|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del
16.12.2009 7:44:22   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

jutro.....

Urša...Tarja bo v vrtcu...ker imajo igrice in na splošno rajanje...tko ,da če nam ob zdravje služilo bo v vrtcu,...
za Novo LEto bomo doma...punci bosta spali..mi2 bova pa uživčkala...

Ajvy upam, da vam zdravje služi. Me je moj vprašal kaj si želim za božička pa sm rekla samo to da bomo vsi zdraviuser posted image Kdaj maš pa uvajanje s Tiso? Sej ti si dobila vrtec ane?

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 351
16.12.2009 7:45:12   
Urša08
Sunny super za nočko in za majčkouser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 352
16.12.2009 7:47:16   
Katjusa
Dobro jutro...
spali do jutra (7:00) ko nas je budilka zbudila:))))) Beni še spi.....

Duplo
upam, da ne boš čakala na božič in da si možeku ponoči izdala skrivnost in smo zdej me na vrsti..... drugače pa me itak ne poznamo tvojega možeka in nam lahko zaupašuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Žiga je že previt, preoblečen in sit. Nejc še spi, jaz sem si pa kavico nardila, da jo v miru popijem. user posted image A mate za čez praznike kake plane? Boste mele svoje user posted image doma? Mi naj bi bili 10 dni skupaj frej user posted image user posted image user posted image komi čakam. Prav posebnih planov nimamo, mal bomo doma, mal na vikendu, na par obiskov mamo namen iti kot vsako leto, pa na kak izlet.

Onasiss ja mojga pa križ dajeuser posted image ampak ni pa časa za k zdravniku, pa za bolniško, user posted image user posted image user posted image user posted image sej veš desci.

nimamo nič planov.... možek bo bolj k ne delaven ker takrat so pač tovornjaki tud na svojih mestih in je treba kej poštimat.... tko da bodo delal s polno parouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image se je pa zmenu za 24 da bo pravi čas doma in seveda 25.,26., 1.,2., so doma vmes bodo pa v avstrijiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja no kaj češ bodo pa dnevnice padle in bo tud luštno pol k bomo zapravljaliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mu je pa šef včeraj obljubil, da mu plača študij tko da moj gre študirat sicer šele jeseni ampak greuser posted image user posted image user posted image user posted image kar pomeni, da bo lahko v službi napredovaluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 353
   [Brisano sporočilo]
16.12.2009 7:49:29   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu sunny24)
  Neposredna povezava do sporočila: 354
16.12.2009 7:49:55   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

jutro.....

Urša...Tarja bo v vrtcu...ker imajo igrice in na splošno rajanje...tko ,da če nam ob zdravje služilo bo v vrtcu,...
za Novo LEto bomo doma...punci bosta spali..mi2 bova pa uživčkala...

pri nas je pa vrtec zaprt..... bi ga drgač tud jst dala v vrtec ker bom sama z obema in bi mi pasalo njemu pa tud k se mu tam več dogaja k doma....)

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 355
16.12.2009 7:49:59   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

Jutro!
Evo, nočka prespana. Zdej se pa valjamo po kavču v pižamah, sam še jst morem kej pojest...Burja se mi zdi da je končno nehala, sam mamo tak mraz v stanovajnu kljub upaljeni centralni da ni res...Je prepihalo še stanovanje! user posted image

Včeri je sodelavka prnesla mojmu majčko za Gajo-je bla v Las Vegasu in prnesla majčko z napisom Vegas Princess...user posted image user posted image user posted image Lih poleti bo prov! user posted image

ursa, moj bo fraj 25. in 26., sam verjetno bomo doma. Pol je pa fraj 31.12. in 1.1. tko da gremo za silvestrovo vrjetno malo v centetr kakega ruknt in pol domov. Nč kej hudi plani, bomo vse sproti vidli!

Evo, mislim da se je Gaja že prvič pokakala (po novem kakamo 5x na dan, v dobrih dnevih tudi 6x user posted image ). Grem rit previt in sebe nafutrat! user posted image Pa Gaji sok naštimat.

Upam da danes zvemo kdo je duplo...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za majčkouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
to pa kr precej kaka.... sam da nima driskiceuser posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 356
   [Brisano sporočilo]
16.12.2009 7:51:47   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Katjusa)
  Neposredna povezava do sporočila: 357
16.12.2009 7:52:02   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Jutro!

Vidm d smo še zmeri v igriuser posted image

Jst sm učeri  ob 21h omagala z Roksotom v postli in se zbudila ob 2h v trenerki, z make upom na faciuser posted image , d sm komej še oči odprlauser posted image .....Šimeta tut ni blo nikjer, on je spal v otroški sobi z  Majklom na kavču v kavbojkah....no ob 2 30 sva sva se uspela uležat "na svoje mesto".....pozabila navit uro, tko d je šele zdele šel v službo.

