grahek85
|
Živjo! Čez vikend sem mela spet neke totalno debilne sanje Če mi ni vroče, če mehur drži (za silo), me pa potem sanje vržejo s tira. Groza, res... Vsako noč, po večkrat. Pa blazno različna tematika, vse i svašta, sam vedno v negativnem kontekstu. Bljak Drugače pa: Juhu juhu, v Lj je sneg in še pada Upam, da se prime IZVIRNO SPOROČILO: Zala01 IZVIRNO SPOROČILO: tweety83 A mi lahk ena od vas prilepi slikco od torbe,ki ste jo kupile v DM-u,da bom imela predstavo,prosim????? Ker kolikor sem jaz hodla po Dm-u gor in dol,pa bla na spletni strani,ni nikjer ne duha ne sluha o torbi.... Mene tudi zanima, kako zgleda...naj katera pripopa slikco gor plis . Torba je taka "poštarska", kot za čez eno ramo, spredaj ma čisto čisto malo okrasnega vezenja. Če vprašate kakšno prodajalko bo 100% vedla, ker je edin tak artikel, ki ga majo. Zložene bi morale biti nekje pri robi za dojenčke, sem jo pa videla še v vsakem DM-u, kjer sem bla. Pa jih je kar nekaj IZVIRNO SPOROČILO: poopek nevem kako je vam, a men se čas tako vleče!!! tako rada bi, da je že januar... Jop, meni tudi. Sploh zdaj, ko mamo vse nabavljeno in pripravljeno. Pa tudi vsak dan bolj občutim tegobe zadnjih tednov, kar pa sploh vpliva na to. Saj bo... Menda tweety, brusnični sok dobiš tudi v bolje založeni navadni trgovini, ni treba v lekarno. Mislim, da ga ma Fructal 100% v stekleni flaši. KiA, ne se pustit tkole komandirat Ti že veš, kaj tvoje dete rabi. Pa tudi če si negotova, ni prav, da ti vsiljuje svojo voljo. Lahko bi te vsaj vprašala Manjši koški, zibke ipd. so kao zato, da se otrok bolje počuti na manjšem prostoru, ker je posteljica zanj na začetku prevelika. Pa je veliko otrok preživelo tudi brez Večina, se mi zdi. Še vedno lahko spalni del zmanjšaš znotraj posteljice tako, da ga ogradiš s kakšno zloženo oz. v valj zvito deko. Te čisto razumem, da se ti košek gravža, če ne veš, od kje je. Jaz sem tudi vse preprala, dala v sušilni in še prelikala, pa že tako mamo vse novo. Jaz mislim, da ga na tvojem mestu že iz principa ne bi uporabljala, ker ti je bil res grdo vsiljen. Naj se tudi tašča nauči olike Res bi lahko vsaj vprašala. oton, veš da se te spomnemo čestitam Gwendolen, tole s tvojo ritnico bi bil pa lahko išias. Se bolečina vedno začne v ritnici, potem pa seva navzdol proti bebri. Enim se zaustavi že na dnu rite, drugim pa čez celo nogo. Nekaj pritiska na živec (maternica), ni pomoči Razen porod, jasno, če se pojavi med nosečnostjo IZVIRNO SPOROČILO: sisi77 Dan! samo na hitro se javljam ker šibam v LJ kjer me bodo verjetno obdržali. Če ne pa se tak jutri beremo. No mogoče bomo pa že danese rodili. Držite pesti če ne prej se beremo ko pridem iz P. Veliko prijetnih dni z vašimi trebuščki. sisi, srečno dobro opravite vsi skupaj