![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 16.12.2009 9:32:31
|
|
|
|
Katjusa
|
vidim, da sem kr mal kruta so mi zečele po gvali take misli padat.... me kr srček boli ko vidim da odloča o tem ali obdržati ali ne.... duplo ne pada nate nočem prepira sam ne razumem.... r.azmišljam na glas in mislim na splošno... zakaj se igrate z ognjem, če niste pripravljeni zdej imam pa pokvarjen dan vsaj dopoldne...... ful sem občutljiva glede tega.... trud za zanositev mi je dala veliko časa za premislek in veliko solz je bilo pretočenih in vsaka solza mi je puistila ranico v srčku zdej pa dobesedno jokam
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 16.12.2009 9:33:11
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Tašča je Nejca vzela, da bosta skup smrekco postavila - ma dons frej dan, Žiga spi, jaz grem pa likat pa vmes vas bom mal pokukala ful lepo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 16.12.2009 9:34:00
|
|
|
|
baki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Baki dobro jutro Ste kej dalj spali? spali do 6.40
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 16.12.2009 9:34:06
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: duplo hej punce joj sem vam dala dela. ste pa face res. celo seznam nosečk ste šle iskat. trenutno bom še kar duplo, ker ko se razkrijem potem bom to res jaz. trenutno pa se še ne počutim tako. ni tako lepo kot se bere. sej sem povedala, nosečnost ni bila planirana in tudi zadnja odločitev še ni padla. res je totalna zmeda, kaj zdaj narest v tej situaciji. ali naj nosečnost prekinem ali ne. je kar nekaj - pa tudi nekaj +. ampak to bo najtežja odločitev, ki jo bom/bova sprejela. res mi je težko in upam da me razumete da se še kar takole skrivam. ampak vem da boste ob meni in da mi boste stale ob strani. Duplo upam da se odločita da otročka obdržita. Je pa to vsekakor vajina odločitev. Meni se zdi da je otroček blagoslov in če je na poti vama je namenjen. Dajta mu priložnost. Če je sedaj še tako čudna situacija se bo vse rešilo kot se mora Men se pa mal svita kera bi bila
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 16.12.2009 9:35:00
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: baki IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Baki dobro jutro Ste kej dalj spali? spali do 6.40 baki super boš vidla da se bo spanje izboljšalo, tako je blo pri Nejcu sam čudežev pa ni za pričakovat, je med 7 in 8 že maximum
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 16.12.2009 9:36:48
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa vidim, da sem kr mal kruta so mi zečele po gvali take misli padat.... me kr srček boli ko vidim da odloča o tem ali obdržati ali ne.... duplo ne pada nate nočem prepira sam ne razumem.... r.azmišljam na glas in mislim na splošno... zakaj se igrate z ognjem, če niste pripravljeni zdej imam pa pokvarjen dan vsaj dopoldne...... ful sem občutljiva glede tega.... trud za zanositev mi je dala veliko časa za premislek in veliko solz je bilo pretočenih in vsaka solza mi je puistila ranico v srčku zdej pa dobesedno jokam Katjuša ne . Duplo samo razmišlja na glas , odločitev še ni padla. Najbrž je to prvi šok in ko bo minil bo zavladalo veselje - mam tak občutek sploh če gre za punco za katero mislim da gre
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 16.12.2009 9:39:02
|
|
|
|
Urša08
|
Claud tvoj bi mel pa še enga - super Ti dam pa tud prov da je fino met prej štalco Ti pošljem naslov - hvala ti
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 16.12.2009 9:40:29
|
|
|
|
baki
|
pa kera je ta duplo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 16.12.2009 9:40:57
|
|
|
|
duplo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa vidim, da sem kr mal kruta so mi zečele po gvali take misli padat.... me kr srček boli ko vidim da odloča o tem ali obdržati ali ne.... duplo ne pada nate nočem prepira sam ne razumem.... r.azmišljam na glas in mislim na splošno... zakaj se igrate z ognjem, če niste pripravljeni zdej imam pa pokvarjen dan vsaj dopoldne...... ful sem občutljiva glede tega.... trud za zanositev mi je dala veliko časa za premislek in veliko solz je bilo pretočenih in vsaka solza mi je puistila ranico v srčku zdej pa dobesedno jokam Katjuša verjamem tem besedam in tudi jaz jočem in jočem. nikdar si nisem mislila da bom v taki situaciji, res. in vem kako hudo je če si par res želi otročka in ga ne mora imeti oz. se mora zato zelo truditi in dati skozi veliko trpljenja. sem zelo težko napisala kar sem, saj sem vedela da bom s tem postom veliko članic tukaj prizadela. vem pa tudi da si tukaj v takih situacijah res pomagamo in si stojimo ob strani. nisem ponosna nase, da sem sploh začela razmišljat tako. upam da te nisem preveč prizadela, res
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 16.12.2009 9:40:58
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: baki pa kera je ta duplo Baki ni se še razkrila.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 16.12.2009 9:43:03
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 16.12.2009 9:44:32
|
|
|
|
Maksi1
|
Dobro jutro. Duplo - važna si samo ti in tvoji občutki. Če misliš, da bo otrok ovira, potem ne poslušat drugih. Midva sva se tudi zdravila zaradi neplodnosti in za naju so otroci tudi blagoslov, vendar kljub temu zagovarjam dejstvo, da če nisi pripravljena na otroka, imaš vso pravico do splava. Ne poznamo tvojih razmer in vsakršno svetovanje iz naše strani je pač samo projekcija naših želja. Srečno!
