|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del
16.12.2009 9:32:31   
Katjusa
vidim, da sem kr mal kruta so mi zečele po gvali take misli padat.... me kr srček boli ko vidim da user posted image odloča o tem ali obdržati ali ne....
duplo ne pada nate nočem prepira sam ne razumem.... r.azmišljam na glas in mislim na splošno...
zakaj se igrate z ognjem, če niste pripravljeniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zdej imam pa pokvarjen dan vsaj dopoldne......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ful sem občutljiva glede tega.... trud za zanositev mi je dala veliko časa za premislek in veliko solz je bilo pretočenih in vsaka solza mi je puistila ranico v srčkuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zdej pa dobesedno jokamuser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 426
16.12.2009 9:33:11   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Tašča je Nejca vzela, da bosta skup smrekco postavila - ma dons frej dan, Žiga spi, jaz grem pa likat pa vmes vas bom mal pokukalauser posted image

ful lepouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 427
16.12.2009 9:34:00   
baki

Baki dobro jutrouser posted image Ste kej dalj spali?

spali do 6.40user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 428
16.12.2009 9:34:06   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: duplo

hej punce

joj sem vam dala dela.
ste pa face res. celo seznam nosečk ste šle iskat.
trenutno bom še kar duplo, ker ko se razkrijem potem bom to res jaz. trenutno pa se še ne počutim tako.
ni tako lepo kot se bere.
sej sem povedala, nosečnost ni bila planirana in tudi zadnja odločitev še ni padla.
res je totalna zmeda, kaj zdaj narest v tej situaciji. ali naj nosečnost prekinemuser posted image  ali ne.
je kar nekaj - pa tudi nekaj +. ampak to bo najtežja odločitev, ki jo bom/bova sprejela.
res mi je težko in upam da me razumete da se še kar takole skrivam. ampak vem da boste ob meni in da mi boste stale ob strani.user posted image user posted image user posted image

Duplo upam da se odločita da otročka obdržita. Je pa to vsekakor vajina odločitev. Meni se zdi da je otroček blagoslov in če je na poti vama je namenjen. Dajta mu priložnost. Če je sedaj še tako čudna situacija se bo vse rešilo kot se mora user posted image user posted image user posted image user posted image Men se pa mal svita kera bi bilauser posted image

(odgovor članu duplo)
Neposredna povezava do sporočila: 429
16.12.2009 9:35:00   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: baki

Baki dobro jutrouser posted image Ste kej dalj spali?

spali do 6.40user posted image user posted image

baki super user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image boš vidla da se bo spanje izboljšalo, tako je blo pri Nejcu sam čudežev pa ni za pričakovat, je med 7 in 8 že maximumuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 430
16.12.2009 9:36:48   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

vidim, da sem kr mal kruta so mi zečele po gvali take misli padat.... me kr srček boli ko vidim da user posted image odloča o tem ali obdržati ali ne....
duplo ne pada nate nočem prepira sam ne razumem.... r.azmišljam na glas in mislim na splošno...
zakaj se igrate z ognjem, če niste pripravljeniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zdej imam pa pokvarjen dan vsaj dopoldne......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ful sem občutljiva glede tega.... trud za zanositev mi je dala veliko časa za premislek in veliko solz je bilo pretočenih in vsaka solza mi je puistila ranico v srčkuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Katjuša
ne user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Duplo samo razmišlja na glas , odločitev še ni padla. Najbrž je to prvi šok in ko bo minil bo zavladalo veselje - mam tak občutek sploh če gre za punco za katero mislim da greuser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 431
16.12.2009 9:39:02   
Urša08
Claud tvoj bi mel pa še engauser posted image - super user posted image user posted image user posted image user posted image Ti dam pa tud prov da je fino met prej štalcouser posted image Ti pošljem naslov  - hvala tiuser posted image

(odgovor članu Šaki)
Neposredna povezava do sporočila: 432
16.12.2009 9:40:29   
baki
pa kera je ta duplouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 433
16.12.2009 9:40:57   
duplo

Katjuša verjamem tem besedam in tudi jaz jočem in jočem. nikdar si nisem mislila da bom v taki situaciji, res. in vem kako hudo je če si par res želi otročka in ga ne mora imeti oz. se mora zato zelo truditi in dati skozi veliko trpljenja. sem zelo težko napisala kar sem, saj sem vedela da bom s tem postom veliko članic tukaj prizadela. vem pa tudi da si tukaj v takih situacijah res pomagamo in si stojimo ob strani.
nisem ponosna nase, da sem sploh začela razmišljat tako. upam da te nisem preveč prizadela, res

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 434
16.12.2009 9:40:58   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: baki

pa kera je ta duplouser posted image user posted image user posted image user posted image

Baki ni se še razkrila.

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 435
   [Brisano sporočilo]
16.12.2009 9:43:03   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Urša08)
  Neposredna povezava do sporočila: 436
16.12.2009 9:44:32   
Maksi1
Dobro jutro.

Duplo - važna si samo ti in tvoji občutki. Če misliš, da bo otrok ovira, potem ne poslušat drugih. Midva sva se tudi zdravila zaradi neplodnosti in za naju so otroci tudi blagoslov, vendar kljub temu zagovarjam dejstvo, da če nisi pripravljena na otroka, imaš vso pravico do splava. Ne poznamo tvojih razmer in vsakršno svetovanje iz naše strani je pač samo projekcija naših želja.
Srečno!

