Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 17.12.2009 20:51:43
|
|
|
|
simonakr
|
Aja pa še to sluz ni vedno zanesljiva, ne glede na to a si vzdržen al ne, nekatere imajo takrat bolečine v sp delu trebuha, napete dojke, ...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 17.12.2009 20:52:09
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: boma2 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ jaz sem nazaj......sem popušila na celi črti .......grem po novem letu še 1x pisat salt....upam da je tebi šlo precej bolje kot meni .........za to-to krpice si videla? sem vidla čebela ... bomo drugič bolj držal pesti.... jaz se bom mogla bolj naučit,ker samo vaše pestke ne nucajo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 17.12.2009 20:52:19
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: boma2 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ jaz sem nazaj......sem popušila na celi črti .......grem po novem letu še 1x pisat salt....upam da je tebi šlo precej bolje kot meni .........za to-to krpice si videla? sem vidla čebela ... bomo drugič bolj držal pesti.... čebel@...zgleda, da smo preveč za nosečke navijale dons, pa mau premal zate...sej zmer tud ne more bit 5
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 17.12.2009 20:52:41
|
|
|
|
simonakr
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: simonakr IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO Punce imam eno moja setsra je zacela delat na in me zanima kako je z ovulacijo?Aje momozno da jo imas 8 dan po menstruaciji ali je vedno 14. dan? Ovulacija je vedno 14 dni pred nasledno , se pravi če ima ciklus na 28 dni pride to glih 14 dan; če ima 30 pride na 16 dan, če ima 25 pa na 11 dan A me štekaš? Zmerej 14 dni pred nasledno , ne glede na dolžino ciklusa. Jest sm zdej mal bolj v tem pa se mal bolj spoznam aaaaaaaaaaa Mislim POKLICNO!!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 17.12.2009 20:52:58
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: sjmm pri nas že vse tiho....so dans neki skurjeni...se vidi, da se bliža konec tedna sem imela čistilni napad popoldan...sesanje, pomivanje tal, pajčevine, tresenje tepihov...sem jih v ta spoden štuk napodila na kafe...sem si musko napedenala..pa v dir...po moje bo kmal teta s Krvavca prismučala...moj je sam reku...oooo, a smo že tam...ampak je kr fajn, vsaj 1x na mesec do fula popucam kako ste kaj drgač....vidim, da še zmer tema mal na nosečnost meni, ha,ha urša...kej hodiš? kako ste kaj danes? škoda da nisem vedla bi te prišla iskat če misliš za pucanje...ah, sej bo drug mesec spet ista pesem!!!!!!! pol nej še en mesec živimo v tem žumbusu pa če smo mi boste pa še vi joj, pri nas je tko, da nas je kr mal tu mač na kvadratni meter, pa skoz razmetavamo...zdej je blo pa pol ure lepo pospravljen, je čist po čistem zadišal....pol so pa vsi gor prišli...adijo urejenost..je že vse po luft letel isti problem tak, da še kako dobro vem o čem govoriš
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 17.12.2009 20:53:27
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: simonakr IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: simonakr IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO Punce imam eno moja setsra je zacela delat na in me zanima kako je z ovulacijo?Aje momozno da jo imas 8 dan po menstruaciji ali je vedno 14. dan? Ovulacija je vedno 14 dni pred nasledno , se pravi če ima ciklus na 28 dni pride to glih 14 dan; če ima 30 pride na 16 dan, če ima 25 pa na 11 dan A me štekaš? Zmerej 14 dni pred nasledno , ne glede na dolžino ciklusa. Jest sm zdej mal bolj v tem pa se mal bolj spoznam aaaaaaaaaaa Mislim POKLICNO!! aaaaaaaaaaaaaaaaaaa...že šteknzi!!!!!!!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 17.12.2009 20:53:54
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: boma2 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ jaz sem nazaj......sem popušila na celi črti .......grem po novem letu še 1x pisat salt....upam da je tebi šlo precej bolje kot meni .........za to-to krpice si videla? sem vidla čebela ... bomo drugič bolj držal pesti.... čebel@...zgleda, da smo preveč za nosečke navijale dons, pa mau premal zate...sej zmer tud ne more bit 5 sej prav da smo za nosečke navijal .......sem skromna:ne rabim5,važno da je pozitivno
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 17.12.2009 20:54:06
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: simonakr IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: simonakr IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO Punce imam eno moja setsra je zacela delat na in me zanima kako je z ovulacijo?Aje momozno da jo imas 8 dan po menstruaciji ali je vedno 14. dan? Ovulacija je vedno 14 dni pred nasledno , se pravi če ima ciklus na 28 dni pride to glih 14 dan; če ima 30 pride na 16 dan, če ima 25 pa na 11 dan A me štekaš? Zmerej 14 dni pred nasledno , ne glede na dolžino ciklusa. Jest sm zdej mal bolj v tem pa se mal bolj spoznam aaaaaaaaaaa Mislim POKLICNO!! a res a si G?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 17.12.2009 20:54:48
|
|
|
|
Čebel@
|
kje pa je onasiss???????
