![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: November 2006 - 4. del 8.12.2009 11:04:11
|
|
|
|
urška76
|
Grrr, spet me je ven vrglo. Hitra obnova -skrajšana verzija. Tjasa1 nč bat za Tjaško. Bacile lahko tud na ulici pobere, če kdo pred njo kašla. Družba otrok ji ne bo škodila. Sejj vem, da je težko gledat bolanega otroka, samo v vatko ga pa tud ne moreš zavit. In določene boleznio pač trok mora dati skozi. Gripo ji lahko tudi ti prineseš iz trgovine, pa tebi ne bo nič, ona bo pa bolana. Krfjolca kako je z vami? A sem se že pohvalila da sem v treh letih tok tečnarila, da imamo zdaj končno pred vhodom v vrtec dva količka na pločniku. Zdaj gredo končno lahko mamice z vozički normalno v vrtec in ven. Prej je bilo stalno zaparkirano. Vse zasluge so pa moje in od mojega moža, ker sva težila tri leta konstantno. zdej pa upam, da me ne bo ven zabrisal. sem full hit tipkala
|
|
|
|
RE: November 2006 - 4. del 8.12.2009 11:51:17
|
|
|
|
krfjolca
|
Ma glupo. Možek ima CRP namesto maksimalno 5 kar 96, levkocitov pa za vzorec. Dobil je konjske antibiotike, pljuča so pa HB v redu. Anže je bil včeraj zdrav ko riba, danes pa leži z 39 vročine. Sara zaenkrat samo smrka, to že itak od septembra, vročine pa nima. Zdaj samo držim pesti, da se bo vsaj dragi pozdravil, da bo mene pedenal čez nekaj dni, ker mi ob tej gori bacilov postelja ne uide.
|
|
RE: November 2006 - 4. del 8.12.2009 12:14:51
|
|
|
|
urška76
|
Krfjolca držte se. Sej bo. Boste se vsi zlizal.
|
|
|
|
RE: November 2006 - 4. del 8.12.2009 12:24:32
|
|
|
|
viv_
|
Ojoj, a še ne bo konec tega! Mi mormo nov vlažilec kupit za k tamalima v sobo. Mirna zjutri kr kašlja, ampak se potem umiri. Pomoje je preveč suh zrak. Sicer pa trkam, zaenkrat dobro vozimo...
|
|
RE: November 2006 - 4. del 8.12.2009 13:31:54
|
|
|
|
Luni
|
Ojoj, za vse bolančke. Moram trkat, zaenkrat se držimo. Včeraj sva bili z Maško pri psihologinji, jo moram res pohvalit, kakor mi sicer sive lase dela, je bila včeraj prava mala gospodična, je tako lepo sodelovala . Res! Bravo Maša! Rezultat: na nivoju triinpolletnice, večinoma pa štiriletnice Je psihologinja rekla: Ima preddispozicije obeh bratov Ponosna mami! Le po komu so ?
|
RE: November 2006 - 4. del 8.12.2009 20:22:27
|
|
|
|
Aja1
|
Bravo Maša! Bolančki za vas. Hitro se pozdravite. Midve z Nejo sva pa danes popoldan v tekem slabem vremenu pekli piškotke. Sem se jih spet najedla do konca in še naprej. Pa tako je lepo dišalo po stanovanju. Še dva meseca....odštevanje se bo kmalu začelo. Pa še 3x v službo. Pa kot nalašč vsak dan bolj zasuta z delom. Da še vam pokažem mojega bušija.
|
RE: November 2006 - 4. del 9.12.2009 11:53:01
|
|
|
|
urška76
|
Aja1 lušten mali buši. A si ziher, da samo še dva meseca. Trebušček se mi full mali zdi. sama sem bila dva meseca pred rokom že ko slon kako ste vsi bolančki? Gre zdravje na bolje? Mene pa danes glava matra. Pa neki mi hoče bit slabo. Očitno spet kak virus na pohodu. Upam, da se zližem brez kakih hudih posledic. Zdej grem pa še kako čestitko naredit.
