Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 16.12.2009 10:53:29
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Žiga je že previt, preoblečen in sit. Nejc še spi, jaz sem si pa kavico nardila, da jo v miru popijem. A mate za čez praznike kake plane? Boste mele svoje doma? Mi naj bi bili 10 dni skupaj frej komi čakam. Prav posebnih planov nimamo, mal bomo doma, mal na vikendu, na par obiskov mamo namen iti kot vsako leto, pa na kak izlet. Onasiss ja mojga pa križ daje ampak ni pa časa za k zdravniku, pa za bolniško, sej veš desci. a pridete kaj v naše kraje? Tamika s katerega kraja ki se konca na -ci pa si? mam sorodstvo v prekmurju pa ce bomo kj tm hodil bi te poklicala
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 16.12.2009 10:54:19
|
|
|
|
Jutta
|
Čebel@ - ČESTITKE za izpita!!!!!
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 16.12.2009 10:55:21
|
|
|
|
Maksi1
|
Sunny - dobro jutro. Mi bomo pa mineštrco danes. Je pa pr nas cela zbrka - je včeraj šla Zarja spat šele ob 10.h, tako da je ustala ob 8.h in šla na drugi spanec šele ob 10.h. Sej si mislim, da ne bo dolgo spala, ampak vseeno pa nam je cel ritem vrgla s tira.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 16.12.2009 10:55:34
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Kolumbo a boš mela kej časa za kakšno kavico pred prazniki? jst bom imela pa sankanje za starejše.... upam, da bo snegec Katjuša super za sankanje A se boste šli z Benjaminom tud že kej sankat? mal si me narobe razumela ker pišem brez ločil.....:) jst bom imela čas med prazniki in če bo snegec se lahko tavečji sankajo torej kot so Florjan, Nejc, Maj, Vito..... kaj pa rantaševi fantje
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 16.12.2009 10:57:00
|
|
|
|
reckova
|
Vidim, da se duplo še kar "skriva". Čebel@ čestitke za opravljene izpite. Mene tudi čaka naporen januar-fax pa izpiti pa to. Drugače smo ok, berem vas, samo ful preveč naklofate, da bi si vse zapomnila. Jure je cel nor zdaj ko hodi. Pol pa hodi po stanovanju in cvili in je full ponosen nase, da že to zna. Meni se sicer zdi še prehitro, ampak je ok, ker se je sam tako odločil...ga nismo nič silili. Vse kar zna je sam pogruntal, pol pa ga itak ne moreš nazaj držat. Zdaj se še samo "nauči"kako prespat celo noč, pa je mama zmagala . Vidim, da je debata o še kakem otročku, no po prvem striktne NE, se pri nas nagibamo na JA, samo čez kaki 2 ali 3 leta. Bi rada diplomirala pa imela kako leto delovne dobe-da bo porodniška ok . Bi pa bilo potrebno malo sobe preuredit, ker sem mnenja da mora imeti vsak otrok svojo sobo. Kaj vam še naj napišem? Aja, nestrpno čakam na razkritje Duplo.........lp p.s. popoldne pa se grem razvajat k frizerju
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 16.12.2009 10:59:28
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ NAREDILA SEM SLOVENŠČINO IN MATEMATIKO!!!!!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 16.12.2009 10:59:59
|
|
|
|
Urša08
|
Tamika a si vidla moj post - zadnji na prejšnji strani
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 16.12.2009 11:00:23
|
|
|
|
Urša08
|
o Onasiss a si se naspala?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 16.12.2009 11:06:59
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 Oooo čebela, čestitam!!! Sam si piflarka... Se hecam, pridna punca!!! Kam pa pol študiraš it naprej? hvala hvala.....nisem niti taka piflarka,bi se mogla definitivno več učiti......a veš da nimam pojma kaj bom šla študerat,kr ne vem kaj me sploh veseli .....žalostno,a ne?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 16.12.2009 11:07:07
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 o Onasiss a si se naspala? Ja.......en malo pa res.... hvala.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 16.12.2009 11:09:02
