|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del
16.12.2009 11:57:18   
Urša08
Tamika itak da bomo šli skup, sej bomo rabli vodiča user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 501
16.12.2009 12:04:28   
claud
Deček božičku: Dragi Božiček, prosim prinesi mi majhnega bratca. Božiček odgovarja: " Pošlji mi svojo mamo... :))

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 502
16.12.2009 12:12:09   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: claud

Tamika imaš zsuser posted image

ti tudi user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 503
16.12.2009 12:13:19   
TAMIKA3

IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

rakičan

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Žiga je že previt, preoblečen in sit. Nejc še spi, jaz sem si pa kavico nardila, da jo v miru popijem. user posted image A mate za čez praznike kake plane? Boste mele svoje user posted image doma? Mi naj bi bili 10 dni skupaj frej user posted image user posted image user posted image komi čakam. Prav posebnih planov nimamo, mal bomo doma, mal na vikendu, na par obiskov mamo namen iti kot vsako leto, pa na kak izlet.

Onasiss ja mojga pa križ dajeuser posted image ampak ni pa časa za k zdravniku, pa za bolniško, user posted image user posted image user posted image user posted image sej veš desci.

a pridete kaj v naše kraje? user posted image

Tamika s katerega kraja ki se konca na -ci pa si?
mam sorodstvo v prekmurju pa ce bomo kj tm hodil bi te poklicala

okolica ms. kje pa vaše sorodstvo? bom vesela klica user posted image

Moje sorodstvo je raztreseno po bakovcih, banovcih, mačkovcih, rakičan,.....sj pravim, raztreseniuser posted image

kdo user posted image mi smo tudi tu doma user posted image

bosta ugotovili da sta v žlahtiuser posted image user posted image user posted image user posted image
¸

hmuser posted image user posted image  si mi dala mislituser posted image

ampak mislim da neuser posted image

mogoče pa, se nikoli ne ve user posted image user posted image user posted image user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 504
16.12.2009 12:14:16   
TAMIKA3

Tamika itak da bomo šli skup, sej bomo rabli vodiča user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 505
16.12.2009 12:15:11   
TAMIKA3

Deček božičku: Dragi Božiček, prosim prinesi mi majhnega bratca. Božiček odgovarja: " Pošlji mi svojo mamo... :))

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ali pa našega tiančka user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 506
16.12.2009 12:15:44   
TAMIKA3
a ste vse na kosilu user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 507
16.12.2009 12:23:03   
BarbaraGS

Barbarags lepo je da poveš svoje mnenje in prepričanje. Samo tale da si šokirana pa prizadeta je pa mal too much. Duplo sigurno ni v lahki situaciji ampak me smo tukaj da jo poskušamo razumeti in spoštujemo njeno odločitev, ki pa še ni padla. Lej že tako ji je najbrž hudo in ne rabi takih besed. Se pa strinjam da je vsak otroček blagoslov. Pa tud jaz sem načeloma proti splavu ampak spoštujem pa posameznikovo odločitev in ne obsojam. Vsak ima pravico da se sam odloči in prav je tako.

Zakaj pa clovek ne more bit sokiran in prizadet? Se posebej ce se dve leti muci imet otroka in se boji, da ga nikoli ne bo mogel imeti? Se posebej ce vem koliko muk dam skozi zato, da zanosim in da imam po tej moji bolezni se manjso moznost zanositve. Zakaj nekdo ki si zeli otrocka in vsak mesec pricakuje veselo novico ne sme biti prizadet ob tem, da nekdo, ki ima tako veliko sreco, ne ve ali bi to sreco obdrzal?
Ne bom si dovolila, da mi bo kdo ki me niti ne pozna rekel, da so moja custva too much!!! Se posebej ob tem kar dajem skozi vsak mesec znova in znova!
Ce ste ze tako uvidevni do tistih, ki nocejo otrocka, poskusajte razumeti tudi tiste, ki si ga zelijo in ne morejo do njega in poskusajte razumeti tudi nasa custva!

