Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 15.12.2009 20:23:23
|
|
|
|
nebo
|
ČERRRRRR, kako je stanje na fronti???????? Kaj bo ta teden padla kakšna kava???
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 15.12.2009 20:27:03
|
|
|
|
arabela*
|
Grem pospravljat malo....je tako ko da je bomba vsekala......pridem kaj kasneje še
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 15.12.2009 20:29:44
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo Kaj bo ta teden padla kakšna kava??? Zadnji čas bi že bil. Sicer smo rekle da so petki za kafe pa sta že dva odpadla.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 15.12.2009 20:38:42
|
|
|
|
nebo
|
Se nočejo družit več ker ste preveč klepete klepete....
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 15.12.2009 20:40:55
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo Se nočejo družit več ker ste preveč klepete klepete.... Saj ti si tudi med njimi.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 15.12.2009 20:41:04
|
|
|
|
Rubin.
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo Kaj bo ta teden padla kakšna kava??? Jaz bi tudi . Nebo kaj lepega delaš?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 15.12.2009 20:41:56
|
|
|
|
Rubin.
|
Ly dober večer, tudi tebi. Kje je matcar?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 15.12.2009 20:50:08
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. Ly dober večer, tudi tebi. Kje je matcar? Oooo Rubin večer, kako kaj? Za matcar pa pojma nimam. Okoli 20-ih je še bla.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 15.12.2009 20:53:46
|
|
|
|
vitabella
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Vitabella,jaz nucam vsepovsod sosede,da lahko naprej igram.Tak,da mojih prošenj ne ignorirat!Please??? taj pa mi še enkrat pošlji povabila se boš potrudla ne? ampak igrala pa se ne bom, prav? nimam časa, mam otročka doma
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 15.12.2009 20:56:06
|
|
|
|
nebo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. IZVIRNO SPOROČILO: nebo Kaj bo ta teden padla kakšna kava??? Jaz bi tudi . Nebo kaj lepega delaš? O Rubin pozdravljena. Kako ste? Jaz trenutno delam koledar s slikami naših otroškov za darila babicam...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 15.12.2009 20:57:01
|
|
|
|
nebo
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: nebo Se nočejo družit več ker ste preveč klepete klepete.... Saj ti si tudi med njimi. Buuuu pa res, ampak ta petek me tudi ni, sem pa v četrtek...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 15.12.2009 20:58:14
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: nebo Se nočejo družit več ker ste preveč klepete klepete.... Saj ti si tudi med njimi. Buuuu pa res, ampak ta petek me tudi ni, sem pa v četrtek... Idi ležat.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 15.12.2009 21:00:14
|
|
|
|
nebo
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: nebo IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: nebo Se nočejo družit več ker ste preveč klepete klepete.... Saj ti si tudi med njimi. Buuuu pa res, ampak ta petek me tudi ni, sem pa v četrtek... Idi ležat. LYYYYYYY KAJJJJJJJJJJJ BBBBBBBBIIIIIIIIII TIIIIIIIIIII ŠŠŠŠŠŠŠŠLAAA V ČETRTEK Z MENOJ NA KAAAAAAAVVVVVVVVVVVVVOOOOOOOO
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 15.12.2009 21:08:00
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo LYYYYYYY KAJJJJJJJJJJJ BBBBBBBBIIIIIIIIII TIIIIIIIIIII ŠŠŠŠŠŠŠŠLAAA V ČETRTEK Z MENOJ NA KAAAAAAAVVVVVVVVVVVVVOOOOOOOO Zdaj si me pa nasmejala. Bi se pa za kavo tudi dalo zmenit.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 15.12.2009 21:15:11
|
|
|
|
nebo
|
Če bo v četrtek znosno vreme pridema v mesto pešake...pa se dobiva in to SAMI....
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 15.12.2009 21:17:53
|
|
|
|
marta82
|
Čer. Jaz bi šla tudi v čet. na kavo, če me vzamete. Danes sva bila z dragim v kinu, babica je čuvala Tineja. Sva gledala Ljubezen se zgodi. Luškan film, sem imela v določenih trenutkih solzne oči.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 15.12.2009 21:19:07
|
|
|
|
marta82
|
Ups, sem prepozno videla tale SAMI od Nebo...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 15.12.2009 21:19:27
|
|
|
|
tasa_m
|
Čer.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 15.12.2009 21:19:29
|
|
|
|
nebo
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Čer. Jaz bi šla tudi v čet. na kavo, če me vzamete. Dobro no Marta naj ti bo lahko greš cuj....ne Ly, ti povej
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 15.12.2009 21:19:51
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Ups, sem prepozno videla tale SAMI od Nebo... si se že povabla zraven a ne?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 15.12.2009 21:21:41
|
|
|
|
marta82
|
Pa Rubin bi tudi.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 15.12.2009 21:22:36
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Čer. Jaz bi šla tudi v čet. na kavo, če me vzamete. Dobro no Marta naj ti bo lahko greš cuj....ne Ly, ti povej Ja pa normmaallno. So še druge tudi dobrodošle.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 15.12.2009 21:23:07
|
|
|
|
nebo
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Pa Rubin bi tudi. DOBRO TE NAJ VAMA TOKRAT BOOOOO....JOJO TASA KAJ TI TUDI????
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 15.12.2009 21:24:00
|
|
|
|
ly117
|
Tasa saj jutri greš k matcar na kavo ali je kaj vmes prišlo?
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 15.12.2009 21:24:02
|
|
|
|
nebo
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: nebo IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Čer. Jaz bi šla tudi v čet. na kavo, če me vzamete. Dobro no Marta naj ti bo lahko greš cuj....ne Ly, ti povej Ja pa normmaallno. So še druge tudi dobrodošle. Vidiš kaka si ko nočeš biti sama z menoj...
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.