|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarke 2010 - 2. del
14.12.2009 10:19:25   
nincrli
Dobro jutro!

Pri nas je že vse belouser posted image

Sem spala danes kot ubita do 9.30, pa ta prehlad me še kar ni minil user posted image
Danes pa bom še jaz začela cotike prat, prej ni blo časa.

Bi pa prosila še za kakšno tujo spletno stran, kjer ste naročale vozičke?

Aja še to, a vas dragi presenetijo z darilom za božič al se zmenite kaj dobite? Moj mi tolk jamra, da naj mu povem kaj hočem, ker nima idej in niti ne časa ful po trgovinah hodit ampak je problem, ker jaz sploh ne vem kaj bi rada imela... user posted image user posted image

Optimism always works!!!
Dedek mraz mi je prinesel najlepše darilo :D

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 4401
14.12.2009 10:29:44   
tweety83
Ja punce,dans ste pa res bolj zaspane vse.......user posted image

Mene tud nekaj spodaj v desnem delu križa boli,pa ne znam opredeliti kaj bi to bilo.user posted image Eh,ko rodim bo verjetn minilo......user posted image

oton - želim ti vse naj naj v tej nosečnosti in res zelo lepo da si se spomnila na nas!user posted image user posted image

Glede kosila - tud jaz nimam pojma kaj skuhati - mislim pa da bom nardila zelenjavno juho in palačinke.

In še glede košeka za user posted image - mi2 sva kinderpet kupila nov (na bolhi) in ne bova imela koška,ker tudi prostora zanj nimava - že tako sva morala prirediti posteljo,da kinderpet paše v spalnico. Men je tud "tašča" neki težila s tem - ampak sorry draga - pač tega ne bova imela.user posted image
In glede dobljenih stvari - meni oziroma nama je svakinja posodila vse cotke od nečakinje (je sedaj stara 3,5leta) in čeveljčke in babyphone in kengurujčka. Bi posodila tud voziček in kinderpet,pa sem rekla da ne hvala,ker ona dva načrtujeta še enga otroka,mi2 pa tud in bi potem se zgodilp,da bi morala ravno vmes iskati vse na novo za naju. Cotke sem z veseljem sprejela in jih pregledala - tist kar mi je bilo všeč (večina) sem obdržala, ostalo pa sem shranila nazaj v škatle. Nekaj sva kupila tudi sama,čeveljčke bova pa kupila nove,ker se mi zdi pomembno da otrok dobi nove čevlje,ko začne hodit-ker je vsaka noga drugačna in da lahko hodi normalno in razvije normalen korak.
Nekateri ljudje res šparajo takšne grozne stvari od nevem koga še...in ki res niso več uporabne in te potem silijo s tem....Kaj pa vem - jaz kar direkt povem kaj mi je všeč in kaj ne. Pa ne me narobe razumet - tud jaz sem ful vesela če mi kdo kaj posodi ali podari.

(odgovor članu Tretjinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4402
14.12.2009 10:32:20   
tweety83
IZVIRNO SPOROČILO: nincrli

Dobro jutro!

Pri nas je že vse belouser posted image
Pr nas je tud tak fajn......

Aja še to, a vas dragi presenetijo z darilom za božič al se zmenite kaj dobite? Moj mi tolk jamra, da naj mu povem kaj hočem, ker nima idej in niti ne časa ful po trgovinah hodit ampak je problem, ker jaz sploh ne vem kaj bi rada imela... user posted image user posted image

Mene moj nikoli ne sprašuje,ker rata "ipičen" že ko jaz koga vprašam kaj si želi in potem začne nakladat da to ni kul in da pol itak vsi vejo,kaj bodo dobili in bla bla bla. Jaz pa včasih rada vidim da ljudje povedo svoje želje da ne kupim kaj neuporabnega...
Mene tud svakinja sprašuje kaj si želim - in tud jaz nimam pojma,kaj bi imela.....user posted image

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 4403
14.12.2009 11:05:28   
nincrli
Najbolš je, ko za nekoga veš, da nekaj rabi user posted image Kot moji doma dobijo nove kafe šalčke, ker sta novo kuhinjo kupila in bojo pasale zravenuser posted image
Lani sem dobila uro in sem seveda vedela kaj dobim, da sem pomagala zbrati, ker moj noče nekaj kupiti pa bi pol mogel menjavat ali kaj.
Za letos pa res ne vem, nimam nekih materialnih željuser posted image

Optimism always works!!!
Dedek mraz mi je prinesel najlepše darilo :D

(odgovor članu tweety83)
Neposredna povezava do sporočila: 4404
14.12.2009 11:16:12   
sisi77
Dan!
samo na hitro se javljam ker šibam v LJ kjer me bodo verjetno obdržali. Če ne pa se tak jutri beremo. No mogoče bomo pa že danese rodili. Držite pesti če ne prej se beremo ko pridem iz P. Veliko prijetnih dni z vašimi trebuščki. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Anej 21.12.2009 - največja ljubezen mamice in atija!