Kje je obsojanje? Ce poves svoje mnenje obsojas? Mislim, da nihce nima pravice soditi odlocitev drugih, je pa moja pravica, da se ne strinjam z njihovimi odlocitvami. To za enkrat se ni isto kot obsojanje in sojenje. Vsak se odloci zase in tudi vsak za svoje odlocitve odgovarja. Takemu cloveku lahko samo pomagas z razlicnimi mnenji, argumenti... ne mores se pa odlocit namesto njega in tudi ne nosit posledic njegovih odlocitev. Vsak naj dela svoji vesti primerno.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 508
16.12.2009 12:27:10   
Katjusa
barbara pomoje boljše, da sme tiho k na koncu bome mi2 izpadle......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
men je tok hudo, da mi gre skos na jok... sploh ker se mi vedno bolj dozdeva katera bi lahko bila.... pa sej niti ni pomembno, katera je..... verjamem da ji je hudo.....
eni smo pač ne vem tako rahli, da vse preveč osebno podoživljamo....
poznam eno, ki je imela še dolgo nočne more po splavuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

duplo če meni ni lahko verjamem, da je tebi še hujše in odločitve, ki se meni zdijo enostavne (jst nebi premišljevala otrok jepočet naj zaživi) so tebi največja skrb.... povedala sem, da se ne strinjam in da mi je hudo in verjetno posvojitev ni slaba ideja.... ampak ti najbolj veš kaj zmoreš, kaj bo za vas (tebe najboljše) jst bom to v nekaj dneh najbrz pozabla, ti boš pa živela s tem kakorkoli se odločiš.... in četudi sem mogoče malo preveč enostranska ti res iz srca želim, da se odločiš tako,d a bo tebi prav, da boš ti mirno spala in v vsakem primeru ti stojim ob strani.... mi je hudo sam za prijetelje včasih tud kakšno požreš in mu stojiš ob strani tud, ko ti kaj ni prav...... tko da iz moje strani veliko user posted image user posted image user posted image user posted image in veliko moči in zdravega razumauser posted image user posted image user posted image user posted image

če boš nosečnost nadeljevala ti vsekakor želim veliko zdravja in lepo nosečnost......
mi je pa vse skupaj čudno, da si se včeraj tako razveselila napisala si da ni planirano pa vendar je bilo razbrati neko veselje in pozitivno energijo in čez noč se je vse obrnilo.... mislim, da bi me mogle mal tvojega za ušesa oz. tistega, ki pač ne odobrava tvoje user posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 509
16.12.2009 12:33:33   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraGS

Barbarags lepo je da poveš svoje mnenje in prepričanje. Samo tale da si šokirana pa prizadeta je pa mal too much. Duplo sigurno ni v lahki situaciji ampak me smo tukaj da jo poskušamo razumeti in spoštujemo njeno odločitev, ki pa še ni padla. Lej že tako ji je najbrž hudo in ne rabi takih besed. Se pa strinjam da je vsak otroček blagoslov. Pa tud jaz sem načeloma proti splavu ampak spoštujem pa posameznikovo odločitev in ne obsojam. Vsak ima pravico da se sam odloči in prav je tako.

Zakaj pa clovek ne more bit sokiran in prizadet? Se posebej ce se dve leti muci imet otroka in se boji, da ga nikoli ne bo mogel imeti? Se posebej ce vem koliko muk dam skozi zato, da zanosim in da imam po tej moji bolezni se manjso moznost zanositve. Zakaj nekdo ki si zeli otrocka in vsak mesec pricakuje veselo novico ne sme biti prizadet ob tem, da nekdo, ki ima tako veliko sreco, ne ve ali bi to sreco obdrzal?
Ne bom si dovolila, da mi bo kdo ki me niti ne pozna rekel, da so moja custva too much!!! Se posebej ob tem kar dajem skozi vsak mesec znova in znova!
Ce ste ze tako uvidevni do tistih, ki nocejo otrocka, poskusajte razumeti tudi tiste, ki si ga zelijo in ne morejo do njega in poskusajte razumeti tudi nasa custva!