|
|
|
|
RE: November 2006 - 4. del 9.12.2009 16:15:24
|
|
|
|
krfjolca
|
Aja, res imaš majhnega bušija, jaz bi ti dala ene 4, 5 mesecev Mi smo ravno od zdravnika. Je šla tašča z mano, ker mož je še skoz morto di krepo. Pa imamo spet čisto različne diagnoze, dopoldne so bili sosedovi pri svoji zdravnici, je rekla da je skoraj ziher nova gripa, ker smo se tako hitro vsi nalezli, tastu je njegova tudi rekla, da je gripa, mami je tudi šla k svoji, naj bi bila viroza, nam je pa rekla, da ni nujno da je gripa. Vseeno je dala za vsak slučaj napotnico za infekcijsko, tako da gremo jutri tamalo stestirat, pol bomo pa vedeli tudi za ostale al je ali ni. Sicer je rekla, da je strokovno navodilo, naj dajo tamiflu vsakemu pod dve leti, če je samo sum na gripo - sam da po njenem mnenju bi bilo brezveze kar preventivno to dajat Sari, tako da se raje prepričamo. Malo me skrbi,kako bom sama lutala tam po Ljubljani, ko sem še sama čist adijo.
|
|
RE: November 2006 - 4. del 9.12.2009 20:18:09
|
|
|
|
Aja1
|
Čer. Pa je zadnja tadolga sreda za mano (za eno leto). Še 2x v službo. Buši res ni velik, ampak je pa večji, kot v prvo (se šišam za 5 cm v istem času ). Jutri popoldan gremo verjetno z Nejo drsat. Me zanima, kako ji bo šlo. Lani je bila dve minuti na ledu in ji je bilo dovolj. Krfjolca - hitro se vsi pozdravite. Urška - slabo? Si mogoče ? No,upam, da je slabost minila...pa glavobol tudi. Lep večer vsem. Jaz bom šla kar počasi spat.
|
RE: November 2006 - 4. del 9.12.2009 21:13:33
|
|
|
|
Nogavica
|
Jooooj, ven me je vrglo! Aja1, kako mali buši (spet)! Jaz sem imela takega, ko sem delala test. krfjolca, čimprej se pozdravite! Luni, bravo za Mašo! Ne vem, če sem se pohvalila, da je tudi pri nas psihologinja napisala na izvid, da je Živin duševni razvoj pospešen. Sicer je pa Živa spet pravi vragec. Čisto nič me več ne uboga in sem prav žalostna in razočarana nad sabo, ker ne vem, kaj delam narobe. Res, prav izziva, odgovarja nazaj, vse bi moralo biti po njeno, če ne čisto znori ... Jo je pa zadnjič vzgojiteljica pohvalila, kako da je v vrtcu pridna, ubogljiva, zbrana, da lepo sodeluje ... Zdaj grem pa delat naslednjo serijo voščilnic.
|
|
RE: November 2006 - 4. del 9.12.2009 23:44:05
|
|
|
|
tjasa1
|
Nogavica bos pokazala kako slikico vizitk, ker jaz letos nimam idej, morala bi pa ta vikend kaj narediti, sicer bomo bozic spustili Aja1 lep busi, jaz bi bila zadovoljna s kakrsnimkoli, sam da je. Punce a veste, da bo ta mesec ze 17 runda nasih poskusov po povecanju familije. Ma to je pa malo cudno. Urska76 hvala za vzpodbude. Evo, sedaj sem koncala za sluzbo. Grem se lahko umit pa spat. Jutri pa zopet v guzvo pred slavnim tunelom v LJ.
|
|
|
|
RE: November 2006 - 4. del 10.12.2009 0:02:21
|
|
|
|
Nogavica
|
tjas1, te so iz prve serije: Današnjih še nisem čisto končala, ker čakam, da prispejo še eni trakci. Imam pa že idejo za tretjo serijo. Ko bodo končane, jih poslikam in prilepim. Mislim pa, da boš našla kar nekaj idej tudi na "Ustvarjamo skupaj" Ne morem verjet, Tilen spi že od 18.45h. Upam, da bo tudi današnja noč taka kot včeraj, ko se je zbudil samo enkrat.