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 16.12.2009 9:46:05
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: duplo IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa vidim, da sem kr mal kruta so mi zečele po gvali take misli padat.... me kr srček boli ko vidim da odloča o tem ali obdržati ali ne.... duplo ne pada nate nočem prepira sam ne razumem.... r.azmišljam na glas in mislim na splošno... zakaj se igrate z ognjem, če niste pripravljeni zdej imam pa pokvarjen dan vsaj dopoldne...... ful sem občutljiva glede tega.... trud za zanositev mi je dala veliko časa za premislek in veliko solz je bilo pretočenih in vsaka solza mi je puistila ranico v srčku zdej pa dobesedno jokam Katjuša verjamem tem besedam in tudi jaz jočem in jočem. nikdar si nisem mislila da bom v taki situaciji, res. in vem kako hudo je če si par res želi otročka in ga ne mora imeti oz. se mora zato zelo truditi in dati skozi veliko trpljenja. sem zelo težko napisala kar sem, saj sem vedela da bom s tem postom veliko članic tukaj prizadela. vem pa tudi da si tukaj v takih situacijah res pomagamo in si stojimo ob strani. nisem ponosna nase, da sem sploh začela razmišljat tako. upam da te nisem preveč prizadela, res ful sem vesela, da nisi jezna name..... vem da ti je hudi če ne vidiš izhoda pa vendar izhod obstaja samo najt ga je treba in ni tako krut...... želim ti, da ti nebi blo treba na to mislt in da nas boš razveselila in se bomo lahko veselile s tabo mislim, da če bi me zdle vidla nebi mogla verjet, da sme lahko tako občutljiva sem čist solzna in jokam..... nebi rada pa mi ne gre da nebi......
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 16.12.2009 9:46:23
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Claud pusti stare šege in navade o štalci......midva sva to delala po protokolu in evo zdej sva "stara" namesto d bi že mela 3 al pa 4 piščance ki letajo po kurniku .....po 30 se leta začnejo poznat....jst nism verjela, zdej pa vidm d je res.....u glavnem po prespani noči se je vrnila želja po še enem piščancu kolumbo temu pa kr A bo še en februarček /čica
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 16.12.2009 9:47:19
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Claud pusti stare šege in navade o štalci......midva sva to delala po protokolu in evo zdej sva "stara" namesto d bi že mela 3 al pa 4 piščance ki letajo po kurniku .....po 30 se leta začnejo poznat....jst nism verjela, zdej pa vidm d je res.....u glavnem po prespani noči se je vrnila želja po še enem piščancu
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 16.12.2009 9:47:33
|
|
|
|
Urša08
|
Duplo ne glede na odločitev smo tukaj zate in ob tebi
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 16.12.2009 9:50:32
|
|
|
|
Urša08
|
Punce pri nas spet sneži Grem nazaj likat, pa sneg gledat
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 16.12.2009 9:51:18
|
|
|
|
claud
|
Kolumbo ti pa si faca.....me cist zmedes s prvim postom po tem kar sem napisala, pol pr tadrugmu spet neki zabluzis, pr tatretmu se ti pa posveti Prava drama. Nik bo se mal pocaku......ce se pa stari odloc da mi ne bo povedu pa spustu...pol pa jebi ga....bo pa kurnik mal bl naguzvan Duplo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 16.12.2009 9:53:56
|
|
|
|
Čebel@
|
no kako se nej človk sploh uči ob taki telenoveli?????
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 16.12.2009 9:54:57
|
|
|
|
Jutta
|
Duplo - želim ti, da bi se odločila tako, da ne boš nikoli obžalovala
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 16.12.2009 9:55:48
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Maksi1 Dobro jutro. Duplo - važna si samo ti in tvoji občutki. Če misliš, da bo otrok ovira, potem ne poslušat drugih. Midva sva se tudi zdravila zaradi neplodnosti in za naju so otroci tudi blagoslov, vendar kljub temu zagovarjam dejstvo, da če nisi pripravljena na otroka, imaš vso pravico do splava. Ne poznamo tvojih razmer in vsakršno svetovanje iz naše strani je pač samo projekcija naših želja. Srečno! podpis
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 16.12.2009 9:57:10
|
|
|
|
kayica24
|
Halo punce... O še kar traja telenovela.... Duplo..Vidva najbolje vesta...S tabo pa smo itak Aja, tudi jaz nisem duplo Urša, a misliš enako kot jaz?
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 16.12.2009 9:57:24
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud Kolumbo ti pa si faca.....me cist zmedes s prvim postom po tem kar sem napisala, pol pr tadrugmu spet neki zabluzis, pr tatretmu se ti pa posveti Prava drama. Nik bo se mal pocaku......ce se pa stari odloc da mi ne bo povedu pa spustu...pol pa jebi ga....bo pa kurnik mal bl naguzvan Duplo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 16.12.2009 9:58:43
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: kayica24 Halo punce... O še kar traja telenovela.... Duplo..Vidva najbolje vesta...S tabo pa smo itak Aja, tudi jaz nisem duplo Urša, a misliš enako kot jaz? kayica ne vem kaj ti misliš? Jaz sem res en tak občutek dobla da vem za kero se gre. Sam nočem zdej na glas izpostavljat če je res ona. Bom počakala da se sama razkrije.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 16.12.2009 10:00:19
|
|
|
|
kayica24
|
no, samo povej mi, če misliš osebo, ki se je v zadnjih dnevih parkrat javila?
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiDojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.