Kje je obsojanje? Ce poves svoje mnenje obsojas? Mislim, da nihce nima pravice soditi odlocitev drugih, je pa moja pravica, da se ne strinjam z njihovimi odlocitvami. To za enkrat se ni isto kot obsojanje in sojenje. Vsak se odloci zase in tudi vsak za svoje odlocitve odgovarja. Takemu cloveku lahko samo pomagas z razlicnimi mnenji, argumenti... ne mores se pa odlocit namesto njega in tudi ne nosit posledic njegovih odlocitev. Vsak naj dela svoji vesti primerno.

težje je razumet nekoga, ki ne more..... verjemi ljudje ne znajo rečt druga sej bo in it dalje ti pa živiš z bolečino in ko sem imela florčija mi je vsak reku pa kaj se sekiraš sej imaš enega.... ne ta en nič ne pomaga, cel dan živiš zanj zvečer ko zaspi in ko je okoli tebe noč pa si sam s svojimi željami in misli ti uhajajo tja kjer te mogoče nekega dne čaka še ena pikica.... pa vendar ne veš, kdaj in če kdaj.... to boli noči so neprespane solze pa polzijo po licih.... zjutraj se zbudiš in letiš k svojemu otroku, ga objemeš in si spet cel dan samo zanj in samo njegov.... zvečer pa se stvar ponovi in ko spet mine mesec in leto..... in ni nič je vsak dan le še hujše..... zdej imam 2 sončka pa sem vseeno žalostna in potem me mučijo še tele razpoke ker mi vse razpoka in me peče da še lulat ne moremuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ah ja tud mene čaka nekoč veseli user posted image in upam, da srečna tretja nosečnost in zdrav dojenček...... do takrat pač je treba bit pozitiven in podpirat tiste, ki ne vidijo izhoda ob tem ko zagledajouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu BarbaraGS)
Neposredna povezava do sporočila: 510
16.12.2009 12:39:25   
Urša08
Oh punce no pa ne bomo se zdej  kregale, pa obtožvaleuser posted image user posted image user posted image user posted image

Barbarags
sej sem napisala da lahko poveš svoje mnenje , sem pa tudi povedala da tale naša Duplo sedaj rabi našo podporo, objemčke, sočutje, občutek da smo z njo, ...

Žal mi je da si se morala tako dolgo matrati za svojega otročka in verjamem da ni bilo lahko ampak ona ni kriva da pač lahko zanosiuser posted image

Katjuša te razumem in vem da je hudo, če so težave pri zanositvi. Moja dobra prijateljica se že kar nekaj časa matra in mi je hudo pri srcu.  Lahko jo objamem, jokam z njo in upam da končno zagleda +. Tudi zate navijam pa sej vešuser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 511
16.12.2009 12:44:35   
BarbaraGS
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

barbara pomoje boljše, da sme tiho k na koncu bome mi2 izpadle......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
men je tok hudo, da mi gre skos na jok... sploh ker se mi vedno bolj dozdeva katera bi lahko bila.... pa sej niti ni pomembno, katera je..... verjamem da ji je hudo.....
eni smo pač ne vem tako rahli, da vse preveč osebno podoživljamo....
poznam eno, ki je imela še dolgo nočne more po splavuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

duplo če meni ni lahko verjamem, da je tebi še hujše in odločitve, ki se meni zdijo enostavne (jst nebi premišljevala otrok jepočet naj zaživi) so tebi največja skrb.... povedala sem, da se ne strinjam in da mi je hudo in verjetno posvojitev ni slaba ideja.... ampak ti najbolj veš kaj zmoreš, kaj bo za vas (tebe najboljše) jst bom to v nekaj dneh najbrz pozabla, ti boš pa živela s tem kakorkoli se odločiš.... in četudi sem mogoče malo preveč enostranska ti res iz srca želim, da se odločiš tako,d a bo tebi prav, da boš ti mirno spala in v vsakem primeru ti stojim ob strani.... mi je hudo sam za prijetelje včasih tud kakšno požreš in mu stojiš ob strani tud, ko ti kaj ni prav...... tko da iz moje strani veliko user posted image user posted image user posted image user posted image in veliko moči in zdravega razumauser posted image user posted image user posted image user posted image

