|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November 2006 - 4. del
1.12.2009 9:23:20   
Aja1
Tisti nadvložek imamo. Bomo kar ta teden enkrat sprobali, kako se spi počez.

A pol se ti v bistvu uležeš delno v njegovo posteljico in dojiš? Tako si zdaj to predstavljam.

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 1726
1.12.2009 9:49:33   
Nogavica
Ja, z zgornjim delom telesa zlezem do njega, toliko, da ga z joški dosežem user posted image , potem pa se prestavim nazaj. On je tako ves čas na svojem mestu brez premikanja. No, razen ko ga je treba dvignit, če ga kupček matra.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1727
1.12.2009 10:28:34   
krfjolca
Nogavica user posted image . Sam to lahk sam tiste, ki ste bolj obdarjene, mi smo se kar lepo prekladali z ene na drugo stran user posted image .
Pa še na začetku sem bila ful nerodna in nikakor nisem znala dojit leže, tako da sem si montirala blazine za hrbet, pa blazino za dojenje, da sem dojila v sede. Kak mesec, pol je pa tudi leže zalaufalo. Spimo pa pri nas vsak v svoji postelji, ker sva midva preveč na komot in res rabiva prostor. Jaz najbolje spim na trebuhu pa vse 4 daleč od sebe, tako da sem res utesnjena, če je mala zraven mene. Če se že zgodi, da zaspim med dojenjem, jo pol kmalu spet prestavim nazaj v posteljico. Z Anžetom pa tako ni več problemov, edino zjutraj se pride malo pocrkljat. Se pa Sara zbuja povprečno 5x na noč. user posted image

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 1728
2.12.2009 15:42:03   
melita73
No, pa smo tudi mi zakuhali. Upam, da bo kmalu mimo.
Me pa zanima, ali se je katera že oz. se misli cepit proti novi gripi. Jaz se verjetno bom, sem naročena za torek, če se kaj ne premislim.user posted image

Zara, 22.11.2006
Juš, 11.10. 2010

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 1729
2.12.2009 16:17:34   
Nogavica
melita73, mi zaenkrat nimamo namena se cepiti. Naj Zara čimprej ozdravi. user posted image

Včeraj popoldne sem bila pa z Živo v vrtcu, ker so imeli delavnico izdelovanja prazničnih okraskov (s starši), potem pa so nam malčki še malo zapeli pa manjšo pogostitev smo imeli. Je bilo fino.

< Sporočilo je popravil Nogavica -- 2.12.2009 16:18:11 >

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu melita73)
Neposredna povezava do sporočila: 1730
2.12.2009 22:23:12   
tjasa1
Melita73: Tud jaz razmisljam. Sem bila v zadnjih dveh mesecih 2x na bolniski in mam tega malo dost. Sem pa v poslu, kjer je precej kontakta z ljudmi?? Sem pa malo v dvomih. Vsa ta antipropaganda pa to. Moja mama je huda bolnica in se je cepila (se je morala), pa je vredu.

Kaj pa ostali. Res si zelim slisati vase mnenje. V nasem kraju je trenutno kriza. V vrtcu manjka vec kot polovica otrok, v soli pa tretina.

Nogavica: lepo. Da se tudi mamice lahko kaj naucimo user posted image . Kako pa so se otroci obnasal pri taki gneci?

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 1731
3.12.2009 10:58:03   
urška76
Dan!
Mi se ne bomo cepilie proti gripi. Očitno smo jo ravnokar vsi dali skozi. Najslabši je bil Miha, ki je bil celo nedeljo z visoko vročino (calpolu navkljub), Špela je imele mal povišano temperaturo (najvišja je bila 37,9), midva sva bila pa samo malo bolj kilava ene dva dni. Mal glavobola in malo naju je mrazilo-brez vročine. Sicer nimamo uradno potrjeno, samo po vseh simptomih naj bi bilo to to. Že včearj sta bila maladva ok, mal še pokašljata (zjutraj, po spanju). Danes sta pa že prava vražička. Ker pravijo, da ko minejo simptomi nisi več kužen, gremo danes tudio v lutkovno gledališče na dedka Mraza. Sva bila sicer z Mihom zmenjena, da bomo doma, da dedek Mraz ne zboli user posted image , pa očitno ne bo potrebe.
Bosta pa otroka tud jutri še doma, da ne bosta spet kaj fasala (upam, da tud danes ne bosta spet kaj pobrala)
V ponedeljek imajo v vrtcu dedka Mraza (prinese igrače za v igralnico), v sredo pa imamo delavnico pri Špeli. Bomo verjetno novoletne okraske delali.
Včeraj sta mi mojadva barabina pomagala peči piškote 8smo ene čokoladne hlebčke delali), en dan smo delali zvončke iz pudingovih lončkov, danes so pa risanke zakon. Naj jima bo. user posted image