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 4405
14.12.2009 11:18:33   
Isabelle
Pozdravljene user posted image !Kako ste kaj?

Js sem še malo zaspana, zdej pijem kavico,upam da pridem čimprej h sebi. user posted image
Sem pa malo žalostna ker sva z mojim mislila da bo najin user posted image spal kar v tisti posteljci v kateri sem tudi js.In v petek sva jo sestavila in je res super, sam je problem ker je več kot 20 let stara in so očitno takrat delali drgačne mere kot sedaj.Je 130x65, takih mer jogija pa zdej sploh ne dobiš.So samo 120x60 al pa 140x70.V soboto sva bla v Baby centru in nama je prodajalka rekla da se da naročit jogi po meri, sam pol so pa rjuhe problem ker jih ne dobiš.Zgleda da bo treba novo posteljco še kupit. user posted image Dobro je vsaj to da so nama rekli moji da nama bodo pomagali pri nakupu ker je kr naenkrat tolk stroškov.Še dobro da sva voziček kupla že konec septembra.

Jooj, js že komi čakam jutri ker imam uz!! user posted image

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 4406
14.12.2009 11:18:39   
Gwendolen
IZVIRNO SPOROČILO: sisi77

Dan!
samo na hitro se javljam ker šibam v LJ kjer me bodo verjetno obdržali. Če ne pa se tak jutri beremo. No mogoče bomo pa že danese rodili. Držite pesti če ne prej se beremo ko pridem iz P. Veliko prijetnih dni z vašimi trebuščki. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Drži se!!!

Pokukaj! ;-) http://www.mojalbum.com/gwendolen
-------------------------------------------------------------
We're walking in the air
We're floating in the moonlit sky
The people far below are sleeping as we fly

(odgovor članu sisi77)
Neposredna povezava do sporočila: 4407
14.12.2009 11:31:15   
tweety83

Dan!

Drži se in bodi pogumna!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sisi77)
Neposredna povezava do sporočila: 4408
14.12.2009 11:34:07   
Zala01
IZVIRNO SPOROČILO: Tretjinka
ZALA, sem bila na DURSU in sem morala izpolnit vlogo in zdaj moram počakat, da mi pošljejo po pošti potrjen papir....mi niso hotela tega natredit na licu mesta user posted image  a tebi so???

Ja meni je tam ena referentka takoj naredila, tistih 12 plač mi je vpisala v obrazec in to je bilo to. Ne vem, zakaj tebi niso isto naredili, mogoče so imeli druzga dela dosti al pa se jim enostavno ni dalouser posted image . Da te pa potolažim, so pa na DURS-u precej ažurni, tako da mislim, da boš dobila izpolnjen obrazec domov v 2 dneh.

Rastemo in radi se imamo...:)

(odgovor članu Tretjinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4409
14.12.2009 11:35:51   
Zala01

Dan!

sisi77,res držim pesti zate. drži se, pa sporoči nam čimprej veselo novičko...user posted image

Rastemo in radi se imamo...:)

(odgovor članu sisi77)
Neposredna povezava do sporočila: 4410
14.12.2009 11:57:27   
Tretjinka
SISSY, VSO SREČO!

ZALA, nevem....se mi je pa zdelo zlo glupo, da sem zaradi tega morala v Lj, iskat parkirni, čakat vrsto....upam, da res pošljejo kmalu, ker sem že "malo" pozna za csd...
a je kakšen rok do kdaj je treba oddat papirje za porodniško?

jaz imam pa danes nekam mokre hlačke user posted image  drugače kot sem imela prej...nič podobno belemu toku, ampak prej vodi...ma le male flekce, tako, da za1x ne bom paničarila....pa še sama z 2 mulčkoma sem doma user posted image ....jutri pa imam tako ali tako pregled.....je pa tudi dete nekam bolj umirjeno....well see....

(odgovor članu Zala01)
Neposredna povezava do sporočila: 4411
14.12.2009 12:00:51   
grahek85
Živjo!