|
|
|
|
Onasiss
|
kolumbo....držim pesti... duplo... karkoli boš naredila ti stojimo ob strani. Odločitev je pač tvoja in pri tem te podpiramo.....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 16.12.2009 11:12:08
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Žiga je že previt, preoblečen in sit. Nejc še spi, jaz sem si pa kavico nardila, da jo v miru popijem. A mate za čez praznike kake plane? Boste mele svoje doma? Mi naj bi bili 10 dni skupaj frej komi čakam. Prav posebnih planov nimamo, mal bomo doma, mal na vikendu, na par obiskov mamo namen iti kot vsako leto, pa na kak izlet. Onasiss ja mojga pa križ daje ampak ni pa časa za k zdravniku, pa za bolniško, sej veš desci. a pridete kaj v naše kraje? Tamika z mojim se nekaj meniva da bi šli januarja al pa februarja za par dni v te terme 3000 al kaj so že - moravske so včasih ble. A ste bliz doma? ni prav daleč vstran, par km
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 16.12.2009 11:13:29
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Žiga je že previt, preoblečen in sit. Nejc še spi, jaz sem si pa kavico nardila, da jo v miru popijem. A mate za čez praznike kake plane? Boste mele svoje doma? Mi naj bi bili 10 dni skupaj frej komi čakam. Prav posebnih planov nimamo, mal bomo doma, mal na vikendu, na par obiskov mamo namen iti kot vsako leto, pa na kak izlet. Onasiss ja mojga pa križ daje ampak ni pa časa za k zdravniku, pa za bolniško, sej veš desci. a pridete kaj v naše kraje? Tamika s katerega kraja ki se konca na -ci pa si? mam sorodstvo v prekmurju pa ce bomo kj tm hodil bi te poklicala okolica ms. kje pa vaše sorodstvo? bom vesela klica
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 16.12.2009 11:13:54
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Žiga je že previt, preoblečen in sit. Nejc še spi, jaz sem si pa kavico nardila, da jo v miru popijem. A mate za čez praznike kake plane? Boste mele svoje doma? Mi naj bi bili 10 dni skupaj frej komi čakam. Prav posebnih planov nimamo, mal bomo doma, mal na vikendu, na par obiskov mamo namen iti kot vsako leto, pa na kak izlet. Onasiss ja mojga pa križ daje ampak ni pa časa za k zdravniku, pa za bolniško, sej veš desci. a pridete kaj v naše kraje? Tamika z mojim se nekaj meniva da bi šli januarja al pa februarja za par dni v te terme 3000 al kaj so že - moravske so včasih ble. A ste bliz doma? ni prav daleč vstran, par km Superca Se še o terminu z mojim pomenim in pridemo Ti nam boš pa še kakšno idejo za izlet dala
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 16.12.2009 11:19:46
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Žiga je že previt, preoblečen in sit. Nejc še spi, jaz sem si pa kavico nardila, da jo v miru popijem. A mate za čez praznike kake plane? Boste mele svoje doma? Mi naj bi bili 10 dni skupaj frej komi čakam. Prav posebnih planov nimamo, mal bomo doma, mal na vikendu, na par obiskov mamo namen iti kot vsako leto, pa na kak izlet. Onasiss ja mojga pa križ daje ampak ni pa časa za k zdravniku, pa za bolniško, sej veš desci. a pridete kaj v naše kraje? Tamika z mojim se nekaj meniva da bi šli januarja al pa februarja za par dni v te terme 3000 al kaj so že - moravske so včasih ble. A ste bliz doma? ni prav daleč vstran, par km Superca Se še o terminu z mojim pomenim in pridemo Ti nam boš pa še kakšno idejo za izlet dala samo, če me vzamete s sabo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 16.12.2009 11:24:06
|
|
|
|
Jutta
|
