Sempervivum
|
IZVIRNO SPOROČILO: sabsa Je pa zelo radoveden otrok, ki ga moram vedno zabavat in mi počasi že zmanjkuje idej. Počutim se kot klovn, animatorka in mama v eni osebi. Jaz tudi, samo meni že prav pošteno primanjkuje idej ... sem en tak malo utrujen klovn Kašice: hvala, Ledenka za pojasnilo, samo verjetno je res povsod tako. Jaz tudi nameravam sama kuhat, saj imamo vrt in prave "bio" izdelke Pa za spanje tudi vem, da se zelo proporoča, da smo skupaj v postelji, sam moj po eni strani ful komplicira, po drugi strani je pa vsak dan za to, da bi bil mali z nama Kar ni prav, če ga v posteljico dam Blanč: to je pa fino s copatki, pa še ene za darilo, to je res lepo. To bodo otroci veseli Pa hvala za tortico in čestitke Sonček33: pozdravček nazaj Reby, sem šla ven, ja Malo pozno se oglašam, ane. Sem kuhala, smo pojedli, pol sva šibala ven, ko sva prišla nazaj pa na joško, potem sva pa skupaj zaspala. Tudi jaz imam tudi malo primanjkljaj spanca zadnje dni. Sem pa vesela, da sem se vsaj malo naspala ... upam, da bo vsak dan boljše! Prevleka je super, tamali je pa tako luštkan notri, k ena mala kepica Goldy, a ti pa že po sestankih hodiš? Jaz pa še na novoletno večerjo ne upam Kako jo pa futrate, ko te ni? Si črpaš? Navijamo jutri za pediatra oz. za Aljo, se razume , mi gremo tudi Drugače je pa naš kar zdrav. Samo malo kiha, nosek mu vsak dan ful spucam, zadnjič je imel malo pleničnega izpuščaja, drugače je pa OK. HB, ker če bo z njim kaj narobe, bova še midva z mojim sigurno zbolela od samih skrbi Kruce, si že sprobal Rebyjin sling? Ostalim mamicam pa en prijazen pozdrav!!
|