če boš nosečnost nadeljevala ti vsekakor želim veliko zdravja in lepo nosečnost......
mi je pa vse skupaj čudno, da si se včeraj tako razveselila napisala si da ni planirano pa vendar je bilo razbrati neko veselje in pozitivno energijo in čez noč se je vse obrnilo.... mislim, da bi me mogle mal tvojega za ušesa oz. tistega, ki pač ne odobrava tvoje user posted image

Katjusa ti znas tako lepo povedat! Se podpisem spodaj!!!

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 512
16.12.2009 12:44:55   
Čebel@
nisem bila HB nikoli v taki težki situaciji,da se matraš za user posted image ,ali pa moraš razmišljati v splavu,zato sem nepristranska in podpiram vse-punce,tukaj smo za to,da se podpiramo in je prav da vsaka pove svoje mnenje,ne pa da se začnejo očitki in jezauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 513
16.12.2009 12:45:56   
duplo
barbara, katjuša- se sicer strinjam z vama res. in mi je tako žal za vaju da se morata truditi za user posted image  in sočustvujem z vama in vama želim iz srca da čimprej zagledata + in da vaju bo razveselil nov dojenček.
vsekakor tudi jaz nisem zagovornik splava. sedaj je pred mano težka odločitev, čeprav globoko v sebi vem kako se moram odločiti.
katjuša-veselje vsake mame je imeti otročke zdrave in vesele jim nuditi ljubezen podporo. jih varovati in peljati po poti življenja. z vami sem delila to novico ker mi veliko pomenite in bi vam jo v vsakem primeru prej ali slej. bil je trenutek ko sem začutila da vam moram povedati, čeprav zdaj vidim da bi bilo mogoče bolje da nebi delila tega še nekaj časa.
težko mi je brati obsojanje, težko mi je brati kritiko, ampak koncu koncev vem da je odločitev moja. veliko lažje mi je da sem dala to ven iz sebe, ker če bi sama tuhtala bi mi bilo še težje. sem vesela da me berete in da poveste svoje mnenje. zato smo tukaj in velikokrat se ne strinjamo tudi to je res.

urša-tebi pa res hvala za razumevanje, si ena velika carica...hvala ti

pa tudi vsem ostalim ki mi stojite ob strani s pozitivnimi ali negativnimi mišljenji.

rada vas imam

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 514
16.12.2009 12:59:36   
Dan,

a še lahko jaz kaj dodam...nekako takole nisem za splav resnično ne nisem zagovornik njega ampak naj povem nekaj vsa stvar se odvija v moji bližini ki močno boli nekdo rodi otroka ampak ker pač iz takih ali drugačnih razlogov ga ne želi ali ga ne more imet ga da v posvojitev no sedaj pa poglejte a ni bolje narediti splav pa otrok ne trpi ničesar mamici seveda ostane rana velika rana ampak počasi in počasi se celi nikoli popolnoma ampak bolje v vsej situaciji je pa SPLAV če ni druge rešitve.Mene je močno skrbelo če bom lahko sploh kdaj zanosila otroka zaradi ene poškodbe ko sem bila stara 10 let takrat je zdravnik ko sem bila operirana povedal moji omi(z njo sem živela)to je že druga zgodba rekel gospa naj vam povem lahko se zgodi da tale vaša punca ne bo imela nikoli otrok ker je bila poškodba kar velika in boleča ampak nekdo mi je pomagal in mi dal najlepše darilo lahko sem zanosila resnično mlada ampak bila sem najbolj vesela ko sem izvedela zato da bom mamica res sem postala mamica svoji Lauri pr 19 letih (ne me obsojat zakaj tako kmalu)ampak danes sem srečna da jo imam kljub okoliščinam ki jih žal moram trept ampak Laura bo zrasla in mi bo hvaležna da se borim za njo kljub temu da mi ni lahko...No kaj sem želela povedat zastopim vas punce vse tiste ki se trudite tako dolgo imela sem prijatelje ki niso mogli zanosit tudi 6 lai več let...