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 437
16.12.2009 9:46:05   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: duplo

Katjuša verjamem tem besedam in tudi jaz jočem in jočem. nikdar si nisem mislila da bom v taki situaciji, res. in vem kako hudo je če si par res želi otročka in ga ne mora imeti oz. se mora zato zelo truditi in dati skozi veliko trpljenja. sem zelo težko napisala kar sem, saj sem vedela da bom s tem postom veliko članic tukaj prizadela. vem pa tudi da si tukaj v takih situacijah res pomagamo in si stojimo ob strani.
nisem ponosna nase, da sem sploh začela razmišljat tako. upam da te nisem preveč prizadela, res

ful sem vesela, da nisi jezna name..... vem da ti je hudi če ne vidiš izhoda pa vendar izhod obstaja samo najt ga je treba in ni tako krut...... želim ti, da ti nebi blo treba na to mislt in da nas boš razveselila in se bomo lahko veselile s tabouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mislim, da če bi me zdle vidla nebi mogla verjet, da sme lahko tako občutljiva sem čist solzna in jokam..... nebi rada pa mi ne gre da nebi......user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu duplo)
Neposredna povezava do sporočila: 438
16.12.2009 9:46:23   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Claud pusti stare šege in navade o štalci......midva sva to delala po protokolu in evo zdej sva "stara" namesto d bi že mela 3 al pa 4  piščance ki letajo po kurniku user posted image user posted image user posted image .....po 30 se leta začnejo poznat....jst nism verjela, zdej pa vidm d je res.....u glavnem po prespani noči se je vrnila želja po še enem piščancuuser posted image

kolumbo temu pa kr user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image A bo še en februarček /čicauser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 439
16.12.2009 9:47:19   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Claud pusti stare šege in navade o štalci......midva sva to delala po protokolu in evo zdej sva "stara" namesto d bi že mela 3 al pa 4  piščance ki letajo po kurniku user posted image user posted image user posted image .....po 30 se leta začnejo poznat....jst nism verjela, zdej pa vidm d je res.....u glavnem po prespani noči se je vrnila želja po še enem piščancuuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 440
16.12.2009 9:47:33   
Urša08
Duplo ne glede na odločitev smo tukaj zate in ob tebi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 441
16.12.2009 9:50:32   
Urša08
Punce pri nas spet snežiuser posted image user posted image user posted image user posted image Grem nazaj likat, pa sneg gledatuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 442
16.12.2009 9:51:18   
claud
Kolumbouser posted image user posted image user posted image ti pa si faca.....me cist zmedes s prvim postom po tem kar sem napisala, pol pr tadrugmu spet neki zabluzis, pr tatretmu se ti pa posvetiuser posted image user posted image
Prava drama.user posted image
Nik bo se mal pocaku......ce se pa stari odloc da mi ne bo povedu pa spustu...pol pa jebi ga....bo pa kurnik mal bl naguzvanuser posted image

Duplouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 443
16.12.2009 9:53:56   
Čebel@
no kako se nej človk sploh uči ob taki telenoveli?????

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 444
16.12.2009 9:54:57   
Jutta
Duplo - želim ti, da bi se odločila tako, da ne boš nikoli obžalovalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 445
16.12.2009 9:55:48   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Maksi1

Dobro jutro.

Duplo - važna si samo ti in tvoji občutki. Če misliš, da bo otrok ovira, potem ne poslušat drugih. Midva sva se tudi zdravila zaradi neplodnosti in za naju so otroci tudi blagoslov, vendar kljub temu zagovarjam dejstvo, da če nisi pripravljena na otroka, imaš vso pravico do splava. Ne poznamo tvojih razmer in vsakršno svetovanje iz naše strani je pač samo projekcija naših želja.
Srečno!
podpisuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 446
16.12.2009 9:57:10   
kayica24
Halo punce...

O še kar traja telenovela....user posted image

Duplo..Vidva najbolje vesta...S tabo pa smo itakuser posted image

Aja, tudi jaz nisem duplouser posted image

Urša, a misliš enako kot jaz?user posted image

23.2. nama je polepšala življenje lepotička Marinela...

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 447
16.12.2009 9:57:24   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: claud

Kolumbouser posted image user posted image user posted image ti pa si faca.....me cist zmedes s prvim postom po tem kar sem napisala, pol pr tadrugmu spet neki zabluzis, pr tatretmu se ti pa posvetiuser posted image user posted image
Prava drama.user posted image
Nik bo se mal pocaku......ce se pa stari odloc da mi ne bo povedu pa spustu...pol pa jebi ga....bo pa kurnik mal bl naguzvanuser posted image

Duplouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 448
16.12.2009 9:58:43   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: kayica24

Halo punce...

O še kar traja telenovela....user posted image

Duplo..Vidva najbolje vesta...S tabo pa smo itakuser posted image

Aja, tudi jaz nisem duplouser posted image

Urša, a misliš enako kot jaz?user posted image

kayica ne vem kaj ti misliš? Jaz sem res en tak občutek dobla da vem za kero se gre. Sam nočem zdej na glas izpostavljat če je res ona. Bom počakala da se sama razkrije.

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 449
16.12.2009 10:00:19   
kayica24
no, samo povej mi, če misliš osebo, ki se je v zadnjih dnevih parkrat javila?

23.2. nama je polepšala življenje lepotička Marinela...

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.