Reckova - super, da se nam kaj oglasiš! Jure je pa ful napreden, da že hodi Zdaj imate pa verjetno polne roke dela z njim. Torej si tudi ti v nestrpnem pričakovanju razkritja... Jaz sem malo razmislila, kdo bi lahko bil... Meni se vse bolj zdi, da je ena, ki je redno na klepetu z nami in ni rekla, da ona ni... Tisti stavek, da se javlja po dolgem času v takšnem stanju, je po mojem pomenil, da se javlja po dolgem času v nosečem stanju in ne, da se javlja po dolgem času na forum... Smo prav smešne, da se toliko ubadamo s tem...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 16.12.2009 11:24:36
|
|
|
|
sunny24
|
duplo, sej odločitev na koncu bo itak tvoja oz vajina. Mi smo tukaj, ti stojimo ob strani kakorkoli se boš pač odločla. Sam da ne boš kdaj obžalovala. Sama sem zagovornik splava ampak v primeru najstnic, posilstva al pa iz zdravstvenih razlogov. Lani semimela ss in če bi zdej zanosila in bi blo vse OK, bi otroka obdržala (čeprav ne bi blo vse pošlihtano v odnosih, kar pa pri naju HB je). Če bi mi pa na UZ rekli, da z otrokom ni vse OK, bi dala skozi vse preiskave in če še vedno ne bi blo OK, bi šla direkt na splav, čeprav vem, kaka težka izkušnja je to. Res premisli, da ne boš kdaj obžalovala!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 16.12.2009 11:28:53
|
|
|
|
Jutta
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 Oooo čebela, čestitam!!! Sam si piflarka... Se hecam, pridna punca!!! Kam pa pol študiraš it naprej? hvala hvala.....nisem niti taka piflarka,bi se mogla definitivno več učiti......a veš da nimam pojma kaj bom šla študerat,kr ne vem kaj me sploh veseli .....žalostno,a ne? Če ne veš, kaj te veseli, pa pojdi študirat nekaj, kar ti vsaj ne bo težko študirat in da bo študij z več možnostmi za zaposlitev... Zato da se ne boš mučila 4 leta potem pa še službe ne boš dobila.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 16.12.2009 11:44:43
|
|
|
|
BarbaraGS
|
Jaz sem danes v istem stanju kot Katjusa... Sokirana in prizadeta. Ko je otrocek ze rojen se toliko govori o njegovih pravicah in kako ne sme niti minuto jokat in mu moras ugodit vse...zakaj ima nerojeni otrocek manj pravic? Samo zato, ker se ga se ne vidi? Jaz mislim, da ima vsak otrocek pravico do zivljenja, ce je bil spocet in obstajajo tudi posvojitve, ce ga res noces imeti. Samo zato, ker ti bi bilo hudo ga dat nekomu drugemu mu je boljse odvzeti pravico do zivljenja???? Zal mi je...imam kolegice, ki so delale splav in jim jasno in glasno povem, da se ne strinjam z njimi... pa tudi same so prezivljale tezke case zaradi svojih odlocitev. Samo zato, da me bo par ljudi lepo gledalo ne bom spremenila svojega mnenja. No, to je bilo bolj na splosno, tebi Duplo pa polagam na srce, da je vsak otrocek blagoslov, pa ceprav ima zaradi tega druzina manj materialnih dobrin. Otroci ne potrebujejo nic, razen nase ljubezni. Mogoce vama je bil dan, ker sta edino vidva lahko dobra starsa zanj in rabi prav vaju. Pa brez prehudih zamer... smo si razlicni in razlicnih mnenj - le kaksen bi bil svet ce bi vsi razmisljali isto ko ovce
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 16.12.2009 11:45:37
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Žiga je že previt, preoblečen in sit. Nejc še spi, jaz sem si pa kavico nardila, da jo v miru popijem. A mate za čez praznike kake plane? Boste mele svoje doma? Mi naj bi bili 10 dni skupaj frej komi čakam. Prav posebnih planov nimamo, mal bomo doma, mal na vikendu, na par obiskov mamo namen iti kot vsako leto, pa na kak izlet. Onasiss ja mojga pa križ daje ampak ni pa časa za k zdravniku, pa za bolniško, sej veš desci. a pridete kaj v naše kraje? Tamika s katerega kraja ki se konca na -ci pa si? mam sorodstvo v prekmurju pa ce bomo kj tm hodil bi te poklicala okolica ms. kje pa vaše sorodstvo? bom vesela klica Moje sorodstvo je raztreseno po bakovcih, banovcih, mačkovcih, rakičan,.....sj pravim, raztreseni
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 16.12.2009 11:46:48