Duplo odloči se tako da bo zate in za tavojo družino najbolje ob strani ti bomo stali al boš nosečka še naprej lai pa če tudi boš morala narediti splav...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 515
16.12.2009 13:08:53   
Katjusa
Duplo tudi me te imamo rade, to je sigurno ker vemo, da si ena naših, čeprav se skrivaš za legicamiuser posted image user posted image user posted image
normalno je da vsaka taka tema, ki ima dve plati vzuri malo duhov in se po žilah malo kri segrejeuser posted image
kakorkoli na koncu smo še vedno vse tu in vse za eno ena za vse rinemo iz meseca v mesecuser posted image user posted image user posted image user posted image jst vem, da bi blo brez vas ful drugače in da bi bil prenekater dan težak in da preprosto nebi bla brez vas to kar semuser posted image user posted image user posted image user posted image
in četudi se ve kaj zagovarjam ..... katerakoli kadarkoli bi karkoli naredila kar nebi blo meni všeč bi ne bila nič manj vredna (iz moje strani).... konec koncev pa smo vse prečudovite mamice še bolj prečudovitim februarčkom.....
žal mi je za mojo reakcijo, mogoče prehitro pišem pa prepočasi razmišljam....
kup objemčkov in upam, da se bomo nekega dne skupaj smejale tem postom in da nam boš lahko nekega dne razložila te pluse in vse te minuse, ki bi jih verjetno najreje z redirko zbrisalauser posted image

drži se in upam, da imaš ob sebi koga s katerim se lahko odkrito pogovoriš in z njim pretuhtaš situacijouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 516
16.12.2009 13:12:26   
Čebel@

Duplo tudi me te imamo rade, to je sigurno ker vemo, da si ena naših, čeprav se skrivaš za legicamiuser posted image user posted image user posted image
normalno je da vsaka taka tema, ki ima dve plati vzuri malo duhov in se po žilah malo kri segrejeuser posted image
kakorkoli na koncu smo še vedno vse tu in vse za eno ena za vse rinemo iz meseca v mesecuser posted image user posted image user posted image user posted image jst vem, da bi blo brez vas ful drugače in da bi bil prenekater dan težak in da preprosto nebi bla brez vas to kar semuser posted image user posted image user posted image user posted image
in četudi se ve kaj zagovarjam ..... katerakoli kadarkoli bi karkoli naredila kar nebi blo meni všeč bi ne bila nič manj vredna (iz moje strani).... konec koncev pa smo vse prečudovite mamice še bolj prečudovitim februarčkom.....
kup objemčkov in upam, da se bomo nekega dne skupaj smejale tem postom in da nam boš lahko nekega dne razložila te pluse in vse te minuse, ki bi jih verjetno najreje z redirko zbrisalauser posted image

drži se in upam, da imaš ob sebi koga s katerim se lahko odkrito pogovoriš in z njim pretuhtaš situacijouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
totalen podpis(če seveda smemuser posted image )user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 517
16.12.2009 13:12:40   
Katjusa
cita zakaj misliš da otrok v posvojitvi trpi????? veš koliko parov si želi otroka in ga ne more imet in jim je posvojitev edina rešitev..... jst verjamem da imajo radi otroka čeprav ni njihove krvi.....
boljše posvojitev kot pa nezaželjenost........
no to je spet ene težka tema in mislim, da nima dnauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 518
16.12.2009 13:13:01   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

totalen podpis(če seveda smemuser posted image )user posted image user posted image user posted image