(odgovor članu tjasa1)
Neposredna povezava do sporočila: 1732
3.12.2009 11:14:00   
viv_
No, počasi grejo stvari na bolje, kakor berem... melita, upam, da tudi pri vas. Urška, pridni ste!user posted image

Pri nas je bila samo M. ene 2 dni mal švoh - upam, da je to to!

Nervira me, ker ne pride darilo za Miklavža iz Nemčije... aaaaaaaaa... tko da jim zdej vsak dan težim po mailu. Upam, da bo jutr.

Mi imamo pa danes na šoli bazar (Mirna je rekla, da imamo bezek user posted image ), pol pa še koncert v glasbeni - predstavitev inštrumentov. Je pa "povšter koncert", mora vsak otrok prinest blazino za pod rit.

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 1733
3.12.2009 14:31:15   
krfjolca
Lepo, da gre na bolje. Mi se tudi ne bomo cepili.
Imam pa tudi Anžeta doma od včeraj, sicer brez vročine in tudi počutje v redu, le kašlja grozno. Ponoči je bil ful revček, ker ima suh kašelj in ga ful draži, tako da ima prav napade kašlja, ki se zlepa ne umirijo. Do polnoči je kašljal neprekinjeno! Sem ga mazala z vsem živim, inhaliral je, dobil Panatus sirup, kamilice na prsi, čisto vse sem probala ... Vmes je 2x bruhal, nato pa izmučen zaspal, čeprav se je tudi še v spanju davil. Od 2h do 4h je bilo pol v redu, naprej pa spet, tako da sva oba čisto fertik danes. No, zdaj že 1 uro spi, pa zaenkrat še ni zakašljal. Mu je prejle pomagalo, da smo bili zunaj, na mrzlem zraku. Pa piškotke sem prejle spekla mulčkom, da so jih lahko barvali. Sem naredila barvaste prelive iz sladkorja, pa raznobarvne mrvice in so krasili. Sam niso preveč užitni, ker so toliko sladkornega leda gor napacali, pa tistih bunkic srebrnih, da si zobe polomiš user posted image Tako da bomo verjetno cvirn napeljali skozi, pa na jelko obesili. Bo še fino dišalo po cimetu.

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 1734
3.12.2009 19:01:21   
Žiga
IZVIRNO SPOROČILO: krfjolca
Lepo, da gre na bolje. Mi se tudi ne bomo cepili.
Imam pa tudi Anžeta doma od včeraj, sicer brez vročine in tudi počutje v redu, le kašlja grozno. Ponoči je bil ful revček, ker ima suh kašelj in ga ful draži, tako da ima prav napade kašlja, ki se zlepa ne umirijo. Do polnoči je kašljal neprekinjeno! Sem ga mazala z vsem živim, inhaliral je, dobil Panatus sirup, kamilice na prsi, čisto vse sem probala ... Vmes je 2x bruhal, nato pa izmučen zaspal, čeprav se je tudi še v spanju davil. Od 2h do 4h je bilo pol v redu, naprej pa spet, tako da sva oba čisto fertik danes. No, zdaj že 1 uro spi, pa zaenkrat še ni zakašljal.

Midva dava našima kar vrele kamilice med postelji (ene 2 litra v posodi) in jima para, ki se dviga, pomaga. Sva tudi 3, 4x tako naredila preden sva šla midva spat...
Pazit moraš edino to, da ne namoči roke notri... ne bi bilo fino... user posted image

LP
Ž.

