Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 16.12.2009 8:06:01
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ nisem nič brala za nazaj:mogoče že vemo katera je ??????? ne še
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 16.12.2009 8:06:34
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 čebel@ čist možno Kaj pa tanci? lahko da je tudi ddiamantina,glen,sazi-te so bile pri trebuškacah
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 16.12.2009 8:06:36
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 čebel@ čist možno Kaj pa tanci? glede na to da je napisala da bomo presenečene se mi zdi ful bolj verjetno
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 16.12.2009 8:07:51
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ jutro babe zvečer sem v postelji študerala o ttej naši skrivni ,in sem se spomnila na cati jutro.... a ti ni dala mira cati se pa že res dolgo ni javla itak da ne .....ja sej zato sem se pa spomnila nanjo......bi nam mogla duplo vsaj to povedat če smo jo že omenile
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 16.12.2009 8:08:37
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ nisem nič brala za nazaj:mogoče že vemo katera je ??????? ne še dobra popestritev je ratala
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 16.12.2009 8:09:34
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy jutro..... Urša...Tarja bo v vrtcu...ker imajo igrice in na splošno rajanje...tko ,da če nam ob zdravje služilo bo v vrtcu,... za Novo LEto bomo doma...punci bosta spali..mi2 bova pa uživčkala... Ajvy upam, da vam zdravje služi. Me je moj vprašal kaj si želim za božička pa sm rekla samo to da bomo vsi zdravi Kdaj maš pa uvajanje s Tiso? Sej ti si dobila vrtec ane? sej to...zdravje...zaenkrat se držimo.... Uvajanje imava takoj po Novem letu.....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 16.12.2009 8:09:45
|
|
|
|
Ajvy
|
KAtjuša...full dobr za študij....bravo..... KOlumbo.....dobr sta to vidva razdeljena, vsak v svoji spalnici-sobi Sunny...potem GAja lepo upošteva 1. načelo probiotike....kar gre not ,mora tudi ven
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 16.12.2009 8:10:56
|
|
|
|
Onasiss
|
dobor jutro.... Naša današnja slavljenka ga je celo noč nekaj biksala tako, da že spi, jaz grem pa tud....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 16.12.2009 8:11:38
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 čebel@ čist možno Kaj pa tanci? glede na to da je napisala da bomo presenečene se mi zdi ful bolj verjetno Men je čudn da bi se nam javla ena k se že pol leta ni Zato kr mal sumim kako k je dost pogost z nami kot npr. tanci, baloncy,..
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 16.12.2009 8:12:25
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss dobor jutro.... Naša današnja slavljenka ga je celo noč nekaj biksala tako, da že spi, jaz grem pa tud.... Spočijte si
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 16.12.2009 8:12:39
|
|
|
|
sunny24
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy Sunny...potem GAja lepo upošteva 1. načelo probiotike....kar gre not ,mora tudi ven Ja, jst pa pol gledam kako porabim po 8 plenic na dan... Kakec mali moj!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 16.12.2009 8:12:58
|
|
|
|
Urša08
|
Nejc je vstal tako da vas zaenkrat zapuščam
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 16.12.2009 8:13:12
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ jutro babe zvečer sem v postelji študerala o ttej naši skrivni ,in sem se spomnila na cati jutro.... a ti ni dala mira cati se pa že res dolgo ni javla itak da ne .....ja sej zato sem se pa spomnila nanjo......bi nam mogla duplo vsaj to povedat če smo jo že omenile se čist strinjam al pa vsaj kakšen namig....
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 16.12.2009 8:14:08
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss dobor jutro.... Naša današnja slavljenka ga je celo noč nekaj biksala tako, da že spi, jaz grem pa tud.... kr spočijte si pol nam pridi pa pomagat gruntat o duplo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 16.12.2009 8:14:35
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss dobor jutro.... Naša današnja slavljenka ga je celo noč nekaj biksala tako, da že spi, jaz grem pa tud.... spočij si....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 16.12.2009 8:14:38
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy Sunny...potem GAja lepo upošteva 1. načelo probiotike....kar gre not ,mora tudi ven Ja, jst pa pol gledam kako porabim po 8 plenic na dan... Kakec mali moj! ampak na koncu dneva je bolje to...kolkr na ne gre kakcat.... Pridna Gaja...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 16.12.2009 8:14:45
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss dobor jutro.... Naša današnja slavljenka ga je celo noč nekaj biksala tako, da že spi, jaz grem pa tud....
