|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del
16.12.2009 8:32:37   
sunny24
čebela, nč nima rdeče rite, razn če mama ne zavoha kakca-ker zadnje cajte ji kakec sploh ne smrdi...user posted image user posted image user posted image  

Sam pomojem ta naša duplo more met sam 1 user posted image -vsaj tko se je učeri bralo...Na zwer sm tudi jst pomisnla, sam ona se pa odkar je rodila praktično sploh ni javla več...Pol je še balonchy na sumu...Kar pa simonakr...

Gaja se pa zdej z lončki igra, zlaga enga v druzga...Pa okoli orbitreka muva...Pa šipo slini...user posted image user posted image user posted image Jst pa risanke gledam.

Sii protagonista della tua vita e non spettatore della mia..
Te lo spiego meglio...FATTI I CAZZI TUOI!!

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 401
16.12.2009 8:33:40   
sunny24
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

jaz sem se še na zwer spomnila

dobra si jst pa ne razmišljam več.... ko bo čas bomo že izvedele...... sem pa prepričana, da je ena k nas bo presenetla in ki se bolj pogosto javlja pa se samo mogoče zadnjih nekaj dni/ al pa kaka 2-3 tedne niuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jst tudi mislim da je ena k se drugače full javlja-če je napisala da bomo presenečene...user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 402
16.12.2009 8:35:31   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

čebela, nč nima rdeče rite, razn če mama ne zavoha kakca-ker zadnje cajte ji kakec sploh ne smrdi...user posted image user posted image user posted image  

Sam pomojem ta naša duplo more met sam 1 user posted image -vsaj tko se je učeri bralo...Na zwer sm tudi jst pomisnla, sam ona se pa odkar je rodila praktično sploh ni javla več...Pol je še balonchy na sumu...Kar pa simonakr...

Gaja se pa zdej z lončki igra, zlaga enga v druzga...Pa okoli orbitreka muva...Pa šipo slini...user posted image user posted image user posted image Jst pa risanke gledam.

kaj če bi vi2 z gajo zamenjale vlogeuser posted image user posted image user posted image user posted image gaja risanke ti pa šipe.... orbitrek..... pospravljanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
faca malauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 403
16.12.2009 8:35:54   
Katjusa
sonček se je vstaluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image šibam ga pocartatuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 404
16.12.2009 8:39:45   
sunny24

IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

kaj če bi vi2 z gajo zamenjale vlogeuser posted image user posted image user posted image user posted image gaja risanke ti pa šipe.... orbitrek..... pospravljanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
faca malauser posted image user posted image user posted image user posted image

Sam sej u bistvu maš prov...Sam a veš kaj...Lena sm...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 405
16.12.2009 8:46:02   
claud
Jutro!

Noč kr u redu.....zbujanje samo 3xuser posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

IZVIRNO SPOROČILO: claud

IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

jaz bi tudi user posted image
claud je v tem biznisuuser posted image

jst se tud priporočamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image
Kr u vrsto...pobiram narocilauser posted image

DrugC P kolumbo FUL DOBR!user posted image user posted image user posted image

Cebela user posted image user posted image user posted image pridna....lep uvod si nardila...spetuser posted image user posted image

Ursa a sam kodo od caja ti posljem na zs al kako?

Duplo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image upam da kmalu se izvemo katera trebuskarca je ta srecnicauser posted image user posted image

Claud tud se ni srecka noseckauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image ko sm prsla gor sm vidla da mam 15 strani za prebrat, se mi najprej ni dal, zdj pa vidm da se je splacaluser posted image user posted image

Ursa dej ze mir s to claud nouser posted image user posted image

cita mojauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Claud ne črtno kodo rabim od teh čajev  1001 cvet- jaz ti pošljem kuvertico z znamko da ne boš stroškov mela

Urša ni panike, ti mi sam pošlji tvoj naslov na zs ker imam in znamke in kuverte domauser posted image

uAU DUPLO dobr si nas zaposlila

Huh kaj je s tem decembrom....moj me že 2 dni masira da bi mel še enga dojenčka.....je reku da je učer zvečer hotu kr spustit, pa pol ni upal da ne bi bla hudauser posted image
Sm mu rekla da je zdj najprej štalca na vrsti...pa k da ne sliši...pravi jst bi mel pa fantka Nika.....Larissa in Nik...a se ne sliš dobruser posted image user posted image
Kdo mu je glavo zmešu, dec zmešan.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 406
   [Brisano sporočilo]
16.12.2009 8:52:24   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Urša08)
  Neposredna povezava do sporočila: 407
   [Brisano sporočilo]
16.12.2009 8:54:11   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 408
   [Brisano sporočilo]
16.12.2009 8:55:34   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 409
16.12.2009 8:58:19   
Čebel@
user posted image Hano dat iz pižame in se grem učit,ker imam jutri izpit

veliko sreče pri ugibanju,vas pridem umes malo počikeratuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 410
   [Brisano sporočilo]
16.12.2009 9:02:38   
Brisani uporabnik

(odgovor članu claud)
  Neposredna povezava do sporočila: 411
   [Brisano sporočilo]
16.12.2009 9:03:27   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 412
16.12.2009 9:05:05   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Zdele gremo u KC v Ljubljano, peljemo Roksota na UZ trebuščka.....držite pesti d je z ledvičkami vse ok.
močno držim pestkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 413
16.12.2009 9:06:30   
sunny24
kolumbo, maš moje pestke!