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 1735
4.12.2009 10:38:14   
urška76
Kako ste bolančki? Ste že bolje? Našadva še mal kašljata (v glavnem ponoči in zjutraj).
Včeraj na dedku Mrazu je bilo super. Moja otroka sta presenetila na celi črti. Najprej smo gledali Sapramiško (Špela je čist not padla), potem ih je pa obiskal dobri mož. Špela in Miha stza šla k njemu (še pred delitvijo daril) in sta bila tako luštna (komentar za mojim hrbtom user posted image ). Špela mu je zapela Ringa raja dedek Mraz prihaja, Miha je pa od vznemirjenja pozabil vse pesmice user posted image . Imamo pa očitno čisto razvajenega starejšega otroka. Je bilo čisto brezvezno darilo (nahrbtnik v katerem so bile letne karte za zoo) on bi rad pravo darilo. Je pa res, da si zelo želi eno igrico (lotti karotti) in jo je pričakoval že včeraj. Sicer jo bo dobil, je naročena, vendar šele, ko pride žlahta v Slovenijo. Bo pa potem toliko večje veselje (upam). user posted image

(odgovor članu Žiga)
Neposredna povezava do sporočila: 1736
4.12.2009 10:39:35   
urška76

IZVIRNO SPOROČILO: Žiga
Gradbinci povzročajo sive lase in povzročajo škodo, delajo po svoje...
Vsake toliko časa pa naredijo kakšno reč, ki bi jo in kot bi jo morali.

Žiga podpis moraš spremenit v zdej nam veselo tečejo penali. Kok bo fino, ko bomo manj plačali user posted image

(odgovor članu Žiga)
Neposredna povezava do sporočila: 1737
4.12.2009 12:48:07   
krfjolca
Tudi kamilice sem dala, ja. Pa v vlažilnik kapljice za inhalacijo. No, saj danes je bilo veliko veliko bolje. user posted image
Mi pa imamo Miklavža jutri - v kulturnem domu. Bova šla sama z ANžetom, ker ima dragi spet špil. user posted image
Jaz moram pa spet tortico speč :)
Še izbiram recepte.

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 1738
4.12.2009 13:02:27   
viv_
dan punce...

ti, krfjolca, k rada pečeš... včerej sem bila na Brnčičevi v trgovini od Vrhniških pekarn - dol padeš - modelčki za piškote, torte, okraski, prtički, svečke, bunkice... ni da ni... kot bi bil v pravljični deželi!

Mi smo imeli včerej bazar na šoli, smo kupili kruh, ki ga je Mirna spekla... Potem pa še miklavžev koncert v glasbeni. Moram rečt, da je bila Zarja veliko bolj pridna kot Mirna. Sedela ko nalimana in gledala z odprtimi usti. Sedeli so pa na tleh na blazinah... Mirna je imela včasih namesto glave v zraku noge...

Sta si pa izbrali vsaka svoj inštrument. Mirna vztraja pri prečni flavti, Zarja bo pa igrala harmoniko. 

Smo pa zdravi (trkam)...

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 1739
5.12.2009 15:47:52   
Aja1
Dan. Kje ste vse? Mi smo danes pri tašči in imam malo počitka. Tašča se pa z Nejo ukvarja (nekaj rišeta z vodenimi barvicami). user posted image
Sva bila z dragim v Milerju (pogledat za darila za dedka Mraza) in rezultat na blagajni je polna košara sladkarij (čokolad). Kile bodo šle spet gor. Le zakaj? user posted image  Sem čisti čokoholik. user posted image user posted image user posted image

Krfjolca - tortica uspela? Slikico prosimo. Da malo oči napasemo. user posted image

Bolančki??? Ste boljše?

Glede cepljenja. Jaz sem čist v dvomih.... Ne vem. Eni svetujejo, eni odsvetujejo. user posted image

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 1740
5.12.2009 16:34:18   
melita73
Mi smo že kar ok. Je mela  Zara v bistvu sam en dan in pol  vročino, čist taprava še ni, ampak bo počasi, je že začela jest. To pri njej kaže na izboljšanje. :)
Jaz se bom pa šla cepit, sem naročena za torek. David se je cepu v četrtek, pa je ok, sam mal roka ga boli, kar se mi zdi da je pa čisto mormalno.
Pri nas v šoli so bli sicer že ful bolni otroci in učiteljice pred enimi tremi tedni, jaz se takrat nisem nalezla, sam nikoli ne veš. Sem pa prav s strahom hodila v službo tist cajt, sem non stop razred luftala, si roke umivala, razkuževala.. , skratka, ni blo fajn.
Nikoli pa ne veš, kaj je prav.

Zara, 22.11.2006
Juš, 11.10. 2010

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1741
5.12.2009 18:37:05   
tjasa1
Melita tudi mi se bomo cepili. Moj brat se je v petek, pa je v redu, jaz pa grem verjetno v torek. Se ni treba vec prijaviti, tako da racunam, da bo slo. Tudi en moj sodelavec se je cepi, ker ima doma malega otroka.