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 17.12.2009 20:55:23
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: sjmm pri nas že vse tiho....so dans neki skurjeni...se vidi, da se bliža konec tedna sem imela čistilni napad popoldan...sesanje, pomivanje tal, pajčevine, tresenje tepihov...sem jih v ta spoden štuk napodila na kafe...sem si musko napedenala..pa v dir...po moje bo kmal teta s Krvavca prismučala...moj je sam reku...oooo, a smo že tam...ampak je kr fajn, vsaj 1x na mesec do fula popucam kako ste kaj drgač....vidim, da še zmer tema mal na nosečnost meni, ha,ha urša...kej hodiš? kako ste kaj danes? škoda da nisem vedla bi te prišla iskat če misliš za pucanje...ah, sej bo drug mesec spet ista pesem!!!!!!! pol nej še en mesec živimo v tem žumbusu pa če smo mi boste pa še vi joj, pri nas je tko, da nas je kr mal tu mač na kvadratni meter, pa skoz razmetavamo...zdej je blo pa pol ure lepo pospravljen, je čist po čistem zadišal....pol so pa vsi gor prišli...adijo urejenost..je že vse po luft letel isti problem tak, da še kako dobro vem o čem govoriš mah, imamo mal premal prostora in ful upam, da nama uspe v naslednjih 2 letih kej na podstrešju zrihtat, letos, je bla fasada, pa izolacija, lani peč, dvorišče in stopnice..tak, da projektov ne zmanjka
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 17.12.2009 20:55:29
|
|
|
|
simonakr
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: simonakr IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: simonakr IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO Punce imam eno moja setsra je zacela delat na in me zanima kako je z ovulacijo?Aje momozno da jo imas 8 dan po menstruaciji ali je vedno 14. dan? Ovulacija je vedno 14 dni pred nasledno , se pravi če ima ciklus na 28 dni pride to glih 14 dan; če ima 30 pride na 16 dan, če ima 25 pa na 11 dan A me štekaš? Zmerej 14 dni pred nasledno , ne glede na dolžino ciklusa. Jest sm zdej mal bolj v tem pa se mal bolj spoznam aaaaaaaaaaa Mislim POKLICNO!! a res a si G? Ne! Sm pa diplomirana babica ki dela pri G
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 17.12.2009 20:55:41
|
|
|
|
Katjusa
|
mene zanima tud kako je kej piskot? kako sta otroka nisem nič zasledila, da bi se kej javla
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 17.12.2009 20:55:56
|
|
|
|
Jutta
|
Sunny - imaš pa pridno mami Moji kaj takega na kraj pameti ne bi prišlo Katjuša - upam, da boš premagala svojega v ping pongu A veš, tudi jaz se večkrat spomnim na Tanci. Zanimivo, kako nam lahko nekateri ljudje prirasejo k srcu, čeprav se družimo samo preko foruma, ne? Srčno upam, da je plusek na testerju ni preveč dotolkel in da se bo še kaj oglasila... navsezadnje nima nobena od nas toliko smisla za humor, pa še ključe od hulikopterja je obdržala Kateri instant čaj od Hippa pa imate?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 17.12.2009 20:56:18
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: sjmm pri nas že vse tiho....so dans neki skurjeni...se vidi, da se bliža konec tedna sem imela čistilni napad popoldan...sesanje, pomivanje tal, pajčevine, tresenje tepihov...sem jih v ta spoden štuk napodila na kafe...sem si musko napedenala..pa v dir...po moje bo kmal teta s Krvavca prismučala...moj je sam reku...oooo, a smo že tam...ampak je kr fajn, vsaj 1x na mesec do fula popucam kako ste kaj drgač....vidim, da še zmer tema mal na nosečnost meni, ha,ha urša...kej hodiš? kako ste kaj danes? škoda da nisem vedla bi te prišla iskat če misliš za pucanje...ah, sej bo drug mesec spet ista pesem!!!!!!! pol nej še en mesec živimo v tem žumbusu pa če smo mi boste pa še vi joj, pri nas je tko, da nas je kr mal tu mač na kvadratni meter, pa skoz razmetavamo...zdej je blo pa pol ure lepo pospravljen, je čist po čistem zadišal....pol so pa vsi gor prišli...adijo urejenost..je že vse po luft letel isti problem tak, da še kako dobro vem o čem govoriš mah, imamo mal premal prostora in ful upam, da nama uspe v naslednjih 2 letih kej na podstrešju zrihtat, letos, je bla fasada, pa izolacija, lani peč, dvorišče in stopnice..tak, da projektov ne zmanjka tko je v hiši:vedno je en kup dela
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 17.12.2009 20:56:22
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ kje pa je onasiss??????? ja, sej res??!! a se že k men pelješ po kupončke???