|
|
RE: November 2006 - 4. del 10.12.2009 8:52:18
|
|
|
|
Luni
|
Aja1 kako cortek trebušček imaš. Neja bratca pričakuje? Nogavica vsaka ti čast! Kje najdeš čas? Kako si pa te smrekice okrasila? A so luknjane? Enkrat se jih tudi jaz spet lotim, letos še ne Krfjolca pomagaaaaaaaj! Imam tičino maso (original), pa imam občutek, da se mi bo pacalo. Kako valjaš in delaš okraske, da ni premehko in da se ti ne prijema prstov in podlage? Danes zvečer bi vrtnice naredila in listke, pa biskvit spekla, jutri pa kremo in okrasitev. Hvala, hvala že v naprej!
|
RE: November 2006 - 4. del 10.12.2009 11:21:15
|
|
|
|
urška76
|
dan Krfjolca kako sta opravili s Saro? Nogavica full luškane čestitke. Tjasa1 ne se sekirat za trebušček. Bo prišel, ko bo čas zanj. Vidva samo pridno vadita brez razmišljanja zdej pa mora ratat. Ko bosta dost navadla in bosta znala bo trebušček kar sam zrastel. Še vedela ne boš. Luni sicer še nisem delala z Tičino maso, marcipan dam pa jest na zmlet sladkor, pa se mi ne prijema. Mogoče je tud s tičino tako. Bo pol še cvetačka povedala. Kako je pa kaj z našo MucoMaco? Se že neki časa ni nič javila. Pa kje se max potika, da nam pove kok je kaj snega v Kranjski.
|
|
|
|
RE: November 2006 - 4. del 10.12.2009 12:20:46
|
|
|
|
viv_
|
Dan, punce! Aja1 luškan buši! Tak mali cortek Tkole k vidim trebuščke me kar kej prime... Pa še en kup punc v 3 noseče... Ampak a-a... 2 punci dovolj! Krfjolca - pejte nekam na morje za ene 14 dni, mal klimo zamenjat... Tole se vam pa vleče... Nogavica, luškane vizitke... ful! Jaz moram kupit material, da začnemo ustvarjat... Idejo mam že tjasa1 - kok časa ste pa v prvo čakali? Ne se sekirat... en mulček te čaka... sam na vrsto more pridet Pa še kratko poročilo. Včerej sva meli z Zarjo psihologinjo. Na poti v ZD ji jaz razlagam, da naj se lepo pogovarja z zdravnico, pa ji pove kar jo vpraša pa bla bla. Tamala me gleda in reče:"Jaaaaaaaaaaa nooooooooo, sej nisem dojenček!" Je razturila, edino enega konja ni znala sestavit skupej. Tako da še ena nadpovprečna hči Če ne bosta obe meli doktoratov bom ZD tožla, k so jima take hvale peli Je bila pa res tako pridna, da sva šli potem še v trgovino po vrečko bombonov.
|
|
RE: November 2006 - 4. del 10.12.2009 13:19:40
|
|
|
|
Luni
|
Ja, urška, s sladkorjem v prahu Hvala tudi tebi za potrdidev! Sem še na KulSlo vprašala, sem šele potem prebrala, da je cvetačka danes v Lj. Držim pesti za Sarico!
|
RE: November 2006 - 4. del 10.12.2009 13:22:09
|
|
|
|
Luni
|
Bravo Zarja in mamica viv za gene!!! Viv, kar še enega, navijam, saj zdaj bosta fanta pridelala Če pa recept rabta, pa kar našga vprašaj , pravi, da je stručko Fantje so d"best!!!
|
RE: November 2006 - 4. del 10.12.2009 14:03:02
|
|
|
|
krfjolca
|
Luni, bolje kot sladkor v prahu je jedilni škrob. Je bolj fin, ker v cukru so še vedno mala zrnca. Pa če obarvaš maso, moraš dat malo več škroba, da se ne paca. Preden jo začneš gnest, daj za 10-20 sekund v mikrovalovko, da se zmehča. Sara je v redu, so vzeli bris, jutri bodo izvidi. Dobila je tamiflu, dobi danes zvečer prvo dozo, pa jutri zjutraj, pa če bo test pozitiven, nadaljujeva, sicer pa prekineva s tamiflujem. Anže se mi zdi danes bolje. Moža so mi pa na Golnik poslali Ker antibiotik ni prijel, so mu naredili še nekaj testov. HB ga niso noter obdržali, ima pa močan uroinfekt, tako da ostaja na antibiotikih. Upam da se pozdravi, ker sem jaz že totalno izmučena.