|
|
|
|
TAMIKA3
|
rakičan IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Žiga je že previt, preoblečen in sit. Nejc še spi, jaz sem si pa kavico nardila, da jo v miru popijem. A mate za čez praznike kake plane? Boste mele svoje doma? Mi naj bi bili 10 dni skupaj frej komi čakam. Prav posebnih planov nimamo, mal bomo doma, mal na vikendu, na par obiskov mamo namen iti kot vsako leto, pa na kak izlet. Onasiss ja mojga pa križ daje ampak ni pa časa za k zdravniku, pa za bolniško, sej veš desci. a pridete kaj v naše kraje? Tamika s katerega kraja ki se konca na -ci pa si? mam sorodstvo v prekmurju pa ce bomo kj tm hodil bi te poklicala okolica ms. kje pa vaše sorodstvo? bom vesela klica Moje sorodstvo je raztreseno po bakovcih, banovcih, mačkovcih, rakičan,.....sj pravim, raztreseni kdo mi smo tudi tu doma
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 16.12.2009 11:53:56
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 rakičan IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Žiga je že previt, preoblečen in sit. Nejc še spi, jaz sem si pa kavico nardila, da jo v miru popijem. A mate za čez praznike kake plane? Boste mele svoje doma? Mi naj bi bili 10 dni skupaj frej komi čakam. Prav posebnih planov nimamo, mal bomo doma, mal na vikendu, na par obiskov mamo namen iti kot vsako leto, pa na kak izlet. Onasiss ja mojga pa križ daje ampak ni pa časa za k zdravniku, pa za bolniško, sej veš desci. a pridete kaj v naše kraje? Tamika s katerega kraja ki se konca na -ci pa si? mam sorodstvo v prekmurju pa ce bomo kj tm hodil bi te poklicala okolica ms. kje pa vaše sorodstvo? bom vesela klica Moje sorodstvo je raztreseno po bakovcih, banovcih, mačkovcih, rakičan,.....sj pravim, raztreseni kdo mi smo tudi tu doma bosta ugotovili da sta v žlahti
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 16.12.2009 11:54:52
|
|
|
|
claud
|
Tamika imaš zs
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 16.12.2009 11:56:40
|
|
|
|
Urša08
|
Barbarags lepo je da poveš svoje mnenje in prepričanje. Samo tale da si šokirana pa prizadeta je pa mal too much. Duplo sigurno ni v lahki situaciji ampak me smo tukaj da jo poskušamo razumeti in spoštujemo njeno odločitev, ki pa še ni padla. Lej že tako ji je najbrž hudo in ne rabi takih besed. Se pa strinjam da je vsak otroček blagoslov. Pa tud jaz sem načeloma proti splavu ampak spoštujem pa posameznikovo odločitev in ne obsojam. Vsak ima pravico da se sam odloči in prav je tako.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 16.12.2009 11:57:08
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 rakičan IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Žiga je že previt, preoblečen in sit. Nejc še spi, jaz sem si pa kavico nardila, da jo v miru popijem. A mate za čez praznike kake plane? Boste mele svoje doma? Mi naj bi bili 10 dni skupaj frej komi čakam. Prav posebnih planov nimamo, mal bomo doma, mal na vikendu, na par obiskov mamo namen iti kot vsako leto, pa na kak izlet. Onasiss ja mojga pa križ daje ampak ni pa časa za k zdravniku, pa za bolniško, sej veš desci. a pridete kaj v naše kraje? Tamika s katerega kraja ki se konca na -ci pa si? mam sorodstvo v prekmurju pa ce bomo kj tm hodil bi te poklicala okolica ms. kje pa vaše sorodstvo? bom vesela klica Moje sorodstvo je raztreseno po bakovcih, banovcih, mačkovcih, rakičan,.....sj pravim, raztreseni kdo mi smo tudi tu doma bosta ugotovili da sta v žlahti ¸ hm si mi dala mislit ampak mislim da ne
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Katere pleničke uporabljate?sonček08Pampers (
53%)
BeautyBaby (
12%)
Lionstar (
1%)
Sparky (
3%)
drugo (
31%)
Število vseh glasov: 476Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!