kar pijem v večini js,sok,vodo,čaj....NE pije pa mleka,ni šans,no way pa se ne obremenjujem več,nadomestiva z kašicami,čokolinotom,keksolinotom,žganci,gresom...pa itak se doji non -stop BARBARA-ČESTITKE OOOAAAAVVVV SUPER Js bom pa srečka nosečka čez kakšni dve leti (upam) ŠIBAM....ME MOJ ŽE KLIČE....jutri imam razgovor z šefom,upam,da se bo dobro izšlo . Nočko.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 17.12.2009 22:03:34
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 IZVIRNO SPOROČILO: claud Tkole sva mele pred 1 letom s sunny debate največkrat....do 1h, 2h Ja, sam res...Mater je šlo leto hitro naokoli...no, sej jst sem še vedno ponočnjak...Hodim spat med 24h-1h...Sm v stalni formi! ja super je blo...bi blo fajn ponovit ponočevanje, basanje z mandarinami, medenjaki, bolečine v križo, rebri....ah, ja...dobri stari časi Jst bi tud ponovila, sam da pr men je blo mal drgač. Edinič odkar sem na svetu sem bla sposobna zaspat ob pol sedmih zvečer na kavču. In se okol desetih samo premaknit v pojstlo
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 17.12.2009 22:04:20
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO IZVIRNO SPOROČILO: črticaa IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 IZVIRNO SPOROČILO: claud Tkole sva mele pred 1 letom s sunny debate največkrat....do 1h, 2h Ja, sam res...Mater je šlo leto hitro naokoli...no, sej jst sem še vedno ponočnjak...Hodim spat med 24h-1h...Sm v stalni formi! se podpišem,..sploh se ne morm prisilt ,da bi šla prej jaz pa tudi ob 20h zaspim... vedno pa ob 21h...22h je ze pozno vstanem pa med 7h ,8h odvisno od alarma wau ob 20h ...takrat se Larissa ravno razživi...zatišje pred nevihto...in pol je ob pol 9h gotova so smešni k so utrujeni...še kr navidez polni energije
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 17.12.2009 22:07:15
|
|
|
|
MIHAILO
|
tok skace da me je se pobruhal mal...ja pred spanjem vriska ,poje ...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 17.12.2009 22:07:27
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: birdy IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 IZVIRNO SPOROČILO: claud Tkole sva mele pred 1 letom s sunny debate največkrat....do 1h, 2h Ja, sam res...Mater je šlo leto hitro naokoli...no, sej jst sem še vedno ponočnjak...Hodim spat med 24h-1h...Sm v stalni formi! ja super je blo...bi blo fajn ponovit ponočevanje, basanje z mandarinami, medenjaki, bolečine v križo, rebri....ah, ja...dobri stari časi Jst bi tud ponovila, sam da pr men je blo mal drgač. Edinič odkar sem na svetu sem bla sposobna zaspat ob pol sedmih zvečer na kavču. In se okol desetih samo premaknit v pojstlo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 17.12.2009 22:08:29
|
|
|
|
sunny24
|
Ja sam res so posrečeni...Gaja tudi, tolko utrujena, da niti na nogah ne more več bit, še plazit se ne more, pa še kar bi neki muvala... birdy, ja jst bi tudi ponovila, čez kako leto! btw, sm te že miljavžntkrat uprašala če so dobila slike iz morja na mail in še zdej ne vem...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 17.12.2009 22:09:20
|
|
|
|
Jutta
|
Ok, bom poskusila še s slamco. Sem poskusila tudi pred jedjo, samo ni šans. Edino med jedjo spije kakšen požirek. Ampak dobesedno samo en požirek. Do enega deci v celem dnevu mu še kar precej manjka Moram še kolegico vprašat. Je imela lani s tamalo iste probleme... Bolećine v križu, krčne žile, .... se nam vsem malo kolca, zdaj ko se je odprla sezona nosečnic, ha
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 17.12.2009 22:09:36
|
|
|
|
črticaa
|
jaz pa med nosečnostjo nism imela nobenih problemov,..sploh,..k da ga ne bi bilo,...sam skos bl okrogla sm bla,..... mogoče tud zato tko pravm,..ker ni nč brcal,....
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 17.12.2009 22:09:53
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 Ja sam res so posrečeni...Gaja tudi, tolko utrujena, da niti na nogah ne more več bit, še plazit se ne more, pa še kar bi neki muvala... birdy, ja jst bi tudi ponovila, čez kako leto! btw, sm te že miljavžntkrat uprašala če so dobila slike iz morja na mail in še zdej ne vem... Jst bi tud čez kako leto, mogoče 2....sam moj neki štrajka pa bi kr zdj
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 17.12.2009 22:12:05
|
|
|
|
Jutta
|
Se mi vidi, da danes mojega ni (službena novoletna zabava), kar ne morem od računalnika Ga bom kar pričakala
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 17.12.2009 22:12:52
|
|
|
|
sunny24
|
claud, ti ga kar lepo postavi na realna tla in mu povej da naj še kako leto počaka na Nika! Moj pa je reku da ne bomo več meli, pol se je pa omehčal k je od sodelavca punca zanosila in je reku da čez kako leto bomo provali...
|
Najbolj brane vsebine v rubriki VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?