Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 16.12.2009 7:44:22
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy jutro..... Urša...Tarja bo v vrtcu...ker imajo igrice in na splošno rajanje...tko ,da če nam ob zdravje služilo bo v vrtcu,... za Novo LEto bomo doma...punci bosta spali..mi2 bova pa uživčkala... Ajvy upam, da vam zdravje služi. Me je moj vprašal kaj si želim za božička pa sm rekla samo to da bomo vsi zdravi Kdaj maš pa uvajanje s Tiso? Sej ti si dobila vrtec ane?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 16.12.2009 7:45:12
|
|
|
|
Urša08
|
Sunny super za nočko in za majčko
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 16.12.2009 7:47:16
|
|
|
|
Katjusa
|
Dobro jutro... spali do jutra (7:00) ko nas je budilka zbudila:))))) Beni še spi..... Duplo upam, da ne boš čakala na božič in da si možeku ponoči izdala skrivnost in smo zdej me na vrsti..... drugače pa me itak ne poznamo tvojega možeka in nam lahko zaupaš IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Žiga je že previt, preoblečen in sit. Nejc še spi, jaz sem si pa kavico nardila, da jo v miru popijem. A mate za čez praznike kake plane? Boste mele svoje doma? Mi naj bi bili 10 dni skupaj frej komi čakam. Prav posebnih planov nimamo, mal bomo doma, mal na vikendu, na par obiskov mamo namen iti kot vsako leto, pa na kak izlet. Onasiss ja mojga pa križ daje ampak ni pa časa za k zdravniku, pa za bolniško, sej veš desci. nimamo nič planov.... možek bo bolj k ne delaven ker takrat so pač tovornjaki tud na svojih mestih in je treba kej poštimat.... tko da bodo delal s polno paro se je pa zmenu za 24 da bo pravi čas doma in seveda 25.,26., 1.,2., so doma vmes bodo pa v avstriji ja no kaj češ bodo pa dnevnice padle in bo tud luštno pol k bomo zapravljali mu je pa šef včeraj obljubil, da mu plača študij tko da moj gre študirat sicer šele jeseni ampak gre kar pomeni, da bo lahko v službi napredoval
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 16.12.2009 7:49:29
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 16.12.2009 7:49:55
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy jutro..... Urša...Tarja bo v vrtcu...ker imajo igrice in na splošno rajanje...tko ,da če nam ob zdravje služilo bo v vrtcu,... za Novo LEto bomo doma...punci bosta spali..mi2 bova pa uživčkala... pri nas je pa vrtec zaprt..... bi ga drgač tud jst dala v vrtec ker bom sama z obema in bi mi pasalo njemu pa tud k se mu tam več dogaja k doma....)
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 16.12.2009 7:49:59
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 Jutro! Evo, nočka prespana. Zdej se pa valjamo po kavču v pižamah, sam še jst morem kej pojest...Burja se mi zdi da je končno nehala, sam mamo tak mraz v stanovajnu kljub upaljeni centralni da ni res...Je prepihalo še stanovanje! Včeri je sodelavka prnesla mojmu majčko za Gajo-je bla v Las Vegasu in prnesla majčko z napisom Vegas Princess... Lih poleti bo prov! ursa, moj bo fraj 25. in 26., sam verjetno bomo doma. Pol je pa fraj 31.12. in 1.1. tko da gremo za silvestrovo vrjetno malo v centetr kakega ruknt in pol domov. Nč kej hudi plani, bomo vse sproti vidli! Evo, mislim da se je Gaja že prvič pokakala (po novem kakamo 5x na dan, v dobrih dnevih tudi 6x ). Grem rit previt in sebe nafutrat! Pa Gaji sok naštimat. Upam da danes zvemo kdo je duplo... za majčko to pa kr precej kaka.... sam da nima driskice
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 16.12.2009 7:51:47
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 16.12.2009 7:52:02
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Jutro! Vidm d smo še zmeri v igri Jst sm učeri ob 21h omagala z Roksotom v postli in se zbudila ob 2h v trenerki, z make upom na faci , d sm komej še oči odprla .....Šimeta tut ni blo nikjer, on je spal v otroški sobi z Majklom na kavču v kavbojkah....no ob 2 30 sva sva se uspela uležat "na svoje mesto".....pozabila navit uro, tko d je šele zdele šel v službo. Čakam d se zbudi Majkl d ga peljem v vrtec, danes imajo Dedka Mraza AJDE DUPLO JAVI SE tancy kje si da upalimo hulikopter vi pa dobesedno spite kjer kdo dol pade mi imamo pa vedno dedka mraza 26. in je prej srečelov pol je kaka predstava lani je bila pika nogavička pol pa otroci kličejo dedka mraza mu zapojejo nekaj pesmic in potem končno obdarovanje
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 16.12.2009 7:55:05
|
|
|
|
Urša08
|
Mi pa v soboto peljemo Nejca na dedka mraza Kolumbo hvala za kavico Čakamo Duplo pa smo še na kofe pozable