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 17.12.2009 20:57:24
|
|
|
|
simonakr
|
Punce jest grem spat! Bomo drug teden eno ornk debato udarle ko bom mela dopust. Aja če ima pa še kera kakšno vprašanje mi ga pa lahko na ZS pošle pa bom probala čim bolš odgovort! Nočko!!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 17.12.2009 20:57:32
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: simonakr IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: simonakr IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: simonakr IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO Punce imam eno moja setsra je zacela delat na in me zanima kako je z ovulacijo?Aje momozno da jo imas 8 dan po menstruaciji ali je vedno 14. dan? Ovulacija je vedno 14 dni pred nasledno , se pravi če ima ciklus na 28 dni pride to glih 14 dan; če ima 30 pride na 16 dan, če ima 25 pa na 11 dan A me štekaš? Zmerej 14 dni pred nasledno , ne glede na dolžino ciklusa. Jest sm zdej mal bolj v tem pa se mal bolj spoznam aaaaaaaaaaa Mislim POKLICNO!! a res a si G? Ne! Sm pa diplomirana babica ki dela pri G mogoče te kdaj porabim za kak nasvet pa za kak porod včasih so si ženske zbrale babico in so jo imele celo nosečnost in ko se je začelo zares so poklicali njihovo babico
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 17.12.2009 20:58:10
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jutta Kateri instant čaj od Hippa pa imate? komarčkovga
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 17.12.2009 20:59:12
|
|
|
|
simonakr
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: simonakr IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: simonakr IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: simonakr IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO Punce imam eno moja setsra je zacela delat na in me zanima kako je z ovulacijo?Aje momozno da jo imas 8 dan po menstruaciji ali je vedno 14. dan? Ovulacija je vedno 14 dni pred nasledno , se pravi če ima ciklus na 28 dni pride to glih 14 dan; če ima 30 pride na 16 dan, če ima 25 pa na 11 dan A me štekaš? Zmerej 14 dni pred nasledno , ne glede na dolžino ciklusa. Jest sm zdej mal bolj v tem pa se mal bolj spoznam aaaaaaaaaaa Mislim POKLICNO!! a res a si G? Ne! Sm pa diplomirana babica ki dela pri G mogoče te kdaj porabim za kak nasvet pa za kak porod včasih so si ženske zbrale babico in so jo imele celo nosečnost in ko se je začelo zares so poklicali njihovo babico Ja to ne bi blo švoh če bi tud pri nas uvedli! Jest sm čist za!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 17.12.2009 20:59:16
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ kje pa je onasiss???????
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 17.12.2009 20:59:21
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: simonakr Punce jest grem spat! Bomo drug teden eno ornk debato udarle ko bom mela dopust. Aja če ima pa še kera kakšno vprašanje mi ga pa lahko na ZS pošle pa bom probala čim bolš odgovort! Nočko!! fajn si spočij in le glej da ne zamudiš kake debate drug teden nočka
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 17.12.2009 20:59:44
|
|
|
|
simonakr
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Jutta Kateri instant čaj od Hippa pa imate? komarčkovga Mi tud in je ta naj ta bolši!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 17.12.2009 20:59:49
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Jutta Kateri instant čaj od Hippa pa imate? komarčkovga isto al pa komarček kamilica
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 17.12.2009 20:59:56
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jutta Sunny - imaš pa pridno mami Moji kaj takega na kraj pameti ne bi prišlo Katjuša - upam, da boš premagala svojega v ping pongu A veš, tudi jaz se večkrat spomnim na Tanci. Zanimivo, kako nam lahko nekateri ljudje prirasejo k srcu, čeprav se družimo samo preko foruma, ne? Srčno upam, da je plusek na testerju ni preveč dotolkel in da se bo še kaj oglasila... navsezadnje nima nobena od nas toliko smisla za humor, pa še ključe od hulikopterja je obdržala Kateri instant čaj od Hippa pa imate? hipp komarček ali pa včasih sadni od 6m naprej, sam tega glih ne ljubi...je zlo na komarček mahnjen, mu tudi kuham komarčkovega iz milerja, pa včasih nesladkanega zmešam s kakim hipp sokcem in je čist nor...stanka 200 od jednom
< Sporočilo je popravil sjmm -- 17.12.2009 21:00:31 >
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 17.12.2009 21:00:01
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ kje pa je onasiss??????? kje se skrivaš?se daš prosit,ne?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?