Ravnokar smo se vrnili iz kina. Gledali smo Jelenčka Nikota. Tjaša je bila prvič v kinu....bila je prilimana na sedež celo risanko. Vam jo priporocam, je zanimiva, duhovita, primerna za nase male otrocicke.

(odgovor članu melita73)
Neposredna povezava do sporočila: 1742
6.12.2009 14:48:05   
urška76
Dan punce!
Ste kaj nastavile Miklavžu? Midva sva celo dobila nekaj cukrov, tako, da malo pridna sva bila user posted image
Otroka sta dobila knjigice (vsak svojo), vsak eno sneženo kuglo (Špelina je že razbita v smeteh), pa po en mali avtomobilček in malo cukrov. Smo morali malo naštimat, ker je Miklavž za sorodstvo iz tujine prinesel (dedek Mraz bi bil prepozen, Božiček pa pri nas ne nosi).
Kaj pa okrašeno imate že? Mi imamo že malo kiča ovešenega po stanovanju, smrekice pa še ne. Pa bomo po moje kmalu ta malo postavili v otroško sobo. Mogoče še celo danes, ko je zunaj tako turobno nikakvo vreme.
Jutri gresta pa otroka v vrtec. Komi čakam, ker sta že ko dva vražička. Pogrešata družbo vrstnikov.

(odgovor članu tjasa1)
Neposredna povezava do sporočila: 1743
7.12.2009 10:15:01   
krfjolca
Pri nas je Miklavž tudi nosil. Je prinesel gripo user posted image

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 1744
7.12.2009 11:18:06   
urška76

IZVIRNO SPOROČILO: krfjolca

Pri nas je Miklavž tudi nosil. Je prinesel gripo user posted image

aha, potem pa niste bili preveč pridni user posted image . No upam, da jo boste tako na lahko prešli, kot smo jo mi. Veliko pijte. Pridno se pozdravite.

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 1745
7.12.2009 12:02:31   
krfjolca
Zaenkrat je samo 25% - možek je obležal. Ostali smo gut, edino smrkamo vsi, to pa itak že od septembra. Anže je v vrtcu, bom videla, kaj bo dohtarca rekla, verjetno ga bodo testirali, ker je rizična skupina (alergik, astmatik), pa če bo res, bo Anže tudi doma ostal, da ne bo nosil virusa v vrtec. Je pa prejšnji teden zbolel svak, pa je veselo talal viruse naokrog - mislim, ko bi ga najraje na gobec, ko se privleče s kovtrom in robci dol k vsem ostalim na kofe! user posted image user posted image Pa ne morš, no! Mene je kar odneslo z mulci. Že to da smo v isti hiši, je zoprno pri teh virozah, da pa še direkt prikašljaš k ostalim je pa dobesedno bolno! user posted image

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 1746
7.12.2009 12:11:34   
urška76
Grr.. napišem cel roman in me vrže ven. In to ravno danes, ko nisem naredila copy-paste-a, kar naredim ponavadi, ko pišem malo več. V nabiralnik ne morem. Pa kaj je s tem RR-jem danes user posted image

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 1747
7.12.2009 12:31:55   
viv_
Evo, naša Zarja pri izdelovanju ptičje hišice. V ozadju razsulo v otroški sobi...

user posted image

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 1748
7.12.2009 19:44:31   
urška76
Viv Zarja je prava mala slikarka. Samo še baletka ji fali. Taka črna, malo postrani user posted image
Krfjolca mi smo tud Špelo preventivno doma zadržali, pa sem kar prav naredila, ker je še isti dan zakuhala. Sicer ni bilo panike, ampak virusov pa ni širila okoli. Bi se sama sebi zdela totalno neodgovorna.
Danes sta pa že uživala v vrtcu. V sredo pri Špeli delamo voščilnice, v četrtek jih pride pa dedek Mraz pogledat v vrtec.

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 1749
7.12.2009 20:44:49   
tjasa1
Urška, vi mate ogromno aktivnosti v vrtcu. Pohvalno.
Tjasa je sla danes po treh tednih v vrtec. Jaz se sicer nisem strinjala, ker j e v vrtcu gripa in pa skrlatinka, vendar je moj vztrajal oziroma jo zjutraj odpeljal. Tolk o odgovornosti...user posted image

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 1750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.