Nč, Gaja zaspala, grem še jst malo...user posted image Se tipkamo pole!

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 414
16.12.2009 9:10:07   
duplo
hej punce

joj sem vam dala dela.
ste pa face res. celo seznam nosečk ste šle iskat.
trenutno bom še kar duplo, ker ko se razkrijem potem bom to res jaz. trenutno pa se še ne počutim tako.
ni tako lepo kot se bere.
sej sem povedala, nosečnost ni bila planirana in tudi zadnja odločitev še ni padla.
res je totalna zmeda, kaj zdaj narest v tej situaciji. ali naj nosečnost prekinemuser posted image  ali ne.
je kar nekaj - pa tudi nekaj +. ampak to bo najtežja odločitev, ki jo bom/bova sprejela.
res mi je težko in upam da me razumete da se še kar takole skrivam. ampak vem da boste ob meni in da mi boste stale ob strani.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 415
   [Brisano sporočilo]
16.12.2009 9:10:15   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 416
16.12.2009 9:18:06   
duplo

Zdele gremo u KC v Ljubljano, peljemo Roksota na UZ trebuščka.....držite pesti d je z ledvičkami vse ok.

držim pestke

Neposredna povezava do sporočila: 417
16.12.2009 9:18:13   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: duplo

hej punce

joj sem vam dala dela.
trenutno bom še kar duplo, ker ko se razkrijem potem bom to res jaz. trenutno pa se še ne počutim tako.
sej sem povedala, nosečnost ni bila planirana in tudi zadnja odločitev še ni padla.
res je totalna zmeda, kaj zdaj narest v tej situaciji. ali naj nosečnost prekinemuser posted image  ali ne.
je kar nekaj - pa tudi nekaj +. ampak to bo najtežja odločitev, ki jo bom/bova sprejela.
res mi je težko in upam da me razumete da se še kar takole skrivam. ampak vem da boste ob meni in da mi boste stale ob strani.user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image zate.....sem prepričana da se bosta pravilno odločila....me smo tukaj,če nas potrebuješ

(odgovor članu duplo)
Neposredna povezava do sporočila: 418
   [Brisano sporočilo]
16.12.2009 9:18:40   
Brisani uporabnik

(odgovor članu duplo)
  Neposredna povezava do sporočila: 419
16.12.2009 9:26:09   
Katjusa

IZVIRNO SPOROČILO: duplo

hej punce

joj sem vam dala dela.

Duplo mi smo s tabo sej veš...zmerej......odločita se tako, da bosta vedela da je prav.......jst vsekakor upam da user posted image  obdržita, če seveda ni vmes kakšnih zdravstvenih razlogov....

Dej sam povej, kdaj nam boš zaupala, da bomo lažje dočakaleuser posted image

se podpisemuser posted image user posted image user posted image user posted image
sama sem ostro proti splavu, če ni le ta iz zdravstvenih razlogov.....
če gre za trenutno stanje se nikol ne ve lahko imaš v kratkem vsega dovolj ali pa si v kratkem brez vsega......
upam, da se bosta pravilno odločila, da vama ne bo kdaj žal.....

vsekakor seveda upam, da daš temu malemu bitjecu priložnostuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
sama bi vse dala da me user posted image presenetiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 420
16.12.2009 9:27:05   
Katjusa

držim pestiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 421
16.12.2009 9:30:20   
Urša08

držimo pesti

Neposredna povezava do sporočila: 422
16.12.2009 9:30:23   
Šaki
jutro.....user posted image

♥ moja dva zaklada ♥

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 423
16.12.2009 9:31:11   
Urša08
Tašča je Nejca vzela, da bosta skup smrekco postavila - ma dons frej dan, Žiga spi, jaz grem pa likat pa vmes vas bom mal pokukalauser posted image

(odgovor članu Šaki)
Neposredna povezava do sporočila: 424
16.12.2009 9:32:19   
Šaki

jih držim.

♥ moja dva zaklada ♥

Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
FOTO: Tako je v resnici videti trebuh po p...
Blogerka Mel Watts je s fotografijo svojega trebuha po porodu osvojila simpatije na družabnih omrežjih. Spremembo svojeg...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.