smeš sam bo dragouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 519
16.12.2009 13:13:08   
Jutta
BarbaraGS - žal mi je, da se morajo nekateri ljudje tako zelo truditi, da bi zanosili... Vsakemu privoščim srečo, držim pesti, da bo v drugo lažjeuser posted image user posted image user posted image user posted image Vendar pa... tvoje gledanje se mi zdi malo črno-belo... na primer... zadnjič sem bila na enem forumu na RR, kjer se je javila mamica z dvema otrokoma, ki je nenačrtovano zanosila tretjič, pa je že v drugi nosečnosti imela resne zdravstvene probleme... če bo noseča še v tretje, ji grozi odpoved ledvic... mož jo prosi, na tretjega otroka ne obdrži, ker sam z dvema otrokoma ne bo zmogel, če jo izgubi... predstavljam si, da v takem primeru odločitev ni lahka...

Duplo
- hvala, ker si nam zaupala svojo skrivnost, upam, da tvoja odločitev vseeno ni tako težka kot v zgornjem primeru... ostani močna in upam, da kljub našim debatam ne obžaluješ tega, da si nam zaupala... saj nas poznaš, kakšne smo... vsako stvar izkoristimo za debato in pa vse se ful trudimo, da bi pomagaleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jaz te ful razumem - zanosila sem kljub zaščiti in na začetku sem bila ful zmedena... saj bo, boš videla, vse se bo razpletlo v dobro cele družine

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 520
16.12.2009 13:15:22   

cita zakaj misliš da otrok v posvojitvi trpi????? veš koliko parov si želi otroka in ga ne more imet in jim je posvojitev edina rešitev..... jst verjamem da imajo radi otroka čeprav ni njihove krvi.....
boljše posvojitev kot pa nezaželjenost........
no to je spet ene težka tema in mislim, da nima dnauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nisem rekla da trpi sploh ne ampak ok mogoče na to gledam malo drugače ker imamo v družini vse skupaj...Posvojitev je lahko lepa za tiste ki si tega otročka ki ga vzamejo res veselijo nekateri pa vse to naredijo iz drugačnih razlogov...NIsem pa proti posvojitvi tudi jaz sem bila v rejništvu in moram rečit da sem preživela lepa leta...

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 521
16.12.2009 13:17:54   
Katjusa
pri nas tako lepo snežiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 522
16.12.2009 13:20:06   
SURF
POZDRAVLJENE.
Berem...same globoke debate...tudi tako se spletajo prijateljstva med nami,februarčicamiuser posted image .

Duplo-Verjamem,da si v težkem položaju,verjamem da se boš odločila kot je najbolj prav zate in tvojo družinouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
No tudi meni se svita katera siuser posted image mogoče imam pravuser posted image pa  saj ni važno...stojim ti ob strani,kot bi vsaki,ki se zaveda te odgovornosti.(poznam primere,ki se tega ne zavedajo)

Katjuša,Barbara-Tudi vaju razumem,sta čist osebno pisale...želim in držim pestke da se zopet pokaže+user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ko pomislim takole,bi tudi js še imelauser posted image kar takojuser posted image no nekako tako se mi dogaja kot Kolumbouser posted image vendar je treba še prej par stvari poštimatuser posted image .

Čebela-user posted image user posted image user posted image čestitke,čestitkeuser posted image

Toliko se imam še za učit,joj...malo veliko ,jutr pa že izpit.....držte  pesti....

Aja...Trava že skoraj nič ne kuka iz snežne odejeuser posted image user posted image .

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 523
16.12.2009 13:22:39   
Urša08
Mi smo pojedli kosilčka, Nejca sem spat dala. Žiga se pa še malo igrauser posted image

Duplo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Cita lahko si ponosna nase da si kjub vsemu kar si dala čez v življenju čudovita mamica tvojima puncama user posted image user posted image user posted image user posted image

Katjuša pri nas tud sneži, že cel dan user posted image je lepo vn gledat, pa fletno na toplem bituser posted image user posted image user posted image

Jutta tale vajin Videk si je pa res želel na svet pridtuser posted image

Piskot kako je z noricami?

Kolumbo kako je šlo?

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 524
16.12.2009 13:23:46   
Urša08
SURF bomo jutri držale pesti zateuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?