|
|
RE: November 2006 - 4. del 10.12.2009 14:37:59
|
|
|
|
Nogavica
|
Ojej, krfjolca, to pa je res sranje, kaj se vam dogaja. Res vam želim, da se čimprej porihtate.
|
|
RE: November 2006 - 4. del 10.12.2009 23:07:32
|
|
|
|
tjasa1
|
Krfjolca drzim pesti, da se cim prej uredi. Viv in Urska76 hvala za vzpodbudo, vcasih mas kar malo dovolj negativnih rezultatov, upas pa se zmer na . Pri prvem je trajalo 8 mesecev. Ocitno smo zbircni. Nogavica sedi 5 bi rekli v soli. Bom pogledala stran z idejami, potem pa v nabavo... V ponedeljek mamo zobarja, ostale stvari pa se cakamo. Mamo kar malo treme.
|
|
|
|
RE: November 2006 - 4. del 11.12.2009 16:03:50
|
|
|
|
krfjolca
|
No, mi imamo potrjeno slavno gripico. Zaenkrat nam kaže dobro, vsaj otrokom, mislim, da smo iz ta hudega ven, oba sta danes brez vročine. Sari ne morem v želodec spravit tamifluja, ga takoj izbruha, in menda je to pogosto pri tamalčkih. Mal me skrbi za mojega, ker ima še bakterijsko okužbo in je precej slab. Upam, da se izližemo počasi, ker sem že čist na koncu z živci.
|
|
RE: November 2006 - 4. del 11.12.2009 20:02:45
|
|
|
|
urška76
|
Krfjolca, če je malima vročina padla sta iz ta hujšega ven. Zdaj samo še poskrbi, da se čim lažje izkašljata. Ti znata kašljat par dni. Pa naj ne bosta preveč v bližini tvojega, da ne bo res kakega zapleta. Pa tud ti se zliži počasi. Mi mamo pa prvo nesrečo na našem gradbišču. Nam je knavfar iz lestve padu in si zlomu zapestje pa še dvakrat kost do komolca. Še dobr, da so knavfarska dela pri koncu. Naša bejba je pa tok utrujena zdajle. Upam, da bo vsaj spala kaj delje zjutraj. danes je bila že ob pol sedmih pri meni.
|
|
|
|
RE: November 2006 - 4. del 11.12.2009 20:44:56
|
|
|
|
Aja1
|
Čer. Zadnji delovni dan je za mano. Zdaj pa izležavanje. Ah...ob Neji to ni možno. Upam, da bo hotela hodit v vrtec, da bom vsaj malo počivala. Krfjolca - pocajtejte se hitro. Tjaša - želim ti, da čimprej zagledaš . Držim pesti. Urška - uf, nesreča na gradbišču. To se dogaja (žal). Še sreča, da ni kaj hujšega in da ste že pri koncu. Nogavica - izvrstne viztke. Si prava mojstrica. Viv - kar vselo na delo za še enim . Jutri bova z Nejo pa sami cel dan, ker gre moj na koline. Razmišljam, kako naj popestrim dan. Bova verjetno šli k eni prijateljici (in njeni hčerkici) na obisk.
|
RE: November 2006 - 4. del 12.12.2009 18:26:52
|
|
|
|
tjasa1
|
Zdaj smo pa tudi mi dobili vabilo k psihologu. Mam kar malo treme, verjetno pa bo zelo zabavno. Moti me le, da imamo datum v cetrtek, 24.12. Vam sporocim, kako bo. Ste ze zamenjali avtosedez? Mi imamo sedaj mali problem, ko jo oblecemo v bundico...zmanjka prostora, tako da bomo morali kmalu v nakup. Danes je moj dan off. Moj dragi je odpeljal malo k babici v Lj, jaz pa sem se zjutraj naspala, nato sem sla po dveh letih v sopping ZA SENE , nato sem ugotovila, da je ura ze 16 in da je cas za kosilo, sem se pocrkljala v restavraciji...sedaj pa sem doma in vam pisem. Lep obcutek, ko kaj naredis zase.
|
|
|
|
RE: November 2006 - 4. del 12.12.2009 18:27:48
|
|
|
|
tjasa1
|
Sem se zatipkala, da ne bo pomote. Kupovala sem za sebe.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiOdlog vpisa v prvi razredStarši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.