Čez vikend sem mela spet neke totalno debilne sanjeuser posted image Če mi ni vroče, če mehur drži (za silo), me pa potem sanje vržejo s tira. Groza, res... Vsako noč, po večkrat. Pa blazno različna tematika, vse i svašta, sam vedno v negativnem kontekstu. Bljakuser posted image Drugače pa: Juhu juhu, v Lj je sneg in še padauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Upam, da se primeuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Zala01
IZVIRNO SPOROČILO: tweety83
A mi lahk ena od vas prilepi slikco od torbe,ki ste jo kupile v DM-u,da bom imela predstavo,prosim????? Ker kolikor sem jaz hodla po Dm-u gor in dol,pa bla na spletni strani,ni nikjer ne duha ne sluha o torbi....

Mene tudi zanima, kako zgleda...naj katera pripopa slikco gor plisuser posted image .

Torba je taka "poštarska", kot za čez eno ramo, spredaj ma čisto čisto malo okrasnega vezenja. Če vprašate kakšno prodajalko bo 100% vedla, ker je edin tak artikel, ki ga majo. Zložene bi morale biti nekje pri robi za dojenčke, sem jo pa videla še v  vsakem DM-u, kjer sem bla. Pa jih je kar nekajuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: poopek
nevem kako je vam, a men se čas tako vleče!!! tako rada bi, da je že januar... user posted image

Jop, meni tudi. Sploh zdaj, ko mamo vse nabavljeno in pripravljeno. Pa tudi vsak dan bolj občutim tegobe zadnjih tednov, kar pa sploh vpliva na to. Saj bo... Mendauser posted image

tweety
, brusnični sok dobiš tudi v bolje založeni navadni trgovini, ni treba v lekarno. Mislim, da ga ma Fructal 100% v stekleni flaši.

KiA, ne se pustit tkole komandiratuser posted image Ti že veš, kaj tvoje dete rabi. Pa tudi če si negotova, ni prav, da ti vsiljuje svojo voljo. Lahko bi te vsaj vprašalauser posted image Manjši koški, zibke ipd. so kao zato, da se otrok bolje počuti na manjšem prostoru, ker je posteljica zanj na začetku prevelika. Pa je veliko otrok preživelo tudi brezuser posted image Večina, se mi zdi. Še vedno lahko spalni del zmanjšaš znotraj posteljice tako, da ga ogradiš s kakšno zloženo oz. v valj zvito deko. Te čisto razumem, da se ti košek gravža, če ne veš, od kje je. Jaz sem tudi vse preprala, dala v sušilni in še prelikala, pa že tako mamo vse novo. Jaz mislim, da ga na tvojem mestu že iz principa ne bi uporabljala, ker ti je bil res grdo vsiljen. Naj se tudi tašča nauči olikeuser posted image Res bi lahko vsaj vprašala.

oton, veš da se te spomnemouser posted image čestitamuser posted image user posted image user posted image user posted image

Gwendolen, tole s tvojo ritnico bi bil pa lahko išias. Se bolečina vedno začne v ritnici, potem pa seva navzdol proti bebri. Enim se zaustavi že na dnu rite, drugim pa čez celo nogo. Nekaj pritiska na živec (maternica), ni pomočiuser posted image Razen porod, jasno, če se pojavi med nosečnostjouser posted image

Dan!
samo na hitro se javljam ker šibam v LJ kjer me bodo verjetno obdržali. Če ne pa se tak jutri beremo. No mogoče bomo pa že danese rodili. Držite pesti če ne prej se beremo ko pridem iz P. Veliko prijetnih dni z vašimi trebuščki. user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sisi, srečnouser posted image dobro opravite vsi skupajuser posted image user posted image user posted image user posted image

Najina mala velika ljubezen

(odgovor članu Zala01)
Neposredna povezava do sporočila: 4412
14.12.2009 12:02:46   
tinncyka
IZVIRNO SPOROČILO: oton

In zdaj sva spet v veselem pričakovanju, noseča sem celih 10t user posted image  in upava na srečen konec in zdravega user posted image   

ČESTITKE!!!user posted image user posted image user posted image user posted image  želim ti lepo in zdravo nosečnostuser posted image user posted image

TAJA, 24.1.2010 - 3080g/49cm 12.26h :)

14.6.2008 - nas je zapustil naš mali angelček :'(

(odgovor članu oton)
Neposredna povezava do sporočila: 4413
14.12.2009 12:05:36   
tinncyka

Dan!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

držim pesti da bo vse vredu!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sisi77)
Neposredna povezava do sporočila: 4414
14.12.2009 12:05:52   
grahek85
Še slikica torbe, upam da ratauser posted image :

user posted image

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 4415
14.12.2009 12:09:19   
tinncyka
tweety83 - ka si dobla torbo?