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 16.12.2009 7:55:50
|
|
|
|
Urša08
|
Kolumbo a boš mela kej časa za kakšno kavico pred prazniki?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 16.12.2009 7:57:07
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Mi pa v soboto peljemo Nejca na dedka mraza Kolumbo hvala za kavico Čakamo Duplo pa smo še na kofe pozable sem ravno razmišljala zdle na wc-ju katera bi lahko bila pol sem pa pomisla, kako nam je zagodla še na wc ne morem ne da mislim na njo sej je tole prav zabavno sam počasi bo pa dost im mislim, da bo res čas da nam da vsaj kakšen namig
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 16.12.2009 7:57:36
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Kolumbo a boš mela kej časa za kakšno kavico pred prazniki? jst bom imela pa sankanje za starejše.... upam, da bo snegec
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 16.12.2009 7:58:43
|
|
|
|
Katjusa
|
sunny zdle sem našla listek od morja k sem si napisala v katerem kraju si, da bomo lažje našli
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 16.12.2009 7:58:54
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Kolumbo a boš mela kej časa za kakšno kavico pred prazniki? jst bom imela pa sankanje za starejše.... upam, da bo snegec Katjuša super za sankanje A se boste šli z Benjaminom tud že kej sankat?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 16.12.2009 8:00:01
|
|
|
|
sunny24
|
kolumbo, ooo, to ste pa meli spanje! katjusa, ne, sploh daleč od driske...Prov lepi normalni kakci...Pojma nimam. Ma verjetno tak metabolizem kot moj-takoj ko kaj poje šiba na wc... Aja, hvala za kofe! Grem, Gaja cvili v zeloooooooo visokih tonih...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 16.12.2009 8:01:12
|
|
|
|
sunny24
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa sunny zdle sem našla listek od morja k sem si napisala v katerem kraju si, da bomo lažje našli Našli pa smo se, ne?
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 16.12.2009 8:01:29
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Kolumbo a boš mela kej časa za kakšno kavico pred prazniki? jst bom imela pa sankanje za starejše.... upam, da bo snegec Katjuša super za sankanje A se boste šli z Benjaminom tud že kej sankat? mal si me narobe razumela ker pišem brez ločil.....:) jst bom imela čas med prazniki in če bo snegec se lahko tavečji sankajo torej kot so Florjan, Nejc, Maj, Vito.....
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 16.12.2009 8:02:15
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa sunny zdle sem našla listek od morja k sem si napisala v katerem kraju si, da bomo lažje našli Našli pa smo se, ne? jaaaaaaa
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 16.12.2009 8:02:59
|
|
|
|
Čebel@
|
jutro babe zvečer sem v postelji študerala o ttej naši skrivni ,in sem se spomnila na cati
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 16.12.2009 8:03:47
|
|
|
|
Katjusa
|
benjamin bo tud šel na snegeca ampak z vozičkom mogoče da ga bom tud kej s sankami peljala...... bomo čist vidl od situacije odvisno florjan se je prvič sankal pri 8 mesecih
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 16.12.2009 8:04:07
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Kolumbo a boš mela kej časa za kakšno kavico pred prazniki? jst bom imela pa sankanje za starejše.... upam, da bo snegec Katjuša super za sankanje A se boste šli z Benjaminom tud že kej sankat? mal si me narobe razumela ker pišem brez ločil.....:) jst bom imela čas med prazniki in če bo snegec se lahko tavečji sankajo torej kot so Florjan, Nejc, Maj, Vito..... aja super
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 16.12.2009 8:05:09
|
|
|
|
Urša08
|
čebel@ čist možno Kaj pa tanci?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 16.12.2009 8:05:36
|
|
|
|
Čebel@
|
nisem nič brala za nazaj:mogoče že vemo katera je ???????
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 16.12.2009 8:05:40
|
|
|
|
Urša08
|
Men Nejc še kar spi, podira rekorde
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 16.12.2009 8:06:00
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ jutro babe zvečer sem v postelji študerala o ttej naši skrivni ,in sem se spomnila na cati jutro.... a ti ni dala mira cati se pa že res dolgo ni javla
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Za deklicopipika 13Katero ime vam je najbolj všeč?Julija (
41%)
Rebeka (
15%)
Zoja (
44%)
Število vseh glasov: 481Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!