Čakam d se zbudi Majkl d ga peljem v vrtec, danes imajo Dedka Mraza

AJDE DUPLO JAVI SE

tancy kje si da upalimo hulikopteruser posted image

vi pa dobesedno spite kjer kdo dol padeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mi imamo pa vedno dedka mraza 26. in je prej srečelov pol je kaka predstava lani je bila pika nogavička pol pa otroci kličejo dedka mraza  mu zapojejo nekaj pesmic in potem končno obdarovanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 358
16.12.2009 7:55:05   
Urša08
Mi pa v soboto peljemo Nejca na dedka mrazauser posted image

Kolumbo hvala za kavicouser posted image

Čakamo Duplo pa smo še na kofe pozableuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 359
16.12.2009 7:55:50   
Urša08
Kolumbo a boš mela kej časa za kakšno kavico pred prazniki?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 360
16.12.2009 7:57:07   
Katjusa

Mi pa v soboto peljemo Nejca na dedka mrazauser posted image

Kolumbo hvala za kavicouser posted image

Čakamo Duplo pa smo še na kofe pozableuser posted image user posted image user posted image user posted image

sem ravno razmišljala zdle na wc-ju katera bi lahko bila pol sem pa pomisla, kako nam je zagodla še na wc ne morem ne da mislim na njouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sej je tole prav zabavno sam počasi bo pa dost im mislim, da bo res čas da nam da vsaj kakšen namiguser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 361
16.12.2009 7:57:36   
Katjusa

jst bom imela pa sankanje za starejše.... upam, da bo snegecuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 362
16.12.2009 7:58:43   
Katjusa
sunny zdle sem našla listek od morja k sem si napisala v katerem kraju si, da bomo lažje našliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 363
16.12.2009 7:58:54   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

jst bom imela pa sankanje za starejše.... upam, da bo snegecuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Katjuša super za sankanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image A se boste šli z Benjaminom tud že kej sankat?

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 364
16.12.2009 8:00:01   
sunny24
kolumbo, ooo, to ste pa meli spanje! user posted image user posted image user posted image

katjusa, ne, sploh daleč od driske...Prov lepi normalni kakci...Pojma nimam. Ma verjetno tak metabolizem kot moj-takoj ko kaj poje šiba na wc...user posted image

Aja, hvala za kofe! user posted image  

Grem, Gaja cvili v zeloooooooo visokih tonih...user posted image user posted image user posted image

Sii protagonista della tua vita e non spettatore della mia..
Te lo spiego meglio...FATTI I CAZZI TUOI!!

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 365
16.12.2009 8:01:12   
sunny24

sunny zdle sem našla listek od morja k sem si napisala v katerem kraju si, da bomo lažje našliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Našli pa smo se, ne? user posted image

Sii protagonista della tua vita e non spettatore della mia..
Te lo spiego meglio...FATTI I CAZZI TUOI!!

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 366
16.12.2009 8:01:29   
Katjusa

Katjuša super za sankanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image A se boste šli z Benjaminom tud že kej sankat?

mal si me narobe razumela ker pišem brez ločil.....:)
jst bom imela čas med prazniki in če bo snegec se lahko tavečji sankajo torej kot so Florjan, Nejc, Maj, Vito.....

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 367
16.12.2009 8:02:15   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Našli pa smo se, ne? user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jaaaaaaa

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 368
16.12.2009 8:02:59   
Čebel@
jutro babe

zvečer sem v postelji študerala o ttej naši skrivni user posted image ,in sem se spomnila na catiuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 369
16.12.2009 8:03:47   
Katjusa
benjamin bo tud šel na snegeca ampak z vozičkomuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mogoče da ga bom tud kej s sankami peljala...... bomo čist vidl od situacije odvisnouser posted image user posted image user posted image user posted image
florjan se je prvič sankal pri 8 mesecihuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 370
16.12.2009 8:04:07   
Urša08

mal si me narobe razumela ker pišem brez ločil.....:)
jst bom imela čas med prazniki in če bo snegec se lahko tavečji sankajo torej kot so Florjan, Nejc, Maj, Vito.....

aja superuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 371
16.12.2009 8:05:09   
Urša08
čebel@ čist možnouser posted image Kaj pa tanci?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 372
16.12.2009 8:05:36   
Čebel@
nisem nič brala za nazaj:mogoče že vemo katera je user posted image ???????

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 373
16.12.2009 8:05:40   
Urša08
Men Nejc še kar spi, podira rekordeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 374
16.12.2009 8:06:00   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

jutro babe

zvečer sem v postelji študerala o ttej naši skrivni user posted image ,in sem se spomnila na catiuser posted image

jutro.... a ti ni dala mirauser posted image user posted image user posted image user posted image
cati se pa že res dolgo ni javlauser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

najlepše ime za fanta
pika89

Katero izmed izbranih imen za fantka vam je najbolj všeč?

Tristan (18%)

Nejc (21%)

Jernej (9%)

David (19%)

Luka (32%)

Število vseh glasov: 411

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!