jaz sem jo pri nas v mestu (Celje) v DM-u so še meli 2 eno v bež barvi in eno v rjavi barvi - sem vzela v rjavi barvi da se ne umaže tako hitrouser posted image user posted image user posted image

moram se še pa pohvaliti da sem ANGLEŠČINO - PISALA 4 !!!! kot veste mi jeziki ne gredo prav dobro ampak sem dobila isti test kot prvič in sem se ga prej doma naučila in eto rezultatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
uh pa še zemlepis sem pisala 3 ena točka do 4 - pa senisem nič učila sem se bolj v angleščino podalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 4416
14.12.2009 12:09:51   
grahek85
No ja, ko smo že pri tem, vam pokažem še svojega bušita na dopolnjenih 34 tednov (torej malo več kot 2 tedna nazaj):

user posted image

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 4417
14.12.2009 12:09:56   
tinncyka
IZVIRNO SPOROČILO: grahek85

Še slikica torbe, upam da ratauser posted image :

user posted image

evo točno to torbo sem dobila v temno rjavi barviuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 4418
14.12.2009 12:10:55   
lejla969
Evo mene iz pregleda. Na ctg-ju ni bilo videt popadkov, sem pa odprta že 2 cm in lahko samo čakamo, kdaj se bo naš dojenček odločil, da pride na svet.
Če bi mi odtekla voda,moram takoj v porodnišnico, drugače pa ginekolog priporoča počitek.
Naslednji pregled imam v petek 18.12.- ctg. Sem pa že danes nesla vse s seboj, da me ne bi kaj presenetilo in v petek bom tudi.
Vam pa povem, da si zdaj pa res že ful želim roditi in ne čakati januar. Z alergijo,ki se mi je pojavla ni nič boljše, sem šla spet k zdravniku in dobila eno hladilno mazilo, ne pomaga pa prav nič. Upam, da bo po rojstvu dojenčka res boljše.

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 4419
14.12.2009 12:11:00   
tinncyka
IZVIRNO SPOROČILO: grahek85

No ja, ko smo že pri tem, vam pokažem še svojega bušita na dopolnjenih 34 tednov (torej malo več kot 2 tedna nazaj):

user posted image

iii kak lep trebuščekuser posted image user posted image user posted image user posted image ... moj je pa malo manjši

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 4420
14.12.2009 12:14:41   
lejla969
Grahek vauuuu,kako lep trebušček.
Moj je 1x večji in poln strij. Bolj kot ga mažem, več strij imam.

(odgovor članu lejla969)
Neposredna povezava do sporočila: 4421
14.12.2009 12:19:00   
tinncyka
IZVIRNO SPOROČILO: lejla969

jaz si ga že od začetka user posted image  mažem z dove kremo - pa moram potrkati zaenkrat da jih še nimamuser posted image

(odgovor članu lejla969)
Neposredna povezava do sporočila: 4422
14.12.2009 12:19:20   
grahek85
IZVIRNO SPOROČILO: lejla969

Uf, moja bedra so v isti formi, kot tvoj bušiuser posted image Sej pravim - človek zebra, za v cirkususer posted image Se mi zdi, da mam večji % površine beder s strijami kot brez. Ah ja...

(odgovor članu lejla969)
Neposredna povezava do sporočila: 4423
14.12.2009 12:20:01   
Oren
Pozdravljene januarke! Mene kar naprej mečejo med zadnje dni januarja in med prve dni februarja tako da sem malo pri enih malo pri drugih. Redno vas berem(beri:vsak dan) in ste mi že na marsikatero vprašanje odgovorile. Zadnjič ko sem bila na pregledu me je ginekolog malo prestrašil. Ker imam neredno menstruacije so mi PDP postavili po ultrazvoku in sicer 30.1.2010, zdaj ko sem bila na pregledu pa mu je pokazalo 7.2.2010 in to pomeni da ima premalo teže ali je premalo velik za te tedne sicer res samo za en teden ampak me je vseeno stisnilo pri srcu. Pa še v medenični vstavi je, in mi je rekel naj ležim veliko na boku ampak mene taaakooo rebre bolijo na boku edini položaj ki mi je v resnici udoben je na hrbtu. Upam  da se bo otrok pravi čas obrnil ker bi res rada normalno rodila brez CR. Aja glede boleče ritnice…mene tudi boli in to točno leva. Nekatere dneve sploh ni problema nekatere dneve pa prav šepam. Lep snežni pozdrav vsem iz Ptuja.

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 4424
14.12.2009 12:42:00   
Gwendolen
Grahek85, hvala za tole kratko pojasnilo. Bom malo poguglala pa naslednjič dohtarju omenila.

Pokukaj! ;-) http://www.mojalbum.com/gwendolen
-------------------------------------------------------------
We're walking in the air
We're floating in the moonlit sky
The people far below are sleeping as we fly

(odgovor članu Oren)
Neposredna povezava do sporočila: 4425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?