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 16.12.2009 8:14:53
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Nejc je vstal tako da vas zaenkrat zapuščam uživajte
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 16.12.2009 8:15:43
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy Sunny...potem GAja lepo upošteva 1. načelo probiotike....kar gre not ,mora tudi ven Ja, jst pa pol gledam kako porabim po 8 plenic na dan... Kakec mali moj! ampak na koncu dneva je bolje to...kolkr na ne gre kakcat.... Pridna Gaja... to je super ker jo nič ne matra nič ne tišči..... plenice ja teh pa hitro zmanjka
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 16.12.2009 8:17:57
|
|
|
|
Čebel@
|
kaj pa če je katera,ki ima doma:pikica5 ali pa hedviga......pa naša pikica se tudi redko uglaša
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 16.12.2009 8:19:13
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy Sunny...potem GAja lepo upošteva 1. načelo probiotike....kar gre not ,mora tudi ven Ja, jst pa pol gledam kako porabim po 8 plenic na dan... Kakec mali moj! ampak na koncu dneva je bolje to...kolkr na ne gre kakcat.... Pridna Gaja... to je super ker jo nič ne matra nič ne tišči..... plenice ja teh pa hitro zmanjka ja,če nima nič rdeče rite od kakanja,je tole super prebava ....pri nas kakamo le 1x na dan pa še to bolj na trdo edino ko sta z atijem sama,takrat se vedno do hrbta
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 16.12.2009 8:21:04
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy Sunny...potem GAja lepo upošteva 1. načelo probiotike....kar gre not ,mora tudi ven Ja, jst pa pol gledam kako porabim po 8 plenic na dan... Kakec mali moj! ampak na koncu dneva je bolje to...kolkr na ne gre kakcat.... Pridna Gaja... to je super ker jo nič ne matra nič ne tišči..... plenice ja teh pa hitro zmanjka ja,če nima nič rdeče rite od kakanja,je tole super prebava ....pri nas kakamo le 1x na dan pa še to bolj na trdo edino ko sta z atijem sama,takrat se vedno do hrbta očitno ga hoče privadit al pa not spravt vse za nazaj, ko je ni previjal
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 16.12.2009 8:21:46
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy Sunny...potem GAja lepo upošteva 1. načelo probiotike....kar gre not ,mora tudi ven Ja, jst pa pol gledam kako porabim po 8 plenic na dan... Kakec mali moj! ampak na koncu dneva je bolje to...kolkr na ne gre kakcat.... Pridna Gaja... to je super ker jo nič ne matra nič ne tišči..... plenice ja teh pa hitro zmanjka ja,če nima nič rdeče rite od kakanja,je tole super prebava ....pri nas kakamo le 1x na dan pa še to bolj na trdo edino ko sta z atijem sama,takrat se vedno do hrbta očitno ga hoče privadit al pa not spravt vse za nazaj, ko je ni previjal
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 16.12.2009 8:23:53
|
|
|
|
Čebel@
|
jaz sem se še na zwer spomnila
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 16.12.2009 8:28:19
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ jaz sem se še na zwer spomnila dobra si jst pa ne razmišljam več.... ko bo čas bomo že izvedele...... sem pa prepričana, da je ena k nas bo presenetla in ki se bolj pogosto javlja pa se samo mogoče zadnjih nekaj dni/ al pa kaka 2-3 tedne ni
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
PlavanjemuškaČe bi vaš otrok obiskoval plavalni tečaj in bi učitelj predlagal, da se lahko udeleži tekmovanja, bi se s tem strijali?da (
78%)
ne (
2%)
aktivnost bi še v naprej obiskoval samo rekreativno (
10%)
ne vem (
10%)
Število vseh glasov: 301Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!